2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Kızlarr küçük esrayla konuştum haberler iyi

dr a gitmiş testleri temiz çıkmış bebeğini ve kalbini görmüş dr kesesi çok düzgün demiş maşallah yiğenimize

Buarada dr u çok sevmiş bnm dr umdu tavsiye etmiştim anlattığın gibi dedi çok konuşkan ve tatlı biridir. herşeyi anlatmış onada

Eşi işe gelme git gez demiş ne kocalar var yaaa oda o yüzden aradı beni yarın daha ayrıntılı anlatır

çok güzel cnm sevindim onun adına

çok sevindim maaşallah bne güzel haberler vermiş meliscim.darısı bizlerin başına.

size bişi anlatcam

Yüzüstü uyumayı bıraktım hamilelikten sonra daha ilk zamanlar ama kıyamıorum yavrucağıma ama istemsiz bir şekilde bu sabah yüzüstü yatmışım veee sol tarafımda bir pıt pıt pıt la uyandım sanırım bebeğim beni uyardı işin ilginç kısmı ben kız istiorum ya psikolojik olarak karnımın sağ tarafıını seviorum hep hani kese sağdaysa kız muhabbeti var ya o hesap ama miniğim soldan soldan uyardı beni özür diledim ve hemen uyandım nerde o dakikadan sonra bnde uyku sonra 07:30 da eşimin saati çaldı ben hemen atladım tepesine anlattım olayı adamda bana deli bu demiştir ama napimmm çok mutlu oldum orda olduğunu belirtti resmen yaaa ayy ben bunu yerimmm yerimmmmm

günaydın canım

senin kese sol tarafta mı
benim kesem sağda
bende hep sağdan seviyorum
konuşuyorum onunla ya ne farklı bi duyguymuş bu
Allahım her isteyene nasip etsin

ben anlayamadım yaaaa sadece bugün solumda olduğunu hissettim kafam karıştı yani usg kağıdıne göre bakıorumda acaba karnımdakinin aynısımı ters yansımasımı onu bilemioru

bebişimin ultrason da tarihi satıma göre 2 gün geriden geliormuş.artık net tarihimiz 6+4 oldu.kesemi bebişimin yolk kesesini ve bebişi gördüm pıt pıt atam kalbinide :) 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.testlerde güzel çıktı şükürler olsun...meliscim çok teşekkür ediyorum ya cidden 10 numara doktor bu iyiki tavsiye etmişsin.herşeyi detaylıca söylüyor.uzun uzun kalbini seyrettirdi her açıdan rahat görebilmemiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…