2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

yok daha adetimin 4.gunu ama 3 ydir bole acaba hormonlarlami alakalidir daha dogrusu ben 3 aydir bole dikkat ediorum belkide bilmiorum

ımm belkıde hormonlarınla alakalıdır. Esım doktora gıtmek ıstıyor demıstın yanlıs hatırlamıyorsam. Doktora gıttgınde soyle bence bıze onemsız gıbı gelebılır ama belkıde dedıgın gıbı hormonsal bır durumun belırtısıdır.

Kadın olmak ne zor yahuuuu

cnm bnm ya tsk ederimmm sukranlarimi iletiorum sana

bende bu ay ole yapicam bakalim tutayackmi solerim size

biz daha önce 7 ay denedik sonra ablamın rahatsızlığı nedeniyle vazgeçtik bıraktık denemeyi ama korunmadıkta tabi kendiliğinden oldu daha önce yastık koyduk hiç kalkmadım ayağa tarih takibi yaptım ısı kontrolü yaptım ama anladım ki kendi haline bırakırsan oluyor hiç birşey yapmadım ama oldu işte kafanın rahatlığından galiba bu sefer olacakmı kaygısından uzak olabildiğince rahat olmanı ve takıntı haline getirmemeni tavsiye ederim canım inşallah en kısa zamanda olurda hep beraber seviniriz

Iyi akşamlar kızlar.neler yapıyosunuz ben hem dizi izliyom hemde sizi takip ediyorum.yaa ben hamilelikle birlikte çok tembelleştim hiç iş yapasım gelmiyor acaba bu durum hep böyle devam edermi bilemiyorum.

Iyi akşamlar kızlar.neler yapıyosunuz ben hem dizi izliyom hemde sizi takip ediyorum.yaa ben hamilelikle birlikte çok tembelleştim hiç iş yapasım gelmiyor acaba bu durum hep böyle devam edermi bilemiyorum.

aynen nejlacım bir saldım pir saldım sonra işin içinden nasıl çıkıcam bilmiyorum :26:

Canımcım bende aynen oleyım ama kendımı motıve etmeye calısıyorum yapacak bısey yok. Sabahları burdada yazsak
Kızlar ısler bıttımı kahvaltınızı yaptınızmı falan dıe belkı daha motıve oluruz destek alırız bırbırımızden.

Bende hem dızıdeyım hem burda osmanımı ızlıyorum :)

Mesela yarın ılk ısım artık denk gelmeyen gıysılerımı dolabımdan kaldırıp yenı gıysılerıme yer acmak olacak. Ne dersınız sızde varmısınız?

hamile kıyafeetleri lcw uygun başka bir marka biliyormusunuz,geçen bir iki mağaza gezdim fiyatlar dudak uçuklatır:83:
pantalonlarım oluyor ama belli bir saatten sonra sıkıntı veriyor bel kısmı göbekler çıkınca

evet pantolonlar pahalı gelıyor ama sonucta bız bunları cok uzun sure gıymıycez bızı bırkac ay ıdare edecek sadece ama almak zorundayız ya ucuruyorlar fıyatları.

Simdilik sadece LCW ya bakıyorum pantolon falanda almadım daha

mesela yarın ılk ısım artık denk gelmeyen gıysılerımı dolabımdan kaldırıp yenı gıysılerıme yer acmak olacak. Ne dersınız sızde varmısınız?

canım ben şuan kendi evimde değilim dolap düzenimde de şuanlık değişiklik yapamıyorum.türkiyeye gelince başlıcam inş.burada kıyafet çok pahalı bakalım şimdiki kıyafetlerim olana kadar onlarla yetincem eğer türkiyeye gelmem uzun sürerse bir kaç parÇa alırım.

Son düzenleme:

ben de doğduktan sonra pek büyümedim zaten :26::26:
ben her sabah 2 bardak süt içiyorum hamilelikle alakası yok cocukluğumdan beri içerim, annem bu sabah demez mi ay cok zayıfsın bi bardak daha iç, yanında da yumurta yedim tost yedim, normal kahvaltılık yedim daha ne yiyim yani? normalde de yiyorum hep böyle, hiç az yemem sadece son zamanlarda baskıdan dolayı biraz azaltmıştım ama... annem ısrar ediyo yok yok iç bi bardak daha diye. ama annemden bile böyle duyunca çok sinirim bozuluyo valla

saol canım yaşım 21
3 ay kilo almayı bırak kilo vermesem havalara uçucam sevinçten
10-11. haftaları bekliyorum öyleyse ısrarla :))
ben akşamları normalde falan en az 4-5 tabak yemek yiyorum iştahım yerinde ama daha ne kadar açılır bilmiyorum heyecanla bekliyorum görücez.

Bence mina ismi güzeş yani kız ismi olarak herzaman hosuma gitmistir.su ve benzeri anlamı olan isimler iyi degil derler ama tamda bilmiyorum...insallah bu İsİm listesi uzayıp gitmez
İYİ GECELER...

ben kız olursa ecrin erkek olursa eymen istiyorum ama karar veremedik daha ecrin ismi arapçada ücret anlamı taşıyormuş o yüzden bi imama danışıp koymayı düşünüyorum kız olursa tabi. erkek olursada eşim diyo ben koycam akşam paso atıştık :))

cnm çok üzüldüm geçmiş olsun. allah şifa versin nasıl farketti kanser olduğunu ya çok tuhaf oldum şimdi biliyormusun çünkü bende ekim yada kasım ayında göğsümde bi kitle farkettim cerraha gittim fibroadenom dedi yani iyi huylu kitleymiş 6 ay takip etçez dedi ama alabilirizde dedi ben korktum tabi alabiliriz deyince ilaç istedim ilacı yokmuş sadece cerrahi yöntemle çıkartılıp patolojiye gidiyormuş çıkan kitle. mayıs ayında 6 ay doluyo ama şimdi hamileyim nasıl olcak bilmem. o dönem psikolojim bozulmuştu bende unutmak için hamile kalmak istedim düşündükçe ağlıyordum ve sonunda hamile kaldım elimi göğsüme sürmek bile istemiyorum şuan öyle işte cnm allah dermansız dert vermesin hepimize şifalar versin.

Canım benım bu bebek sızın ugurunuz olsun ınsallah

Rabbım ablanada acıl sıfalar versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…