2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

iki gündür gebelik testi yapıyorum 3 tane yaptım biri net bi şekilde negativ diğer ikisi belli belirsiz 2.silik çizgi çıktı....adetim de 10 gün gecikti..hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum..sizce hamilemiyim kızlar...?umarım bu konu başlığı gibi bu ocak ayında hamile olduğumu öğrenebilirim...:97:

Canım ya nasıl zedelemısızdır neresını zedelemısızdır aman Allah korusun. Ben cok dıkkat etmıyorum cunku bırseyın uzerıne ne kadar tıtrersen o kadar kotu seyler oluyor. Bende Allah a emanet edıp asırı dıkkat etmıyorum. Ama sımdı cok korktum.
Meleklerımız Allah a Emanet...

tsk canım benımkı 7 hafta 2 gunluk. benım bulantım ac kaldıgım zamanlar oluyo sabah uyanınca felan. cıksa rahatlıcam ama cıkmıyo malesef. kendımı yorgun halsiz hıssedıyorum hıc yemek ve ev ısı yapasım gelmıyo. süpürmedım bıle bugun

Bende yemek yapmak ıstemıyorum ev ısı yapmak ıstemıyorum hıcbırsey yapmak ıstemıyorum gıyınmek ıstemıyorum suslenmek ıstemıyorum yaa bırı bu durum gecıcı desın nolluuuurrrrrr

Bende yemek yapmak ıstemıyorum ev ısı yapmak ıstemıyorum hıcbırsey yapmak ıstemıyorum gıyınmek ıstemıyorum suslenmek ıstemıyorum yaa bırı bu durum gecıcı desın nolluuuurrrrrr

Maalesef bende gecmemisti.Bu sefer nasil olur bilmiyorum.Ve ben her gun 6 da kalkip ise geliyorum.saat 19 da evde oluyorum.Normalde hic usenmez yemekleri dizerdim,simdi makarna yapmak zoruma gidiyor.Birde is yerinde dusunun kendinizi,bir suru is var yapicak ve hic hic halim yok.Sadece kendimi motive etmeye calisiyorum.cok zor arkadaslar,uyku bir yandan bastiriyor,bir yandan is var..Ama bebegimden baska hicbirsey onemli degil.

Hep aynı şeyi söylüyorum ALLAH çalışan annelere daha çok yardım etsin güç kuvvet sabır versin
Çalışmadığıma ilk defa şükrediorum evde uzanabiliorum ama ev işleri üstüme üstüme gelior yapamıorumda yani yaptığım zaman üzerimden tır geçmiş gibi hissediorum herşeyi geçtim yemek yapamıorum demin pazardan geldim kafamı kaldıramadım pazarda sebzeleri görmekten çok onları pişirme olayı beni bitirior ve ben mutfağı çok severim nette sürekli tarifler bulur yapardım eşi çok övnürdü bnmle her akşam 3 çeşit yemeğimi yapar dışardan yemez yedirmez eşim diye şimdi bütçede büyük delikler açacak şekilde dışardan yemek yedik ama olmuor beceremiorum mutfağa girme işini

Canım sende dikkat etmiyim derken suyunu çıkarma bişi itmeee çekme meselaaa Takdir Allahtan ama tedbir bizden olmalııı

evi süpürürken her itişte allahım sana emanet diyorum

slm, kızlar,bende hamileyimmmmm4 haftalık,dün dr gittim su kesesini gördük çok şükür.RABBİM inşallah kalp atışlarınıda duymayı nasip eder,çok heycanlıyım iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum.inşallah herşey yolunda gider.

Tebrıkederım canım. Gecıyor merak etme benım tam 1 haftam kaldı kalp atısları ıcın. Sanslısın doktorun senı 6 haftalıkken cagırmıs benı 7 haftalıkken cagırdı daha cok beklıyorum yanı senden.

teşekkürler canım,seninde bebeğin hayırlı,uğurlu olsun.Allah tamamına erdirsin.haklısın ama beklemek çok zor:84:

üf kızlar bugun bırden sabah ayaga kalktıgımda altımdan bısey akdı. wc kostum kahverengı leke gelmıs camasırıma. moralım bozuldu dün gecede bıraz karnım agrımıstı sıddetlı degıldı ama yınede kasılıyodu.
ıns bısey olmaz. bugun ıtıbarıyle 7+3 olduk

Canım ihmal etme bence bir doktora git yada doktorunu ara söyle bakalım ne diyecek

ben yaklasık 2 sene önce üyeydim bu siteye tabi o zamanlar aşılamayla falan uğrasıyordum yani tedavi görüyordum tedavimide 8 ay önce bıraktım eşimn görevi nedenyle atamamız çıktı 4 aydırda hakkarideyim yüksekovada ve 1 ocakta güzel bi haber aldık hamileyim:) şuan daha 4 haftalık adet dönemine yakın hamile kalmısım ben yumurtlama problemnden ve rahim duvarı inceliğinden tedavi görüyordum normalde bi bayannki adetin 13 veya 14 günü ise yumurtlaması benimki 17 ye sarkıyordu oda ilaçlarla tabi.bu süpriz oldu bize büyük ihtimal 22.günü felan oldu yumurtlamam son adet tarihim 30 kasım benim burda imkanlar pek ii değil aletler falan 2 ocakta kan testinde 439 yazıyor ama kaç günlük olduğu yazmıyordu gecen cuma kalp atışlarıa gittik doktor yaklaşık 3 haftalık duyulmaz kesesi 19 mm dedi 24 ün altında duyulmaz dedi bi yandanda ankaradaki doktorumla görüşüyorum heyecanlıyım bir an önce kalp atışını duymak istiyorum!

Hayırlısı olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) Tebrikler :)))

gunaydin anneler...iyi bir gun geciriniz,bol bol dinlenin..ev hanimlari kendinizi suprumekle vs ile yormayin.
calisan annelerde stress yapmasin.Hayatta bizden ve bebigimizde onemli bir sey yok!
sevgiler....

merhaba ben de aranıza katıldım, dün adet olmam gerekiyordu. 1 gün önce idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı, bugünde kan tahlilinde 447 çıktı, inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…