- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.921
günaydın canım sanada hayırlı kandillervereliniortakselam arkadaşlar...
herkese kocaman günaydın.. hayırlı kandiller...
Maşallah çok hızlı büyüyorlar tabii bu dönemde.İkili test yaptırmışmıydın? 16. haftada üç boyutlu bakıcaz dedi bana da doktorum ama sanırım hepsi farklı bi yol izliyor.Doktorun kim?
geçmiş olsun canım allah korusun bebişini dktrunuz ne diyor zararı olurmu böyle olmasınınbilmiyorumkismilekızlar merhaba ;
bende ocak annesiyim.aranızda plesantası önde olan varmı.normalde bebeğin arkasında olması gerekirmiş benimki bebeğin önündeymiş.korkuyorum birşey olmasından.
canım ikili test ultrasonla ense kalınlığı ölçülüyor bebişin sendende kan örneği alınıyor labaratuarda bu şekil oluyor şutarafagittiGünaydın ocak anneleri bende 2011 şubat annesi olucam inş.bugün dr.randevum var ve ikitest olucak muhtemelen.ikili testin nasıl yapıldığını nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz acaba bizdeki anneleri daha yaptırmaya başlamadıda
geçmiş olsun canım allah korusun bebişini dktrunuz ne diyor zararı olurmu böyle olmasınınbilmiyorumkismile
canım ikili test ultrasonla ense kalınlığı ölçülüyor bebişin sendende kan örneği alınıyor labaratuarda bu şekil oluyor şutarafagitti
geçmiş olsun canım allah korusun bebişini dktrunuz ne diyor zararı olurmu böyle olmasınınbilmiyorumkismile
ağır kaldırma,uzanma,dinlen dedi.ne yaptın sen dedi.çokmu yoruldun dedi.ama süpürge açmak dışında birşey yapmadım.birde 13 aylık bir bebeğim var onunla ilgileniyorum o da akşamları.gündüz işteyim zaten.
ağır kaldırma,uzanma,dinlen dedi.ne yaptın sen dedi.çokmu yoruldun dedi.ama süpürge açmak dışında birşey yapmadım.birde 13 aylık bir bebeğim var onunla ilgileniyorum o da akşamları.gündüz işteyim zaten.
canım merhaba hoşgeldin.. ve çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine fazla ayakta durma ben ne yalan söylüyeyim süpürge bile açmıyorum..
arkadaşım bende de öyle bir durum var.ilk muayenede soldaydı sonraki muayende doktor pleasenta biraz aşağıda dedi ama fazla kafaya takmadım ben bu sık karşılaşılan bir durummuş 24.haftaya kadar yukarı çekilme oluyormuş.bazılarının sonuna kadar çekilmiyormuş ama o zaman bile ciddi bir durum yokmuş sadece sezeryan gerekebiliyormuş.valla ben seyehate de çıktım kendimi pek sakınmadım da açıkçası 2 ağustostos da kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum
ahmir kanaman felan oldu mu
Herkese hayırlı haftalar ve hayırlı kandiller diliyorum öncelikle rabbim tüm dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:
Haftasonu cmt doktordaydım anneme gittim falan derken dünde evde geçti nete girdim ama cvp yazacak dermanım olmadığından yazamadım bugün tüm geçmişi okudum sabahın ilk saatlerinden beri..öncelikle elmaşekeri, Greenpearl,belinay,loliss,mrl_26,suhan1,adiledemir, vuslat yaren,beyficey,güldeşeker,yesimpk35 ve tüm arkadaşlar iyi dilekleriniz için bilgilendirmeniz desteğiniz için çok sağolun allah razı olsun hepinizden inş..bu arada vuslat yaren ve pembedana özel msj atmışsınız çok sağolun ama ben cvp yazamıyorum((
elmaşekeri süleyman eserdağ internetten araştırcam bugün ve birde mrl_26 atıl yükselden bahsetmişsin nerde acaba yeri??
maşallah..kız bebek gelıyor sıze..hayırlı olsun...
çok guzel haber oldu bu bugun...
çooooooooookkk çooooooooooooook teşekkür ederimm arkadaşımmmm
rabbim hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.
herkesin gönlündeki haberi burdan duyabilmek dileğiyle inşallah :)):dance::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?