2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize merhabalar hayırlı kandiller allah bebeklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesede bu duyguyu tattırsın ....

evet lcw ları bende tavsiye ederim bazısında kalmamış oluyo güzel bişiler ama bazısındada güzel şeyler var bende aldım hem fiyatlarda uçuk kaçık değil gayet normal günlük kullanım için..

günaydın herkese
cinsiyetleri öğrenen herkesi tebrik ediyruma.s.
benim dk 3lü test istemedi 17.haftada omurga testi yapcakmışboshayallersmile
bu arada hayırlı kandiller rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:

amin cnm :Saruboceq:

Muayenehanesi nisantasinda fakat 2aydan once randevu verilmiyor gerci seninki daha ciddi bir mesele, sekreteriyle bir gorus, randevu alamayanlar da hastaneden ulasmaya calisiyorlar, cerrahpasada kendisi.
Biran once cozulur ins. Problemin, dualarim seninle...

slm kızlar.. Cinsiyetler açıklanmaya tüm hızla devam ediyor.. Açıklananların göz aydın.. Darısı bizim başımıza.. Valla ben cinsiyetten önce heyecanla ikili test sonucunu bekliyorum.. Ense kalınlıgı normal çıktı (1.9) ama kan sonucu bugün çıkacaktı, şansıma hemşire izindeymiş. Ya yarın ya da çarşamba arayın dedi doktor.. Bol bol dua edin kızlar.. Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun..

işyeri çok yoğun msjımın devamını yazamadım..

sonuçlara gelince 1/138 çıktı. detaylı ultrasonda başhekim yardımcısıda uzman bu konuda baktı boyun ölçüsü ii dedi omurga ölçüsü ii kalp yetmezliği varmı yokmu baktı herşey normal tam 45 dk baktı inanamazsınız okdar detaylıydı ki.. 1/138 az bir risk ama dimi dedik yaşımı sordu 27 deyince az bir risk değil dedi falan genelde genetik oluyormuş ama bununla birlikte tam sebebini hiç bir zaman bilemiyorlar dawn sendromunun.. herşey normalken b.h.y yaklaşık 20dk takıldı bir noktada kaldı iicene inceledi ne olduğunu sorduğumuzda da burun kemiği oluşmamış dedi hatta eşim şakaya vurdu annesi gibi minik burunlu olcaktır diye ama durum sandığımızdan ciddiymiş burun kemiği oluşmamış bebeklerin %60ında risk vardır dawn sendromu gözükür dedi işte bizide doktoruda tek düşündüren omurga ve boyun ölçümlerinin normal olması oldu dawn sendromu değilde başka bir özür olabilir belkide...belkde hiç bişi çıkmıcak. doktorum 3lü test demişti ultrasona girmeden önce ama başhekim yardımcısı doktoruma direk aminosentez çünkü burun kemiği oluşmamış deyince doktorumda aynı şeyi söledi ayrıntılarına kadar anlattı ve gittiğim hastanede biraz pahalıya malolacağından beni çok ii tanıdığı ve bildiği başka bir doktora yönlendirdi bu test için bugün arıcamdoktorumu telinialıcam kendisi ayarladı görüştü o doktorla bende randevumu alıcam birde o doktor beni görecek ondan sonrasındada aminosentez için gün verecek işte. tabi o gün verdikten sonrada yine ii bir araştırıp bir 3.doktora daha gidicez bakalım..rabbim yardım etsin sabır versin ve bebişimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin şu anda tek düşüncem ve dualarım bundan ibaret.doktorum çok güvenilir ve inanıyorum ki yönlendirdiği doktorda güvenilir olacaktır zaten akşam kim olduğunu öğrenince arıcam randevu için ve araştırcam hemen. kuzenimde dovn sendromlu çocuklar üzerinde okuduğu ve uzman olduğundan kendisi ile görüştüm riskin 1000de 1 olduğunu çekinmeden aminosentez yaptırabileceğimi söyledi normalde her gebeye uygulanması gerektiğini savunduğunuda söledi. riski ise şuymuş sıvı alırken iğne bebeğin beynine başına isabet ederse düşük olur dedi yani buda çok düşük bir ihtimal ve doktorun profsa hiç bişi olmaz allahın izniyle dedi. aminosentezde hemen karar verip kabul etmeme gelince o gün anneme gittiğimizde konuyu ve durumumuzu anlattım tabi daha önce sölememiştim üzülmesin diye annemde bana anne tarafımdan genetik olduğunu söledi. daha öncesinde yıllar önce annemin amcasının kızının ilk bebeğide böle olmuş ve alınmış sonrasındada annemin halasının kızındada aynı durum gözükmüş tabi bunuda duyunca başmdan kaynar sular döküldü. doktorumu aradım hemen ve genetik olup olmadığını sordum durumu izah ettim evet genetik olabilir bu durumda ve dediğim gibi aminosentz dedi.işte böle arkadaşlar biraz uzun yazdım ama herkes allah korusun ama bilsin istedim detaylarıyla. benim çevremdede çok yaptıran oldu aminosentez genelde çoğunluğu temiz çıktı. herkesin endişelerini çok iyi anlıyorum ve destek ve moralleriniz için tekrar tekrar çok teşekkürler mübarek gün bugün kandil bol bol bebeğim içinde sizlerin bebişleri içnide dua edeceğim..

