2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ben hiç çağla yemedim ama sen söledin yaa istiorummmmmm aynısından

ayrıca esra mısır gevreği dedin ya nesquik ondanda istiorummm ne arsız oldum yaa herşeyden istiorum

of naptın şekerim çağla yemedin mi hiç ben zaten hastasydım tuza batırır yerim hep*.ay çok güzel ya ekşi ekşi of çabuk çıksın artık ya

neslihan kulaklarından tavana çivilicem şimdi seni sussana yaaa ay ne kadar bulunmaz şey var hepsini yazdın ayol hamileyizzzzzz ahahahaha

evet yaaaaaaaaaaaaa günah esıme nerden bulacak sımdı basının etını yıcem zavallım karsımda sac kesıyor ben oturyorum artık calısmıcam mıdem bulanıyo hallsızım

evet yaaaaaaaaaaaaa günah esıme nerden bulacak sımdı basının etını yıcem zavallım karsımda sac kesıyor ben oturyorum artık calısmıcam mıdem bulanıyo hallsızım

ay pardon kızlar ya napıyım dertleşiyoz işte ya*.dur kız erik 6ne kadar haberin varmı internette6n baktım tanesi 15 tl

herkese merhaba.hepinizi tebrik ediyorum öncelikle.ben de 7+3 haftalık hamileyim.muhtemel doğum tarihi 29 eylül.inşallah hepimizin bu dönemi güzel,huzurlu ve sağlıklı geçer.

herkese merhaba.hepinizi tebrik ediyorum öncelikle.ben de 7+3 haftalık hamileyim.muhtemel doğum tarihi 29 eylül.inşallah hepimizin bu dönemi güzel,huzurlu ve sağlıklı geçer.
mrhaba hosgeldın ıyı dıleklerın ıcın tsk canım hayırlısıyla dogum yapalım hepımız ınsallah...

gebelik cetvelim hazır fakat forumda araştırdım nereye yapıştırmam gerekiyor onu bulamıyorum kontrol paneline baktım ama bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…