- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.941
bebis22 ve remziye44 gözünüz aydın sağlıkla alın inşallah darısı başıma bizde perşembe gitcez cinsiyetine baktırmak için inşallah bu sefer naz yapmazda görürüm bebişimin cinsiyetinieyvahedigeldismile
herkese günaydın mutlu bir hafta dilerim hepinizeopuyorumnanaktan
ahmir aramıza h.g canım benim bi bilgim yok senin konu hakkında
hunny canım bende öyle hatta bu ay 1 kilo vermişim dr neden dedi yine geçen ayda vermiştim sıcaklardan ama çok bunalıyorum ve terliyorum,karnım çok az çıkıyo sabahları hiç fark yok akşamdan biraz daha belirgin oluyo hala pantolonlarım çok rahat oluyo sende endişelenme zaten en geç 1 ay sonra ister istemez şişmeye başlıcazzemuszemus
slm kızlarr bebişini gören ve cinsiyetini öğrenen anneler gözünüz aydın
bende dr dan geldim bebişim 183 gr olmuşsağlıklıymış çok şükür
3 lü test için kan aldılar vs.. ben yaptırmıcaktım ama dr isteyince bişide demedim perşembe alıcam sonuçları
ayrıca erkek olduğumuz kesinleşti artık dr teyzesi doğru görmüş geçen randevuda
maşallah..kız bebek gelıyor sıze..hayırlı olsun...
çok guzel haber oldu bu bugun...
çooooooooookkk çooooooooooooook teşekkür ederimm arkadaşımmmm
rabbim hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.
herkesin gönlündeki haberi burdan duyabilmek dileğiyle inşallah :)):dance::sm_cool:
aaminnn cnmm. Allah ım gönlümüse göre versinn....
yok olmadı.ama 1 haftadır karnım ve belim ağrıyo.sezeryan olması sorun değil ilk bebeğimde de sezeryan olmuştum.
slm cnm gözün aydın sağlıklı olmasına sevindim bebişinin.
ya 183 gr maşallah valla.ben 3lü test için gittiğimde yani 15+3 haftalıkken 107 gramdı.acaba kilo almışmıdır.yoksa beslenemiyor mu kuzum :sinifsinif:
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu güzel günde kendine açılan elleri boş çevirmesin :Saruboceq:
evet canım bencede olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3 haklısın cnm sonra da neden bu kadar şiştik dices naniknanik
aman bebişlerimis sağlıklı ya olsun....
slm cnm gözün aydın sağlıklı olmasına sevindim bebişinin.
ya 183 gr maşallah valla.ben 3lü test için gittiğimde yani 15+3 haftalıkken 107 gramdı.acaba kilo almışmıdır.yoksa beslenemiyor mu kuzum :sinifsinif:
arkadaşlar bu arada ben şişmeye başladımda,artık kotlarımın içine sığamıorum,tavsiyeniz varmı hamilelik pantolonu hakkında..?
en küçük beden bi tane aliim diorum,nasıl olsa kışın kışlık pantolon lazım olacak,kış girişindede bidaha alırım diorum,bu sıkıntıyı çekmeye başlayan varmı aanızda???
lcw'nın esprili tişörtleri de çok güsell,alışerişe gittiğimde onlardan alıcam,ama lcw'hamile pantolonunu beyenmedim hiç,özellikle pantolon konusunda tavsiyeleriniz var mı lütfen yardımnnn
ehüheheheheh yapım gereği midir nedir,hamile olduğumu öğrenmeye göriyim hemen başlıorum kilo almaya:))
ilk bebişimde 26 kilo almıştım,hayatımın rekorunu kırmıştım :))
ama hemen doğumdan sonra 3ayda gitti hepsi,eskisinden bile zayıfladım:))
şimdidee 16 haftalık hamişim,3,5kilo aldım :))
ayyy utanıorum :)))))))))))
canım ben lcw den 2 tane kot aldım biri lacivert 38 beden diğeri füme 40 beden .çok çok hoşuma gitti kotları bir de kumaş aldım yine ordan okul için gayet ucuzdu kotları
yok cnm hemen kötü düşünme bu zamanlarda bebekler günden güne çok fark atıolar, yani çok hızlı büyüyolar... a.s
belki seninki şimdi daha ağırdır yerimseniben sakın moralini filan bozmaklava: bebek etkilenir yerimseniben
kızlar hep pozitif düşünün ki herşey iyi olsun yolunda gitsin yerimseniben
evet canım bencede olumunekankayizsmile
saol canım
almıştır tabiki seninkide niye beslenemesin ben bugün gittim 16+5 im o yüzden benimki büyük çıktı biraz hemde 1 kilo vermişim seninkide büyüyodur endişelenme canım:asigim:
ben kilo aldım mı bilmiyorum ama göbüşüm baya belirginleşti.benden önde gidiyor o derece yani:CüvCüv: yakında ayaklarımı göremez hale geleceğim.kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bu arada ben şişmeye başladımda,artık kotlarımın içine sığamıorum,tavsiyeniz varmı hamilelik pantolonu hakkında..?
en küçük beden bi tane aliim diorum,nasıl olsa kışın kışlık pantolon lazım olacak,kış girişindede bidaha alırım diorum,bu sıkıntıyı çekmeye başlayan varmı aanızda???
lcw'nın esprili tişörtleri de çok güsell,alışerişe gittiğimde onlardan alıcam,ama lcw'hamile pantolonunu beyenmedim hiç,özellikle pantolon konusunda tavsiyeleriniz var mı lütfen yardımnnn
eee pantolonlarını kotlarını giyebiliomusun peki ???? benmde göbüşp büyüdü çok,bacaklarımda büyüdü ama,giremiorum artık içlerine kotlarımın
benim de olmadı kanama o yüzden korkulacak birşey yok .
plesantanın 4 konumu varmış 4 dü de normal hiç bir problem yaratmazmış: sağda, solda,önde ve arkada olması.
ama yine de dikkatli olmak gerekir arkadaşım.sen kaç haftalıksın
bebish;
bence kumaş al terzine diktir istediğin modeli.birde beli olmayan ama basen kısmı olan pantolonlarınız varsa bel kısmını çıkarttırıp hamile pantolonundaki penyeden diktirebilirsiniz.ben ilk hamileliğimde kumaş alıp 3 tane diktirmiştim.kot,likralı,canvas.hemde kumaş dahil 20 tl bile tutmamıştı.çok değil 1,5 sene önce hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?