2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

cnm geçmiş olsun üzülme sakın ilacını düzenli kullan istirahat et ayağa kalkmamaya çalış allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle kaç haftalıksın şuan?

herkese günaydınn...dün yaşadıklarımı anlatmıştım kızlar. bugün sabah kalktığımda 1 damla daha kan gelmişti. şu an yok ama .. artık kafama takılınca internette araştırdım.. hafta hafta gebelik diye bir sitede içimi rahatlatan bir yazı okudum ve sizlerle paylaşmak istedim...7+0 ve 7+6 sırasında bebeğimiz artıkyumurtalık dokusundan plesenta adı verilen yapıya devredildiği için bu devir esnasında
bazı annelerde az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabiliyormuş..bide benim bu günler adet döngümün olduğu zamanlar ve dün gece devamlı karnım ağrıdı bir gün öncede resmen adet görecekmiş gibi belim ağrımıştı. bununla ilgilide aynı haftada rahim gebelik öncesi dönem alışkanlıklarını sürdürerektam da adet günümüze denk gelen günlerde adet sancılarına benzer kramp şeklinde ağrılar oluşmasına hatta bazen kanama bile görmemize neden oluyormuş..aslında gebelik normal şekilde devam etmekte rahim ise sanki adet olacakmışcasına adeta kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktaymış.. ben bunu okuyunca çok rahatladım kızlar... keşke doktorumda böle bir açıklama yapsaydı.. o sadece normal bu kanamalar bide senin rahminde septum var o yüzden sende olması daha da normal dedi başkada bişey demedi.. benim gibi bu sıkıntıyla karşılaşanların içi biraz rahatlasın diye sizlede paylaşmak istedim...

bktdndr güzel haberlerini bekliyorum.. allahın izniyle güzel güzel haberler alacaksın ben inanıyorum.. dediğimi unutma kalp atışlarını iyice dinleee .. ben 26 şubatta gidicem tekrar ama sanki günler geçmeyecek gibi geliyor..şimdiden çok özledim ben bebeğimii...

kıslar herkese günaydın bugün doktora gitdim bebişimin kalp atıslarını duydum allah isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin :) :)

Kızlar gunaydııınnn.

Ne zaman uyandınız da bılgısayarı actınızda yazmaya basladınız yahuuu :) MASALLAH size

Umarım hepimiz icin guzel bırgun olur

tünaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım negüzel haberler var sitede kalp atışını duyan arkadaşlar yerlerinde duramıyorlar :) buketcim seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım.nigarcım sende dinlen yorma kendini bi süre..
meliscim sende azcık da olsa bişeyler yemeye çalış canım boş mide dahada yorar halsiz bırakır seni.serum iyi geliyor sana sanırım biraz toparlıyor seni bi görün istersen dr.a canım benim

merhaba cemre sen ne kadar çıtıpıtı bir hatunsun yahu maşallah kaç yaşındasın?
bu arada ilk 3 ay kilo alınmasada önemli değilmiş hatta 0 kilo-1,5kilo alınmalı deniyor o yüzden hiç tereddüt etme sonraki 6 ay daha önemli özellikle 4-5-6.aylar bebek gelişimi kilosu boyu için çok önemliymiş o zamana bulantı ve isteksizliklerimiz de azalacak daha iştahlı olucaz inaşallah ben bu gün tartıldım önceki haftalar yarım kilo vermiştim sonra tekrar aldım yarım kiloyu birde üstüne 400gr almışım 10-11.haftadan sonra herşey güzelleşiyor tatlım

valla bugün hiçbişi yemeyerek günü geçirmeyi planlıorum bakalım nasıl geçecek midem bulanıor çünkü sanki bişi yesem hemen gidecek gibi hissediorum

ben çubuk kraker ve beyaz lelebiyle geçiriyordum günü bulantıyı azaltıyor denedin mi meliscim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…