2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

teşekkür ederim teyzesi darısı en kısa zamanda başına tatlım
2 hafta sonra 2li teste gidiyorum o zaman cinsiyetini öğrenicemmmmmmmmmmmm
tabi bizimki kıçını dönüp yatmazsa :96:

ayy yatmasında aramızda bir ilk olllben arada şu ağustos annelerine bakıorum daha 2li testte öğrenebilen olmadı ne inatçı veletlerr yahuuu

mrb kızlar, aşermeye başlayan var mı?? benim canım waffle istedi

merhaba canancım aşermeyi aştım ben artık sapıttım yani
gece saat 5 buçuk uyanıyorum canım iğde çekiyor rüyamda gördüm diye sonra gece yine 5buçuk uyanıyorum erik canım çekiyor bir gün keçiboynuzu dürtüyorum bizimkini ''Aşkımmm var yaaa'' diye oda bana eziyetmi etmeye çalışıyorsun yoksa gerçek mi diyor ama yinede ertesi gün emir büyük yerden diyip bulup geliyor
ama erik bulamadık bulmuş 3 tane erik 15 milyonmuş yarın hale gidecekmiş zzavallım

ayy yatmasında aramızda bir ilk olllben arada şu ağustos annelerine bakıorum daha 2li testte öğrenebilen olmadı ne inatçı veletlerr yahuuu

benim kuzim ve yakın arkadaşım 2li test 3 boyutlu görmek kolay oluyor dediler onlar öğrenmişti ama bir arkadaşımın inatla dönmemiş doktora gidince kıçını dönüp yatıyormuş 5.ay sonunda lütfetmiş sıpaa herkes geç gösterince kız dediler erkek çıktı

5 ay mııııııııııı anaaammmm yapmaasın bizimkiler öle yaaaa

eylül annelerindeki sen misin meliscim
bende ağustos annelerine üye oldum yeni kıdemliler arasına girem bişeyler örenem dedim

evet eet bnm ordada takılıorummm iyi yapmışsın bnmde ağustos annelerinden arkadaşım var msndede görüşüoruz aynı dr a gidioruz o beni yönlendirior saolsun

bende dün waffle mı yedim ama bişeyi merak ettim bunları canın mı çok istiyo yoksa öyle bi aklına mı geliyo, benimde öyle bi aklıma kestane geldi ama aşerme mi anlamadım:26:

bende dün waffle mı yedim ama bişeyi merak ettim bunları canın mı çok istiyo yoksa öyle bi aklına mı geliyo, benimde öyle bi aklıma kestane geldi ama aşerme mi anlamadım:26:

valla aşermek nasıl bişey ama benim canım çekiyor yiyesim geliyor yoksa özellikle 5 buçukta uyanıp düşünmüyorum
aklına gelip canın çekiyorsa aşermek ama yesemde olur yemesemde diyorsan aşermek olmuyor galiba bende aşermenin acemisiyim ama iyi aşeriyorum

ay cnm tşk ederm. batmanda metro ne gezer bi tek migros var ordada yokmuş neyse geçti zaten bi anlıktı.

kızlar günaydın iyi haftalar haftasonu kaynatmışsınız yine oku oku bitmiyor sayfalar :)) umarım hepiniz iyisinizdir ben c.tesi günü biraz temizlik yaptım kuyruk sokumum çok ağrıyor anladımki ayakta durmak bana hiç iyi gelmiyor ne zaman geçecek bu ağrı yaa 59:

kandiliniz mübarek olsun kızlar allah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin herşeyi gönlümüze göre versin

herkese hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli bugün çok özel bi gün kızlar SEN OLMASAYDIN DÜNYAYI YARATMAZDIM dedi RABBİMİZ habibine ve bugün ONUN dünyaya teşrif ettiği gün ne mübarek bi gün . hepininzin mevlid kandilini kutluyorum hanımlar inş. bu geceyi hakkyıla idrak edenlerden oluruz rabbim hepimizin gönlündeki hayrılı olanları bu gece hürmetine nasip etsin ve PEYGAMBERMİZE (SAV) layık bi ümmet eylesin

kese rahimde 4,3 mm ydi. İlk kan testi 44,74 dü 2 gun sonra ki 59,du ertesi gun yaptırdığım ise 81,90 çıktı. 81,90 çıktıgı gün kese görüldü.

kese rahimdeyse dış gebelik ihtimali yok, şimdi sıra kese içinde bebeilşi görmede... sonra da kalp atışlarını görmeyi beklersin.. ama ben hepsini bir arada göreyim, tek tek merak etmeyeyim diye bu cumartesi 7+4te gidicem doktora ilk kez :)

ama benimkinin ne kadarlık olduğu belli değil ki son hastalık tarihime göre 5 haftalık değerlerim bunun aksini söylüyor. Adetim düzensiz zaten

kızlar herkeze iyi kandiller bir sorum olacak benim gebelik kesem rahimde oluşmuş bu dış gebeliği ortadan kaldırır mı

cnm sanada hayırlı kandiller kese rahim içindeyse dış gebelik olamaz içini ferah tut. şimdi sıra bebişin kalp atışlarını görmeye geldi kalp atışlarınıda dinledinmi sorun yok

HEpinize hayırlı kandiller diliyorum kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Birbirimizin dualarında olmak dileğiyle.

ama benimkinin ne kadarlık olduğu belli değil ki son hastalık tarihime göre 5 haftalık değerlerim bunun aksini söylüyor. Adetim düzensiz zaten
adetin düzensizse yumurtlaman 14. günde olmadığı için seninki sat a göre 5 haftalıkken ulstrasonda 4 haftalık fln çıkabilirir mesela. ama sat ile ultrason tutmaması normalmiş. gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri, doum, hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe diye bir site var, dr kağan kocatepe'nin. orda hafta hafta gebelik bölümünü oku, çok güzel bilgiler var. içini ferah tut, daha 5 hafta geçmiş hem, sık sık doktora gidip kendini meraklandırma bence. ben 4 haftalıkken yani beklenen adet gününde idrar testinde öğrendim, ama daha hiç doktora gitmedim. dayımla yengem aile hekimi, gidip durma, bebeği rahatsız etme dediler kalp atışı 6. haftadan önce gözükmez zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…