2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

hayırdır kızlar neden kıyafetler olmuyor kilodan mı göbek mi şişti ya benim 10.hafta şişti daha yeni çok kgarip kilo aynı göbek çıktı

Ne guzel tam ıstedıgım hamıle vucudu. Sanırım kılo aldık bız belkı folık asıttendır ama artık onuda bırakıcaz ve bebek artık ıyıce vucudumuzdan beslenmeye baslayacak bakalım o zaman kılo alımımız nasıl olacak

Vardırda benım popomda buyudu sadece gobek degıl yanı oyuzden kotun dugmesını kapattıgımda kasıgımda sızlama yapıyor bır sure sonra sureklı ayakta durursam ıyı ama oturursam eyvah eyvah

benim eşimde kızımız olursa annemin adını koyalım deyip dururdu yok ya sanki kadın ölecekmiş gibi adını koyuyoruz falan diye vazgeçirmişim ama şom ağzımı açmışım galiba kadıncağız 1,5 sene önce vefat etti şimdi kaçarım yok kızım olursa ilk adı Fatoş olacak ki ben ölmüş insanın adınında konması taraftarı da değilim çok garibime gidiyor kaderdaş yapıyormuş gibi ama bişey diyemiyorum..erkek olsaydı Ege ismini severim egeliyiz diye ama arkadaşlarımız bile bile bunu çocuklarının adını Ege koydular egelilere tavsiye ederim

öle dıyecegım ıstemıyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm kayınpederımın ısmını

Egelı oldugumuz ıcın etrafımızda o kadar cok ege ısmı var kı. gına geldı artık. akrabaların cocuklarının ısmı cogunlukla ege ama kımsenın aklına efe gelmedı sanırım. Bu fırsatı kacırmamam lazım

bende egeyı sevıyorumda bızım elemanın oglunun ısmı olmaz dıye dusundum öf ya dua edıyorum kızolsun kız olursa karısmam dedı esım ama erkek olursa halilibrahim dıyo bende halilibrahimefe koyacagım ısme bak ya cocuguma yazık sınavlarda vakıt kaybedecek ısmınle hahahahaha efe dicem gecıcem

esracım bebişin keyfi yerinde tek uğraşı anası canı sıkılır mı hiç benim bulantılar daha iyi şükür azaldı ama yok olmadılar 14.haftaya kadar devam edebilirmiş dr. söyledi tvde..
kimisinin geç başlarmış bulantıları yada farketmeden üşütüyorsundur canımcım kendine dikkat et..

4-5-6da kilo alımı artıyormuş 8-9da hat saffayı buluyormuş yandık ama kiloyu ve göbeği kabul edebileceğimtek dönem ve tek neden ben estetik sektöründe çalışıyorum hep dikkat ettim fiziğime görüntüme ki çocukluktan kokoşmuşum oda ayrı sektöre suç atmayayım ama hep derdim kiloya tahammül edebileceğim tek dönem hamilelik diye amannnnn boşverin herşey bebişlerimiz için

Kızlar hıc kacısımız yok mu o bulantıyı ıllakı cekecekmıyız benım hıc bulantım olmadı henuz son aylardamı olacak acaba. Eger oyle olursa daha zor olacak yaaa

benim geç başladı bulantılarım kusmalarım yaklaşık 3 haftadır var öyle fazla deil ama akşamları oluyor genelde inş. çabuk biter gerçi buna şükür melis ne yapsın kızcağız hergün hergün çok zor bugün yok nerde acaba hastamı? 1 martı iple çekiyorum bebişimi görcem inş. cinsiyeti belli olur o zaman gittiğimde

Ama sonra nasıl verıcez o kıloları. Ne kadar kılo alırsak o kdar catlagımız olacak. Ben marmarıste yasıyorum. Eylulde dogum yaparsam yaza kadar vermem lazım kıloları. AMA NASIL

insan gıcık oluyor dimi bende..kız olursa eşim erkek olursa isim hakkı benim olacak diyorum ki inadına sana sormayacağım beğendiğin adları koymayacağım diye kızdırıyorum ohhh

Kızlar esım kurabıye ıstemıstı aserıyor galıba. Ben onu yapmaya gıdıyorum bana musade size ıyı sohbetler

Ama sonra nasıl verıcez o kıloları. Ne kadar kılo alırsak o kdar catlagımız olacak. Ben marmarıste yasıyorum. Eylulde dogum yaparsam yaza kadar vermem lazım kıloları. AMA NASIL

aa marmarisi severim eşimin işi gereği her sene 1 günlüğünede olsa geliriz oraya hatta birara uzattık tatil yaptık ama çook sıcakkkk...senin için büyük avantaj yüzmekk gerekirse yeni teknoloji zayıflama cihazları var canım güzel sonuçlar veriyor hele emzirirsek daha kolay kilo veririz.ben planı yaptım bile 2ayı doldurur doldurmaz spor salonuna yazılıyorum eşimle anlaştık oda bebişle ilgilenecek.ozaman daha kolay verilir...

bende 26sı gidiyorum çatlıcam gün sayıyorum gittiğimde 12+2 oluyor bazen biraz daha mı beklesem 13ü bulsam diyorum büyümüş cinsiyetini görmüş oluruz 2li testte diye

bizde daha flört ederken eylül efe düşünmüştük:)) ben iki isim istiyorum genc kızlığımda ecrin ve ceylin isimlerine bayılmıştım ama eylülün yanına hangisini koyacağıma karar veremiyorum

bende 26sı gidiyorum çatlıcam gün sayıyorum gittiğimde 12+2 oluyor bazen biraz daha mı beklesem 13ü bulsam diyorum büyümüş cinsiyetini görmüş oluruz 2li testte diye

evet cnm bende senin gibi düşünüyorum ama gitmedende duramamki benim 1 martta 12+4 olacak senin ultrasondada aynımı çıkıyor hafta?

tünaydın kızlarrrr gene ne çok kaynatmışsınız...kızlar ya bulantılarım başladıııı ...yemek düşününce kokusu gelince içim kalkıyoo..bir yediğim yemek ikinciye bulantı sebebi oluyo kusmuyorum ama çok pis bi bulantı hissi varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…