- 4 Kasım 2009
- 277
- 16
- 98
- 42
- Konu Sahibi mehtap8080
-
hayırlı olsun canım bende gittiğimde 5+1 di şimdi 7+2 oldu bende ilk gittikten sonra 10gün sonra gel dedi dr. gittiğimde kalp sesini duydum allah haftaya sana da nasip etsin arkadaşım çok güzel bir duygu..Allah bizlere ve bebeklerimize sağlık versin
selam kızlarr bende hamileyimmm.cuma günü öğrendim hcg değerim 115 çıktı adetim geçtikten 1 gün sonra yaptırdım testi sizce kaç günlük yarın doktora gidicem.
bende hamileyim yeni öğrendim hcg değerim 155 çıktı ve kesem görülmedi ama doktor büyük ihtimalle 10 12 gülüktür bebeğin dedi haftayada kese görülürmüş.allah kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin
slm kızlar bende cuma günü hamile olduğunu öğrenenlerdenim 87 çıktı kandaki değerim. henüz bi doktorum yok avrupa yakasında önerilerinizi rica ediyorum.
Arakdaşlar Dün Doktora Gittim.
Kalp Atışlarını Duyduk Doktor Burda Başka Bir Şey Daha Var Ama Henüz Küçük
Tek Yumurta İkizi Olabilir Ama Şuan Belli Belki Göbek Kordonu veya Plesantaya
Ait Bir Şey de Olabilir Biraz Zaman Geçsin Anlarız Dedi.
Şuan 5 hafta 3 günlük.
nerede oturuyosun potendia? eğer yakınsa beşyüzevler şafak has. defne hanımı önerebilirim, benim doktorum o.
slm kızlar bende cuma günü hamile olduğunu öğrenenlerdenim 87 çıktı kandaki değerim. henüz bi doktorum yok avrupa yakasında önerilerinizi rica ediyorum.
nerede oturuyosun potendia? eğer yakınsa beşyüzevler şafak has. defne hanımı önerebilirim, benim doktorum o.
POTENDİA
hayırlı olsun arkadaşım sana yakın olması önemli tabi hastanenin ama benim araştırıp bildiğim Medicana Bahçelievler Dr. Düzgün Bey
Meidcalpark bahçelievler Dr.Suat bey (ben ona gidiyorum çok memnunum şimdilik)
JFK da Ali utku bey var doçent
Bahçelievler Hizmet Hastanesinde Dr.Sait Halil bey var
Memorıal Şişlide Banu hanım var ama özel sigorta geçiyor
Türkiye Hastanesi Okmeydenında Ayşe Hanım var yanlış hatırlamıyorsam...
bunlar adından çok bahsettiren doktorlar hepside işinin ehlilermiş gidenler çok memnunmuş tabi kişiden kişiye değişir yorum ama..
yardımcı olabildiysem arkadaşım
bakırköy floryada oturuyorum canım bana orası ters oluyo biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?