- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.301
gunaydın kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım
süheylacım bu hafta biraz daha iyiyim 11.haftam galiba 3ay bitince bulantılarda bitecek diye umuyorum
sen nasılsın?
bu arada kızlar doktorumun dediklerini daha doğrusu tembihlerini paylaşayım istedim sizinle
1-bilmediğin yerde salata yememelisin
2-grip olmayacaksın hasta olanları kapıdan almayacaksın öpmeyecek uzak duracaksın çünkü eski sezen değilsin grip olmaman gerekiyor
3-kusma haddine gelecek kadar yemeyeceksin az az sıksık yemelisin
4-bazı ağrıları şikayetleri çekmek göz ardı etmek zorundasın çünkü gebe sezene her ilacı kullanamayız
5-bol su tüketmelisin senin ve bebeğin suya ihtiyacı var rahatı için
6-ishal olmamalısın bebeğin suyu azalır su kaybettiğin için o yüzden ellerini temiz tutmalı yiyecekleri iyi yıkanmış yemelisin
7-sürekli oturma sürekli yatma aynı pozisyonda sürekli kalma
8-kısa yürüyüşler yapabilirsin
dediiiiiiiiiiiiii
buarada bugün buket dr a gidecek başka var mı gidecek olan oda hayırlı haberlerle gelsin inşallah
bktdndr güzel haberlerini bekliyorum.. allahın izniyle güzel güzel haberler alacaksın ben inanıyorum.. dediğimi unutma kalp atışlarını iyice dinleee .. ben 26 şubatta gidicem tekrar ama sanki günler geçmeyecek gibi geliyor..şimdiden çok özledim ben bebeğimii...
bende ıyıyım canım sımdılık bısı yok 7 haftamdayım ayın 28de randevum var doktorla beklıyorum kalp atıslarını ve var olp olmadıgını ogrenıcez duallarınızı eksık etmeyın canlarım cok korkuyorumm
balimmmm nasilsin bugun? gittim doktora ama malesef benim bagirsak gazimdan cocugun kalbini duyamadikzaten kesem kucumus daha 1.7 cm olmus. 2cm de duyuyoruz dedi doktorum.. kesemi gordum kocaman olmus cok duzgun dedi . olecene geldik eve. alttan bakalim dedi istemedim
balimmmm nasilsin bugun? gittim doktora ama malesef benim bagirsak gazimdan cocugun kalbini duyamadikzaten kesem kucumus daha 1.7 cm olmus. 2cm de duyuyoruz dedi doktorum.. kesemi gordum kocaman olmus cok duzgun dedi . olecene geldik eve. alttan bakalim dedi istemedim
kızlar turkcellin hamilelik hizmeti var girip bakın üye oluyorsunuz mesajla ücretsiz mesajlar geliyor..
ben eşimi hem baba olarak hemde hamile bir kadın olarakkayıt ettirdim onada mesaj geliyor bilgilensin ufkunu genişletsin anlasın beni diye tavsiye ederim yapmayan arkadaşlara...
gittimde duyamadim yaagaz sesi vardi doktor kucuk dedi alttan duyulur ama 2 cm olsun ole bakalim dedi ole eli bos geldim ama kesemi net gordum sekli cok guzel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?