2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

canım benım senın bu halıne cok uzuluyorum eltimde tam 8 ay ıstıfra ettı ıkızzlerı oldu 8 aylık dunyaya geldı onunda kımsesı yokdu annesı bıraz akıldan rahatsız hıcbırsey bılmıyor kaynımda gecelerı ısteydı 12 saat calısıyordu en azından senın esın yanında bıraz sabret canım ALLAH yardımcın olsun...

tünaydın arkadaşlarr...kandiliniz mübarek olsun anneciklerr birbirimiz için dua etmeyi unutmayalım,Rabbim habibinin dünyaya geliş günü hatrına dualarımızı kabul edecektir inşallah...

canımsın senınde kandılın mubarek olsun RABBİM bbutun dualarımızı kabul etsin insallah...

Vay vay vay vay
Ah benımkı gelsın de ben napıyorum bak onu

bide adama odun diyorsun yazııııkkkk yaaa
güle güle takın hayatım hayatınızda parıl parıl parlasın tatlım

benim kocacık ne almıştır bilmiyorum belki alamamıştır çünkü bu ay işi bıraktı ve hemen bir şirket kurma telaşına girdi kendi işimizi yapıcaz diye ama ben ona biraz önce hediye aldım spor salonuna 3 aylık üyelik yaptım çünkü kendini hamile zannediyor ve benimle birlikte sürekli aşeriyor safım benim ben 6.5 ay sonra doğurucam o ne yapacak hiç düşünmüyor koca göbeğini

ben kıyafet almıştım lcwdan.ama benimkininde bi 9 aylık göbeği varrrrrr şimdiden

ben kıyafet almıştım lcwdan.ama benimkininde bi 9 aylık göbeği varrrrrr şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…