2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ama arzucum ben manyak yiyorum ya işhaım hiç kapanmadı kusmada yok bebek için ne yararlıysa götürüyorum hiç ayırmadan...özellikle ceviz badem ayran yoğurt mutlaka yumurta ve peynir...birde kocam kırmızı et yemiyorum die haşlama yapıo bol vitaminli bi yemek oluyo birde mutlaka bulgur pilavı folik asit deposu o...

tatlım ben de bir yeme değişikliği yok ya memleketten geldim orda çok yedim diye şimdi kilo aldığımı hissediyorum
yada ben yarım dünya olacam 9 ay sonuna kadar
zaten zayıf değilim normalde

tatlım ben de bir yeme değişikliği yok ya memleketten geldim orda çok yedim diye şimdi kilo aldığımı hissediyorum
yada ben yarım dünya olacam 9 ay sonuna kadar
zaten zayıf değilim normalde

ben de zayıf değilim ama kilo saklama gibi bi özelliği var vucudumum 58,7 ile hamile kaldım 59,5 oldum gören 55 ancak varsın diyo kimseyi inandıramıyorum bebeği aç bırakma ye diyolar bilmiyorlar ki ben zaten öküz gibi yiyorum ama kilo almamı sağlayacak şeyler yemiyorum.mesela sürekli çorba içiorum.kepek ekmeği mutlaka şişiriyo zaten çorba..birde günde 2 ltre su içince yer kalmıyoki insanın karnı kocaman oluyo

yaşasın sonunda sevdiğim bir meyva bir işe yarıor oh beeee hemde tam mevsimindeyiz ben tek armut yerdim kışları ayzlarıda çilek çok nadirde kivi başka meyva yemezdim meyva yiyorum diyince sen armut yersin oda bi işe yaramaz demişti annem oh be içim rahat etti

SELAM bayanlar bende 9 haftalığım ve çooooooooooookk kötüyüm 5 kilo vermişim hiçbişey yiyemiyorum kusuyorum ağlıyorum uyuyamıyorum su bile acı geliyo bana allahım sabırlık ver

yardım edi6n nooolur

ben hiç beslenemiorum ya yediğim şeylerde bebeğe pek yararlı deil şu serumdan sonra kahvaltı yapmaya falan başladım ama hala tuvalete çıkamıorum deliricem boş booş oturuorum tuvalette banamısın demior

birde evinde tartı varmı arzu belki şişkinliği kilo ile karıştırıorsundru malum gazımız var hepimizin gerçi bnm o gaz dönemide bitti herşey içimdeee yakında vücudum toptan patlıcak ay ne yesem içimde yaa çıldırıcammmm çiş bile günde 2 yi geçmior gerçi hiç su içmiorum ondanda olabilir ama çilekli süt içiorum o çıksın bari

su içmiyosu6n diye 5be6nde öyleydim 2 gündür içmeye başladım 5 dakka sonra tuvaletteyim bu seferde*.sinir oluyorum ya

neslihan merhaba bnde seninle aynı durumdayım en son çarşamba günü dr um serum verdi o beni kendime getirdi ilaçlarımı bile içemiordum şimdi içiorum hemen dr undan randevunu al ve söyle sana serum takmasını iste içine bulantı için ilaç yapıorlar vitamin falanda o seni ayağa kaldırır ben hala su içemiorum acı gelior çilekli süt içiorum onun yerine 4 kilo verdim bende çok üzüldüm durumuna kendi durumum geldi aklıma allahım yaşatmasın o günleri bidaha şimdi ilaçlarım bitmek üzere strese girdim ne yapıcam ben diye

merhaba canım*.zaten serumlarla geldim bu haftama kadar hastanede bile yattım 2 gün hergün acillerde serum takılıyodu tekerlekli sandelyeyle artık gidiyodum sonra doktor hastaneye yatırdı 8 9 poşet ilaçlı serumlar bile banamısın demedi*.sadece ayağa kalktım birazcık yani*.

peki günde 1 adet kivinin bebeğin o günkü bütün ihtiyaçlarını karşıladığını biliyor musun :)

çilekli sütte iyi fikirmiş bi deneyim bakayım*.beynim patlıycak ne yiyebilirim diye düşün düşün
5başka ö6nerileriniz varmı aca5ba

hay allah çok kötüymüş yaaa e dr un ne dior peki??? halsizlik en beteri bende yattığım yer ile wc hariç hiç yürüyemiorum hemen içim çekilior bayılcak gibi oluorum ama tamamen halsizlik nedeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…