- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.201
Kızlar okadar yazdım ama hıcbırınız benı cıddıye almadınız yumurtanızı yemedınız dımı ask olsun. Ben yıyorum ıste nefıs olmusss ohh canınız ceksınde gıdın kaynatın yıyın hemen BEBEGINIZ ıcın !!!!
kızlar okadar yazdım ama hıcbırınız benı cıddıye almadınız yumurtanızı yemedınız dımı ask olsun. Ben yıyorum ıste nefıs olmusss ohh canınız ceksınde gıdın kaynatın yıyın hemen bebegınız ıcın !!!!
Kızlar okadar yazdım ama hıcbırınız benı cıddıye almadınız yumurtanızı yemedınız dımı ask olsun. Ben yıyorum ıste nefıs olmusss ohh canınız ceksınde gıdın kaynatın yıyın hemen BEBEGINIZ ıcın !!!!
evt cnm çalışıyorum ama hatırlıyorum en son 1 şubatta gitmiştim doktora 2 cm olmuştu bebişim ve ultrason kağıdı benim satla aynıydı yani 1 şubatta 8+4 çıktı doktorda söyledi. bugün 10+3 olduk
1 sabah tavuk 1 sabah bıldırcın yumurtası yemeyi ihmal etmiyorum..
cnmcım seni ciddiye almam mümkün deil çünkü işyerindeyim yumurta kaynatacak fırsatım yokkiancak haftasonları yumurta süt oluyor kahvaltımda haftaiçi daha basit bi kahvaltı ediyorum sabah sabah hiç cnm istemiyor çünkü
cnmcım seni ciddiye almam mümkün deil çünkü işyerindeyim yumurta kaynatacak fırsatım yokkiancak haftasonları yumurta süt oluyor kahvaltımda haftaiçi daha basit bi kahvaltı ediyorum sabah sabah hiç cnm istemiyor çünkü
teşekkür ederim tatlım bende yeni gittim 4cm olmuş internette bakıyorum 4,5-5cm yazıyor bizimki mi ufak diye merak ettim ya bu annelik çok kıl bir durum herşeyi takıyor insan yaaaaa
cnm ben burda yeniyim peki ne kadarlik hamilesin
Kıyamam ben sıze
RABBIIMMM CALISAN BUTUN ANNELERE SEN YARDIM ET GÜC VER KUVVET VER !!!!
:26::26::26:
10+2 haftalık hamıleyım canım
cok guzel insalah saglicakla alirsin kucagina bende bu zamanlari gormek istioyrum bide ben yurtdisindayim yani sila ozlemide var tabiii zor allah zor yanlizligima ilac gibi gelicek bu bebis allahim nolur beni de hamis kullarindan eyle[/QUOT
AMİİİİN
kızlar merhaba dun gıremedım ne ck sey bırıkmıs nasılsınız bakalım nasıl gıdıyo hamıslıkk 7 ıncı haaftama yarın gırıyorum ALLAHIN ıznıyle bu arada herkesın sevgılıler gunu kutlu olsun kocısler neler aldı bakalım sızlere? (kandılınızıde kutlarım hanımlar)
iyi pazarlar tatlı gebişler nasılsınız???
ben süperim cumartesi bebeğimi gördüm ellerini ayaklarını görüdüm yumuk yumuk çok tatlıydı gözlerim yaşardı utanmasam ağlayacaktım :2:
ne garip bir şey artık insana benziyor yaaaa boyu 4 cm olmuş organlarının durumu iyiymiş suyuda iyiymiş rahatı çok yerinde seninkinin hiç endişe etme keyif onun dedi doktorum kalp atışlarını dinledim 3 hafta öncekinden daha gür çıkıyordu kalp sesi
darısı başınıza hatunlar...
Imm benımkı dun esofman aldı sanırım bu hedıyemdı :) baskada bısey gelecegını sanmıyorum
kandiliniz mübarek olsun kızlar allah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin herşeyi gönlümüze göre versin[/QUOTE
senınde kandılın mubarek olsun canım herkesın duaları kabul olur ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?