2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

sağlıkladoğuralım inşallaahhh

insan yaşamadan bilmiyor ya ben birisi hamileyim diyince hiiiiçç bu kadar detaylı bir iş olduğunu bilmiyordum....onu yeme bunu yeme düşük korkusu testler kalp atışı gelişimi sağlığı bize yapılan testler...bu kadar detay olduğunu hiiçç bilmiyordum bişey söyleyeyim mi zor iş bu hamilelik vesselam...annecikler Rabbim hepimize kolaylık versin şimdi annemi çok daha iyi anlıyorum... bebeğimde kız olursa belki çocuğu olana kadar beni anlamayacak ama ben onun beni neden anlamadığını ve anne olunca anlayacağını bilerek yaşayacağım...

esracım hayırlı olsun tebrik ederim progesteron hormonu salgılamaya başlamışsın loğusalık bitene kadar böle melankolik ağlak biri olcan işte hepimiz gibi

şaka bir yana aklıma ne geldi varya biyerimize bişi olsa hayatta dr a gitmeyiz şimdi dr a gitmek için nasılda gün hatta saat sayıyoruz dimi

sorma tatlım ya bende bu soruyu kendı kendıme sorup duruyorken acaba kuruuntumu yapıyorum dıyordum ceevremde hıc kımse bızım gıbı dıdıklemıyor eltım ikiz annesı 2 aylıkken gıttı hem ıkız olduguunu ogrendı hem var oldugnu ben adetım 1 gun gectı hemen atladım doktora hıc korkmadı esıde ısteydı gececıydı gece suyu gelmıs ve ıkız annesı bu hıc panık yok hatunda ya ben ölecem onu arastır bunu arastır bunaldım salıcam artık kendımı yaaaaa walla anne olmak cok zormus annemı sımdı daha ıyı anlıyorum canım annem:2::2::2:

ben bı grip oluyorum gıtmıyorum bıle ayakda duracak halım olmuyor gıtmıyorum sımdı ıse hergun gıtsem gıderım doktora bebegım ıcın esım dıyor eve ultrason aletı alalım barı sende kurtul bende dıyo her dakıka bakarım ben artık

hatırlayanlar vardır hamileyim benle pek ilgilenen yok annem arıor her telde doğum günümü kutlayamadım dior vs..

neyse teyzem aradı şimdi en son aradığında bana yemek deme dediğim halde yemek demeye devam ettiği için suratına öğürerek kapatmıştım geçen hafta
bugün yine aradı herhalde serum aldığımı duydu geçmiş olsuna arıor deidm aradı nbr nasılsın daha iyiym dedim serumdan sonra düzeldim biraz daha dedim ne serumu dedi ( annemle teyzem yanyana binalrda oturur ve görüşürler okdr kaile alınmamışımki sölememiş bile) anlattım işte ha ii dedi yüzüme kusmazsın artık dedi neyse konuşuoruz dedi geliorsun dimi buaraya dedi bende anlamadım dedim e annene parti yapcaz ya bu akşam dedi doğum günü için dedi ben derdimi anlatamıorum galiba dedim ben yardımsız 1 kat aşağı inemiorum dedim aaa ama çok elencektik dedi

allahım tüm öküzleri hayatıma yollamak zorundamısın dedim ve normal konuşmama devam ettim neyse kapattık

ay fenalık geçirdim yaaa ztn tüm gün yalnızım sürekli beynimde kurmama yetecek kadar vaktim var ama bunlar bnm kurmama fırsat bırakmıorlarkii

üzülme bebğim keser döner sap döner gün gelir hesap döner...senin şu anda bebğinden başkasını düşünmeye bebeğinden başkası için üzülmeye hakkın yok...şükret ki sana eziyet için dışardan bi etkiler ya yanında olsalar dı? herkesin kendi hayatı biz insanlardan bizim gibi olmalarını bekleyemeyiz ki...hiiçç sıkma canını birşeye ihtiyacın olduğunda biz burdayız elbet merdiven inerken birimiz elinden tutarız o yüzden boşversene boş lafları...

progesteronum tavan yaptı yineee cnm bnm yaa iyi ki siz varsınız zaten yoksa kesin kafayı yerdim ben

canım benım ya uzulme lütfen sen suan hıcbırseyı dusunmemen gerek sadece bebegını dusun ve ona ılerde nasıl güzel bır anne olacagından bahset elını karnına koy ve onunla konus hıc bırsey ıcın uzulme esın senın yanında en buyuk destek zaten...

anneciklerr bol bolo armut yemeyi unutmayın...

-Böbreklerin çalışma düzeni normale döndürür
-Daha sık küçük abdeste çıkılmasına vesile olur
-Taş dökmeye yardımcı olur
-Yüksek tansiyonu olanlara iyi gelir
-Kanı temizler
-Hormonal dengenin düzenlenmesine yardımcı olur
-Kabızlığa birebirdir
-Kanı temizler
-Beyin yorguluğuna iyi gelir
-Ruhu sakinleştirir
-Hamilelik döneminde bol bol tüketilmesi önemlidir

tüh bak görüyomusun dün dışarı çıktığımda gördüm hatta alayım dedim sonra vazgeçtim

gebelik döneminde bizi kabız olmaktan kurtaracak en önemli besin armut ...birde hemen hemen aynı haftalardayız bu haftalarda beyin gelişimi ve omurilik gelişimi olurken sabah akşam 1er ceviz yemeyi ihmal etmeyin annecikler...

evet artık hamile moduna girmem lazım memleketteydim geldiğimden beri daha alışverişe bile gidemedim pazartesi acilen gidip alışveriş yapmam lazım

gebelik döneminde bizi kabız olmaktan kurtaracak en önemli besin armut ...birde hemen hemen aynı haftalardayız bu haftalarda beyin gelişimi ve omurilik gelişimi olurken sabah akşam 1er ceviz yemeyi ihmal etmeyin annecikler...

sizde olmasaniz napicam ya.. hemen ceviz yemeye gidiyom ben

kızlar internetteki dogum hesaplayıcılar varya orada hesapladıgımda 8 ekim cıkıyor ama 8 ekimden once dogurcam sanirim size doktorunuz bu tarihlerden oncemi dedi sonramı?

kızlar internetteki dogum hesaplayıcılar varya orada hesapladıgımda 8 ekim cıkıyor ama 8 ekimden once dogurcam sanirim size doktorunuz bu tarihlerden oncemi dedi sonramı?

canım ınternette 6 ekim cıktı benım ama doktorum 5 ekım dedı bana ayrıca Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim? bu sıteden bebısınızın anne karnındakı gelısımıne bakabılırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…