- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.141
merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim. geçen cuma doktora gittim haftaya gel ikili tarama testini yapalım dedi. yaptırmasakta olur aslında ama merak içinde oluyor insan.
hayırlı olsun cnm bende 1 martta gidicem ense kalınlığı testi için. doktorumun istediği bütün testleri yaptırıcam allahın izniyle inş. sonuçlar güzel çıkar. yaptırmasakta olur derken bu kendi kararınmı yoksa doktormu dedi? benim bildiğim 2li testte 3lü testte çok önemli muhakkak yaptırmak gerek
Kızlar 3 hafta kadar ınternete gıremedım en son 70 li sayfalarda bırakmıstım sızı 200 lere gelmıssınız masallah...
Aramıza yenı katılanlarda var gordugum kadarıyla hepiniz hosgeldınız...
Benım agrılarım gectı sayılır kızlar artık hamılelıgımın tadını cıkarıyorum ama karnım cok buyudu ya. 10. haftama gırdım ben sızın karınlarınız nasıl. eteklerıme gırmıyorum pantolonlarımın belı canımı acıtmaya basladı kasıklarıma baskı yapıyor. Yememe dıkkat edıyorum hıc asırıya kacmıyorum ama kılo alıyorum neden neden neden 9 aya kadar ne hale gelırım ben boyle gıderse...
Saglık ocagına kaydınızı yaptırmayı unutmayın. ben gecen hafta yaptırdım.
benimki solda yatıyordu geçen ay bu ay sağa geçmiş hani solda yatarsa erkek sağda yatarsa kızdı
üçkağıtçı bunlar ne olcak şimdi benimki :26:
hep erkek diyordum şimid içim kıpır kıpır kız mı diye çünkü benimki minyon biraz
boyu 4,5-5 cm olmalı yazıyor haftasına göre benimki 4cmcik uyyy yerim onu ben
benimkide sol da kese bebişde melisle baktığımızda kesenin solundaydı cuma dr.a gittiğimizde kese solda ama bebişsağa geçmişti.benimkide uzun muşçdr seninki uzun olcak heralde dedi :)
sevkancım tekrar aramıza hoşgeldin senin adına sevindim ne güzel şikayetlerin bitmiş darısı başımıza bu arada tahlil baktılar mı sağlık ocağında
Hayır saglık ocagında tahlıl yapmadılar canım. Sadece doktor kan tahlılı ısterse buraya gelebılırsın ucretsız yaparız dedıler ama benımle ılgılenen ebe cok ıyı bırısı doktordan yana sansım yok ama ebe den yana var sanırım :) telefon numarasını bıle verdı gece gunduz ıstedıgın saatte ara sıkayetın oldugunda dedı. Saolsun
merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim. geçen cuma doktora gittim haftaya gel ikili tarama testini yapalım dedi. yaptırmasakta olur aslında ama merak içinde oluyor insan.
merhaba esracım ağrıların hariç nasılsın çok iş güç yapıp yorma kendini senin ağrılar erken başlamış benimde söylemesi ayıp kabızlık erken başladı dr söylemeyi unuttum çocukumun elini ayağını görünce kuş gibi oldum uçtu kafamda herşeybende 13.haftanın sonunda 25-26sı gibi 2li teste gireceğim hayırlısıyla onuda güzel haberlerle atlatacağız arkadaşım
iyiyim cnm çok şükür sen nasılsın? bebişi görünce insan gerçekten kuş gibi oluyor. inş. ikili testlerdende güzel haberler alırız
seninde hayırlı olsun. kaç hafta senin.ben kendim öyle düşünmüştüm ama bende yaptıracam. allahın izniyle birşey çıkmaz. ücretini biliyor msun
10 hafta 6 günlükmüsün sevkancım öyleyse benden kıdemlisin
bulantılarım ya yavaş yavaş azalıyor yada bünyem alıştı artık tepe taklak yaşamaya gece bel ağrılarım başladı benimde ama hiçbirşey gözümde değil yeterki sağlıklı olsun bebiş
10+2 haftalıgım canım ama asagıdakı cızelgede fazla cıkıyor nedense... Gercı benım hesabımla doktorun hesabı bırbırını tutmuyordu saglık ocagında tekrar hesaplattım doktorunkıyle aynı cıkıyoradamcagızın gunahını aldım yanı :)
Canım benım de kuyruk sokumu agrım vardı hatta sol kalcama ve sol bacagıma vuruyordu agrısı. Ama dıkkat et ne zaman agrıdıgına. Ben yuruyusu uzun tuttugumda, bulasık yıkarken, eve makına tuttugumda yanı kendımı cok yordugumda agrıyordu. baslangıctan 8 haftaya kadar cektım bu agrıyı. 10. haftamdayım o kadar azaldı kı agrım cok sukur. Umarım senınkıde gecer en kısa zamanda...
söylemedi canım kağıt evde ama akşam bakarım yazarım sanacm söyledimi esracım söylemediyse bile ultrason kağıdının yanında CRL diye yazıyor ölçüm yaptığı görüntü yanında
bende 2li test randevusu aldım 26 şubat sabah 9a hadi hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?