- Konu Sahibi mehtap8080
-
canımm peki 5haftalık hamile olduğunu nereden biliyorsun hiç doktora gitmediysen?bende daha gitmedimde ondan soruyorum merak ettim.
nette doğum haftasını hesaplayıcı programlar var cnm son adet tarihini yazıyosun o hesaplayor doğum tarihini bile veriyor
hayırlı olsun bu arada..
ya benim reglime 2 gün var daha ama dayanamdım ve idrar testi yaptım bugün başta çok silik sonrasında daha koyu bir çizgi oluştu acaba hamilemiyimmmm ne olur cevap yazınnnnn
arkadaşlar günaydın benim hamileliğimde 10 ocakta beta hcg testi ile kesinleşti. en son 3 aralıkta regl olmuştum ve 31 aralıkta idrar testimdede pozitif çıkmıştı. geçtiğimiz günlerde kahverengi lekelenmelerim oldu o yüzden 18 ocakta doktoruma gittim vajinal ultrasonla baktı ve kesenin oluştuğunu kalbinin atmaya başladığını canlandığını söyledi. lekelenmelerim için istirahat ve crınone jel verdi ama şuan lekelenmem yok o yüzden kullanmadım jeli. birde jelin yan etkilerinde kanama yada lekelenme olabilir yazıyodu o yüzden tedirgin oldum kullansam mı acaba? böyle bi durum yaşayan varmı aranızda?
slm. tbrk ederım. benımde lekelenmelerım oluyodu kahverengı. doktora gıttım bana progestan hapını vermıstı on gun sabah aksam ıctım sımdı bıseyım yok alla sukur. ıns da olmaz
kizlar,benim bebis kazi calismalarina hali hazirda devam ediyor.Vallah 1 kati cikti gibi sankiHayirlisi.
Bu arada sigarayi ve kahveyi biraktigim icin bir tuhaf hallerdeyim.Ancak hic ama hic istahm yok.Once ki hamillegim de deli gibi yemek yiyordum.Sizin istahiniz nasil?
kızlar size bir soru sorcam,göğüs halkam bayağı genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,bu arada başım acayip dönüyor,adet günüme 10 gün var,akıntı var bu günlerde,acayip bir gaz var bi de,sizce hamile olabilir miyim?
Canım bende hiçbelirti yoktu hatta her an adet olacakmışım gibi geliordu reglimi 10 gün geçince öğrendim hamile olduğumu herkeste farklı olabilior istersen bir kaç gün bekle kan testi yaptır idrardan daha etkili ve kesin sonuç verior
kızlar size bir soru sorcam,göğüs halkam bayağı genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,bu arada başım acayip dönüyor,adet günüme 10 gün var,akıntı var bu günlerde,acayip bir gaz var bi de,sizce hamile olabilir miyim?
cnm bencede erken daha ben adetim bir-iki gün geçince idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ondan bir hafta sonrada kan tahlili yaptırdı doktorum beta hcg 10000 çıktı ve 2-3 haftalık hamilesin dedi allah gönlüne göre verir inş..
ama geç döllenmeyse adet gecikince 2 haftalık falan oluyo,benim arkadaşım adeti 10 gün gecikince öğrendi,7 haftalık olmuştu,adet günü başlangıcına göre hesaplanmıştı,döllenme zamanı kişiden kişiye değişiyor, o adeti bittiği gün hamile kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?