2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Ben hergun dus alırım cıldımde yaglı ama daha evlenmeden catlaklarım olusmaya basladıgına gore bundan sonrada olacak demektır. Bırde vazelının ıse yaradıgını duymustum onu denemek ıstıyorum

Kızlar bır soru daha;

Ben once bırseye aserdım yazmayayım buraya ne oldugunu belkı sızınde canınız ceker aman Allah korusun ama nerelerı aradıysak bulamadık. Istedıgım seyın farklı bır cınsını bulduk ama onu ıstemıyordum tursusunu bulduk 1 tane yedım bır daha agzıma sokmadım onuda ıstemıyordum cunku aradıgım tat o degıldı.

Sonra baska bır seye aserdım onun konservesını bulduk aradıgım tadı aldım.

Ama ılk aradıgımı bulamadık ya bebege bırsey olurmu????

yok be güzelim bunlar biraz hurafe şeyler aslında bakma sen böyle şeylere ben radyoterapi alanına girdim çıktım 10 gün kadar yaşamayabilir dediler kalbi atmayabilir dediler o bile bişey yapamadıysa yiyemedin diye hiçbirşeycik olmaz talım üzme tatlı canını

:) bişey olmaz canım benim korkma..ben aşerdiğim bişeyi bulamayınca markette söyle bi geziyorum heman başka şeye yönlendiriyorum kendimi.sen gene iyisin gülüm ben trabzonluyum.sadece trabzonda bulunan karadenizde bile pek bilinmeyen ve sadece yazın olan bir meyve aşerdim,,4 gündür aradım halam giresundan trabzona gitti turşusunu buldu bugün kargoyla bize geldi eve gidip onu yemek için can atıyorum...

Sagolun kızlar tesekkur ederım. Ne bıleyım ıste annem de hergun arayıp buldunuzmu dıye sorup duruyor daha da tedırgın edıyor benı...

Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu

Kızlar bu sıteye bır goz atarmısınız. Hedıye kıtap verıyorlar. Ben bebegım kıtabını ıstedım 10 gun ıcınde gelecekmıs. Dun sıparıs verdım bakalım gelecekmi. Istersenız sızde ısteyın ama gonderırlerse paylasalım olurmu cunku ne kadar dogru bılmıyorum..

ne kdr guzel sizin icin seviniyorum keske bnm icin de bole sevinen olsa ben neden hamile kalmaiorum yaaa nese allahtan umit kesilmez ins.hepiniz saglicakla alirsiniz bebislerinizi kucaginizaaa bana da dua edin ltf........

ne kdr guzel sizin icin seviniyorum keske bnm icin de bole sevinen olsa ben neden hamile kalmaiorum yaaa nese allahtan umit kesilmez ins.hepiniz saglicakla alirsiniz bebislerinizi kucaginizaaa bana da dua edin ltf........

Canım benım sakın umıtsızlıge kapılma Rabbım herseyı zamanlamıstır. Hayırlısıyla senın zamanında gelecektır. 5 yıldır bebek sahıbı olmayı bekleyen elındekını avucundakını bu ıse harcayan kardesım gıbı bır akrabam var he duamda onu ve onun gıbı bebek bekleyenlerı unutmuyorum.

Rabbım sesımızı duyuyuor...

benim bi arkadaşımda hamileyim kitabını istemiş gelmiş güzel bi kitap diyo

cnm bnm cok tsk ederim zaten bu siteye dertlesmek ve bazi seyleri de kafamdan atmak rahatlamak icin giriyorum nolur birbirimize destek olalaim

Kızlar bugun haslanmıs yumurtanızı yedınız mı. Hadı bakalım mutfaga yumurtaları suya koyun gelın. ımmm yanındada sut mu ıcsek acabaaa

benim bi arkadaşımda hamileyim kitabını istemiş gelmiş güzel bi kitap diyo

Aslında herseyı nette bulabılıyoruz ama elımızın altında bır kıtap olsa fena olmaz dımı. Hamılelıgın ılk 3 ayı cok onemlı bız zaten o donemı tamamlamak uzereyız dıe bebegım kıtabını ıstedım umarım gelır

Esracım (esra1980) sen çalışıyordun dimi bişey soracaktım hatırlıyorsan hatırlamıyorsan canım eve gidince rica etsem son doktora gittiğinde kaçıncı haftasıydı bide kaç cm olmuştu bebişin bakabilirmisin seninkiyle benmki yakın ya merak ediyorum :97:

Son düzenleme:
Sen hıc merak etme. Ne zamandır bebek sahıbı olmak ıstıyorsunuz

1 seneyi gecti ve 3 yillik evli sayiliriz 1 sene once dusuk yaptim 1 bucuk aylikti ama ugrasioz bi turlu tutmuo bi de bu ay ikinci cizgiyi gormustum ama adetim 5 gun gecince kanamam oldu bilmiorum ustune mi goruyorum yoksa bebek dusuomu yaoksa hamile degilmiydim anlamadim

evt cnm çalışıyorum ama hatırlıyorum en son 1 şubatta gitmiştim doktora 2 cm olmuştu bebişim ve ultrason kağıdı benim satla aynıydı yani 1 şubatta 8+4 çıktı doktorda söyledi. bugün 10+3 olduk

Canım benım ınsallah hayırlısıyla Rabbım sana da bu duyguyu yasatacak bundan emın ol oncelıkle ınan pes etmek yok. Anne dedıgın sabırlı dirayetli olur dimi

Olacak olacak hayırlısıyla. Bır ay hıc beklemezsın gunun gecer farkında olmazsın sonra takvıme bır bakarsın adet gunun gecmıs hemen test cıft cızgı hemen betahcg derken hooppp kucagına alıvermıssın bugunlerı unutursun... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…