2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler arkadaşım..
allahm sizinde gönlünüz4 göre nasip etsin inş.
ultrason muayenesine girmeden evvel çikolata yada şeker yiyin bol bol,çook işe yarıo,kaçtır göstermiodu,sonunda gördük:dance:
kan akımını hızlandırdıı için bebek yerinde durmuo,kıpırdadıkça bi yerden görünüo cinsiyeti:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
tecrübeye sabittir yani:dance:

kaydirigubbakcemile3 haklısın cnm sonra da neden bu kadar şiştik dices naniknanik
aman bebişlerimis sağlıklı ya olsun....

slm cnm gözün aydın sağlıklı olmasına sevindim bebişinin.
ya 183 gr maşallah valla.ben 3lü test için gittiğimde yani 15+3 haftalıkken 107 gramdı.acaba kilo almışmıdır.yoksa beslenemiyor mu kuzum :sinifsinif:

arkadaşlar bu arada ben şişmeye başladımda,artık kotlarımın içine sığamıorum,tavsiyeniz varmı hamilelik pantolonu hakkında..?
en küçük beden bi tane aliim diorum,nasıl olsa kışın kışlık pantolon lazım olacak,kış girişindede bidaha alırım diorum,bu sıkıntıyı çekmeye başlayan varmı aanızda???
lcw'nın esprili tişörtleri de çok güsell,alışerişe gittiğimde onlardan alıcam,ama lcw'hamile pantolonunu beyenmedim hiç,özellikle pantolon konusunda tavsiyeleriniz var mı lütfen yardımnnn

yok olmadı.ama 1 haftadır karnım ve belim ağrıyo.sezeryan olması sorun değil ilk bebeğimde de sezeryan olmuştum.

benim de olmadı kanama o yüzden korkulacak birşey yok .
plesantanın 4 konumu varmış 4 dü de normal hiç bir problem yaratmazmış: sağda, solda,önde ve arkada olması.

ama yine de dikkatli olmak gerekir arkadaşım.sen kaç haftalıksın

yok cnm hemen kötü düşünme bu zamanlarda bebekler günden güne çok fark atıolar, yani çok hızlı büyüyolar... a.s
belki seninki şimdi daha ağırdır yerimseniben sakın moralini filan bozma klava: bebek etkilenir yerimseniben
kızlar hep pozitif düşünün ki herşey iyi olsun yolunda gitsin yerimseniben

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu güzel günde kendine açılan elleri boş çevirmesin :Saruboceq:

ehüheheheheh yapım gereği midir nedir,hamile olduğumu öğrenmeye göriyim hemen başlıorum kilo almaya:))
ilk bebişimde 26 kilo almıştım,hayatımın rekorunu kırmıştım :))
ama hemen doğumdan sonra 3ayda gitti hepsi,eskisinden bile zayıfladım:))
şimdidee 16 haftalık hamişim,3,5kilo aldım :))
ayyy utanıorum :)))))))))))

kaydirigubbakcemile3 haklısın cnm sonra da neden bu kadar şiştik dices naniknanik
aman bebişlerimis sağlıklı ya olsun....
evet canım bencede olumunekankayizsmile

saol canım
almıştır tabiki seninkide niye beslenemesin ben bugün gittim 16+5 im o yüzden benimki büyük çıktı biraz hemde 1 kilo vermişim seninkide büyüyodur endişelenme canım:asigim:

canım ben lcw den 2 tane kot aldım biri lacivert 38 beden diğeri füme 40 beden .çok çok hoşuma gitti kotları bir de kumaş aldım yine ordan okul için gayet ucuzdu kotları

ben kilo aldım mı bilmiyorum ama göbüşüm baya belirginleşti.benden önde gidiyor o derece yani :CüvCüv: yakında ayaklarımı göremez hale geleceğim.kaydirigubbakcemile3

canım ben lcw den 2 tane kot aldım biri lacivert 38 beden diğeri füme 40 beden .çok çok hoşuma gitti kotları bir de kumaş aldım yine ordan okul için gayet ucuzdu kotları

yaaaa benm lcw'ya baktıımda açık duman rengi vardı bitane beyenmedim hiç,başkada göremedim,gerçi burda 3tane bayisi var gezerim artık hepsini,bazı ürünler her bayide bulunmuo çünkü.tavsiyen için teşekkürler.ilk bakıcağım yer orasıydı zaten..
eğer bulunduunuz yerde varsa ebru maternity'nin ürünleride güzel,bnde bi tane bluzu var,hamiş değilken falan çöok giydim:)ama biraz tuzlu fiyatlarıohaoldumsmile

umarım öyledir canlarımm.yoksa kendimi çok suçlu hissederim bilmiyorumkismile

ben kilo aldım mı bilmiyorum ama göbüşüm baya belirginleşti.benden önde gidiyor o derece yani :CüvCüv: yakında ayaklarımı göremez hale geleceğim.kaydirigubbakcemile3

eee pantolonlarını kotlarını giyebiliomusun peki ???? benmde göbüşp büyüdü çok,bacaklarımda büyüdü ama,giremiorum artık içlerine kotlarımın

bebish;
bence kumaş al terzine diktir istediğin modeli.birde beli olmayan ama basen kısmı olan pantolonlarınız varsa bel kısmını çıkarttırıp hamile pantolonundaki penyeden diktirebilirsiniz.ben ilk hamileliğimde kumaş alıp 3 tane diktirmiştim.kot,likralı,canvas.hemde kumaş dahil 20 tl bile tutmamıştı.çok değil 1,5 sene önce hemde.

eee pantolonlarını kotlarını giyebiliomusun peki ???? benmde göbüşp büyüdü çok,bacaklarımda büyüdü ama,giremiorum artık içlerine kotlarımın

kotlarımı giyebiliyorum ama bazen rahatsız ettiği oluyor.bacaklarda bir büyüme yok ama göbüş başını aldı gidiyor.kot giydiğim zaman üstüne uzun badi giyiyorum pantolonun düğmesini açıyorum kaydirigubbakcemile3

bugün tam 15 haftalığım.sağol arkadaşım rahatlattın biraz.zaten çok zorlu geçti.şimdi de bu çıkınca sıkıntıya girdim iyice.birde ilk hamileliğimde de sıkıntı yaşayınca tedirgin oldum.şükür ilkini sağlıcakla kucağıma aldım.inşallah bunuda alırım.

canım ya sağol tavsiyelerin içinde ben hiç kumaş pantolon giymem.etek flan hiiç giymem,hep kot giydiğim için sıkıntıdayım zaten.
terziye gelince oturduum yer küçük bi yer,bi tane terzi var o da allaha emanet
diktirme işi benm için yaş ama güsel kot bulabilirsem benm için iyi olacak,ilk işim lcw.ları gezmek.:))yapcak bişiy yok şimdilik bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…