- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.221
HEpinize hayırlı kandiller diliyorum kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Birbirimizin dualarında olmak dileğiyle.
buarada sabah sabah sinirlerim çok bozuldu aşağıda kahvaltımı yaptım çok iyiydim eve çıktım yatağı toplayıp öyle salona geçeyim dedim yatağı toplamak için hamle yapmamla tüm yatağa istifra etmem bir oldu başladım ağlamaya iğrene iğrene söktüm tüm yatağı ve o sinirle aradım annemi dedim bnm ölemmimi bekliorsunuz gelmek için başa çıkamıorum hiçbir işle ben bu yatağıda eşimemi yıkatıyım yeter gelin artık şu evi bir yola sokun dedim şoka girdi telefonda kadın tamam gelirim dedi hayret dedim!!
tünaydın arkadaşlarr...kandiliniz mübarek olsun anneciklerr birbirimiz için dua etmeyi unutmayalım,Rabbim habibinin dünyaya geliş günü hatrına dualarımızı kabul edecektir inşallah...
kıyamam ben sıze
rabbıımmm calısan butun annelere sen yardım et güc ver kuvvet ver !!!!
:26::26::26:
aminnnnnnnnnnnn.......
ayy herkes sevgililer günü hediyelerini yazarken ben içimden benimki odunnnn demiştim bana dün çok yoğundum sana bişey alamadım demişti :) geçen sene ilk sevgililer günümüzdü daha flört ediyorduk.tek taş almıştı...az önce bitane daha almış :)
Vay vay vay vay
Ah benımkı gelsın de ben napıyorum bak onu
kizlar bisi sorcam rahim agzindaki yara gebelige engekmidir bi bilginiz varmi
Fikrim yok. Ama bence Gebelige engel degıldırde normal doguma engel olabılır. ama bılmıyorum yanı kendımce bır cevap yazdım
benim bi arkadaşımda hamileyim kitabını istemiş gelmiş güzel bi kitap diyo
maşallah cnm baya büyümüş senin kaç haftalık peki doktora göre?
cok sevındım canım benım drısı bızım basımıza ınsallah bende ayın 28de kalp atısını dınleyecegım
ayy herkes sevgililer günü hediyelerini yazarken ben içimden benimki odunnnn demiştim bana dün çok yoğundum sana bişey alamadım demişti :) geçen sene ilk sevgililer günümüzdü daha flört ediyorduk.tek taş almıştı...az önce bitane daha almış :)
bide adama odun diyorsun yazııııkkkk yaaa
güle güle takın hayatım hayatınızda parıl parıl parlasın tatlım
ayy tam sitem edicektimmmmmm kurye geldiii kız çok utandımm yaaa...
benim kocacık ne almıştır bilmiyorum belki alamamıştır çünkü bu ay işi bıraktı ve hemen bir şirket kurma telaşına girdi kendi işimizi yapıcaz diye ama ben ona biraz önce hediye aldım spor salonuna 3 aylık üyelik yaptım çünkü kendini hamile zannediyor ve benimle birlikte sürekli aşeriyor safım benim ben 6.5 ay sonra doğurucam o ne yapacak hiç düşünmüyor koca göbeğini
benim kocacık ne almıştır bilmiyorum belki alamamıştır çünkü bu ay işi bıraktı ve hemen bir şirket kurma telaşına girdi kendi işimizi yapıcaz diye ama ben ona biraz önce hediye aldım spor salonuna 3 aylık üyelik yaptım çünkü kendini hamile zannediyor ve benimle birlikte sürekli aşeriyor safım benim ben 6.5 ay sonra doğurucam o ne yapacak hiç düşünmüyor koca göbeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?