2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

endişelenme bende 14 ocakta öğrendim ama ultrasona girmedim görünmez dediler çünkü.ay sonuna kadar bekleyecegim.hersey daha netleşir o zaman.sende sabırlı ol o zaman inşallah kalp atışlarınıda duyarız görürüz de.

benimde çok az bulantım var.bel ağrısı,baş ağrısı arada kasıklarda ağrı var.baş dönmesi de oluyor ara ara.
yemek konusunda iştahsızım.

Son düzenleme:

allah hepimizin bebeklerini sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..

ben ocak12 de doktora gittim ultrasonda baktı görülmedi. muhtemelen geç yumurtlamışsın dedi. yarın gel alttan muayene edelim bide dedi bende endişelendim gitmedi. haftaya falan gitmeyi düşünüyorum ama size doktor vitamin falan verdimi ilaç başlıycaz dedi ama çok kararsız kaldım

slm kızlar bende ayın 14'ünde öğrendim hamile olduğumu :) Ogün testte çıktı cumartesi günü kan testinde ve dün de ultrasonda kesemizi gördük :) Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bu yıl bizim yılımız yehhuuuuuu :90:

gözün aydın canım kan testinde değer ne kadar çıktı

slm kızlar bende sizin gibi ocak hamilesiyim 16 ocakta idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugünde kan testim hcg 102,41 çıktı. ama biz tüp bebişiyiz

Son düzenleme:
merhaba anne adaylari )

Allah saglicakla almayi nasip etsin bebislerinizi kucaklariniza.. benim bir sorum olacakti, su hcg degerlerini ögrenmek icin kan testi mi yaptirmak gerekiyor?

Cevaplar icin simdiden tesekkürler

Selamlar sevgiler

merhaba anne adaylari )

Allah saglicakla almayi nasip etsin bebislerinizi kucaklariniza.. benim bir sorum olacakti, su hcg degerlerini ögrenmek icin kan testi mi yaptirmak gerekiyor?

Cevaplar icin simdiden tesekkürler

Selamlar sevgiler

Evet başka türlü çıkmıyor benim bildiğim en sağlıklı ve net olarak kan testinde çıkıyor

mrb ocak ayı şanslı kadınları.. sat 18/12/2010 bugun yaptırdım hcg değeri 393,4 normalmi. sadece test yaptırabildim doktora gidemedim çok sıra vardı yardım edinnnn. ilk bebeğimi ağustos ayında düşük yaptım çok korkuyorum bu meleğede bakamıcam diye. bir şey olur mu diye korkmaktan sevinemedim bile

bende evvelki gün ögrendim hamile oldugumu ....hala inanamiyorum ....allahim herkese nasip et...

hepinize hayırlı olsun öncelikle....çok şanslısınız. ben 1.5 yıl önce ilk demede hamile kaldım fakat 2 aylıkken düşürdüm. ŞİMDİ HERAY HÜSRANLA SONUÇLANIYOR çok üzülüyorum olsun istiyorum..rabbim inş. banada nasip eder bende sizin gibi birgün buraya HAMİLEYİM DİYE YAZARIM..kendinize çok dikkat edin ve kesinlikle alttan baktırmayın..benim alttan baktılar ince duvara tutunmuşdu babagim o alette yerinden oynadı... RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Üzme kendini arkadaşım allah hayırlısıyla yazmıştır onunda vaktini zamanını bende burda aylarca kan döktüm resmen ne dualara katılmadım neler yapmadım ama sonunda rabbim verdi meleğimi herşeyin vakti zamanı var demekki benim meleğimin zamanı da şimdiymiş. O yüzden yıpratma kendini sende inşallah bizim gibi hamile olduğunu burada yazarak paylaşacak ve çok mutlu olacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…