2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Esracım ne kadar mükemmel bir dua bu böyle yazıp başucuma koyucam.

kızlar ayrı ayrı hepinizxe çok tşk ederim bugün ayrı bir kötüyüm ne yesem istifra ediorum ve yemek borumun acıdığını hissediorum artık bende bu gece sizler için dua edicem inşallah

ben biraz erkek gibiyimdir öle 14 şubata falan gelemem çiçek sevmem alerjim vardır zaten ama eşim gelirken papatya almışbirde bnm çok istediğim meyveden 2 çeşit tatlı almış saolsun ama bunlardan daha önemlisi tatlıyı yediğim anda beni yatırıp kusmamam için uğraşması ve şimdi abdest alırken bana yardımcı olacak olması Allah eksikliğini göstermesin eşlerimizinde evlatlarımızında

buarada yazdıklarınıza okdr duygulandımki zaten ağlıordum daha çok ağlamaya başladım ama mutluluktan iyi ki sizler varsınız bu dönem başka türlü geçmezdi

bende nasipse 2011 temmuz annesıyım kızlar,şöyle bır bakayım deedim,ne guzel bır dua gerçekten,ellerine sağlıkk canım benim

arkadaşlar bugün tuvelete gittiğimde hafiften biraz fazla açık renkte bir kan geldi. bende çok korktum ve hemen eşimi arayarak hastenye gittik allahtan doktorumuz daha çıkmamıştı hemen kontrol etti bişey yok herşey yolunda dedi. benim rahmim uterus setus olduğu için çok korktum.düşük riskim normale görre daha fazla olduğundan her hafta iğne vuruluyorum. çok şükür bebeğim annesini bırakmadı çok mutluyum çokk. bu arada normal kontrolümüz cuma günü idi. kalp atışını duymak için gidecektik. ama bugün yapılan kontrolde bebişimin KALBİ ATIYORDU. bu tarif edilemez bir duygu. ben üzülerek korkarak gittiğim hastaneden bebeğimin kalp atışlarını duyarak çıktımm.. allahım herkese nasip etsin. herkes bebeklerinin sağlıklı kalp atışlarını duysun inşallahh..bu gün duygularım karmakarışık olduu.. allahım o kadar büyük ki şu mübarek günde bizi sevindirdii..arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsunn..

canim benim yaaa.. korku ve ve sevinci biarada yasamissin.. bende yarin gidiyorum allah nasip ederde bende duyarim insallahhhh

canim benim yaaa.. korku ve ve sevinci biarada yasamissin.. bende yarin gidiyorum allah nasip ederde bende duyarim insallahhhh

inşallah canım inşallah duyarsın. ben eve geldiğimden beri eşime nasıldı kalp atışı diyorum oda hemen taklitini yapmaya başlıyor. ben soruyorum o aynı bebeğimizin kalp atışının sesini çıkarıyor. ben soruyorum o tekrar yapıyor. ben doyamadım sesine zaten çok az dinletti dr. :) ya da normal ama bana az geldi.. sen doyana kadar dinle ama. benim heyecan korku hepsi karışıktı..

esracım çok güzel bir dua bu duaya bu mübarek gecede kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnn diyorum.aynı zamanda not ettim bende hergün okuyacağım.teşekkür ederim canım.

kızlar bana herkes çok zayıfsın biraz kendine bak yok bebeğin küçük doğar bebeğin hasta olur gibi şeyler söylüyo çok moralim bozuluyo, 7. haftadayım 31 ocakta öğrendim bebeğimi
o zamandn beri 1200 gram vermişim, herkes baskı oluşturunca hiç yiyesim gelmiyo napıcam ben? 43,1 kiloyum bu sabah tartıldım:26:

ben pcolyum doktorum klomen vermişti ve yumurta oluşmadı kasım ayında ilaca başlamıştım aralıkta ilacım bitti bana bu ay hamile kalman imkansız yumurta yok diğer aya tekrar deniycez demişti ama ben ocağın 19 unda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendimm imkansız değilmiş hiçbişey çok ağladım ama şimdi çok iyiyim yaklaşık 2.5 aylık hamileyim çok mutluyum ALLAH herkese bu duyguyu yaşatsın şimdi sağlıklı bi bebeğe sahip olmayı diliyorum güzel ALLAHIMdan

ne kadar güzel tebrik ederim saglıklı sıhhatli güzel günler gecirip bebegini kucagına alırsın insall.

kızlar yarın hastaneye gidicem kontroller devam ediyor.şnsallah 6 aylık bekleme sürecinden sonra bende sizin aranıza katılmak istiyorum bugün mübarek gün duaların kabul oldugu gün hepinizden dua bekliyorum.hersey yoluna girer ve bende anne olurum insall.
sizin mesajlarınızı okudukca ben heyecanlanıyorum sizi düsünemiyorum bile bu heyecanlar mutluluklar hic bitmesin.......
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN....

ohhhh çok sevindimmm sonun güzel bağlanmasınaa dıp dıp dıpdıp sesi çok güzel yaaaaaa

43 kilomu o ne bee ben o kiloda doğdum sanırım

canım sıkma canını dr un dediği hariç hiçbişeye takılma dğnde kuzenimin annesi aradı bana bende hiçbişi yiemiorum bak dedi bnm kızım kalça çıkığı ile doğdu seninkide öle olcak böle yaparsan dedi tövbe tövbeee böle patavatsız insan çok cnm herkesin bünyeside farklı sen takılma 3 aydan sonra alacaksın kilo allahın izniylee

maşallah cnmmm sağlıklı sıhhatli doğum dilerim canım

güzel haberlerini beklioruz canım Rabbim boş çevirmesin.

valla bugün hiçbişi yemeyerek günü geçirmeyi planlıorum bakalım nasıl geçecek midem bulanıor çünkü sanki bişi yesem hemen gidecek gibi hissediorum

cnm yemeden olmazki az az yemeye çalış çıkartsan bile yemelisin yoksa iyice hasta olursun ayağa kalkamazsın senin ne kadar çok bulantın oldu yaa ( inş. en kısa zamanda biter annen geldimi bu arada?

günaydın kızlar pazar gününden beri hafif hafif lekelenmelerim oluyor dün doktora gittik kalp atışı var dedi kan odacıkları varmış progestan verdi birde 10 gün rapor verdi evdeyim yatıyorum duaya ihtiyacım var nolur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…