- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.381
hayırdır kızlar neden kıyafetler olmuyor kilodan mı göbek mi şişti ya benim 10.hafta şişti daha yeni çok kgarip kilo aynı göbek çıktı
canım ben daha bısı almadım alırsam paylasırım ne alıcamıda bılmıyorum burda bı terzı varmıs arkadaslarım soyledı kot pantolonların belıne lastık tarzı bısı dıkıyorlarmıs ve karnının yukarısına kadar cekebılıyormussun yanı sevdıgın pantolonları gıyebılıyormussun merak ettım gıdıcem bakalım ve sonra kesıp lastıgı eskı halıne gelıyormus sızde arastırın vardır belkı oralardada yapan bı terzı...
evet bızde manısalıyız ama cevremde cok efe yok yanı bırde kayınpederımın ısmı halil olunca esım tutturdu oda olacak dıyınce ıkıncı ısmı efe yapmaya karar verdım ama ben ıstemıyorum kayınpederımın ısmını esım ısrar edıyo bu durumu nasıl engellıyecegım bılmem halillefe ıyyyyy öfffff......
Off bu ısım konusu ne garıp bırsey yahuuu. Bızde daha gundeme oyle bırsey gelmedı ama bakalım kayınvalıdemler bırsey dıyeceklermı deselerde umrumda olmaz zaten.
Sen efe dıye seslenırsın. Bır yere yazarken de H. Efe SOYİSİM diye gececek zaten
hayırdır kızlar neden kıyafetler olmuyor kilodan mı göbek mi şişti ya benim 10.hafta şişti daha yeni çok kgarip kilo aynı göbek çıktı
benim eşimde kızımız olursa annemin adını koyalım deyip dururdu yok ya sanki kadın ölecekmiş gibi adını koyuyoruz falan diye vazgeçirmişim ama şom ağzımı açmışım galiba kadıncağız 1,5 sene önce vefat etti şimdi kaçarım yok kızım olursa ilk adı Fatoş olacak ki ben ölmüş insanın adınında konması taraftarı da değilim çok garibime gidiyor kaderdaş yapıyormuş gibi ama bişey diyemiyorum..erkek olsaydı Ege ismini severim egeliyiz diye ama arkadaşlarımız bile bile bunu çocuklarının adını Ege koydular egelilere tavsiye ederim
benim eşimde kızımız olursa annemin adını koyalım deyip dururdu yok ya sanki kadın ölecekmiş gibi adını koyuyoruz falan diye vazgeçirmişim ama şom ağzımı açmışım galiba kadıncağız 1,5 sene önce vefat etti şimdi kaçarım yok kızım olursa ilk adı Fatoş olacak ki ben ölmüş insanın adınında konması taraftarı da değilim çok garibime gidiyor kaderdaş yapıyormuş gibi ama bişey diyemiyorum..erkek olsaydı Ege ismini severim egeliyiz diye ama arkadaşlarımız bile bile bunu çocuklarının adını Ege koydular egelilere tavsiye ederim
sanada geçmiş olsun cnm haklısın artık kötü düşünememeye çalışıyorum zaten kötü bişeyden şüphelense biyopsi isterdi doktorum sadece takip edelim dedi bende doktorumu dinliycem yapacak bişey yok. bebiş nasıl bu arada? ben akşam 10buçukta kustum bu aralar kusmalar arttı
Ne guzel tam ıstedıgım hamıle vucudu. Sanırım kılo aldık bız belkı folık asıttendır ama artık onuda bırakıcaz ve bebek artık ıyıce vucudumuzdan beslenmeye baslayacak bakalım o zaman kılo alımımız nasıl olacak
esracım bebişin keyfi yerinde tek uğraşı anası canı sıkılır mı hiç benim bulantılar daha iyi şükür azaldı ama yok olmadılar 14.haftaya kadar devam edebilirmiş dr. söyledi tvde..
kimisinin geç başlarmış bulantıları yada farketmeden üşütüyorsundur canımcım kendine dikkat et..
esracım bebişin keyfi yerinde tek uğraşı anası canı sıkılır mı hiç benim bulantılar daha iyi şükür azaldı ama yok olmadılar 14.haftaya kadar devam edebilirmiş dr. söyledi tvde..
kimisinin geç başlarmış bulantıları yada farketmeden üşütüyorsundur canımcım kendine dikkat et..
4-5-6da kilo alımı artıyormuş8-9da hat saffayı buluyormuş yandık ama kiloyu ve göbeği kabul edebileceğimtek dönem ve tek neden ben estetik sektöründe çalışıyorum hep dikkat ettim fiziğime görüntüme ki çocukluktan kokoşmuşum oda ayrı sektöre suç atmayayım ama hep derdim kiloya tahammül edebileceğim tek dönem hamilelik diye amannnnn boşverin herşey bebişlerimiz için
bende egeyı sevıyorumda bızım elemanın oglunun ısmı olmaz dıye dusundum öf ya dua edıyorum kızolsun kız olursa karısmam dedı esım ama erkek olursa halilibrahim dıyo bende halilibrahimefe koyacagım ısme bak ya cocuguma yazık sınavlarda vakıt kaybedecek ısmınle hahahahaha efe dicem gecıcem
Ama sonra nasıl verıcez o kıloları. Ne kadar kılo alırsak o kdar catlagımız olacak. Ben marmarıste yasıyorum. Eylulde dogum yaparsam yaza kadar vermem lazım kıloları. AMA NASIL
benim geç başladı bulantılarım kusmalarım yaklaşık 3 haftadır var öyle fazla deil ama akşamları oluyor genelde inş. çabuk biter gerçi buna şükür melis ne yapsın kızcağız hergün hergün çok zor bugün yok nerde acaba hastamı? 1 martı iple çekiyorum bebişimi görceminş. cinsiyeti belli olur o zaman gittiğimde
Esim isiyle ılgılı bır ısım ıstemıyor. Mına nın anlamnı duyunca emınım ıstemıycek ama bakalım. Birde bebegımız eylulde dogacak nasıpse. Esımde bende eylul dogumluyuz o yuzden kız olursa eylulde olabılır dıyorum ama esım onuda ıstemıyor yada burcu basak olursa ısmıde basak olabılır bakalım artık
Esımde bende aydınlıyız o yuzden oglumuz olursa EFE ıstıyoruz.
bende 26sı gidiyorum çatlıcam gün sayıyorum gittiğimde 12+2 oluyor bazen biraz daha mı beklesem 13ü bulsam diyorum büyümüş cinsiyetini görmüş oluruz 2li testte diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?