- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.401
tünaydın kızlarrrr gene ne çok kaynatmışsınız...kızlar ya bulantılarım başladıııı ...yemek düşününce kokusu gelince içim kalkıyoo..bir yediğim yemek ikinciye bulantı sebebi oluyokusmuyorum ama çok pis bi bulantı hissi varrr
bizde daha flört ederken eylül efe düşünmüştük:)) ben iki isim istiyorum genc kızlığımda ecrin ve ceylin isimlerine bayılmıştım ama eylülün yanına hangisini koyacağıma karar veremiyorum
evet cnm bende senin gibi düşünüyorum ama gitmedende duramamki benim 1 martta 12+4 olacak senin ultrasondada aynımı çıkıyor hafta?
ya benim ultrasonda değişik değişik şeyler yazıyor bilmem nesine göre 10+1 bilmem nesine göre 10+4 10+3 neyse onlar artık ama dr 2.5 aylığa uygun ölçülerde dedi..
hemşire arkadaşımla konuştum 14.haftanın sonuna kadar gidebilirsin dedi oda 13.hafta sonunda gitmiş geçen sene..araştırayım olmadı 1 hafta sonraya alıcam randevuyu
Esim isiyle ılgılı bır ısım ıstemıyor. Mına nın anlamnı duyunca emınım ıstemıycek ama bakalım. Birde bebegımız eylulde dogacak nasıpse. Esımde bende eylul dogumluyuz o yuzden kız olursa eylulde olabılır dıyorum ama esım onuda ıstemıyor yada burcu basak olursa ısmıde basak olabılır bakalım artık
Esımde bende aydınlıyız o yuzden oglumuz olursa EFE ıstıyoruz.
efe cok olacak sanirimbizde erkek olursa yusuf ege kız olursa eylul naz yada eylul bisey istiyos
tünaydın kızlarrrr gene ne çok kaynatmışsınız...kızlar ya bulantılarım başladıııı ...yemek düşününce kokusu gelince içim kalkıyoo..bir yediğim yemek ikinciye bulantı sebebi oluyokusmuyorum ama çok pis bi bulantı hissi varrr
Kızlarr merhaba geçmişi okumaya başlamadan yazayım dedim
Benim 15 günde 1 salı günleri günüm var dünde gün aşağıdaki dairede eşimin yengesindeydi neyse 2 dilim börek yedim tüm gün ama hiç eve çıkamdım aşağıda arada uyudum biraz bulantı ağrı halsizlik vardı ama muhabbette iyi olduğundan çok şikayetim olmadı akşam eşim geldi aşağıda yemek yedi dizi izlemek için aşağıda oturduk bende bir dilim pasta yedim o dokundu bana eşim hadi eve çıkalım dedi eve çıkmamla istifra etmem bir oldu bu ev bnm midemi bulandırıor yani derdim tasam bu evle bunu anladım neyse istifra ettim biraz uzandım dizi bitti hadi yatalım dedim ama boş mideye bir öğürme krizi geldi okdr kötü oldumki çığlıklar bağırmalar bir elimde eşimin üstünü sıkıorum bir elimle yastığı ama vücudumu ve sesimi zaptedemiorum en son yorgun düştüm ağlaya ağlaya yattım eşimin yiğeni çok korkmuş annnesine anne melis ablama bişiler oluor çok bağırıor demiş ama onlar duymadığı için çok anlamamışlar eşim çok kötü oldu ben sadece ölüorum diyebildim bu kdr acı bu kdr yorgunluk beni iyice perişan etti
yine uzun yazmışım ama bnm gibi böle şey yaşauyanınız olur diye yazıorum paniklemeyin öldürmüor süründürüor( sabahta kahvaltı yaptım eve çıktığım gibi tüm kahvaltı gitti nie ben bu eve bu kdr taktım ya
Benim 15 günde 1 salı günleri günüm var dünde gün aşağıdaki dairede eşimin yengesindeydi neyse 2 dilim börek yedim tüm gün ama hiç eve çıkamdım aşağıda arada uyudum biraz bulantı ağrı halsizlik vardı ama muhabbette iyi olduğundan çok şikayetim olmadı akşam eşim geldi aşağıda yemek yedi dizi izlemek için aşağıda oturduk bende bir dilim pasta yedim o dokundu bana eşim hadi eve çıkalım dedi eve çıkmamla istifra etmem bir oldu bu ev bnm midemi bulandırıor yani derdim tasam bu evle bunu anladım neyse istifra ettim biraz uzandım dizi bitti hadi yatalım dedim ama boş mideye bir öğürme krizi geldi okdr kötü oldumki çığlıklar bağırmalar bir elimde eşimin üstünü sıkıorum bir elimle yastığı ama vücudumu ve sesimi zaptedemiorum en son yorgun düştüm ağlaya ağlaya yattım eşimin yiğeni çok korkmuş annnesine anne melis ablama bişiler oluor çok bağırıor demiş ama onlar duymadığı için çok anlamamışlar eşim çok kötü oldu ben sadece ölüorum diyebildim bu kdr acı bu kdr yorgunluk beni iyice perişan etti
yine uzun yazmışım ama bnm gibi böle şey yaşauyanınız olur diye yazıorum paniklemeyin öldürmüor süründürüor( sabahta kahvaltı yaptım eve çıktığım gibi tüm kahvaltı gitti nie ben bu eve bu kdr taktım ya
tünaydın sekerım benımde oyle cok kotu yemek kokularına karsı alerjım basladı yemeklerı esım yapıyo artık yerken guzelde pıserken kacıyorum resmen bu arada aksam cok karnım sısrı mıdeme kadar sıskınlıgım vardı ölecem sandım neden kaynaklanıyo acaba...
buarada suheylaaa hemserimbende manisaliyim ama malesef gorev nedeniyle malatyadayız. 1 senemiz daha var
canım benim yaaa eve eşin gelene kadar çıkmasan sen sadece uyumak için çık eve.sen gene iyi benim bulantılar başladı.eşimde dün sigara içmiş yanıma geldi bi öğürdüm..sen gene evden tiksindin ben eşim her seferinde sigara kokacak zannedip odama almıyorum öyle tiksindim :))
ya neguzel hemserım varmıs sevındım wallahı hadı bakalım 1sene kalms memlekete donmeye senın kac hataık bebiş canım
ah ah sigaradan bıle tıksınıyor ben herseyden tıksınıyorum yemek dıyorlar mıdem yukarı cıkıp asagıya ınıyor ama onume gelınce hersey guzel yıyorum ne olacak bu halımmmm ama sükğr edıyorum ıstıfra etsem daha kotu melıs ıcın uzuluyorum anne olmak gerccekden zormus :18::18::18:
bende yemek denince içim kalkıyor ama gelince yiyorum ama 2.sefer o yemeği görmek istemiyorum
6+3 mu 4 mu ne benimkidaha kalp atısını duyamadik:d haftaya kısmetse onuda duycam.. ii gecsinde hamilleik gerisi onemli diil... buarada burdan ya ankara ya istanbul olacak tayinimiz manisa tayin illerimiz arasında yok ama yazın izinlerde bol bol geliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?