2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

buarada sabah sabah sinirlerim çok bozuldu aşağıda kahvaltımı yaptım çok iyiydim eve çıktım yatağı toplayıp öyle salona geçeyim dedim yatağı toplamak için hamle yapmamla tüm yatağa istifra etmem bir oldu başladım ağlamaya iğrene iğrene söktüm tüm yatağı ve o sinirle aradım annemi dedim bnm ölemmimi bekliorsunuz gelmek için başa çıkamıorum hiçbir işle ben bu yatağıda eşimemi yıkatıyım yeter gelin artık şu evi bir yola sokun dedim şoka girdi telefonda kadın tamam gelirim dedi hayret dedim!!

günaydınlar hayırlı kandiller kızlar iyisiniz inşallah görüşmeyeli
baya annişler çoğalmış maşallah

geçmiş olsun melisfb. biz de eşimle devlet memuruyuz, burda hiç akrabamız yok. benim mide bulantım senin gibi değil gerçi ama yine de yanında birileri olsun istiyor insan tabi. neyse, geliyor bak annen, yardım eder sana, sıkma canını.

teşekkürler içimi rahatlattın cnm

geçmiş olsun cnm üzülme yapacak bişey yok hamilelik zor bi süreç acısıyla tatlısıyla atlatıcaz inş. benimde kusmalarım 2 haftadır azda olsa oluyo özelliklede akşamları oluyo. annen en kısa zamanda gelir inş. hiç canını sıkma 3-4 ay dan sonra bitiyormuş kusmalar o zaman evimizi toparlıycaz temizliycez bende fazla temizlik yapamıyorum azcık ayakta durunca kuyruk sokumum çok ağrıyor (

ya kızlar bnm annem uzak yerde oturmuorki altında arabası var böle anne dediğinizde akla gelenlerden değildir genç işi olan arabsaı olan kendi sosyal yaşamı olan biridir arabayla yarım saatte gelebilir buaraya arada sadece 1 köprü var zaten kalmasını istemiorum okdr samimi olmak istemiorum istememde ama yani yok işte elimden bişi gelmior ne zmn ayaklansam bir vukuatım oluor ne güzel kahvaltı yaptım dedim gitti bütün kahvaltı

esracım senin derdinin tek çözümü bence uzanmak ne yakata ne oturmak sana yaramayacak eline geçen her fırsatta uzan cnm

esracım senin derdinin tek çözümü bence uzanmak ne yakata ne oturmak sana yaramayacak eline geçen her fırsatta uzan cnm

valla nasıl geçecek bilmem ama tek anladığım fazla ayak durmamam gerek ayak durunca ağrım artıyor şuan işteyim işim oturarak sıkıntı yok ama tabi evde olunca iş bitmiyoki zaten haftaiçi elimi sürmüyom haftasonu azcık yapayım diyorum o da yetiyo bana. benden başka kuyruk sokumu ağrısı olan yok galiba

yok sanırım bende hiç duymadım ama belkide daha ileriki hamileler yaşıordur

yok sanırım bende hiç duymadım ama belkide daha ileriki hamileler yaşıordur

benim doktorumda erken başlamış belirtilerin dedi. ileriki aylarda olması gerekiyormuş bu tür ağrıların nabalım bebişim sağlıklı olsunda çekerim ondan gelen her kahrı yaşım 31 belkide bu yüzden daha ağır geçiricem hamileliği annem beni 20 yaşında doğurmuş genç anne olmuş ne güzel ben yaşlı bi anne olucam ama bundada bi hayır vardır elbet allah büyüktür herşey kader kısmet

ayyy kızllaaarrrr 2011 şubat annelerinin topicini okuorumdaaa millet bugün doğurcam yarın doğum var vs yazıor içim bi tuhaf olduu inşallah bizde ogünlere gelirizz hatta biri ojemide sürdüm hazırım falan yazıordu ay ne güzel yaaa

merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim. geçen cuma doktora gittim haftaya gel ikili tarama testini yapalım dedi. yaptırmasakta olur aslında ama merak içinde oluyor insan.

merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim. geçen cuma doktora gittim haftaya gel ikili tarama testini yapalım dedi. yaptırmasakta olur aslında ama merak içinde oluyor insan.

hayırlı olsun cnm bende 1 martta gidicem ense kalınlığı testi için. doktorumun istediği bütün testleri yaptırıcam allahın izniyle inş. sonuçlar güzel çıkar. yaptırmasakta olur derken bu kendi kararınmı yoksa doktormu dedi? benim bildiğim 2li testte 3lü testte çok önemli muhakkak yaptırmak gerek

seninde hayırlı olsun. kaç hafta senin.ben kendim öyle düşünmüştüm ama bende yaptıracam. allahın izniyle birşey çıkmaz. ücretini biliyor msun

Kızlar 3 hafta kadar ınternete gıremedım en son 70 li sayfalarda bırakmıstım sızı 200 lere gelmıssınız masallah...
Aramıza yenı katılanlarda var gordugum kadarıyla hepiniz hosgeldınız...

Benım agrılarım gectı sayılır kızlar artık hamılelıgımın tadını cıkarıyorum ama karnım cok buyudu ya. 10. haftama gırdım ben sızın karınlarınız nasıl. eteklerıme gırmıyorum pantolonlarımın belı canımı acıtmaya basladı kasıklarıma baskı yapıyor. Yememe dıkkat edıyorum hıc asırıya kacmıyorum ama kılo alıyorum neden neden neden 9 aya kadar ne hale gelırım ben boyle gıderse...

Saglık ocagına kaydınızı yaptırmayı unutmayın. ben gecen hafta yaptırdım.

Canım benım de kuyruk sokumu agrım vardı hatta sol kalcama ve sol bacagıma vuruyordu agrısı. Ama dıkkat et ne zaman agrıdıgına. Ben yuruyusu uzun tuttugumda, bulasık yıkarken, eve makına tuttugumda yanı kendımı cok yordugumda agrıyordu. baslangıctan 8 haftaya kadar cektım bu agrıyı. 10. haftamdayım o kadar azaldı kı agrım cok sukur. Umarım senınkıde gecer en kısa zamanda...

canım benim kıyamam sana meliscim ama bak annende kıyamaz gelir hemen üzülme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…