2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Amin canım sağol inş.duyabiliriz kalp atışlarını :) Allah hepimize sorunsuz mutlu hamilelik yaşatsın inş.

Arkadaşlar ben inanılmaz uyuyorum 3 gündür.Benim 9 yaşında bir çocuğum daha var onda hiç böyle uyumamıştım şimdi kafamı kaldıramıyorum yastıktan sizde nasıl? Bu arada beylikdüzünde iyi bir doktora ihtiyacım var giden bilen varsa isim verebilirmi?

selam kızlarr bende hamileyimmm.cuma günü öğrendim hcg değerim 115 çıktı adetim geçtikten 1 gün sonra yaptırdım testi sizce kaç günlük yarın doktora gidicem.

Arakdaşlar Dün Doktora Gittim.

Kalp Atışlarını Duyduk Doktor Burda Başka Bir Şey Daha Var Ama Henüz Küçük
Tek Yumurta İkizi Olabilir Ama Şuan Belli Belki Göbek Kordonu veya Plesantaya
Ait Bir Şey de Olabilir Biraz Zaman Geçsin Anlarız Dedi.

Şuan 5 hafta 3 günlük.

Son düzenleme:
slm kızlar bende cuma günü hamile olduğunu öğrenenlerdenim 87 çıktı kandaki değerim. henüz bi doktorum yok avrupa yakasında önerilerinizi rica ediyorum.

selam kızlarr bende hamileyimmm.cuma günü öğrendim hcg değerim 115 çıktı adetim geçtikten 1 gün sonra yaptırdım testi sizce kaç günlük yarın doktora gidicem.

bende hamileyim yeni öğrendim hcg değerim 155 çıktı ve kesem görülmedi ama doktor büyük ihtimalle 10 12 gülüktür bebeğin dedi haftayada kese görülürmüş. allah kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin

mrb kızlar bende cumartesi doktora 2.defa gittim, kesesi büyümüş, yolk kesesi oluşmuş, doktor şuan için herşey normal gibi duruyo ama asıl 1 hafta sonra kalp atışlarını duyduğumuzda sağlıklı gebelik diyebilirim dedi, duymazsak gebelik yok demektir dedi. artık Allaha dua etmek kaldı bize, bebeğimi Allah'a emanet ettim...

2011 çok bereketli geldi. ne güzel bir sürü kişi olduk burda, herkese şimdiden sağlıklı bebekler diliyorum

slm kızlar bende cuma günü hamile olduğunu öğrenenlerdenim 87 çıktı kandaki değerim. henüz bi doktorum yok avrupa yakasında önerilerinizi rica ediyorum.

nerede oturuyosun potendia? eğer yakınsa beşyüzevler şafak has. defne hanımı önerebilirim, benim doktorum o.

tebrikler canım bir taşla iki kuş bu demek oluyor galiba :)

nerede oturuyosun potendia? eğer yakınsa beşyüzevler şafak has. defne hanımı önerebilirim, benim doktorum o.

POTENDİA
hayırlı olsun arkadaşım sana yakın olması önemli tabi hastanenin ama benim araştırıp bildiğim Medicana Bahçelievler Dr. Düzgün Bey
Meidcalpark bahçelievler Dr.Suat bey (ben ona gidiyorum çok memnunum şimdilik)
JFK da Ali utku bey var doçent
Bahçelievler Hizmet Hastanesinde Dr.Sait Halil bey var
Memorıal Şişlide Banu hanım var ama özel sigorta geçiyor
Türkiye Hastanesi Okmeydenında Ayşe Hanım var yanlış hatırlamıyorsam...
bunlar adından çok bahsettiren doktorlar hepside işinin ehlilermiş gidenler çok memnunmuş tabi kişiden kişiye değişir yorum ama..
yardımcı olabildiysem arkadaşım

Son düzenleme:

Sana mesaj yazdım ama acemilik yanlış oldu 26. sayfada hastane ve doktorlarla ilgili cevabım var :)

çookk teşekkür ederim bahçelievler evime de yakın oradaki doktorlar arasında seçim yapabilirim.çok yardımcı oldun hemde tşk=)

bakırköy floryada oturuyorum canım bana orası ters oluyo biraz

Canım Ataköy hastanesinde DALGA DALGIÇOĞLU var.Çok iyi bir doktor arkadaşım 2 doğumunuda dalga beyde yaptı şimdi 3.hamile gene kendisine gidiyor çok memnun.Bana biraz uzak olduğu için gidemiyorum ama metini çok duydum.Bir kere gidip dene istersen :)

kızlar türkiyede olduğunuz için çok şanslısınız doktor seçme şansınız var.ben türkmenistandayım ve yarın ilk kez doktora gidicem bebişimi görecem inş ama doktor nasıl hiç bir fikrim yok.daha buraya gelelide fazla olmadı oyüzden fazla bilmiyorum ama buranın doktorlarıda pek iyi değilmiş.kafam çok karışık nasıl olacak diye???:26::26::26:

bir yıl önce cocuk yapmaya karar verip bu siteye uye olmuştum. ama bir sene boyunca hamile kalamadım ve bu sitey takip ederdim .insanlar hamilelik belirtilerinden .yeni öğrendiklerinde heyecanlarından bahsederlerdi çok imrenirdim. bugün öğrendim 4 haftalık hamileyim sizlerle paylaşmak istedim. hala inanamıyorummmm.
allah herkesin yardımcısı olsun....

insan acayip duygusallaşıyor diymi

kızlar günaydın bugün 7+3 günlük oldum ama acayip kuyruk sokumu ağrım var sizdede varmı böyle bi ağrı? belimin alt tarafı kalça kısmım çok kötü ağrıyo yaa eğildimmi kalkamıyom yatarken sağa sola dönemiyom kalkarken zorlanıyom anne olmak ne kadar zormuş yaa allah yardımcımız olsun hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…