- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.121
cnm sanada hayırlı kandiller kese rahim içindeyse dış gebelik olamaz içini ferah tut. şimdi sıra bebişin kalp atışlarını görmeye geldi kalp atışlarınıda dinledinmi sorun yok
adetin düzensizse yumurtlaman 14. günde olmadığı için seninki sat a göre 5 haftalıkken ulstrasonda 4 haftalık fln çıkabilirir mesela. ama sat ile ultrason tutmaması normalmiş. gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri, doum, hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe diye bir site var, dr kağan kocatepe'nin. orda hafta hafta gebelik bölümünü oku, çok güzel bilgiler var. içini ferah tut, daha 5 hafta geçmiş hem, sık sık doktora gidip kendini meraklandırma bence. ben 4 haftalıkken yani beklenen adet gününde idrar testinde öğrendim, ama daha hiç doktora gitmedim. dayımla yengem aile hekimi, gidip durma, bebeği rahatsız etme dedilerkalp atışı 6. haftadan önce gözükmez zaten.
buarada sabah sabah sinirlerim çok bozuldu aşağıda kahvaltımı yaptım çok iyiydim eve çıktım yatağı toplayıp öyle salona geçeyim dedim yatağı toplamak için hamle yapmamla tüm yatağa istifra etmem bir oldu başladım ağlamaya iğrene iğrene söktüm tüm yatağı ve o sinirle aradım annemi dedim bnm ölemmimi bekliorsunuz gelmek için başa çıkamıorum hiçbir işle ben bu yatağıda eşimemi yıkatıyım yeter gelin artık şu evi bir yola sokun dedim şoka girdi telefonda kadın tamam gelirim dedi hayret dedim!!
esracım senin derdinin tek çözümü bence uzanmak ne yakata ne oturmak sana yaramayacak eline geçen her fırsatta uzan cnm
valla nasıl geçecek bilmem ama tek anladığım fazla ayak durmamam gerek ayak durunca ağrım artıyor şuan işteyim işim oturarak sıkıntı yok ama tabi evde olunca iş bitmiyoki zaten haftaiçi elimi sürmüyom haftasonu azcık yapayım diyorum o da yetiyo bana. benden başka kuyruk sokumu ağrısı olan yok galiba
yok sanırım bende hiç duymadım ama belkide daha ileriki hamileler yaşıordur
merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim. geçen cuma doktora gittim haftaya gel ikili tarama testini yapalım dedi. yaptırmasakta olur aslında ama merak içinde oluyor insan.
valla nasıl geçecek bilmem ama tek anladığım fazla ayak durmamam gerek ayak durunca ağrım artıyor şuan işteyim işim oturarak sıkıntı yok ama tabi evde olunca iş bitmiyoki zaten haftaiçi elimi sürmüyom haftasonu azcık yapayım diyorum o da yetiyo bana. benden başka kuyruk sokumu ağrısı olan yok galiba
buarada sabah sabah sinirlerim çok bozuldu aşağıda kahvaltımı yaptım çok iyiydim eve çıktım yatağı toplayıp öyle salona geçeyim dedim yatağı toplamak için hamle yapmamla tüm yatağa istifra etmem bir oldu başladım ağlamaya iğrene iğrene söktüm tüm yatağı ve o sinirle aradım annemi dedim bnm ölemmimi bekliorsunuz gelmek için başa çıkamıorum hiçbir işle ben bu yatağıda eşimemi yıkatıyım yeter gelin artık şu evi bir yola sokun dedim şoka girdi telefonda kadın tamam gelirim dedi hayret dedim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?