- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.101
teşekkür ederim teyzesi darısı en kısa zamanda başına tatlım
2 hafta sonra 2li teste gidiyorum o zaman cinsiyetini öğrenicemmmmmmmmmmmm
tabi bizimki kıçını dönüp yatmazsa :96:
mrb kızlar, aşermeye başlayan var mı?? benim canım waffle istedi
ayy yatmasında aramızda bir ilk olllben arada şu ağustos annelerine bakıorum daha 2li testte öğrenebilen olmadı ne inatçı veletlerr yahuuu
benim kuzim ve yakın arkadaşım 2li test 3 boyutlu görmek kolay oluyor dediler onlar öğrenmişti ama bir arkadaşımın inatla dönmemiş doktora gidince kıçını dönüp yatıyormuş 5.ay sonunda lütfetmiş sıpaa herkes geç gösterince kız dediler erkek çıktı
5 ay mıııııııııııanaaammmm yapmaasın bizimkiler öle yaaaa
eylül annelerindeki sen misin meliscim
bende ağustos annelerine üye oldum yeni kıdemliler arasına girem bişeyler örenem dedim
merhaba canancım aşermeyi aştım ben artık sapıttım yani
gece saat 5 buçuk uyanıyorum canım iğde çekiyor rüyamda gördüm diye sonra gece yine 5buçuk uyanıyorum erik canım çekiyor bir gün keçiboynuzu dürtüyorum bizimkini ''Aşkımmm var yaaa'' diye oda bana eziyetmi etmeye çalışıyorsun yoksa gerçek mi diyor ama yinede ertesi gün emir büyük yerden diyip bulup geliyor
ama erik bulamadık bulmuş 3 tane erik 15 milyonmuşyarın hale gidecekmiş zzavallım
bende dün waffle mı yedim ama bişeyi merak ettim bunları canın mı çok istiyo yoksa öyle bi aklına mı geliyo, benimde öyle bi aklıma kestane geldi ama aşerme mi anlamadım:26:
canıım ben de temmuz annesı olacagım ınşallah,şeftalı bulunmuyor pek ama metro magazası varsa yakınlarında ulşabılecegın,hanı büyükk toptan perakende alısverıs yeri)orada koca kavanozlarda şeftalı kompostosu gıbı bısey satılıyor ıcınde yarım yarım kocaman seftalıler var en azından nefsını köreltirsin
kızlar herkeze iyi kandiller bir sorum olacak benim gebelik kesem rahimde oluşmuş bu dış gebeliği ortadan kaldırır mı
sanada hayrılı kandiller canım kese rahimdeyse sorun yok canım
kese rahimde 4,3 mm ydi. İlk kan testi 44,74 dü 2 gun sonra ki 59,du ertesi gun yaptırdığım ise 81,90 çıktı. 81,90 çıktıgı gün kese görüldü.
kese rahimdeyse dış gebelik ihtimali yok, şimdi sıra kese içinde bebeilşi görmede... sonra da kalp atışlarını görmeyi beklersin.. ama ben hepsini bir arada göreyim, tek tek merak etmeyeyim diye bu cumartesi 7+4te gidicem doktora ilk kez :)
kızlar herkeze iyi kandiller bir sorum olacak benim gebelik kesem rahimde oluşmuş bu dış gebeliği ortadan kaldırır mı
adetin düzensizse yumurtlaman 14. günde olmadığı için seninki sat a göre 5 haftalıkken ulstrasonda 4 haftalık fln çıkabilirir mesela. ama sat ile ultrason tutmaması normalmiş. gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri, doum, hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe diye bir site var, dr kağan kocatepe'nin. orda hafta hafta gebelik bölümünü oku, çok güzel bilgiler var. içini ferah tut, daha 5 hafta geçmiş hem, sık sık doktora gidip kendini meraklandırma bence. ben 4 haftalıkken yani beklenen adet gününde idrar testinde öğrendim, ama daha hiç doktora gitmedim. dayımla yengem aile hekimi, gidip durma, bebeği rahatsız etme dedilerama benimkinin ne kadarlık olduğu belli değil kison hastalık tarihime göre 5 haftalık değerlerim bunun aksini söylüyor. Adetim düzensiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?