- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.001
arkadaşlar aranızda daha şimdiden kilo alan varmı yoksa bu konuda tek talihsiz ben miyim
tatlım ben de bir yeme değişikliği yok ya memleketten geldim orda çok yedim diye şimdi kilo aldığımı hissediyorum
yada ben yarım dünya olacam 9 ay sonuna kadar
zaten zayıf değilim normalde
arkadaşlar aranızda daha şimdiden kilo alan varmı yoksa bu konuda tek talihsiz ben miyim
anneciklerr bol bolo armut yemeyi unutmayın...
-Böbreklerin çalışma düzeni normale döndürür
-Daha sık küçük abdeste çıkılmasına vesile olur
-Taş dökmeye yardımcı olur
-Yüksek tansiyonu olanlara iyi gelir
-Kanı temizler
-Hormonal dengenin düzenlenmesine yardımcı olur
-Kabızlığa birebirdir
-Kanı temizler
-Beyin yorguluğuna iyi gelir
-Ruhu sakinleştirir
-Hamilelik döneminde bol bol tüketilmesi önemlidir
bugün çok içim daralıyor benim yaaaaaa:2:
SELAM bayanlar bende 9 haftalığım ve çooooooooooookk kötüyüm 5 kilo vermişim hiçbişey yiyemiyorum kusuyorum ağlıyorum uyuyamıyorum su bile acı geliyo bana allahım sabırlık ver
yardım edi6n nooolur[/QUOa.s tatlım bunlar hamiş olmanın cilvelerı bızde daha hıc bısı yok 6 haftalıgım korkuyorum artık bazen dıyorum ALLAHIM neden mıdem bulanmıyor kusmuyorum dıye aslında bu cok guzel bırseymıs doktoruum demıstı bebegının saglıklı olması anlamına gelıyor ben ılk dusuk yaptım dusuk yapmadan once doktor sureklı soruyordu mıden bulanıyormu kusuyormusun bende yoo dıyordum oda keske bulansa dıyordu sımdı yıne yok bısı bulanmıyor kusmuyorum dıye tedırgınım bosver anne olacan hersey gecer gıder canım yaaaa bebişini düşün...
ben hiç beslenemiorum ya yediğim şeylerde bebeğe pek yararlı deil şu serumdan sonra kahvaltı yapmaya falan başladım ama hala tuvalete çıkamıorum deliricem boş booş oturuorum tuvalette banamısın demior
birde evinde tartı varmı arzu belki şişkinliği kilo ile karıştırıorsundru malum gazımız var hepimizin gerçi bnm o gaz dönemide bitti herşey içimdeee yakında vücudum toptan patlıcak ay ne yesem içimde yaa çıldırıcammmm çiş bile günde 2 yi geçmior gerçi hiç su içmiorum ondanda olabilir ama çilekli süt içiorum o çıksın bari
SELAM bayanlar bende 9 haftalığım ve çooooooooooookk kötüyüm 5 kilo vermişim hiçbişey yiyemiyorum kusuyorum ağlıyorum uyuyamıyorum su bile acı geliyo bana allahım sabırlık ver
yardım edi6n nooolur[/QUOa.s tatlım bunlar hamiş olmanın cilvelerı bızde daha hıc bısı yok 6 haftalıgım korkuyorum artık bazen dıyorum ALLAHIM neden mıdem bulanmıyor kusmuyorum dıye aslında bu cok guzel bırseymıs doktoruum demıstı bebegının saglıklı olması anlamına gelıyor ben ılk dusuk yaptım dusuk yapmadan once doktor sureklı soruyordu mıden bulanıyormu kusuyormusun bende yoo dıyordum oda keske bulansa dıyordu sımdı yıne yok bısı bulanmıyor kusmuyorum dıye tedırgınım bosver anne olacan hersey gecer gıder canım yaaaa bebişini düşün...
saol tatlım*.bu 2*.ci hamileliğim yani bi kızım var ondada kötü geçmişti*.ne çürükmüşüm diyorum
neslihan merhaba bnde seninle aynı durumdayım en son çarşamba günü dr um serum verdi o beni kendime getirdi ilaçlarımı bile içemiordum şimdi içiorum hemen dr undan randevunu al ve söyle sana serum takmasını iste içine bulantı için ilaç yapıorlar vitamin falanda o seni ayağa kaldırır ben hala su içemiorum acı gelior çilekli süt içiorum onun yerine 4 kilo verdim bende çok üzüldüm durumuna kendi durumum geldi aklıma allahım yaşatmasın o günleri bidaha şimdi ilaçlarım bitmek üzere strese girdim ne yapıcam ben diye
yaşasın sonunda sevdiğim bir meyva bir işe yarıor oh beeee hemde tam mevsimindeyiz ben tek armut yerdim kışları ayzlarıda çilek çok nadirde kivi başka meyva yemezdim meyva yiyorum diyince sen armut yersin oda bi işe yaramaz demişti annem oh be içim rahat etti
merhaba canım*.zaten serumlarla geldim bu haftama kadar hastanede bile yattım 2 gün hergün acillerde serum takılıyodu tekerlekli sandelyeyle artık gidiyodum sonra doktor hastaneye yatırdı 8 9 poşet ilaçlı serumlar bile banamısın demedi*.sadece ayağa kalktım birazcık yani*.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?