- Konu Sahibi mehtap8080
-
herkese selamlar ve tebrikler
bende hamile oldugunu 15 ocak da gebelik testi ile ogrendim.Dun doktora gittim,keseyi gordu ama sanki zor gordu ve kese cok ufakti.Doktora gec dollenme olabilir dedim ukala ukala oda 2 hafta sonra
gel dedi.Allahim kalp atislarini baslasin lutfen,acaip korkuyorum.
Bemim bulantılarım var sizin olmuyomu
herkese selamlar ve tebrikler
bende hamile oldugunu 15 ocak da gebelik testi ile ogrendim.Dun doktora gittim,keseyi gordu ama sanki zor gordu ve kese cok ufakti.Doktora gec dollenme olabilir dedim ukala ukala oda 2 hafta sonra
gel dedi.Allahim kalp atislarini baslasin lutfen,acaip korkuyorum.[/QUOTE
slm canım bende 16 ocakta öğrendim ama henüz doktora gitmedim.senin sat nezamandı?
14 Aralikti,kan testi yapmadim,Idrarda gebelik testi yaptim.Doktor bana bebe asprini verdi.Neden diyede soramadim ,kendime kiziyorum simdi.
14 Aralikti,kan testi yapmadim,Idrarda gebelik testi yaptim.Doktor bana bebe asprini verdi.Neden diyede soramadim ,kendime kiziyorum simdi.
tebrik ederim canım,ALLAH analı babalı büyütsün,üzülecek bişey yok,her şey yolunda:79:
slm kızlar bende ayın 14'ünde öğrendim hamile olduğumu :) Ogün testte çıktı cumartesi günü kan testinde ve dün de ultrasonda kesemizi gördük :) Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bu yıl bizim yılımız yehhuuuuuu :90:
gözün aydın canım kan testinde değer ne kadar çıktı
Kan testinde 1700 çıktı o gün ultrasonda gözükmedi (cumartesiydi) dün tekrar çağırdı doktor dün kesemizi gördük 2 hafta sonrada hayırlısıyla kalp atışlarımızı duyacağız :)
slm kızlar bende sizin gibi ocak hamilesiyim 16 ocakta idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugünde kan testim hcg 102,41 çıktı. ama biz tüp bebişiyiz
canım tebrik ederim. Allahım inşallah kucaklarımızda görmeyi de nasip eder.
merhaba anne adaylari)
Allah saglicakla almayi nasip etsin bebislerinizi kucaklariniza.. benim bir sorum olacakti, su hcg degerlerini ögrenmek icin kan testi mi yaptirmak gerekiyor?
Cevaplar icin simdiden tesekkürler
Selamlar sevgiler
hepinize hayırlı olsun öncelikle....çok şanslısınız. ben 1.5 yıl önce ilk demede hamile kaldım fakat 2 aylıkken düşürdüm. ŞİMDİ HERAY HÜSRANLA SONUÇLANIYOR çok üzülüyorum olsun istiyorum..rabbim inş. banada nasip eder bende sizin gibi birgün buraya HAMİLEYİM DİYE YAZARIM..kendinize çok dikkat edin ve kesinlikle alttan baktırmayın..benim alttan baktılar ince duvara tutunmuşdu babagim o alette yerinden oynadı... RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?