- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.961
bebişimin ultrason da tarihi satıma göre 2 gün geriden geliormuş.artık net tarihimiz 6+4 oldu.kesemi bebişimin yolk kesesini ve bebişi gördüm pıt pıt atam kalbinide :) 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.testlerde güzel çıktı şükürler olsun...meliscim çok teşekkür ediyorum ya cidden 10 numara doktor bu iyiki tavsiye etmişsin.herşeyi detaylıca söylüyor.uzun uzun kalbini seyrettirdi her açıdan rahat görebilmemiz için..
selam melis esra nasılsınız bugün?
esracım dün haberlerini aldık çok sevindim maaşaallah hep böyle devam eder inş.seninle benim haftalarımız aynı bende usg ye göre 6+3.haftayada ben gidicem kalp atışını duymak için darıısı bana ve benim gibi bekleyenlere inş.
rica ederim cnmm çok sevindim sevdiğine en önemlisi karşılıklı elektrik yaa
buarada sabah keyfiniz için ohh diorummm babacık kıskandımı başbaşa kalmanızı
selam nejlacımm
ya kızlar yani sizin doğum tarihleri ne zmn oluor ekimmi ben eylül annesi olcam allah izin verirse
bebğim Allah izin verirse bende eylül annesi olcakmışım öle dedi dr.:)
kaç eylül bnm ilk 3 eylüldü şimdi 15 eylül
canım benim hesaplarıma göre ekim başına denk geliyor ama daha doktora sormadım hayırlısı bakalım ama sen bizden önce doğum yapcaksın artık sen bize anlatırsın.selam nejlacımm
ya kızlar yani sizin doğum tarihleri ne zmn oluor ekimmi ben eylül annesi olcam allah izin verirse
saolasın canım benim çok güzel bi duygu Rabbim herkese tattırsın inşallah...
bişey sorcam çiğ et koydurmadan kumpir yememin sakıncası olur mu?
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bebıslerınız karnınızda nasıl sekıl alıyor gormek ıstermısınız ben sureklı burdan takıp edıyorum sızınle palasmak ıstedım Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
bayıldım bu siteye çok güzelmiş saol canım benimm...
olmaz kuzumm soss koydurmazsın içine olur biter ama çok canınız çekti diyelim azcık bi parçacıkta koydurun ya ben çok ta kısmak yanlısı deilim yani mesela salam diye sayıklıorum ama yemiorum korkuorum çocuumun biyerinde salam gibi bi leke olcak diye
saol süheylacım ne kadar güzelde bir siteymiş sen nasılsın bakalım nasıl gidior hamişlik
Anaammmmmm 4 5 günee bebeğiimm içime işemeye başlıcakmışşşşş
ıyı meliscim sımdılık harıka gıdıyorum 6+3 oldum ayın 28 ini dört gözle beklıyorum kalp atısları ve var olup olmadıgı bellı olacak RRABBİM yardımcım olsun tüm annelerinde yardımcısı olsun... sende iyisin insallah sanırım eylul annesı olacakmıssın bende 5 ekim annesı gıbı aynı gun dogacak nasıpse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?