- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.241
ben kıyafet almıştım lcwdan.ama benimkininde bi 9 aylık göbeği varrrrrr şimdiden
Benımkıde aradı sımdı yemek yapmamıssındır umarım dedı ama yapmıstım. Yemegemı cıkıcaz kı hazırlansammı kı. Ya hazırlandıgımla kalırsamneyse bekleyelım bakalım
inş.meliscim kendini ii hissediyordur da bugün güzel geçer onun için..
olmadı bizim hamile tişörtlerinden giymeye başlarlardeli bu kocalar yaa
ben bir şeymi kaçırdım melise bişey mi oldu yoksa ortalarda da gözükmüyor hayırdır esracım?
kız ben dr.gidince tartılıyorum her seferinde buda benimle tartılıyo eğer babada enne ile kilo alırsa bebek erkek olurmuş bizimki erkek istiyoı bunuda her dr.kontrolünde tartılarak desteklemeye çalışıo.dr.um artık o yokmuş gibi davranıyo :))
sabah güzel bi kahvaltıdan sonra yatağını toplarken kusmuş canım ya bikaç gündür kusma falan yok gibiydi ona biraz morali bozulmuş bende sabah geç girdim yazılarını okudum öyle haberim oldu.
ayy kızlarrrr yemek tarifi bakarken mükemmel bir dua gördümm...hergün okuyacağım...şu duanın güzelliğine bakın yaa...
Rabbim hayırlısı ile sana kul peygamberimize ümmet olacak azadan noksansız akıl sağlığı yerinde
vatana millete hayırlı nur topu gibi salih kullarından bir evlat nasip et HAMDOLSUN HEDİYEN SANA EMANET
bu arada benim menüm nasıl kızlar mercimek çorbası içine ne bulduysam attım yanında pazı kavurmane yapayım içi tutulana iyi geliyormuş hem hediyesiz gelirse iyi bir ceza olur kocişe
bu arada benim menüm nasıl kızlar mercimek çorbası içine ne bulduysam attım yanında pazı kavurmane yapayım içi tutulana iyi geliyormuş hem hediyesiz gelirse iyi bir ceza olur kocişe
melise msj çektim çok kötüyüm diyo ya( ne yese kusuyomuş bugün çok dua edelim melis arkadaşımıza unutmayın annecikler olur mu?
melise msj çektim çok kötüyüm diyo ya( ne yese kusuyomuş bugün çok dua edelim melis arkadaşımıza unutmayın annecikler olur mu?
hadi yaa dua etmez olurmuyum hiç inşallah yarın yeni bir güne yepyeni uyanır herşey düzelir 10.haftadan sonra azalıyor bulantılar inşallah daha kısa zamanda kurtulur..
bu arada geçen bende patlıcan yedim bişey mi oluyor bu hamilelik ne zor iş yok onu yeme bunu içme maydanoz yiyordum çok severim çok tüketilmezmiş kerevizi severim ama salatasını oda pek önerilmiyormuş doğrumu bunlar yaaaaaa
okudugunuz her yazıyı aglayarak okudummelis son nokto oldu aglaya aglaya dua ettim.. allahım sen onun ve onun gibilerin yardimcisi ol.. amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?