2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

olmadı bizim hamile tişörtlerinden giymeye başlarlar deli bu kocalar yaa

kız ben dr.gidince tartılıyorum her seferinde buda benimle tartılıyo eğer babada enne ile kilo alırsa bebek erkek olurmuş bizimki erkek istiyoı bunuda her dr.kontrolünde tartılarak desteklemeye çalışıo.dr.um artık o yokmuş gibi davranıyo :))

ben bir şeymi kaçırdım melise bişey mi oldu yoksa ortalarda da gözükmüyor hayırdır esracım?

sabah güzel bi kahvaltıdan sonra yatağını toplarken kusmuş canım ya bikaç gündür kusma falan yok gibiydi ona biraz morali bozulmuş bende sabah geç girdim yazılarını okudum öyle haberim oldu.

Allahta seni güldürsün emiii

sabah güzel bi kahvaltıdan sonra yatağını toplarken kusmuş canım ya bikaç gündür kusma falan yok gibiydi ona biraz morali bozulmuş bende sabah geç girdim yazılarını okudum öyle haberim oldu.

ah canım ya doğru annesini çağırmış hatırladım çok ağır atlatıyor zavallım 3ay sonu atlatıcak inşallah
yok bende kötü bişey oldu zannettim en kötüsü bu olsun aman

diğer topikleri okuyorum cinsiyeti belli olan gebişler çoğunlukla çin takviminin tuttuğunu yazıyorlar ama bazısıda 5.ayımdayım daha cinsiyetini öğrenemedik diyorlar :18:

ayy kızlarrrr yemek tarifi bakarken mükemmel bir dua gördümm...hergün okuyacağım...şu duanın güzelliğine bakın yaa...

Rabbim hayırlısı ile sana kul peygamberimize ümmet olacak azadan noksansız akıl sağlığı yerinde
vatana millete hayırlı nur topu gibi salih kullarından bir evlat nasip et HAMDOLSUN HEDİYEN SANA EMANET

bu arada benim menüm nasıl kızlar mercimek çorbası içine ne bulduysam attım yanında pazı kavurma ne yapayım içi tutulana iyi geliyormuş hem hediyesiz gelirse iyi bir ceza olur kocişe

:
çok güzel
Aminnnnnn

bu arada benim menüm nasıl kızlar mercimek çorbası içine ne bulduysam attım yanında pazı kavurma ne yapayım içi tutulana iyi geliyormuş hem hediyesiz gelirse iyi bir ceza olur kocişe

oy oy oyy b ayılırım ot yemeklerine helede pazı ve lahana kavurmasına.. güzel menü akşam sendeyim bende yemek yok :)

melise msj çektim çok kötüyüm diyo ya( ne yese kusuyomuş bugün çok dua edelim melis arkadaşımıza unutmayın annecikler olur mu?

hadi yaa dua etmez olurmuyum hiç inşallah yarın yeni bir güne yepyeni uyanır herşey düzelir 10.haftadan sonra azalıyor bulantılar inşallah daha kısa zamanda kurtulur..
bu arada geçen bende patlıcan yedim bişey mi oluyor bu hamilelik ne zor iş yok onu yeme bunu içme maydanoz yiyordum çok severim çok tüketilmezmiş kerevizi severim ama salatasını oda pek önerilmiyormuş doğrumu bunlar yaaaaaa

melise msj çektim çok kötüyüm diyo ya( ne yese kusuyomuş bugün çok dua edelim melis arkadaşımıza unutmayın annecikler olur mu?

okudugunuz her yazıyı aglayarak okudum melis son nokto oldu aglaya aglaya dua ettim.. allahım sen onun ve onun gibilerin yardimcisi ol.. amin..

bende bilmiorum bebeğim ya otursam sormadan oturamıyom nerdense korkuyorum bi sorayım bişey olmazda hani birinden daha duyarsam rahat rahat yerim diorum işte..amann bu annelik var yaaaaaaa teyzem var bitane pek haz etmem görmemişin oğlu olmuş çekmiş pipisini koparmış dio benim için :)

kızlar iyi akşamlar size kocaman öpüyorum sizi ve bebişlerinizi
yarın görüşürüzzzzzzzzzz.....
iyi kandiller mutlu sevgililer günleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…