- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.321
sezii nasılsın cnm? radyoterapiden bahsetmişsin ama tam anlayamadım senmi tedavi görüyordun?
buldum uye oldum canım ben burayada attım üye olsun hamiscikler
kizlar hamile kalmak icin kalcaya yastik koymak dogrumu ise yariomu
kizlar hamile kalmak icin kalcaya yastik koymak dogrumu ise yariomu
kızlarrrrrrrrrr 7 haftalık oldum ama karnım cok sis yaaaaaa sızınde ole mı acaba?
nbr sevkan iimisin hatirladinmi beni
canım ne kadar doğru bilemem ama bende hamile kalmayı çok istediğim için her söyleneni yapıyordum.. biz her ilişkide yastık koyduk .. tabi onun ne kadar faydası oldu bilemem. çünkü herşeyin hayırlısını zamanını allah biliyor ve o kısmet ederse oluyor biliyorsun. ama bir zararı yok o nedenle yapılabilir bence.. allahım inşallah bebek isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ... güzel haberlerini burda paylaşman dileğiylee..
Ben yaptım o işi :) ılk denememızde hamıle kaldım. Ama olacagı vardıda olemı kaldım yastıkmı ıse yaradı bılemem tabııı
nbr sevkan iimisin hatirladinmi beni
canım bide ovulasyon testi denemeni tavsiye ederim sanırım bide adetlerin düzensizmiş hem böylece yumurtlama gününü kaşırmazsın.. ben ilk kez ovulasyon kullandığım ay hamile kaldım.. hattaa ovulasyon testini hemen olmaz diyede 20 li olanlardan sipariş etmiştim ancak 6 tanesini kullandımm :)) denemekte fayda var benceeee
Hatırladın tabı canım hatırlamam mı. Destekcınım ben senın
Ilıskıden sonra tuvalate gıtme kalcanın altına yastık koy 1 saat yat. sonra kaldır yastıgı yat uyu sabah kadar mumkunse gıtme tuvalete. Belkı sıze pislik gıbı gelecek ama temızlenmedım bıle sabaha kadar ole yattım sabah yıkanıyordum o kadar acık yazdım yanı. Dedıgım gıbı ılk denemeızde hamıle kaldım
aynen cnm bende ole yapiorum bi yastik olayini denemeistim denedimde 1 kere bakalim bu ayda denicem ins.tutar bide bisi sorcam sizin adetten sonra avuc inlerinizde yanma oluomu
Imm bılmem hıc boyle bırseye dıkkat etmedım ben. Ama adetten sonra yanı yumurtlama donemınde vucut ısın artar belkı o yuzden avuc ıclerın yanıyordur.
kızlar migren rahatsızlığı olan varmı ya
migrenim tuttu ilaç da alamıyorum bir çaresini bilen varmı :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?