- Konu Sahibi mehtap8080
-
merhaba ben de aranıza katıldım, dün adet olmam gerekiyordu. 1 gün önce idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı, bugünde kan tahlilinde 447 çıktı, inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini
arkadaşlar sizinle yaşadıklarımı paylaşmak istedim belki benim durumumdaki arkadaşlarada yol gösterir.dün itibari ile bizde 7 haftayı doldurduk.dÜn bebegimin kalp atışlarını gördüm nasılda pıtı pıtı atıyordu:)aslinda gecen haftam cok kotu gecti.kanamalarim var benim.1 hafta progestan kullandim ama lekelenmelerim devam etti.hatta gecen hafta baya korkuttu beni.hem calisip hem hamile olunca dahada zor bir durum gerci hic yerimden kakmiyorum ama yinede insan uzanmak istiyor.bu durumlar cok gerdi beni.ama allaha sükür dün doktorum yaninda kalp atıslarını gorunce endıselerım uctu gıttı.iste bu gunden itibaren lekelenmelerim icin bes tane igne verdi bakalim insallah durur.kanama bazi kadinlarda olurmus ama bu bi dusuk riskiymis.bi yere uzanma usutme agar kaldirmamak gerekiyor.gerci bu onumuzdeki 9 ayda dikkat etmemiz gereken seyler herkese benimle birlikte hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder allahim.
cnm geçmiş olsun bende bugün nete göre 7 haftalık oldum geçenlerde çok az ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu şuan yok doktoruma çıktım vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü kalbi atıyo dedi istirahat verdi bide fitil verdi düşük riski için ama fitili kullanmadım hiç yan etkilerinde kanama yada lekelenme yazıyodu korktum inş. bişey olmaz allaha emanet artık bebişim..
kızlar 4 haftalık hamileyim,arada karın ağrısı ve gaz oluyor.sizce normalmi korkuyorum.
canım bende 4 hafta 4 günlük hamileyim.bendede aynı olaylar var.3gün öncesine kadar daha çoktu ama biraz hafifledi ama devam ediyor.bunlar normal şikayetler bence içini ferah tut.
merhaba arkadaşlar bende 8. haftamdayım doktorlar 7+1 diyorlar
benim için süpriz bir gebelik oldu
ben 2 kez idrar testiyaptım pozitif çıktı kan tahliline gerek bile yokmuş idrarda çıkarsa kanda kesin çıkar dediler direk ultrasona girdim küçücük bir keseyi gördüm.5+1 miş.
10gün sonra gel dedi doktor gittiğimde hem büyümüş hemde kalp atışlarını duydum çok garip mucizevi bir şey..
Allah bebeklerimize ve bizlere sağlık versin
herkese iyi akşamlaaaaaarr... bende bugün güzel hbri alanlardanım. dün akşam idrar testi yaptım çift çizgi çıktı bgn hemen kan testine gittim veeee... b hcg 1540 .. inşallah sağ sağlim bebişimize kavuşuruz hepimiz
tebrikler,Allah tamamına erdirsin inşallah.sonunda 5 hafta 1 günlük hamileyim haftaya tekrar çağırdı doktorumuz inşallah sağ salim kucağımıza alabiliriz bebeişlerimizi :)
aminnnnnnn canım,inşallah.hayırlısı olsun
sonunda 5 hafta 1 günlük hamileyim haftaya tekrar çağırdı doktorumuz inşallah sağ salim kucağımıza alabiliriz bebeişlerimizi :)
teşekkürler canım,seninde bebişin hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?