2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah çok hızlı büyüyorlar tabii bu dönemde.İkili test yaptırmışmıydın? 16. haftada üç boyutlu bakıcaz dedi bana da doktorum ama sanırım hepsi farklı bi yol izliyor.Doktorun kim?

evet ikili testımız temiz çıktıçok şükür dr 4 lü test yapmak ıstedı ama zorlamıyor kararı bıze bıraktı.bızde verdık kan ölçümler falan yapıldı perşembe günü çıkacak sonuclar ben ahmet yılmaza gıdıyorum medıcal parkta sen kıme gıdıyorsun.benım dr hergıttgımde 3 boyutludada gosterıyor buarada

kızlar merhaba ;
bende ocak annesiyim.aranızda plesantası önde olan varmı.normalde bebeğin arkasında olması gerekirmiş benimki bebeğin önündeymiş.korkuyorum birşey olmasından.

Günaydın ocak anneleri bende 2011 şubat annesi olucam inş.bugün dr.randevum var ve ikitest olucak muhtemelen.ikili testin nasıl yapıldığını nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz acaba bizdeki anneleri daha yaptırmaya başlamadıda

kızlar merhaba ;
bende ocak annesiyim.aranızda plesantası önde olan varmı.normalde bebeğin arkasında olması gerekirmiş benimki bebeğin önündeymiş.korkuyorum birşey olmasından.
geçmiş olsun canım allah korusun bebişini dktrunuz ne diyor zararı olurmu böyle olmasınınbilmiyorumkismile

canım ikili test ultrasonla ense kalınlığı ölçülüyor bebişin sendende kan örneği alınıyor labaratuarda bu şekil oluyor şutarafagitti

tşk ederim arkadaşım.Hayırlı kandiller a.s.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar bizim dr 3 lü teste gerek görmedi siz bilirsiniz dedi ama 2i iyi çıktı daha 3 lü yapmaya gerek yokdedi herzaman az da olsa risk vardır zaten dedi

Herkese hayırlı haftalar ve hayırlı kandiller diliyorum öncelikle rabbim tüm dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

Haftasonu cmt doktordaydım anneme gittim falan derken dünde evde geçti nete girdim ama cvp yazacak dermanım olmadığından yazamadım bugün tüm geçmişi okudum sabahın ilk saatlerinden beri..öncelikle elmaşekeri, Greenpearl,belinay,loliss,mrl_26,suhan1,adiledemir, vuslat yaren,beyficey,güldeşeker,yesimpk35 ve tüm arkadaşlar iyi dilekleriniz için bilgilendirmeniz desteğiniz için çok sağolun allah razı olsun hepinizden inş..bu arada vuslat yaren ve pembedana özel msj atmışsınız çok sağolun ama ben cvp yazamıyorum((

elmaşekeri süleyman eserdağ internetten araştırcam bugün ve birde mrl_26 atıl yükselden bahsetmişsin nerde acaba yeri??

slm kızlarr bebişini gören ve cinsiyetini öğrenen anneler gözünüz aydın

bende dr dan geldim bebişim 183 gr olmuşsağlıklıymış çok şükür

3 lü test için kan aldılar vs.. ben yaptırmıcaktım ama dr isteyince bişide demedim perşembe alıcam sonuçları

ayrıca erkek olduğumuz kesinleşti artık dr teyzesi doğru görmüş geçen randevuda

herkese merhaba a.s.
uzun bi aradan sonra çok şükür ewimdeyim :teytey:
arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun, Allahım hayırlı sağlıklı ewlatlar versin, onları bize bağışlasın ve gönlünüzden ne geçiosa o olsun olumunekankayizsmile
geçmişi pek okuyamadım ama bi göz attım cinsiyetini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun.
cambaz geçmiş olsun cnm atlatmışsın çok sevindim alkisalkisalkis
bizde perşembe günü gidices 3 lü testimiz olucak inş bunda da bi sorun çıkmas :CüvCüv:
en son 2 hafta önce gitmiştim aslında geçen hafta ptesi çağırmıştı doktorum ama gelememiştim bulantılardan, neyse ki çok şükür şimdilik iyiyim sırnaşık şey
ya kilo almaya başladım mı bilmiyorum ama göbeğim çıkmadı benim daha yani varda az var, dışardan hiç belli olmuo CADIARZU sizlerinde ööle mi arkadaşlar :uhm:

canım merhaba hoşgeldin.. ve çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine fazla ayakta durma ben ne yalan söylüyeyim süpürge bile açmıyorum..[/QUOTE]

hoşbulduk canım.açmam bir daha süpürge falan.

dualarımız seninle canım tabiki destek olacağız birbirimize..

bu arada herkese hayırlı kandiller arkadaşlarr

ahmir aramıza h.g canım benim bi bilgim yok senin konu hakkında

hunny canım bende öyle hatta bu ay 1 kilo vermişim dr neden dedi yine geçen ayda vermiştim sıcaklardan ama çok bunalıyorum ve terliyorum,karnım çok az çıkıyo sabahları hiç fark yok akşamdan biraz daha belirgin oluyo hala pantolonlarım çok rahat oluyo sende endişelenme zaten en geç 1 ay sonra ister istemez şişmeye başlıcazzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…