- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.041
süheylacım az kaldı şubat sonunda çıkıyomuş gün sayıyorum resmen erik canı çeken varmı?:
ha bu arada cinsiyetleri tahmin eden varmı
ben hiç çağla yemedim ama sen söledin yaa istiorummmmmm aynısından
ayrıca esra mısır gevreği dedin ya nesquik ondanda istiorummm ne arsız oldum yaa herşeyden istiorum
neslihan kulaklarından tavana çivilicem şimdi seni sussana yaaa ay ne kadar bulunmaz şey var hepsini yazdın ayol hamileyizzzzzz ahahahaha
evet yaaaaaaaaaaaaa günah esıme nerden bulacak sımdı basının etını yıcem zavallım karsımda sac kesıyor ben oturyorum artık calısmıcam mıdem bulanıyo hallsızım
ay pardon kızlar ya napıyım dertleşiyoz işte ya*.dur kız erik 6ne kadar haberin varmı internette6n baktım tanesi 15 tl
cetvel nasıl yapıcam biri yardımcı olabilirmi?
mrhaba hosgeldın ıyı dıleklerın ıcın tsk canım hayırlısıyla dogum yapalım hepımız ınsallah...herkese merhaba.hepinizi tebrik ediyorum öncelikle.ben de 7+3 haftalık hamileyim.muhtemel doğum tarihi 29 eylül.inşallah hepimizin bu dönemi güzel,huzurlu ve sağlıklı geçer.
neeeeeeeeeeeee 15 lıra tanesı heeeeee yuh ya nasıl bır memlekette yasıyoruz kızlar ya yazık ....
neeeeeeeeeeeee 15 lıra tanesı heeeeee yuh ya nasıl bır memlekette yasıyoruz kızlar ya yazık ....
of naptın şekerim çağla yemedin mi hiç ben zaten hastasydım tuza batırır yerim hep*.ay çok güzel ya ekşi ekşi of çabuk çıksın artık ya
herkese merhaba.hepinizi tebrik ediyorum öncelikle.ben de 7+3 haftalık hamileyim.muhtemel doğum tarihi 29 eylül.inşallah hepimizin bu dönemi güzel,huzurlu ve sağlıklı geçer.
ay bunun kızı olacak eksı eksı deyıp duru ayrıca tuza banacaksın dedın ıcım cızzzz ettı...
kocam bahsetmişti geçen gün biyerde bi hamile manavı varmış her meyve varmış...benimki araştırma yapıp önlemini almış
ay bunun kızı olacak eksı eksı deyıp duru ayrıca tuza banacaksın dedın ıcım cızzzz ettı...
süheyla bi senin birde benim bebiş erkek olcak heralde ...kızcı bu anneler :))
walla canım ne tatlı ne eksı nasıl bır ınsanım ben hıc bısı ıstemmıyor canım cekmıyo psıkolojıkmı acaba yaa aklıma bıle gelmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?