- Konu Sahibi mehtap8080
-
günaydın
bende aranıza yeni katıldım.SAT 7 aralık
14 ocak bhcg:392 henüz ultrasona girmedim tam olarak görünmezmiş herhalde.beklemedeyim...
hepimizin bebişleri hayırlı olsun.ALLAHIMIN izniyle sağlıklıca kucagımıza alalım inşallah kuzuları...
benim ilk hamileliğim bu süreçte yardımınıza çok htiyacım olacak
Arkadaslar sayfanın basında bılgılerım var ama yenıden yazayım.
Sat 4 aralık bugun ıtıbarıyle 6 haftalık hamıleyım. kasıklarımda agrı gıbı sancı gıbı bısey var. Bulasık bıle yıkasam hemen belım agrımaya baslıyor uzun yuruyuslerı artık yapamıyorum bel agrımdan dolayı. Ve bugun sol kasıgıma bıcak batması gıbı batarlar gırıyor.
kızlar aynı donemlerdeyız sızdede varmı bunlar kontrole gıtmemıze daha var ama sızde olmuyorsa kontrol gununu beklemıycem hemen gıdıcem doktora. Henuz kalp atısı dınlemedık ocagın 28 ınde dınlemek ıcın cagırmıstı doktor.
Kızlar sızde de oluyormu bunlar yada buna benzer seyler...
arkadaslar sayfanın basında bılgılerım var ama yenıden yazayım.
Sat 4 aralık bugun ıtıbarıyle 6 haftalık hamıleyım. Kasıklarımda agrı gıbı sancı gıbı bısey var. Bulasık bıle yıkasam hemen belım agrımaya baslıyor uzun yuruyuslerı artık yapamıyorum bel agrımdan dolayı. Ve bugun sol kasıgıma bıcak batması gıbı batarlar gırıyor.
Kızlar aynı donemlerdeyız sızdede varmı bunlar kontrole gıtmemıze daha var ama sızde olmuyorsa kontrol gununu beklemıycem hemen gıdıcem doktora. Henuz kalp atısı dınlemedık ocagın 28 ınde dınlemek ıcın cagırmıstı doktor.
[
ben henüz doktora gitmedim ama benimde kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyor.bazen belim ağrıyo ama çok sık değil.bende başka sıkıntı yok midem falan bulanmıyor.
Arkadaslar sayfanın basında bılgılerım var ama yenıden yazayım.
Sat 4 aralık bugun ıtıbarıyle 6 haftalık hamıleyım. kasıklarımda agrı gıbı sancı gıbı bısey var. Bulasık bıle yıkasam hemen belım agrımaya baslıyor uzun yuruyuslerı artık yapamıyorum bel agrımdan dolayı. Ve bugun sol kasıgıma bıcak batması gıbı batarlar gırıyor.
kızlar aynı donemlerdeyız sızdede varmı bunlar kontrole gıtmemıze daha var ama sızde olmuyorsa kontrol gununu beklemıycem hemen gıdıcem doktora. Henuz kalp atısı dınlemedık ocagın 28 ınde dınlemek ıcın cagırmıstı doktor.
benim de bulantıdan çok kasık ağrısı var cnm hapşırsam bile ağrıyor 5 haftalığım ben de
yataktan hızlı kalkarsam da oluyo
henüz dr a gitmedim ilk olarak bu cuma gidecem
günaydın kızlar,
kafam çok karışık 6+4 haftalık hamileyim geçen cuma günü kesemi gördüm dr herşey için normal dedi ama kesenin etrafında biraz kan birikintisi olduğu söledi. ve bana progestan hapı verdi sabah 1 aklam 2 tane o hapı içtikten sonra pembemsi bi akıntı geldi ve azar azar devam ediyo dr telefonla görüştüm adet günlerinde olduğum için normamiş bu tür akıntılar çok korkuyorum bebeğime bişey olmasından bu tip durumda kalan yaşayan varmı aranızda.
şu anda progestan ve folik asit hapı kullanıyorum. kasıklarımda ağrı var...
yardımlarınızı bekliyorum...,,:2:
merak etme canım,Allahın izniyle bişey olmaz bebişine,ben de seni çok merak ediyordum,naptın diye,kendini yorma,dinlen bu aralar,atlatırsın,yeter ki olumlu düşün ve dua et
günaydın kızlar,
kafam çok karışık 6+4 haftalık hamileyim geçen cuma günü kesemi gördüm dr herşey için normal dedi ama kesenin etrafında biraz kan birikintisi olduğu söledi. ve bana progestan hapı verdi sabah 1 aklam 2 tane o hapı içtikten sonra pembemsi bi akıntı geldi ve azar azar devam ediyo dr telefonla görüştüm adet günlerinde olduğum için normamiş bu tür akıntılar çok korkuyorum bebeğime bişey olmasından bu tip durumda kalan yaşayan varmı aranızda.
şu anda progestan ve folik asit hapı kullanıyorum. kasıklarımda ağrı var...
yardımlarınızı bekliyorum...,,:2:
herkese selamlar ve tebrikler
bende hamile oldugunu 15 ocak da gebelik testi ile ogrendim.Dun doktora gittim,keseyi gordu ama sanki zor gordu ve kese cok ufakti.Doktora gec dollenme olabilir dedim ukala ukala oda 2 hafta sonra
gel dedi.Allahim kalp atislarini baslasin lutfen,acaip korkuyorum.[/QUOTE
slm canım bende 16 ocakta öğrendim ama henüz doktora gitmedim.senin sat nezamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?