- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.341
Canım gecmıs olsun.
Bıyerde okumustum hamıleler basagrısında basına buz torbası koyarak bas agrılarını hafifletebılırlermıs
yok daha adetimin 4.gunu ama 3 ydir bole acaba hormonlarlami alakalidir daha dogrusu ben 3 aydir bole dikkat ediorum belkide bilmiorum
ımm belkıde hormonlarınla alakalıdır. Esım doktora gıtmek ıstıyor demıstın yanlıs hatırlamıyorsam. Doktora gıttgınde soyle bence bıze onemsız gıbı gelebılır ama belkıde dedıgın gıbı hormonsal bır durumun belırtısıdır.
Kadın olmak ne zor yahuuuu
cnm bnm ya tsk ederimmm sukranlarimi iletiorum sana
bende bu ay ole yapicam bakalim tutayackmi solerim size
cnm bnm ya tsk ederimmm sukranlarimi iletiorum sana
Iyi akşamlar kızlar.neler yapıyosunuz ben hem dizi izliyom hemde sizi takip ediyorum.yaa ben hamilelikle birlikte çok tembelleştim hiç iş yapasım gelmiyor acaba bu durum hep böyle devam edermi bilemiyorum.
Iyi akşamlar kızlar.neler yapıyosunuz ben hem dizi izliyom hemde sizi takip ediyorum.yaa ben hamilelikle birlikte çok tembelleştim hiç iş yapasım gelmiyor acaba bu durum hep böyle devam edermi bilemiyorum.
mesela yarın ılk ısım artık denk gelmeyen gıysılerımı dolabımdan kaldırıp yenı gıysılerıme yer acmak olacak. Ne dersınız sızde varmısınız?
43 kilomu o ne bee ben o kiloda doğdum sanırım
canım sıkma canını dr un dediği hariç hiçbişeye takılma dğnde kuzenimin annesi aradı bana bende hiçbişi yiemiorum bak dedi bnm kızım kalça çıkığı ile doğdu seninkide öle olcak böle yaparsan dedi tövbe tövbeee böle patavatsız insan çok cnm herkesin bünyeside farklı sen takılma 3 aydan sonra alacaksın kilo allahın izniylee
merhaba cemre sen ne kadar çıtıpıtı bir hatunsun yahu maşallah kaç yaşındasın?
bu arada ilk 3 ay kilo alınmasada önemli değilmiş hatta 0 kilo-1,5kilo alınmalı deniyor o yüzden hiç tereddüt etme sonraki 6 ay daha önemli özellikle 4-5-6.aylar bebek gelişimi kilosu boyu için çok önemliymiş o zamana bulantı ve isteksizliklerimiz de azalacak daha iştahlı olucaz inaşallah ben bu gün tartıldım önceki haftalar yarım kilo vermiştim sonra tekrar aldım yarım kiloyu birde üstüne 400gr almışım 10-11.haftadan sonra herşey güzelleşiyor tatlım
Kızlar mısafırım vardı bugun o yuzden sadece sabah gırebıldım ınternete masallahınız var yanı oku oku bıtıremedım.
Ben sızınle bırsey paylasıcam BEBEK ISIMLERI
Kızlar esımle ısım konusunu konusuyorduk. Erkek ısmini bulduk o kesın ama eger kızımız olursa sunları dusundum fıkırlerınızı soylermısınız
Buğlem: Cennetı mujdeleyen melek
Ecrin: Allah ın hedıyesı
Mina: Liman (Esim deniz astsubayı)
Şehbal:Kuş kanadının en uzun tüyü
Suden: Peygamber efendımızın cennette en sevdıgı agacın ısmı
Tuana: Cennete dusen ılk yagmur damlası
Ceylin: Cennetin kapısı
Aslında boyle bır takıntım yoktur ama nedense sımdı hem guzel olsun hem kuranda gecsın ıstıyorum
Bu arada erkek olursa Efe olacak ınsallah
Kızlar mısafırım vardı bugun o yuzden sadece sabah gırebıldım ınternete masallahınız var yanı oku oku bıtıremedım.
Ben sızınle bırsey paylasıcam BEBEK ISIMLERI
Kızlar esımle ısım konusunu konusuyorduk. Erkek ısmini bulduk o kesın ama eger kızımız olursa sunları dusundum fıkırlerınızı soylermısınız
Buğlem: Cennetı mujdeleyen melek
Ecrin: Allah ın hedıyesı
Mina: Liman (Esim deniz astsubayı)
Şehbal:Kuş kanadının en uzun tüyü
Suden: Peygamber efendımızın cennette en sevdıgı agacın ısmı
Tuana: Cennete dusen ılk yagmur damlası
Ceylin: Cennetin kapısı
Aslında boyle bır takıntım yoktur ama nedense sımdı hem guzel olsun hem kuranda gecsın ıstıyorum
Bu arada erkek olursa Efe olacak ınsallah
iyidir Esracım..radyoterapi tedavisi gören ablamdı gögüs kanserine yakalandı genç yaşta daha 32 yaşında bende işi gücü bırakmıştım onla hastaneye gidip geliyordum radyoterapi cihazının oraya 1 kez girdim ama salonunda günlerce oturdum bebek düşünmüyorduk ama fındık kurdum gelmek istedi..ablama destek olamadım sonrasında ama hepimize öyle güzel bir moral oldu ki bebek Allah bir yerden üzerken bir yerden sevindiriyor..inşallah Allah ablamada bebeğimede uzun uzun ömürler verecek
iyidir Esracım..radyoterapi tedavisi gören ablamdı gögüs kanserine yakalandı genç yaşta daha 32 yaşında bende işi gücü bırakmıştım onla hastaneye gidip geliyordum radyoterapi cihazının oraya 1 kez girdim ama salonunda günlerce oturdum bebek düşünmüyorduk ama fındık kurdum gelmek istedi..ablama destek olamadım sonrasında ama hepimize öyle güzel bir moral oldu ki bebek Allah bir yerden üzerken bir yerden sevindiriyor..inşallah Allah ablamada bebeğimede uzun uzun ömürler verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?