2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

bu arada kızlar doktorumun dediklerini daha doğrusu tembihlerini paylaşayım istedim sizinle
1-bilmediğin yerde salata yememelisin
2-grip olmayacaksın hasta olanları kapıdan almayacaksın öpmeyecek uzak duracaksın çünkü eski sezen değilsin grip olmaman gerekiyor
3-kusma haddine gelecek kadar yemeyeceksin az az sıksık yemelisin
4-bazı ağrıları şikayetleri çekmek göz ardı etmek zorundasın çünkü gebe sezene her ilacı kullanamayız
5-bol su tüketmelisin senin ve bebeğin suya ihtiyacı var rahatı için
6-ishal olmamalısın bebeğin suyu azalır su kaybettiğin için o yüzden ellerini temiz tutmalı yiyecekleri iyi yıkanmış yemelisin
7-sürekli oturma sürekli yatma aynı pozisyonda sürekli kalma
8-kısa yürüyüşler yapabilirsin
dediiiiiiiiiiiiii

süheylacım bu hafta biraz daha iyiyim 11.haftam galiba 3ay bitince bulantılarda bitecek diye umuyorum
sen nasılsın?

bende ıyıyım canım sımdılık bısı yok 7 haftamdayım ayın 28de randevum var doktorla beklıyorum kalp atıslarını ve var olp olmadıgını ogrenıcez duallarınızı eksık etmeyın canlarım cok korkuyorumm

tskler canım paylastıgın ıcın benım ıcım hıcc bısı almıyor ya bı sütü bıtıremedım sabahdan berı agzımın tadı okadar cırkınkı hıc bısıden tat alamıyorum sankı grıp olurya ınsan aynen oyle...:2:

buarada bugün buket dr a gidecek başka var mı gidecek olan oda hayırlı haberlerle gelsin inşallah

balimmmm nasilsin bugun? gittim doktora ama malesef benim bagirsak gazimdan cocugun kalbini duyamadik zaten kesem kucumus daha 1.7 cm olmus. 2cm de duyuyoruz dedi doktorum.. kesemi gordum kocaman olmus cok duzgun dedi . olecene geldik eve. alttan bakalim dedi istemedim

gittimde duyamadim yaa gaz sesi vardi doktor kucuk dedi alttan duyulur ama 2 cm olsun ole bakalim dedi ole eli bos geldim ama kesemi net gordum sekli cok guzel dedi

bende senin gibiydim ki benim daha büyük bir riskim vardı radyoterapi bölümüne gidip geliyordum hamileliğimden habersiz dr.yaşayabilirde yaşamayabilirde dedi 10 gün nasıl geçti bilemezsin kafayı yiyordum ama hiçbirşey çıkmadı o kalp atışlarını duydum orada eridim gittim yani :)
seninde öyle olacak eminim canım hiç endişe etme nolur

gözün aydın canım en azından büyüdüğünü biliyorsun artık bebişinin

ya kızlar ağustos anneleriyle görüşüyorum 16.hafta kzın bulantısı var kimisi 14 hafta
umarım ööle olmayız umarım ben anneme çekemişimdir annem va ablam 5 ay bulantı çekmişler aman allahımmmmm
bu arada ikili testte çoğu cinsiyet öğrenememiş ben 10gün sonra gitcemmm

cnm hadi hayırlısı keseyide bebişide görmüşsünüz hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsınız yakında inş.

sezii nasılsın cnm? radyoterapiden bahsetmişsin ama tam anlayamadım senmi tedavi görüyordun?

merhaba güzel anne adaylarııı
yazdıklarınızın bir kısmını okudum herşey yolunda görünüyor maşallahh
ben de yarın ilkkez doktora gidicem bakalım umarım güzel haberlerle dönerimm

kızlar turkcellin hamilelik hizmeti var girip bakın üye oluyorsunuz mesajla ücretsiz mesajlar geliyor..
ben eşimi hem baba olarak hemde hamile bir kadın olarak kayıt ettirdim onada mesaj geliyor bilgilensin ufkunu genişletsin anlasın beni diye tavsiye ederim yapmayan arkadaşlara...

bilginize.....“Bebeğimi Beklerken” paketiyle, anne-baba adaylarının hamilelik dönemi boyunca ihtiyaç duydukları birçok bilgi ve öneri “cebe” geliyor,

Turkcell ve Anadolu Sağlık Merkezi bu önemli süreçte aileye yol arkadaşı oluyor

Faturalı ya da HazırKart’lı Turkcell müşterilerinin Anadolu Sağlık Merkezi uzman kadrosu tarafından hazırlanan bu güvenilir ve zengin içerikten ücretsiz faydalanmaları için “HAMİLE AD SOYAD” yazıp, 7365’e SMS göndermeleri ve gelen mesajı yanıtlamaları yeterli. Gönderilen cevaba göre hesaplanacak hamilelik dönemine uygun bilgi ve öneriler SMS ve video olarak cep telefonuna gelmeye başlıyor.

“DAVET” yazıp, baba adayının Turkcell hatlı cep telefonu numarasını ekleyip, 7365’e SMS göndererek baba adaylarının da paketten faydalanmasın sağlamak mümkün.

“Bebeğimi Beklerken” paketinde neler var?

• Fetus gelişimi
• Anne gelişimi
• Beslenme önerileri
• Egzersiz önerileri
• Gebelik psikolojisine yönelik öneriler
• Baba adayına öneriler
• Bilgilendirici videolar

haadi üye olun hanımlar...........

buldum uye oldum canım ben burayada attım üye olsun hamiscikler

Son düzenleme:
gittimde duyamadim yaa gaz sesi vardi doktor kucuk dedi alttan duyulur ama 2 cm olsun ole bakalim dedi ole eli bos geldim ama kesemi net gordum sekli cok guzel dedi

hayırlısı olsun canım keseyi görmüş olman bile güzell... sağlıklı bir şekilde kalp atışlarınıda duyacaksın inşallahh...

korkakanne nasılsın canım kımse yok bugun burda hayırdır bu arada yukarda attıgıım yazıyı oku turkcellse hattın üye ol cok guzel ben uye oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…