2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

senin bebişde daha yeni bende öğrendiğimde 439 du ozamanlar ben daha 8 - 10 günlük felan hamileymişim şuan 2000 çok ca geçti 4 haftalık olduk 1500 un altında gözükmüyor pek kese.hayırlısıyla allahım kucağımıza almayıda nasip eder inş. problemsizce

muhtemelen hamilesin ama başka belirtilerin de varsa kesindir.hayırlı olsun::)))

çok tşk ederim evet gidip kan testide yaptık 55.79 çıktı yani hamileymişim..... :)))

arkadaşlar sizinle yaşadıklarımı paylaşmak istedim belki benim durumumdaki arkadaşlarada yol gösterir.dün itibari ile bizde 7 haftayı doldurduk.dÜn bebegimin kalp atışlarını gördüm nasılda pıtı pıtı atıyordu:)aslinda gecen haftam cok kotu gecti.kanamalarim var benim.1 hafta progestan kullandim ama lekelenmelerim devam etti.hatta gecen hafta baya korkuttu beni.hem calisip hem hamile olunca dahada zor bir durum gerci hic yerimden kakmiyorum ama yinede insan uzanmak istiyor.bu durumlar cok gerdi beni.ama allaha sükür dün doktorum yaninda kalp atıslarını gorunce endıselerım uctu gıttı.iste bu gunden itibaren lekelenmelerim icin bes tane igne verdi bakalim insallah durur.kanama bazi kadinlarda olurmus ama bu bi dusuk riskiymis.bi yere uzanma usutme agar kaldirmamak gerekiyor.gerci bu onumuzdeki 9 ayda dikkat etmemiz gereken seyler herkese benimle birlikte hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder allahim.

cnm geçmiş olsun bende bugün nete göre 7 haftalık oldum geçenlerde çok az ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu şuan yok doktoruma çıktım vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü kalbi atıyo dedi istirahat verdi bide fitil verdi düşük riski için ama fitili kullanmadım hiç yan etkilerinde kanama yada lekelenme yazıyodu korktum inş. bişey olmaz allaha emanet artık bebişim..

Selam ben aranıza yeni katıldım ben de aynı dönemlerdeyim ve aynı sorunu yaşadım ilaç kullandım ama bu gün doktora gittim yerleşme kanamasıymış inşallah seninkide öyle bir şeydir

Son düzenleme:

ilk basta yerlesme kanamasi oluyor ama benim ara ara devam etti hep o artik tehlikeli olabiliyor fitili bilmiyorum bana progestan verdi o hormon bebegin tutunmasi icin hormon eksikse yani yardimci gibi bisey bence bi sor doktoruna bana iyi geldi hic olmassa riskli bi durum varsada ortadan kalkar allaha emanetler tabi ama bizde onlemimimzi almaliyiz

kızlar 4 haftalık hamileyim,arada karın ağrısı ve gaz oluyor.sizce normalmi korkuyorum.

canım bende 4 hafta 4 günlük hamileyim.bendede aynı olaylar var.3gün öncesine kadar daha çoktu ama biraz hafifledi ama devam ediyor.bunlar normal şikayetler bence içini ferah tut.

merhaba arkadaşlar bende 8. haftamdayım doktorlar 7+1 diyorlar
benim için süpriz bir gebelik oldu
ben 2 kez idrar testiyaptım pozitif çıktı kan tahliline gerek bile yokmuş idrarda çıkarsa kanda kesin çıkar dediler direk ultrasona girdim küçücük bir keseyi gördüm.5+1 miş.
10gün sonra gel dedi doktor gittiğimde hem büyümüş hemde kalp atışlarını duydum çok garip mucizevi bir şey..
Allah bebeklerimize ve bizlere sağlık versin

herkese iyi akşamlaaaaaarr... bende bugün güzel hbri alanlardanım. dün akşam idrar testi yaptım çift çizgi çıktı bgn hemen kan testine gittim veeee... b hcg 1540 .. inşallah sağ sağlim bebişimize kavuşuruz hepimiz

sonunda 5 hafta 1 günlük hamileyim haftaya tekrar çağırdı doktorumuz inşallah sağ salim kucağımıza alabiliriz bebeişlerimizi :)

tebrikler hayırlısı olsun canım

arkadaşlar hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz
ben dr.umu yeni değiştirdimde ben mi pipirikliyim diye merak ediyorum :)

sonunda 5 hafta 1 günlük hamileyim haftaya tekrar çağırdı doktorumuz inşallah sağ salim kucağımıza alabiliriz bebeişlerimizi :)

hayırlı olsun canım bende gittiğimde 5+1 di şimdi 7+2 oldu bende ilk gittikten sonra 10gün sonra gel dedi dr. gittiğimde kalp sesini duydum allah haftaya sana da nasip etsin arkadaşım çok güzel bir duygu..Allah bizlere ve bebeklerimize sağlık versin

normalde atom karınca gibi oraya buraya koşturan ben. artık zoraki işe geliyorum,,işten eve gittiğimde temizlik falan yaparken hırsımdan ağlıyorum. koçişim 12 de işi bittiği için yatmam gece 1 i buluyo. kocamla oturamadan kanepede uyuya kalıyorum ve bir pazar günü rahatça uyuyorum ondada sürekli bi iş çıkıyo rahatça oturmak istiyorum şöle saatlerce tembellik yapmak. galiba depresyona giriryorum. yorgunum dostlarım yorgunum yorgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…