- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.981
nasi yaniiiiiiiiii
sağlıkladoğuralım inşallaahhh
insan yaşamadan bilmiyor ya ben birisi hamileyim diyince hiiiiçç bu kadar detaylı bir iş olduğunu bilmiyordum....onu yeme bunu yeme düşük korkusu testler kalp atışı gelişimi sağlığı bize yapılan testler...bu kadar detay olduğunu hiiçç bilmiyordum bişey söyleyeyim mi zor iş bu hamilelik vesselam...annecikler Rabbim hepimize kolaylık versin şimdi annemi çok daha iyi anlıyorum... bebeğimde kız olursa belki çocuğu olana kadar beni anlamayacak ama ben onun beni neden anlamadığını ve anne olunca anlayacağını bilerek yaşayacağım...
insan yaşamadan bilmiyor ya ben birisi hamileyim diyince hiiiiçç bu kadar detaylı bir iş olduğunu bilmiyordum....onu yeme bunu yeme düşük korkusu testler kalp atışı gelişimi sağlığı bize yapılan testler...bu kadar detay olduğunu hiiçç bilmiyordum bişey söyleyeyim mi zor iş bu hamilelik vesselam...annecikler Rabbim hepimize kolaylık versin şimdi annemi çok daha iyi anlıyorum... bebeğimde kız olursa belki çocuğu olana kadar beni anlamayacak ama ben onun beni neden anlamadığını ve anne olunca anlayacağını bilerek yaşayacağım...
esracım hayırlı olsun tebrik ederim progesteron hormonu salgılamaya başlamışsın loğusalık bitene kadar böle melankolik ağlak biri olcan iştehepimiz gibi
şaka bir yana aklıma ne geldi varya biyerimize bişi olsa hayatta dr a gitmeyiz şimdi dr a gitmek için nasılda gün hatta saat sayıyoruz dimi
hatırlayanlar vardır hamileyim benle pek ilgilenen yok annem arıor her telde doğum günümü kutlayamadım dior vs..
neyse teyzem aradı şimdi en son aradığında bana yemek deme dediğim halde yemek demeye devam ettiği için suratına öğürerek kapatmıştım geçen hafta
bugün yine aradı herhalde serum aldığımı duydu geçmiş olsuna arıor deidm aradı nbr nasılsın daha iyiym dedim serumdan sonra düzeldim biraz daha dedim ne serumu dedi ( annemle teyzem yanyana binalrda oturur ve görüşürler okdr kaile alınmamışımki sölememiş bile) anlattım işte ha ii dedi yüzüme kusmazsın artık dedineyse konuşuoruz dedi geliorsun dimi buaraya dedi bende anlamadım dedim e annene parti yapcaz ya bu akşam dedi doğum günü için dedi ben derdimi anlatamıorum galiba dedim ben yardımsız 1 kat aşağı inemiorum dedim aaa ama çok elencektik dedi
allahım tüm öküzleri hayatıma yollamak zorundamısın dedim ve normal konuşmama devam ettim neyse kapattık
ay fenalık geçirdim yaaa ztn tüm gün yalnızım sürekli beynimde kurmama yetecek kadar vaktim var ama bunlar bnm kurmama fırsat bırakmıorlarkii
üzülme bebğim keser döner sap döner gün gelir hesap döner...senin şu anda bebğinden başkasını düşünmeye bebeğinden başkası için üzülmeye hakkın yok...şükret ki sana eziyet için dışardan bi etkiler ya yanında olsalar dı? herkesin kendi hayatı biz insanlardan bizim gibi olmalarını bekleyemeyiz ki...hiiçç sıkma canını birşeye ihtiyacın olduğunda biz burdayız elbet merdiven inerken birimiz elinden tutarız o yüzden boşversene boş lafları...
canım benım ya uzulme lütfen sen suan hıcbırseyı dusunmemen gerek sadece bebegını dusun ve ona ılerde nasıl güzel bır anne olacagından bahset elını karnına koy ve onunla konus hıc bırsey ıcın uzulme esın senın yanında en buyuk destek zaten...hatırlayanlar vardır hamileyim benle pek ilgilenen yok annem arıor her telde doğum günümü kutlayamadım dior vs..
neyse teyzem aradı şimdi en son aradığında bana yemek deme dediğim halde yemek demeye devam ettiği için suratına öğürerek kapatmıştım geçen hafta
bugün yine aradı herhalde serum aldığımı duydu geçmiş olsuna arıor deidm aradı nbr nasılsın daha iyiym dedim serumdan sonra düzeldim biraz daha dedim ne serumu dedi ( annemle teyzem yanyana binalrda oturur ve görüşürler okdr kaile alınmamışımki sölememiş bile) anlattım işte ha ii dedi yüzüme kusmazsın artık dedineyse konuşuoruz dedi geliorsun dimi buaraya dedi bende anlamadım dedim e annene parti yapcaz ya bu akşam dedi doğum günü için dedi ben derdimi anlatamıorum galiba dedim ben yardımsız 1 kat aşağı inemiorum dedim aaa ama çok elencektik dedi
allahım tüm öküzleri hayatıma yollamak zorundamısın dedim ve normal konuşmama devam ettim neyse kapattık
ay fenalık geçirdim yaaa ztn tüm gün yalnızım sürekli beynimde kurmama yetecek kadar vaktim var ama bunlar bnm kurmama fırsat bırakmıorlarkii
progesteronum tavan yaptı yineeecnm bnm yaa iyi ki siz varsınız zaten yoksa kesin kafayı yerdim ben
tüh bak görüyomusun dün dışarı çıktığımda gördüm hatta alayım dedim sonra vazgeçtim
gebelik döneminde bizi kabız olmaktan kurtaracak en önemli besin armut ...birde hemen hemen aynı haftalardayız bu haftalarda beyin gelişimi ve omurilik gelişimi olurken sabah akşam 1er ceviz yemeyi ihmal etmeyin annecikler...
kızlar internetteki dogum hesaplayıcılar varya orada hesapladıgımda 8 ekim cıkıyor ama 8 ekimden once dogurcam sanirimsize doktorunuz bu tarihlerden oncemi dedi sonramı?
canım ınternette 6 ekim cıktı benım ama doktorum 5 ekım dedı bana ayrıca Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim? bu sıteden bebısınızın anne karnındakı gelısımıne bakabılırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?