selam bebish benimde 14+4 şu anda ve kotlarımın hiç biri olmuyor pantolonlarımda olmuyor yani basenlerdne falan sorun yok zorlasam kapanır ama sıkışıyor ve doğal olarak giyemiyorum zorlandığından..hamilelik pantolonu ben aldım birtane ve inanılmaz memnunum üzerimden hiçdüşmüyor diyebilirim alacağın yere bedenini sölediğidne sana yardımcı oluyorlar belinden lastikli zaten yukarı kadar bir ek parçası var lastiği düğmeli şiştikçe düğmesini bir öne çekiyor ve gevşetiyorsunyerimseniben şu anda bu kumaşla iş yerinde idare edebilyiorum ve her türlü ayakkabı spor dahil ve her türlü bluzle tunikle giyiniyorum çokta rahat. kışada ihtiyacım olursa birde grisini belki alırım ama zannetmiyorum zaten 4 aya kadar izne ayrılcam kısmetse yani bu pantolon 4 ay gider bana:) birde kot bakıyorum şimdi yine aynı şekilde olyuor kotlarda dneedim bir kaç tane ben alıcam en kısa zamandada istanbulda eminönünden aldım hem kaliteli hem uygun hem rahat..tavsiye ederim. birde lcw den bir kapri aldım keten krem rengi ve indirimdeydi 16 tl ye aldım şu anda hala var lcwlerde hepinize tavsiye ederim beli biraz aşağıda olduğundan sıkmıyor basenlerden rahat oluyor göbişide rahatsız etmiyor bu sıcak havaların kurtarıcısı anlayacağın..

bu arada ben 3,5 kg aldım 3,5 ayda:)cinsiyetinede baktırdık bu arada cmt günüüü ama bir türlü anlayamadı iki doktorda bizimki göbek bağı ile bacaklarının arasını örtmüş çok edepli canım..doktorların dediğine göre %60ın altı çaplar kesin kız 560 üstü çaplar erkekmiş benimki %60 altı gözüküyordu ama aradanda çıkıntı görüyorum dedi yani bağile kapatmasından dolayı bu çapı düşürüyorda olabilir dedi yani yanıltıcı kızmı erkekmi hala belli değil tabiki önce sağlığı şu anda bizim için önemli olan...

belgüncüm tekrar geçmiş olsun.. bu mübarek günde allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun..inşallah sorunsuz bu günleride geçirirsin..

Kızlar selam, beni de aranıza alır mısınız? Muhtemel doğum tarihi 28 ocak görünüyor ama ikiz olduğu için muhtemelen daha önce olacak hayırlısıyla. İkiz olduğu için ikili üçlü test yapılamıyor, ense kalınlıkları 1.3 çıktı benimkilerin, nazal kemik ve diğer organlar da iyi dedi doktor şükür, bir de ikisi de %90 kız dedi hayırlısı. Ben hamile kaldığımdan beri kilo almadım ama karnım çıktı epey, acilen hamile pantolounu almam gerekecek.

canım inş güsel haberlerini alırız. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın. bol bol dua et.
ben inanıyorum sende bebeğinde çok sağlıklı bi şekilde kollarına alıcaksın yerimseniben

hoşgeldin aramıza anjelic.rabbim ikizlerini sağlıklarıyla kucağına almayı nasip etsin inş.

bu arada hunny çok teşekkürler..

ne güzel cinsiyetler ögrenmeye başlanmış hayırlı olsun kızlar peki erkek ve kız belirtileri nelerdi sizde acaba?

Belgun, Rabbim bebğine sağlık sıhhat afiyet versin. inşALLAH birşeyi yoktur bebişinin ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.
bu arada kandil hepimiz için hayırlara vesile olsun. umarım bu gece bebeklerimizle bizim için,ailemiz için, sevdiklerimiz için hayırlar güzellikler yazılr.
Rabbim bu güzel gecenin hürmetine bebeklerimize sağlık iyilik güzellik versin, hayırlı, kolay bir hamilelik ve bir nefeste az acı, kolay doğum nasip etsin inşAllah hepimize.sağlıklı sıhhatli nur toplarımız olsun inşAllah :)
Aminnn....

seninde yazdığın gibi sakin olup gerekirse birkaç doktora güvenip en güvenilir bulduğun yerde testi yaptırmak en iyisi olacaktır. Sana sabır ve güç diliyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…