2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

GÜNAYDIN.HOŞGELDİN.BENDE HAMİLEYİM AMA DAHA DR YE GİTMEDİM.AMİN İNŞ HAYIRLISIYLA BU SÜRECİ ATLATIRIZ.

günaydın kızlarr ben de hamileyim dün akşam öğrendim hala inanamıyorum ikinic denememizde hamile kaldım. uudum yoktu çünkü ben de pcos hastasıyım minik minik birkaçtane de ben de var
umarım sorun olmaz cuma dr a gidecem kalp atışlarını duyamam diye çok korkuyorum..

Arkadaslar sayfanın basında bılgılerım var ama yenıden yazayım.
Sat 4 aralık bugun ıtıbarıyle 6 haftalık hamıleyım. kasıklarımda agrı gıbı sancı gıbı bısey var. Bulasık bıle yıkasam hemen belım agrımaya baslıyor uzun yuruyuslerı artık yapamıyorum bel agrımdan dolayı. Ve bugun sol kasıgıma bıcak batması gıbı batarlar gırıyor.
kızlar aynı donemlerdeyız sızdede varmı bunlar kontrole gıtmemıze daha var ama sızde olmuyorsa kontrol gununu beklemıycem hemen gıdıcem doktora. Henuz kalp atısı dınlemedık ocagın 28 ınde dınlemek ıcın cagırmıstı doktor.
Kızlar sızde de oluyormu bunlar yada buna benzer seyler...

Son düzenleme:

benimde bulaşık vs yıkarken hemen belim ağrıyor.arada kasık ağrılarım da oluyor.normal bence tüm bunlar endişelenmeyin.ALLAH sağlık versin

[

ben henüz doktora gitmedim ama benimde kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyor.bazen belim ağrıyo ama çok sık değil.bende başka sıkıntı yok midem falan bulanmıyor.

[

ben henüz doktora gitmedim ama benimde kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyor.bazen belim ağrıyo ama çok sık değil.bende başka sıkıntı yok midem falan bulanmıyor.

Cevaplarınız ıcın teskkurler arkadaslar bıraz rahatladım. Benmde mıged bulantım yok sayılır cok sukur sadece bu agrılarım bıraz korkuttu benı o kadar.

Sevkancım nben dün dr a gittim ve sordum bnmde kasıkta o dediğin bıçak batması oluordu yüklenme kendine dedi iş yaparken zedelemiş olabilrisin eğer devam ederse kasık usg yapalım dedi
bel ağrısı mutlaka olurmuş ve çabuk yorulurmuşuz dinlenin ztn son 9 ay dinlenecebileceğin gibi tatlı bir yorumuda oldu bnmde aynı senin gibi ağrılarım var sabah mutfak ve yatak odasını temizledim yatıorum şimdi diğer odalara bakamadım bile düşün öle kötü oldum

bende de oluyor canım,keseyi görene kadar içim rahat etmiyecek.inş normaldir bu ağrılar.

benimde öyle aman aman bulantım yok bazen yemekten sonra geliyor bian geçiyor geri.sabahları da yok aç karna.
ilerleyen zamanda başlayabilir ama mide bulantıları...

benim de bulantıdan çok kasık ağrısı var cnm hapşırsam bile ağrıyor 5 haftalığım ben de
yataktan hızlı kalkarsam da oluyo
henüz dr a gitmedim ilk olarak bu cuma gidecem

benim de bulantıdan çok kasık ağrısı var cnm hapşırsam bile ağrıyor 5 haftalığım ben de
yataktan hızlı kalkarsam da oluyo
henüz dr a gitmedim ilk olarak bu cuma gidecem

canımm peki 5haftalık hamile olduğunu nereden biliyorsun hiç doktora gitmediysen?bende daha gitmedimde ondan soruyorum merak ettim.

Kızlar dün 5+4 haftalıktım. Doktora gittim b-hcg 9295 olmuş keseyi görebildim sonunda ama küçücüktü 12*7 mm. Haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicem inşallah ondada bir sorun çıkmaz...
Bende de öyle belirgin bir mide bulantısı yok ama hareketliliğime ayakta kalma süreme bağlı olarak artıp azalan bel ve kasık ağrısı var. Herkesin bünyesi aynı değil sonuçta, herkes belirtileri aynı yaşamıyor. Hiçbirşey için moralinizi bozmayın, Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip edecek inşallah....

günaydın kızlar,

kafam çok karışık 6+4 haftalık hamileyim geçen cuma günü kesemi gördüm dr herşey için normal dedi ama kesenin etrafında biraz kan birikintisi olduğu söledi. ve bana progestan hapı verdi sabah 1 aklam 2 tane o hapı içtikten sonra pembemsi bi akıntı geldi ve azar azar devam ediyo dr telefonla görüştüm adet günlerinde olduğum için normamiş bu tür akıntılar çok korkuyorum bebeğime bişey olmasından bu tip durumda kalan yaşayan varmı aranızda.

şu anda progestan ve folik asit hapı kullanıyorum. kasıklarımda ağrı var...

yardımlarınızı bekliyorum...,,:2:

merak etme canım,Allahın izniyle bişey olmaz bebişine,ben de seni çok merak ediyordum,naptın diye,kendini yorma,dinlen bu aralar,atlatırsın,yeter ki olumlu düşün ve dua et

merak etme canım,Allahın izniyle bişey olmaz bebişine,ben de seni çok merak ediyordum,naptın diye,kendini yorma,dinlen bu aralar,atlatırsın,yeter ki olumlu düşün ve dua et

saol canım ya allah razı olsun elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ... bakalım herşeyin hayırlısı

merak etme cnm birşey yoktur inşallah benim de adet günlerimde kasık ağrım ve lekelenme oldu sanki adet başlangıcı gibi.bir süre sonra geçti şuan yok.ALLAHIM yardımcımız olsun kolaylık versin hepimize inşallah

dün internette uzman dr ların konuştuğu bir sitede 4 ve 5 haftalık hamilelikleri dinledim adam kasık ve bel ağrısı mide bulantısı kusma diye bisürü şey sardı kişiye göre bunlardan herhangi biride yaşanırmış hiçbirininde yaşanmadığı olurmuş bazı hamileler hepsini birden yaşarmış bizim topicte çoğumuzda kasık ağrısı ve bel ağrısı var demek belirtilerimiz aynı tabi bunun bir adım ötesinde bizleri şiddetli bulantı ve kusmalar beklior olabilir Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah rahat hamilelikler geçiririz

herkese selamlar ve tebrikler
bende hamile oldugunu 15 ocak da gebelik testi ile ogrendim.Dun doktora gittim,keseyi gordu ama sanki zor gordu ve kese cok ufakti.Doktora gec dollenme olabilir dedim ukala ukala oda 2 hafta sonra
gel dedi.Allahim kalp atislarini baslasin lutfen,acaip korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…