2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende bırazdan doktora gidicem saatler geçmek bilmedi bugun. bıraz kahverengı akıntım var korkuyorum inşallah bıse çıkmaz bebeğim gelişmiştir..

slm kızlar nasılsınız?
kalp atışlarından bahsediyorsunuz,2 hafta önce bizde duymuştuk çok güzel bir duygu inşallah en yakın zamanda sizlerde duyarsınız,kalbinin atışını duyduğunuz anda daha da çok bağlanıyorsunuz bebeğinize,karnınızda bir canlı taşıdığınızı hissediyorsunuz ve bundan sonra hem kendiniz hem de onun için herşeye dikkat ediyorsunuz.

dolunay epey yol gideceksin,doktoruna sor mutlaka ama benim fikrime göre bu kadar fazla yolculuk şu an için zararlı olabilir çünkü bebek şu anda sana tutunmaya çalışıyor,ani bir hareket ya da sarsıntı buna izin vermeyebilir o yüzden dikkat etmelisin...

merhaba kızlar.. dün doktora gittiğimde tahlil yapıldı. bugün hastanenin internet sitesinden tahlil sonuclarıma baktımda, tsh 4.8. moralim bozuldu biraz.. birazdan doktorumu arıycam o değerlendrme yapacak. dua edin kötü bişey olmasın

canım normal değerin çokta üstünde değil aslında inşallah bir problem yoktur

yeniden merhaba kızlar.saat 14.30'da randevum olduğunu söylemiştim ama ben dayanamayıp erken gittim.neyseki doktorun başı kalabalık değilmiş hemen aldı muayeneye.ultrasonda baktı hiçbir sorun yok gelişme güzel,kalp atışları güzel dedi.kullandığım düşük hapına devam edeceğim yine, günde 2 defa yutuyordum tek doza düşürdü.her ihtimale karşı hapı kullanmaya devam etmemi söyledi.ultrason görüntüsünüde verdi.ilk gördüğüm zamandan bu yana daha büyümüş geldi bana.ayrıca akıntı ve kaşıntı problemim olduğu için fitil ve krem yazdı.bir sonraki görüşmemiz 1 ay sonra Allah izin verirse.hem o zaman tarama testlerim yapılacak.birde kan uyuşmazlığından etkilenip etkilenmediğime bakacak.anne karnındayken etkilemesi pek mümkün değil 7.ayda iğne vurunman gerek dedi.yinede bir sonraki gelişinde test yapıp bakalım için rahat etsin dedi.

çok şükür ki moralim düzgün olarak döndüm.umarım bütün kontrollerim olumlu geçer.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

çok sewindim cnm tehlikenn bitmesine inş bnmkide biter kç hfalıksın sen bel ağrın we kasıklarında ağrı oluomuydu

inşALLAH. annelik hamilelğin ilk ayından başlıyor işte. herşeyde pimpirik oluyor insan. aslın da çokda kafaya takmıyacaksın.stes en büyük düşman zaten.
kan uyuşmazlığıda var bizde. onun içinde bir sorun teşkil etmez dedi. hayırlısı olsun ya. Rabbim sağlıkla, sıhhatle, hayıırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizii..aminnn

aynen ne kadr endişeliyim yani bu topiğe gelmedden önce acaba bnmi çok kuruntu yapıorum bukadr takıorum diodum ama baktm ki bütün anneler aynıı

canım bizde de kan uyuşmazlığı var ilk bebek olduğu için çok problem değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…