- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.181
3 aydan önce pek birşey önermiyorlar ciltten kana geçiyor kanla besleniyor diye galiba canım
4. ayda kremlere başlayın deniyor ben bazen bebeğe yağı sürüyorum bazende losyon ama genelde sık duş almaya çalışıyorum o zaman pek kurumuyor cilt
Kızlar bır soru daha;
Ben once bırseye aserdım yazmayayım buraya ne oldugunu belkı sızınde canınız ceker aman Allah korusun ama nerelerı aradıysak bulamadık. Istedıgım seyın farklı bır cınsını bulduk ama onu ıstemıyordum tursusunu bulduk 1 tane yedım bır daha agzıma sokmadım onuda ıstemıyordum cunku aradıgım tat o degıldı.
Sonra baska bır seye aserdım onun konservesını bulduk aradıgım tadı aldım.
Ama ılk aradıgımı bulamadık ya bebege bırsey olurmu????
Dailymotion - ggebik - Haber Kanalı annecikler bebişler için gelişim videosu mutlaka izleyinnnnnnnn
Kızlar bır soru daha;
Ben once bırseye aserdım yazmayayım buraya ne oldugunu belkı sızınde canınız ceker aman Allah korusun ama nerelerı aradıysak bulamadık. Istedıgım seyın farklı bır cınsını bulduk ama onu ıstemıyordum tursusunu bulduk 1 tane yedım bır daha agzıma sokmadım onuda ıstemıyordum cunku aradıgım tat o degıldı.
Sonra baska bır seye aserdım onun konservesını bulduk aradıgım tadı aldım.
Ama ılk aradıgımı bulamadık ya bebege bırsey olurmu????
Sagolun kızlar tesekkur ederım. Ne bıleyım ıste annem de hergun arayıp buldunuzmu dıye sorup duruyor daha da tedırgın edıyor benı...
ne kdr guzel sizin icin seviniyorum keske bnm icin de bole sevinen olsa ben neden hamile kalmaiorum yaaa nese allahtan umit kesilmez ins.hepiniz saglicakla alirsiniz bebislerinizi kucaginizaaa bana da dua edin ltf........
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
Kızlar bu sıteye bır goz atarmısınız. Hedıye kıtap verıyorlar. Ben bebegım kıtabını ıstedım 10 gun ıcınde gelecekmıs. Dun sıparıs verdım bakalım gelecekmi. Istersenız sızde ısteyın ama gonderırlerse paylasalım olurmu cunku ne kadar dogru bılmıyorum..
Canım benım sakın umıtsızlıge kapılma Rabbım herseyı zamanlamıstır. Hayırlısıyla senın zamanında gelecektır. 5 yıldır bebek sahıbı olmayı bekleyen elındekını avucundakını bu ıse harcayan kardesım gıbı bır akrabam var he duamda onu ve onun gıbı bebek bekleyenlerı unutmuyorum.
Rabbım sesımızı duyuyuor...
cnm bnm cok tsk ederim zaten bu siteye dertlesmek ve bazi seyleri de kafamdan atmak rahatlamak icin giriyorum nolur birbirimize destek olalaim
benim bi arkadaşımda hamileyim kitabını istemiş gelmiş güzel bi kitap diyo
Sen hıc merak etme. Ne zamandır bebek sahıbı olmak ıstıyorsunuz
Esracım (esra1980) sen çalışıyordun dimi bişey soracaktım hatırlıyorsan hatırlamıyorsan canım eve gidince rica etsem son doktora gittiğinde kaçıncı haftasıydı bide kaç cm olmuştu bebişin bakabilirmisin seninkiyle benmki yakın ya merak ediyorum :97:
1 seneyi gecti ve 3 yillik evli sayiliriz 1 sene once dusuk yaptim 1 bucuk aylikti ama ugrasioz bi turlu tutmuo bi de bu ay ikinci cizgiyi gormustum ama adetim 5 gun gecince kanamam oldu bilmiorum ustune mi goruyorum yoksa bebek dusuomu yaoksa hamile degilmiydim anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?