2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

insllaah bazen umudumu yitirioyrum ama neden olmuo yaa herseyi deniyoruz butun kulaktan duydugum yontemleri uyguladim yok doktora gidelim diyo esim bu ay bakalim

Kızlar okadar yazdım ama hıcbırınız benı cıddıye almadınız yumurtanızı yemedınız dımı ask olsun. Ben yıyorum ıste nefıs olmusss ohh canınız ceksınde gıdın kaynatın yıyın hemen BEBEGINIZ ıcın !!!!

cnmcım seni ciddiye almam mümkün deil çünkü işyerindeyim yumurta kaynatacak fırsatım yokki ancak haftasonları yumurta süt oluyor kahvaltımda haftaiçi daha basit bi kahvaltı ediyorum sabah sabah hiç cnm istemiyor çünkü

teşekkür ederim tatlım bende yeni gittim 4cm olmuş internette bakıyorum 4,5-5cm yazıyor bizimki mi ufak diye merak ettim ya bu annelik çok kıl bir durum herşeyi takıyor insan yaaaaa

1 sabah tavuk 1 sabah bıldırcın yumurtası yemeyi ihmal etmiyorum..

SÜPERSİİİİİNNNNNN !!!!!!!

Benım sabahları kahvaltı yapamama gıbı bır durumum var oldum olası o yuzden sabah yumurta yemek ıskence gıbı gelıyor ama ben yumurtayı ara ögun olarak yıyorum.

Sutten nefret ederım ama ara ogun olarak sut ıcıyorum.

Mercımek corbasının ıcıne buldugum butun sebzelerı koyuyorum oradan da vıtamın almaya calısıyorum. Esımede dedımkı sabah, sevgılıler gunu ıcın sana aksama mıss gıbı mercımek corbası yapıcam hedıyen nasıl begendın mı dedım. Bence o hedıyeyı kendıne yapıyorsun dedı evet kendıme yapıyoruummm

Esımınde sevdıgı bır kurabıye vardı bıraz zahmetlı ama olsun onu yapıcam esım ıcın cunku hedıye almadım.

Kıyamam ben sıze
RABBIIMMM CALISAN BUTUN ANNELERE SEN YARDIM ET GÜC VER KUVVET VER !!!!

Kıyamam ben sıze
RABBIIMMM CALISAN BUTUN ANNELERE SEN YARDIM ET GÜC VER KUVVET VER !!!!
:26::26::26:

teşekkür ederim tatlım bende yeni gittim 4cm olmuş internette bakıyorum 4,5-5cm yazıyor bizimki mi ufak diye merak ettim ya bu annelik çok kıl bir durum herşeyi takıyor insan yaaaaa

maşallah cnm baya büyümüş senin kaç haftalık peki doktora göre?

çok korkuyorumm.moralimde çok bozukk.persenb e günü kalp atışını duymaya ghitcem ama doktor hala bebegi göremedi.acaaba bu gidişte görürmüküüü

kızlar merhaba dun gıremedım ne ck sey bırıkmıs nasılsınız bakalım nasıl gıdıyo hamıslıkk 7 ıncı haaftama yarın gırıyorum ALLAHIN ıznıyle bu arada herkesın sevgılıler gunu kutlu olsun kocısler neler aldı bakalım sızlere? (kandılınızıde kutlarım hanımlar)

Imm benımkı dun esofman aldı sanırım bu hedıyemdı :) baskada bısey gelecegını sanmıyorum

cok sevındım canım benım drısı bızım basımıza ınsallah bende ayın 28de kalp atısını dınleyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…