2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

İnsallah gecer cnım zamanla agrıların ama gectı dıye rahat hareket etmemek lazım yoksa yıne baslıyor agrılar. bazen yururken sol bacagım kasılıyor yuruyusum degısıyor. Kızlar daha sımdıden boyle agrılar cekıyor 7-8-9ç aylarda napıcaz

kızlar öğlen evde annemle komşu bana değişik bi cinsiyet belirleme testi yaptılar :)) bıçak ve makas testi. iki tane minder altına birine bıçak birine makas koydular ben bakmadım tabi sonra gel otur dediler bıçak üstüne oturmuşum erkek olacakmış hadi hayırlısı bakalım sizde yaptırın eğlence olsun :)

haklısın cnm dikkat etmemiz gerek doktorum senin belirtiler erken başlamış dedi ileriki aylarda inş. artmaz ağrılarım(

kızlar kardiliniz mubarek olsun. rabbim hepinize guzel saglikli bebekler nasip etsin.. yarin doktora gidiyorum kalp atıslarini dinlemeye dualariniz benimle olsun.. kidemli annelersiniz nede olsa sanirim kalp atisi icin bir ben kaldim

kızlar yaa bır soru sormustum ama sadece 1 kısı cvp yazdı

10+2 haftalıgım karnım buyudu kıyafetlerım sıkıyor. Nerdeyse heryere esofmanla gıdıyorum. Sızın karınlarınız nasıl ben bu konuda yalnızmıyım. Daha sımdıden bu kadar belırgın olmaması lazım dımı bakın bı resım ekleyeyım...

kızlar kardiliniz mubarek olsun. rabbim hepinize guzel saglikli bebekler nasip etsin.. yarin doktora gidiyorum kalp atıslarini dinlemeye dualariniz benimle olsun.. kidemli annelersiniz nede olsa sanirim kalp atisi icin bir ben kaldim

cnm inş. hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın allah hepimize yardım etsin bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip kısmet etsin

Canım benım dualarımız senınle... Duymazsan bıle sakın sakın sakın tedırgın olma korkma. Bız bu sayfalarda nelr neler okuduk. Kalp atısını duymayanlar 1 yada 2 hafta sonra tekrar gıdıyorlar canavar gıbı bır kalp atısı duyuyorlar.

Rabbım hepımıze hakkımızda hayırlısını nasıp etsın. Umarım ılk seferde duyarsın. Haberlerını beklıyoruz

cnm benimde belli olmaya başladı karnım zaten eskiden beri mide problemim var mide kısmıma doğru çok belirgin. ben bide kısa boyluyum minyonum yarım dünya olucam galiba 9 ay sonunda :)) 53 kiloyla hamiş kaldım 55i geçmişim şuan

rahat ol ben daha 8 haftalığım kocaman bir göbeğim oluştu. zaten azcıkta göbüşüm vardı. yanlız çatlaklar için şimdiden önlem almaya başla. krem veya yağ kullan.

Bende 53 ıle hamıle aldım sımdı 55.5 olmusum. Bendede kendımı bıldıgım berı bagırsak tembellıgı var o yuzden karnım hep sıskındı ama sankı bana erken gıbı gelmıstı bu kadar sısmesı ohh bıraz ıcım rahatladı.

Bırde arkadasım nısanda dogum yapacak ama karnı benımkı kadar o yuzden de tedırgın oldum bende sorun var heralde dıe sımdı bıraz daha rahatladım

rahat ol ben daha 8 haftalığım kocaman bir göbeğim oluştu. zaten azcıkta göbüşüm vardı. yanlız çatlaklar için şimdiden önlem almaya başla. krem veya yağ kullan.

Catlaklar ıcın sız ne kullanıyorsunuz. Ben normalde kullandıgım vucut losyonunu kullanmaya devam edıyorum henuz ozellıkle bırsey kullanmadım tavsıyenız varmı

seninde kandılın mubarek olsun amin inşl hepimiz saglıkla kucagımıza alırız inşllh..inşlh canım duyarsın cok guzel bı duygu rabbım kımseyı mahrum etmesın...

yok cnm tedirgin olma hiç herkesin yapısı farklıdır bendede bağırsak mide problemi var ne yesem gaz yapar hemen şişkinlik olur. bazıları dediğin gibi hiç belli olmadan doğum yapıyor bazılarıda karnını taşımakta zorlanıyor o derece belli oluyor bizim çok fazla belli olacak gibi duruyor daha şimdiden

ne hallere düştük çatlıcaz valla öğrenen kadar cinsiyetleri
bu arada sen son gittiğinde kaç haftalık kaç cmdi bebişin esracım seninki benimkine yakın ya merak ettim tatlım

Kızlar hepımızın kandılı mubarek olsun. Bu gece hepimiz bırbırımız ıcın dua edelım. Saglıkla bır nefeste bebeklerımızı kucaklarımıza alalım ınsallah

Sevgılıler gununuz de kutlu olsun.

Hem temızlık yapıyorum hem sıze yazıyorum kopamıyorum sızden yahuu. Zaten uzun suredır ayrı kaldım...

Catlaklar ıcın sız ne kullanıyorsunuz. Ben normalde kullandıgım vucut losyonunu kullanmaya devam edıyorum henuz ozellıkle bırsey kullanmadım tavsıyenız varmı

3 aydan önce pek birşey önermiyorlar ciltten kana geçiyor kanla besleniyor diye galiba canım
4. ayda kremlere başlayın deniyor ben bazen bebeğe yağı sürüyorum bazende losyon ama genelde sık duş almaya çalışıyorum o zaman pek kurumuyor cilt

bana ablam almış bekliyorum 3 ayın bitmesini atkisi kanıtlanmış bu kremin deniyor ikiz gebeliklerde bile harika sonuç veriyormuş birde bitkisel yağ hazırlayacağım isimleri aldım sprey kutu aldım birini sabah birini akşam yada gün gün kullanacağım

benimde aklıma yattı yorumları okuyunca eşimle sipariş vercez yakında 2 hafta sonra zaten 3 ay bitiyo başlarım kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…