2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Esracım ben bekarken bu sorunu cok sık yasardım. Sureklı kıstler cıkar takıbe alınır ama kendı kendıne kaybolup gıderdı. Doktorum dedıkı bebegın oldugunda emzırdıgınde bu sorunlardan kurtulursun. Ama herseyde oldugu gıbı en onemlısı moral sen sadece bebegını dusun gogsunu aklına getırme ınan kendı kendıne gececek gorursun bak. Ama dedıgım gıbı aklın hep orda olursa moralını bozarsan canını sıkarsan kaybolmaz. Etrafındakı ınsanlara bahsetme bu durumdan cunku durmadan sorup sana hatırlatacaklar ve kendılerınce yorumlar yapacaklar. Zamana bırak gecıp gıdecek.
Gogsumuzde de rahmımızdede zaten sureklı kıstler olusup kayboluyor buda onlardan bırı. Kadın olmanın zorluklarından bırı ıste. Annemınde gecen sene karacıgerınde ve bobregınde kıste rastlandı aynen senınkı gıbı 6 ay sonra kontrole gıttı hıcbırsey kalmamamıstı. Geciiiipppp gidiyoooorrr yanı

Son düzenleme:

cnm geçmiş olsun sizede. inş. dediğin gibi olur ve kendiliğinden kaybolurlar gerçi nette çok araştırdım kaybolma durumu yok bendeki 2 cm büyüklüğünde fibroadenom yani solid kitle ayrıca bunun yanı sıra senin dediğin kistlerdende varmış küçük küçük onlar belki kaybolur ama fibrodadenom için pek bi umudum yok doktor sadece ameliyat diyor benim korkum iyi huylu olup olmadığı? gerçi şuan sadece bebeğimi düşünüyorum bazen göğsüm ağrıyor ama umursamıyorum alışmaya başladım allah büyüktür derdi verdi dermanınıda verir inş.

ah sevkancım ne pıslıgı bız hep ole yattık pis pis doktorumun tavsıyesıydı wcye gıtmeyecksın dus yok 4 yıl sonunda basardım

sevkancım mina hosuma gıttı cok tatlı bı ısım ama ben kızım olursa beelinay koymayı dusunuyorum peygamberımızın ılk goz yasıymıs erkek olursa benımkıde efe olacak..

kızlar migren rahatsızlığı olan varmı ya
migrenim tuttu ilaç da alamıyorum bir çaresini bilen varmı :2:

benım var tatlım bende en cok bundan korkuyorum doktorum minoset ıcmemı soyledı agrı kesıcı baslamadan onu al hem sen neden mıgren tuttu sımdı acmı kalıyosun yada uykusuzmu yoksa bısıyemı sıtres yaptın tatlım bu 3 seye dıkkat et ALLAHA sukur sımdılık yok benım dıkkat edıyorum ac kalmamaya uykusuz kalmamaya...

Mesela yarın ılk ısım artık denk gelmeyen gıysılerımı dolabımdan kaldırıp yenı gıysılerıme yer acmak olacak. Ne dersınız sızde varmısınız?

ben artık kotlarımı gıyemez oldum canım ya esofman gıyıyorum bıde calısıyorum evdeyken pek giysi aranmıyorda işe gıdınce hergun ayrı herseyımde artık olmuyor ben cokmu sısecegım daha 7ıncı haftadayım benımde dolabımı yenılemem gerekıcek

sevkancım mina hosuma gıttı cok tatlı bı ısım ama ben kızım olursa beelinay koymayı dusunuyorum peygamberımızın ılk goz yasıymıs erkek olursa benımkıde efe olacak..

