- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.941
inş canım herşey çok güzel olsun hepimiz ve bebeklerimiz için
çok kanım ısındı benim sana
benimde sana ısındı cnm belki bigün tanışırız kısmet :)
inş canım
nerde oturuyosun ben organizedeyim
çerkezköy fevzipaşa cnm
Kızlarr küçük esrayla konuştum haberler iyi
dr a gitmiş testleri temiz çıkmış bebeğini ve kalbini görmüş dr kesesi çok düzgün demişmaşallah yiğenimize
Buarada dr u çok sevmiş bnm dr umdu tavsiye etmiştim anlattığın gibi dedi çok konuşkan ve tatlı biridir.herşeyi anlatmış onada
Eşi işe gelme git gez demiş ne kocalar var yaaaoda o yüzden aradı beni yarın daha ayrıntılı anlatır
Kızlarr küçük esrayla konuştum haberler iyi
dr a gitmiş testleri temiz çıkmış bebeğini ve kalbini görmüş dr kesesi çok düzgün demişmaşallah yiğenimize
Buarada dr u çok sevmiş bnm dr umdu tavsiye etmiştim anlattığın gibi dedi çok konuşkan ve tatlı biridir.herşeyi anlatmış onada
Eşi işe gelme git gez demiş ne kocalar var yaaaoda o yüzden aradı beni yarın daha ayrıntılı anlatır
banada diğer testlerde hep erkek diyordu bu rus testinde ilk defa kız çıktı
benimde ultrasonda kalp atışın görmedik alttan ultrasonla baktı kalp atışın duyduk ne kadarlıksın
Hafta sonu ya nekadar da boş burası
yinede günaydınn canlarımmmmmm
günaydın canım
senin kese sol tarafta mı
benim kesem sağda
bende hep sağdan seviyorum
konuşuyorum onunla ya ne farklı bi duyguymuş bu
Allahım her isteyene nasip etsin
ben anlayamadım yaaaa sadece bugün solumda olduğunu hissettim kafam karıştı yani usg kağıdıne göre bakıorumda acaba karnımdakinin aynısımı ters yansımasımı onu bilemioru
ultrason karnının ne tarafındayken görünüyo kese benim sağ taraftayken göründü mesela
günaydın kıslaaarrrr ...
öğlen oldu kızznapıosunnn cnm bnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?