2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Arada soran arkadaşlara kabataslak beta hcg verilerini söliim kızlar

0-5 ise hamile değilsiniz

5 in üstünde hamilesiniz
kese 1500 den sonra gözüküyor (bazılarında gözükmemiş ama herkes bir değil demekki)

ben ilk bilmediğimden 57 ile dr a gittim dr bana ne acelen vardı diye güldü 10 gün bekletti ve kesemizi gördük buarada 2 gün sonra tekrar baktırtmıştı 212 ye çıktı şimdi demekki 1500 baya bir geçtikki 7.3 mm lik bir kesem var

Darısı tüm isteyenlerin başına ve darısı bebeklerimizin kalp atışlarının başınaaa

canımm peki 5haftalık hamile olduğunu nereden biliyorsun hiç doktora gitmediysen?bende daha gitmedimde ondan soruyorum merak ettim.

nette doğum haftasını hesaplayıcı programlar var cnm son adet tarihini yazıyosun o hesaplayor doğum tarihini bile veriyor
hayırlı olsun bu arada..

ya benim reglime 2 gün var daha ama dayanamdım ve idrar testi yaptım bugün başta çok silik sonrasında daha koyu bir çizgi oluştu acaba hamilemiyimmmm ne olur cevap yazınnnnn

slm kızlar bugun doktora gıttık 7+1 günlük olmuşuz. kalp atıslarını dınlettı. saglıklı duruyor masallh dedı. cok heycanlandım . heycandan kocamı kapıda unuttum onuda cagırcakdım ıcerı öyle anlasmıstık:)) bir ay sonra gelırsın dedı. folik asite devam edıyorum gunde 2 defa. ultrason resmınıde verdı sag tarafta yatıyor öyle keyıf yapıyor bebegım

arkadaşlar günaydın benim hamileliğimde 10 ocakta beta hcg testi ile kesinleşti. en son 3 aralıkta regl olmuştum ve 31 aralıkta idrar testimdede pozitif çıkmıştı. geçtiğimiz günlerde kahverengi lekelenmelerim oldu o yüzden 18 ocakta doktoruma gittim vajinal ultrasonla baktı ve kesenin oluştuğunu kalbinin atmaya başladığını canlandığını söyledi. lekelenmelerim için istirahat ve crınone jel verdi ama şuan lekelenmem yok o yüzden kullanmadım jeli. birde jelin yan etkilerinde kanama yada lekelenme olabilir yazıyodu o yüzden tedirgin oldum kullansam mı acaba? böyle bi durum yaşayan varmı aranızda?

slm. tbrk ederım. benımde lekelenmelerım oluyodu kahverengı. doktora gıttım bana progestan hapını vermıstı on gun sabah aksam ıctım sımdı bıseyım yok alla sukur. ıns da olmaz

Günaydın kızlar,

bende dün doktora gittim 4,5 haftalıkmış bebişim, keseyi hemencik gördük ama 2 gün önce gelseydin göremezdik dedim doktor, 3 hafta sonra çağırdı kalp atışları için herşey iyi dedi folik içmene artık gerek yokmuş, o kadar ılımlı anlayışlı ve güleryüzlü doktorum anlatamam.

ben hamileyim diye içeri girdim, oo sen teşhisi koymuşsun bile bari bende bi bakayım dedi

kizlar,benim bebis kazi calismalarina hali hazirda devam ediyor.Vallah 1 kati cikti gibi sankiHayirlisi.
Bu arada sigarayi ve kahveyi biraktigim icin bir tuhaf hallerdeyim.Ancak hic ama hic istahm yok.Once ki hamillegim de deli gibi yemek yiyordum.Sizin istahiniz nasil?

benım ıstahım acılmadı . öyle aman aman da bıseyler yıyesım gelmıyor. kuru fasulye nohut et ve brokolıden malesef tiksindim sevdıgım seylerdı aslında. mutfagımda göremıyorum onları mıdem bulanıyo hatta suan yazarken bıle ıcım bı tuhaf. ıcınızde aşeren oldumu
ben cagla ve cılege aşerıyorum. cılegı bulduk yıyorumda cağla yok hıcbıyerde malesef. ıns da ıstahım acılmaz cunku zaten 83 kg ıle hamıle kaldım yoksa cok fena olur...

slm. tbrk ederım. benımde lekelenmelerım oluyodu kahverengı. doktora gıttım bana progestan hapını vermıstı on gun sabah aksam ıctım sımdı bıseyım yok alla sukur. ıns da olmaz

teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun. Benim doktorum fitil verdi o yüzden çekiniyorum kullanmaya hap olsa içerdim belki gerçi şuan ne kanama nede lekelenme bi şikayetim yok allaha şükür. senin kaç haftalık şuan? bide bende hala bulantı yok sadece akşamları erkenden uyuyorum midem şişkin gaz var ara sırada kasıklarımda ağrı oluyo o kadar.

İştah olayı bende şöle gelişior yani sabah kalkıorum yememk için direniorum hiç canım istemior ama mecbur yiyorumm sonrasında karnım acıkıor ama cnm bişi hazırlamak istemior yani keşke yemeğimi kahvaltımı hazırlıcak biri olsa ozmn daha düzgün yerim gibi gelior off yemek yapmaktan bahsederken bile fena oluorummm

kızlar size bir soru sorcam,göğüs halkam bayağı genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,bu arada başım acayip dönüyor,adet günüme 10 gün var,akıntı var bu günlerde,acayip bir gaz var bi de,sizce hamile olabilir miyim?

Canım bende hiçbelirti yoktu hatta her an adet olacakmışım gibi geliordu reglimi 10 gün geçince öğrendim hamile olduğumu herkeste farklı olabilior istersen bir kaç gün bekle kan testi yaptır idrardan daha etkili ve kesin sonuç verior

sağol canım, teşekkür ederim

cnm bencede erken daha ben adetim bir-iki gün geçince idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ondan bir hafta sonrada kan tahlili yaptırdı doktorum beta hcg 10000 çıktı ve 2-3 haftalık hamilesin dedi allah gönlüne göre verir inş..

ama geç döllenmeyse adet gecikince 2 haftalık falan oluyo,benim arkadaşım adeti 10 gün gecikince öğrendi,7 haftalık olmuştu,adet günü başlangıcına göre hesaplanmıştı,döllenme zamanı kişiden kişiye değişiyor, o adeti bittiği gün hamile kalmıştı

Benim öle işte 27.11 sat ama adeti 7 gn geçe yaptığım idrar testi negatif çıktı 3 gün sonra kan testi yaptırdım çok başta çıktı ptesi günü kesemizi gördük ama dr hala ne kadarlık olduğunu söleyemior kalp atışını görürsek inşallah o gün sölicekmiş gel 31 ocak geeellll

Merhaba, kızlar, ben de dün öğrendim hamile olduğumu, 2 gün önce idrar testim pozitif çıktı, dün de kan testimde pozitif çıktı, ama beta hcg değerim 67,5. adetimden 2-3 gün geçmiş. bu normal midir acaba? Belki yarın gidip bir daha ölçtüreceğim, 2 gün sonrasında 2 katı değerine çıkıyor mu bakalım, o zaman kadar da bana uyku yok, ya bebiş gelişmiyorsa diye aklım çıkıyor, ALLAH korusun. ALLAH hepimize hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…