2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

sezii nasılsın cnm? radyoterapiden bahsetmişsin ama tam anlayamadım senmi tedavi görüyordun?

iyidir Esracım..radyoterapi tedavisi gören ablamdı gögüs kanserine yakalandı genç yaşta daha 32 yaşında bende işi gücü bırakmıştım onla hastaneye gidip geliyordum radyoterapi cihazının oraya 1 kez girdim ama salonunda günlerce oturdum bebek düşünmüyorduk ama fındık kurdum gelmek istedi..ablama destek olamadım sonrasında ama hepimize öyle güzel bir moral oldu ki bebek Allah bir yerden üzerken bir yerden sevindiriyor..inşallah Allah ablamada bebeğimede uzun uzun ömürler verecek

kizlar hamile kalmak icin kalcaya yastik koymak dogrumu ise yariomu

canım ne kadar doğru bilemem ama bende hamile kalmayı çok istediğim için her söyleneni yapıyordum.. biz her ilişkide yastık koyduk .. tabi onun ne kadar faydası oldu bilemem. çünkü herşeyin hayırlısını zamanını allah biliyor ve o kısmet ederse oluyor biliyorsun. ama bir zararı yok o nedenle yapılabilir bence.. allahım inşallah bebek isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ... güzel haberlerini burda paylaşman dileğiylee..

nbr sevkan iimisin hatirladinmi beni

canım bide ovulasyon testi denemeni tavsiye ederim sanırım bide adetlerin düzensizmiş hem böylece yumurtlama gününü kaşırmazsın.. ben ilk kez ovulasyon kullandığım ay hamile kaldım.. hattaa ovulasyon testini hemen olmaz diyede 20 li olanlardan sipariş etmiştim ancak 6 tanesini kullandımm :)) denemekte fayda var benceeee

tabiki paylasacam hemde buyuk bir zevkle

Kızlar mısafırım vardı bugun o yuzden sadece sabah gırebıldım ınternete masallahınız var yanı oku oku bıtıremedım.

Ben sızınle bırsey paylasıcam BEBEK ISIMLERI
Kızlar esımle ısım konusunu konusuyorduk. Erkek ısmini bulduk o kesın ama eger kızımız olursa sunları dusundum fıkırlerınızı soylermısınız

Buğlem: Cennetı mujdeleyen melek
Ecrin: Allah ın hedıyesı
Mina: Liman (Esim deniz astsubayı)
Şehbal:Kuş kanadının en uzun tüyü
Suden: Peygamber efendımızın cennette en sevdıgı agacın ısmı
Tuana: Cennete dusen ılk yagmur damlası
Ceylin: Cennetin kapısı

Aslında boyle bır takıntım yoktur ama nedense sımdı hem guzel olsun hem kuranda gecsın ıstıyorum

Bu arada erkek olursa Efe olacak ınsallah

nbr sevkan iimisin hatirladinmi beni

Hatırladın tabı canım hatırlamam mı. Destekcınım ben senın

Ilıskıden sonra tuvalate gıtme kalcanın altına yastık koy 1 saat yat. sonra kaldır yastıgı yat uyu sabah kadar mumkunse gıtme tuvalete. Belkı sıze pislik gıbı gelecek ama temızlenmedım bıle sabaha kadar ole yattım sabah yıkanıyordum o kadar acık yazdım yanı. Dedıgım gıbı ılk denemeızde hamıle kaldım

Ovulasyon testı nasıl bıseydır nasıl yapılır bılemem kullanmadım ama ben adet gunumden sayarak yumurtlama gunlerımı hesapladım. Sonra 2 gunde 1 ılskıye gırdık. İşe yaradı

Kızlar LCW da beli lastıklı ve dugmeli yanları serıtlı esofman gordum aldım oldukca rahat tavsiye ederım. Hamile reyonunda değil. 19.90 TL
Malum bu aralar heryere esofmanla gıdıyorum

aynen cnm bende ole yapiorum bi yastik olayini denemeistim denedimde 1 kere bakalim bu ayda denicem ins.tutar bide bisi sorcam sizin adetten sonra avuc inlerinizde yanma oluomu

aynen cnm bende ole yapiorum bi yastik olayini denemeistim denedimde 1 kere bakalim bu ayda denicem ins.tutar bide bisi sorcam sizin adetten sonra avuc inlerinizde yanma oluomu

Imm bılmem hıc boyle bırseye dıkkat etmedım ben. Ama adetten sonra yanı yumurtlama donemınde vucut ısın artar belkı o yuzden avuc ıclerın yanıyordur.

Imm bılmem hıc boyle bırseye dıkkat etmedım ben. Ama adetten sonra yanı yumurtlama donemınde vucut ısın artar belkı o yuzden avuc ıclerın yanıyordur.

yok daha adetimin 4.gunu ama 3 ydir bole acaba hormonlarlami alakalidir daha dogrusu ben 3 aydir bole dikkat ediorum belkide bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…