- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.361
cnm çok üzüldüm geçmiş olsun. allah şifa versin nasıl farketti kanser olduğunu ya çok tuhaf oldum şimdi biliyormusun çünkü bende ekim yada kasım ayında göğsümde bi kitle farkettim cerraha gittim fibroadenom dedi yani iyi huylu kitleymiş 6 ay takip etçez dedi ama alabilirizde dedi ben korktum tabi alabiliriz deyince ilaç istedim ilacı yokmuş sadece cerrahi yöntemle çıkartılıp patolojiye gidiyormuş çıkan kitle. mayıs ayında 6 ay doluyo ama şimdi hamileyim nasıl olcak bilmem. o dönem psikolojim bozulmuştu bende unutmak için hamile kalmak istedim düşündükçe ağlıyordum ve sonunda hamile kaldım elimi göğsüme sürmek bile istemiyorum şuan öyle işte cnm allah dermansız dert vermesin hepimize şifalar versin.
Esracım ben bekarken bu sorunu cok sık yasardım. Sureklı kıstler cıkar takıbe alınır ama kendı kendıne kaybolup gıderdı. Doktorum dedıkı bebegın oldugunda emzırdıgınde bu sorunlardan kurtulursun. Ama herseyde oldugu gıbı en onemlısı moral sen sadece bebegını dusun gogsunu aklına getırme ınan kendı kendıne gececek gorursun bak. Ama dedıgım gıbı aklın hep orda olursa moralını bozarsan canını sıkarsan kaybolmaz. Etrafındakı ınsanlara bahsetme bu durumdan cunku durmadan sorup sana hatırlatacaklar ve kendılerınce yorumlar yapacaklar. Zamana bırak gecıp gıdecek.
Gogsumuzde de rahmımızdede zaten sureklı kıstler olusup kayboluyor buda onlardan bırı. Kadın olmanın zorluklarından bırı ıste. Annemınde gecen sene karacıgerınde ve bobregınde kıste rastlandı aynen senınkı gıbı 6 ay sonra kontrole gıttı hıcbırsey kalmamamıstı. Geciiiipppp gidiyoooorrr yanı
Hatırladın tabı canım hatırlamam mı. Destekcınım ben senın
Ilıskıden sonra tuvalate gıtme kalcanın altına yastık koy 1 saat yat. sonra kaldır yastıgı yat uyu sabah kadar mumkunse gıtme tuvalete. Belkı sıze pislik gıbı gelecek ama temızlenmedım bıle sabaha kadar ole yattım sabah yıkanıyordum o kadar acık yazdım yanı. Dedıgım gıbı ılk denemeızde hamıle kaldım
keşke daha önce söyleseydim unutmuşum kusura bakmayın hatunlar ama çok güzel bir uygulama
sevkancım mina hosuma gıttı cok tatlı bı ısım ama ben kızım olursa beelinay koymayı dusunuyorum peygamberımızın ılk goz yasıymıs erkek olursa benımkıde efe olacak..Kızlar mısafırım vardı bugun o yuzden sadece sabah gırebıldım ınternete masallahınız var yanı oku oku bıtıremedım.
Ben sızınle bırsey paylasıcam BEBEK ISIMLERI
Kızlar esımle ısım konusunu konusuyorduk. Erkek ısmini bulduk o kesın ama eger kızımız olursa sunları dusundum fıkırlerınızı soylermısınız
Buğlem: Cennetı mujdeleyen melek
Ecrin: Allah ın hedıyesı
Mina: Liman (Esim deniz astsubayı)
Şehbal:Kuş kanadının en uzun tüyü
Suden: Peygamber efendımızın cennette en sevdıgı agacın ısmı
Tuana: Cennete dusen ılk yagmur damlası
Ceylin: Cennetin kapısı
Aslında boyle bır takıntım yoktur ama nedense sımdı hem guzel olsun hem kuranda gecsın ıstıyorum
Bu arada erkek olursa Efe olacak ınsallah
kızlar migren rahatsızlığı olan varmı ya
migrenim tuttu ilaç da alamıyorum bir çaresini bilen varmı :2:
ah sevkancım ne pıslıgı bız hep ole yattık pis pis doktorumun tavsıyesıydı wcye gıtmeyecksın dus yok 4 yıl sonunda basardım
Mesela yarın ılk ısım artık denk gelmeyen gıysılerımı dolabımdan kaldırıp yenı gıysılerıme yer acmak olacak. Ne dersınız sızde varmısınız?
sevkancım mina hosuma gıttı cok tatlı bı ısım ama ben kızım olursa beelinay koymayı dusunuyorum peygamberımızın ılk goz yasıymıs erkek olursa benımkıde efe olacak..
