- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.161
geçmiş olsun cnm benimde yaklaşık birbuçuk iki aydır kuyruk sokumum ağrıyor bazen çok kötü kaskatı kalıyorum bacağıma kramp giriyor ama sanırım dediğin gibi fazla ayakta durmak yürümek ve ev işi yapmak iyi gelmiyor o zaman ağrım artıyor mümkün olduğunca dinlenmek gerek. bende 10. haftadayım inş. zamanla azalır
İnsallah gecer cnım zamanla agrıların ama gectı dıye rahat hareket etmemek lazım yoksa yıne baslıyor agrılar. bazen yururken sol bacagım kasılıyor yuruyusum degısıyor. Kızlar daha sımdıden boyle agrılar cekıyor 7-8-9ç aylarda napıcaz
kızlar kardiliniz mubarek olsun. rabbim hepinize guzel saglikli bebekler nasip etsin.. yarin doktora gidiyorum kalp atıslarini dinlemeye dualariniz benimle olsun.. kidemli annelersiniz nede olsa sanirim kalp atisi icin bir ben kaldim
kızlar kardiliniz mubarek olsun. rabbim hepinize guzel saglikli bebekler nasip etsin.. yarin doktora gidiyorum kalp atıslarini dinlemeye dualariniz benimle olsun.. kidemli annelersiniz nede olsa sanirim kalp atisi icin bir ben kaldim
kızlar yaa bır soru sormustum ama sadece 1 kısı cvp yazdı
10+2 haftalıgım karnım buyudu kıyafetlerım sıkıyor. Nerdeyse heryere esofmanla gıdıyorum. Sızın karınlarınız nasıl ben bu konuda yalnızmıyım. Daha sımdıden bu kadar belırgın olmaması lazım dımı bakın bı resım ekleyeyım...
Eki Görüntüle 141400
kızlar yaa bır soru sormustum ama sadece 1 kısı cvp yazdı
10+2 haftalıgım karnım buyudu kıyafetlerım sıkıyor. Nerdeyse heryere esofmanla gıdıyorum. Sızın karınlarınız nasıl ben bu konuda yalnızmıyım. Daha sımdıden bu kadar belırgın olmaması lazım dımı bakın bı resım ekleyeyım...
Eki Görüntüle 141400
cnm benimde belli olmaya başladı karnım zaten eskiden beri mide problemim var mide kısmıma doğru çok belirgin. ben bide kısa boyluyum minyonum yarım dünya olucam galiba 9 ay sonunda :)) 53 kiloyla hamiş kaldım 55i geçmişim şuan
rahat ol ben daha 8 haftalığım kocaman bir göbeğim oluştu. zaten azcıkta göbüşüm vardı. yanlız çatlaklar için şimdiden önlem almaya başla. krem veya yağ kullan.
Bende 53 ıle hamıle aldım sımdı 55.5 olmusum. Bendede kendımı bıldıgım berı bagırsak tembellıgı var o yuzden karnım hep sıskındı ama sankı bana erken gıbı gelmıstı bu kadar sısmesı ohh bıraz ıcım rahatladı.
Bırde arkadasım nısanda dogum yapacak ama karnı benımkı kadar o yuzden de tedırgın oldum bende sorun var heralde dıe sımdı bıraz daha rahatladım
kızlar öğlen evde annemle komşu bana değişik bi cinsiyet belirleme testi yaptılar :)) bıçak ve makas testi. iki tane minder altına birine bıçak birine makas koydular ben bakmadım tabi sonra gel otur dediler bıçak üstüne oturmuşum erkek olacakmışhadi hayırlısı bakalım sizde yaptırın eğlence olsun :)
Catlaklar ıcın sız ne kullanıyorsunuz. Ben normalde kullandıgım vucut losyonunu kullanmaya devam edıyorum henuz ozellıkle bırsey kullanmadım tavsıyenız varmı
Catlaklar ıcın sız ne kullanıyorsunuz. Ben normalde kullandıgım vucut losyonunu kullanmaya devam edıyorum henuz ozellıkle bırsey kullanmadım tavsıyenız varmı
Hepsiburada.com : Lierac Phytolastıl Gel | Sağlık ve Kişisel Bakım
ben bu jeli almayı düşünüyorum biraz pahalı ama deniycembide kakao yağı varmış ama pek tavsiye etmiyorlar çünkü pek bi faydası olmuyormuş kakao yağının
bana ablam almış bekliyorum 3 ayın bitmesini atkisi kanıtlanmış bu kremin deniyor ikiz gebeliklerde bile harika sonuç veriyormuş birde bitkisel yağ hazırlayacağım isimleri aldım sprey kutu aldım birini sabah birini akşam yada gün gün kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?