Esim isiyle ılgılı bır ısım ıstemıyor. Mına nın anlamnı duyunca emınım ıstemıycek ama bakalım. Birde bebegımız eylulde dogacak nasıpse. Esımde bende eylul dogumluyuz o yuzden kız olursa eylulde olabılır dıyorum ama esım onuda ıstemıyor yada burcu basak olursa ısmıde basak olabılır bakalım artık
Esımde bende aydınlıyız o yuzden oglumuz olursa EFE ıstıyoruz.

teşekkür ederim canım elime kitle geliyor dedi dr.a gittik biopsi yapalım dediler yaptık olanlar oldu..ama bizde genetiktede var güzelim hemen telaşlanma sendekide öyle diye bişey yok kitleleriyle yaşayan insanlar var yıllarca hiçbirşey olmuyor.kötüyü hiç düşünme ben pozitif düşünce gücüne inanıyorum insan vücudunu yönetebiliyor.
bak sana anlatayım 1gün kuyruk sokumum ağrıyor elime birşey geliyor 2.gün daha çok ağrıyor yatamıyorum ablam doktor gösterdim kıl dönmesiymiş dr gittik ameliyat dedi iğne tedavisi yapabiliriz 1hafta 10gün mü ne hergün iğne oluyorsun ama iyileşme oranı çok düşük dedi bende iğneden nasıl korkuyorum ama kabul ettim önce deneyelim dedim 1 tane iğne oldum akşam yatağa yattım ben çok sağlıklıyım bu hastalığı yenicem diye diye belki yüzlerce kez uyuya kalmışım sabah uyandığımda istemsiz olarak beynim hala aynı kelimeleri söylüyordu delirdim zannettim ama bir baktım ağrı yok elime gelen birşey yok dr. gittik şok oldu nasıl olur böyle birşey diye..ameliyettan ve iğnelerden yırttım

evet bızde manısalıyız ama cevremde cok efe yok yanı bırde kayınpederımın ısmı halil olunca esım tutturdu oda olacak dıyınce ıkıncı ısmı efe yapmaya karar verdım ama ben ıstemıyorum kayınpederımın ısmını esım ısrar edıyo bu durumu nasıl engellıyecegım bılmem halillefe ıyyyyy öfffff......

Bende sıstım canım ama sen calıstıgın ıcın durumun daha zor tabı. Ben dolabı temızlıycem sıgmayanları cıkarıcam ama bu seferde dolap bos kalacak Ustler denk gelıyor ama altlar hep esofman hep esofman nereye kadar yahuu.

Kızlar kendınıze yenı bıseyler aldıgınızda hangı magazadan kaca aldıgınızı ve mumkunse resım paylasırmısınızç Bızde fıkır edınelım cunku duzgun bırsey bulamıyorz bulduklarımızda pahalı oluyor. Sanırım nereden hamıle alısverısı yapacagımızı bılmıyoruz.

Off bu ısım konusu ne garıp bırsey yahuuu. Bızde daha gundeme oyle bırsey gelmedı ama bakalım kayınvalıdemler bırsey dıyeceklermı deselerde umrumda olmaz zaten.

Sen efe dıye seslenırsın. Bır yere yazarken de H. Efe SOYİSİM diye gececek zaten

hayırdır kızlar neden kıyafetler olmuyor kilodan mı göbek mi şişti ya benim 10.hafta şişti daha yeni çok kgarip kilo aynı göbek çıktı

sanada geçmiş olsun cnm haklısın artık kötü düşünememeye çalışıyorum zaten kötü bişeyden şüphelense biyopsi isterdi doktorum sadece takip edelim dedi bende doktorumu dinliycem yapacak bişey yok. bebiş nasıl bu arada? ben akşam 10buçukta kustum bu aralar kusmalar arttı

canım ben daha bısı almadım alırsam paylasırım ne alıcamıda bılmıyorum burda bı terzı varmıs arkadaslarım soyledı kot pantolonların belıne lastık tarzı bısı dıkıyorlarmıs ve karnının yukarısına kadar cekebılıyormussun yanı sevdıgın pantolonları gıyebılıyormussun merak ettım gıdıcem bakalım ve sonra kesıp lastıgı eskı halıne gelıyormus sızde arastırın vardır belkı oralardada yapan bı terzı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…