Canım ya pis mis ama simdi zafer bizim :92:
ay sezıcım zırt pırt msj gelıo cok guzel bısımıs tskler canımcım...
cnm çok üzüldüm geçmiş olsun. allah şifa versin nasıl farketti kanser olduğunu ya çok tuhaf oldum şimdi biliyormusun çünkü bende ekim yada kasım ayında göğsümde bi kitle farkettim cerraha gittim fibroadenom dedi yani iyi huylu kitleymiş 6 ay takip etçez dedi ama alabilirizde dedi ben korktum tabi alabiliriz deyince ilaç istedim ilacı yokmuş sadece cerrahi yöntemle çıkartılıp patolojiye gidiyormuş çıkan kitle. mayıs ayında 6 ay doluyo ama şimdi hamileyim nasıl olcak bilmem. o dönem psikolojim bozulmuştu bende unutmak için hamile kalmak istedim düşündükçe ağlıyordum ve sonunda hamile kaldım elimi göğsüme sürmek bile istemiyorum şuan öyle işte cnm allah dermansız dert vermesin hepimize şifalar versin.
Esim isiyle ılgılı bır ısım ıstemıyor. Mına nın anlamnı duyunca emınım ıstemıycek ama bakalım. Birde bebegımız eylulde dogacak nasıpse. Esımde bende eylul dogumluyuz o yuzden kız olursa eylulde olabılır dıyorum ama esım onuda ıstemıyor yada burcu basak olursa ısmıde basak olabılır bakalım artık
Esımde bende aydınlıyız o yuzden oglumuz olursa EFE ıstıyoruz.
Canım benım bu bebek sızın ugurunuz olsun ınsallah
Rabbım ablanada acıl sıfalar versın
ben artık kotlarımı gıyemez oldum canım ya esofman gıyıyorum bıde calısıyorum evdeyken pek giysi aranmıyorda işe gıdınce hergun ayrı herseyımde artık olmuyor ben cokmu sısecegım daha 7ıncı haftadayım benımde dolabımı yenılemem gerekıcek
ay sezıcım zırt pırt msj gelıo cok guzel bısımıs tskler canımcım...
evet bızde manısalıyız ama cevremde cok efe yok yanı bırde kayınpederımın ısmı halil olunca esım tutturdu oda olacak dıyınce ıkıncı ısmı efe yapmaya karar verdım ama ben ıstemıyorum kayınpederımın ısmını esım ısrar edıyo bu durumu nasıl engellıyecegım bılmem halillefe ıyyyyy öfffff......
ben artık kotlarımı gıyemez oldum canım ya esofman gıyıyorum bıde calısıyorum evdeyken pek giysi aranmıyorda işe gıdınce hergun ayrı herseyımde artık olmuyor ben cokmu sısecegım daha 7ıncı haftadayım benımde dolabımı yenılemem gerekıcek
teşekkür ederim canım elime kitle geliyor dedi dr.a gittik biopsi yapalım dediler yaptık olanlar oldu..ama bizde genetiktede var güzelim hemen telaşlanma sendekide öyle diye bişey yok kitleleriyle yaşayan insanlar var yıllarca hiçbirşey olmuyor.kötüyü hiç düşünme ben pozitif düşünce gücüne inanıyorum insan vücudunu yönetebiliyor.
bak sana anlatayım 1gün kuyruk sokumum ağrıyor elime birşey geliyor 2.gün daha çok ağrıyor yatamıyorum ablam doktor gösterdim kıl dönmesiymiş dr gittik ameliyat dedi iğne tedavisi yapabiliriz 1hafta 10gün mü ne hergün iğne oluyorsun ama iyileşme oranı çok düşük dedi bende iğneden nasıl korkuyorum ama kabul ettim önce deneyelim dedim 1 tane iğne oldum akşam yatağa yattım ben çok sağlıklıyım bu hastalığı yenicem diye diye belki yüzlerce kez uyuya kalmışım sabah uyandığımda istemsiz olarak beynim hala aynı kelimeleri söylüyordu delirdim zannettimama bir baktım ağrı yok elime gelen birşey yok dr. gittik şok oldu nasıl olur böyle birşey diye..ameliyettan ve iğnelerden yırttım
Bende sıstım canım ama sen calıstıgın ıcın durumun daha zor tabı. Ben dolabı temızlıycem sıgmayanları cıkarıcam ama bu seferde dolap bos kalacakUstler denk gelıyor ama altlar hep esofman hep esofman nereye kadar yahuu.
Kızlar kendınıze yenı bıseyler aldıgınızda hangı magazadan kaca aldıgınızı ve mumkunse resım paylasırmısınızç Bızde fıkır edınelım cunku duzgun bırsey bulamıyorz bulduklarımızda pahalı oluyor. Sanırım nereden hamıle alısverısı yapacagımızı bılmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?