- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.281
günaydın kızlar pazar gününden beri hafif hafif lekelenmelerim oluyor dün doktora gittik kalp atışı var dedi kan odacıkları varmış progestan verdi birde 10 gün rapor verdi evdeyim yatıyorum duaya ihtiyacım var nolur dua edin
günaydıınnnn....günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm geçmiş olsun üzülme sakın ilacını düzenli kullan istirahat et ayağa kalkmamaya çalış allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle kaç haftalıksın şuan?
kıslar herkese günaydın bugün doktora gitdim bebişimin kalp atıslarını duydum allah isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin :) :)
kızlar bana herkes çok zayıfsın biraz kendine bak yok bebeğin küçük doğar bebeğin hasta olur gibi şeyler söylüyo çok moralim bozuluyo, 7. haftadayım 31 ocakta öğrendim bebeğimi
o zamandn beri 1200 gram vermişim, herkes baskı oluşturunca hiç yiyesim gelmiyo napıcam ben?43,1 kiloyum bu sabah tartıldım:26:
valla bugün hiçbişi yemeyerek günü geçirmeyi planlıorum bakalım nasıl geçecek midem bulanıor çünkü sanki bişi yesem hemen gidecek gibi hissediorum
seziiiiii buldum ultrason kağıdımı 6+3 deyken 5.7mm dedimya benimki uzun olcakmış öle dedi doktor ablası :)
ben çubuk kraker ve beyaz lelebiyle geçiriyordum günü bulantıyı azaltıyor denedin mi meliscim
muzda bulantıyı engelliyor kıslarrr
gunaydin kizlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr bendeeee gelllddddiiiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?