- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.421
Kızlarr merhaba geçmişi okumaya başlamadan yazayım dedim
Benim 15 günde 1 salı günleri günüm var dünde gün aşağıdaki dairede eşimin yengesindeydi neyse 2 dilim börek yedim tüm gün ama hiç eve çıkamdım aşağıda arada uyudum biraz bulantı ağrı halsizlik vardı ama muhabbette iyi olduğundan çok şikayetim olmadı akşam eşim geldi aşağıda yemek yedi dizi izlemek için aşağıda oturduk bende bir dilim pasta yedim o dokundu bana eşim hadi eve çıkalım dedi eve çıkmamla istifra etmem bir oldu bu ev bnm midemi bulandırıor yani derdim tasam bu evle bunu anladım neyse istifra ettim biraz uzandım dizi bitti hadi yatalım dedim ama boş mideye bir öğürme krizi geldi okdr kötü oldumki çığlıklar bağırmalar bir elimde eşimin üstünü sıkıorum bir elimle yastığı ama vücudumu ve sesimi zaptedemiorum en son yorgun düştüm ağlaya ağlaya yattım eşimin yiğeni çok korkmuş annnesine anne melis ablama bişiler oluor çok bağırıor demiş ama onlar duymadığı için çok anlamamışlar eşim çok kötü oldu ben sadece ölüorum diyebildim bu kdr acı bu kdr yorgunluk beni iyice perişan etti
yine uzun yazmışım ama bnm gibi böle şey yaşauyanınız olur diye yazıorum paniklemeyin öldürmüor süründürüor( sabahta kahvaltı yaptım eve çıktığım gibi tüm kahvaltı gitti nie ben bu eve bu kdr taktım ya
kızlaaar ben de manisalıyımama eşimle havaalanında çalıştığımız için ömürboyu manisada çalışma şansımız yok.
ben de 2 gündür sabahları az az kusuyorum, geçen hafta da salı ve çarşamba sabah kusmuştum, sonra geçti. şu an 7+1im.
allahtan fazla değil de, bütün gün yediklerimin faydası oluyor.
MLSFB çok geçmiş olsun arkadaşım.
bı hemserı daha bende 7 haftalık oldum canım ama kusma yok tıksınme var ınsallah gecer bu durumlar
bende duymadım canım 5 +5 ken gıtmıstım doktora 8. haftada gel dedı yanı bu ayın 28de bızde kesede bebegımızı gorucez ınsallah kalp atıslarınıda duyacagz bu arada sız baya gezıcekmıssınız ya ALLAH kolaylık versın zor bazen ınsan tam alısıyor evine oturdugu sehire hadı tayin baska sehıre...
inşallah başlamaz sende, bazılarında hiç olmuyormuş. şu işe bak hem hemşeriyiz, hem de sat aynı galiba, benim 28 aralık, senin kaç? biz şu an tokatta ikamet ediyoruz, siz?bı hemserı daha bende 7 haftalık oldum canım ama kusma yok tıksınme var ınsallah gecer bu durumlar
inşallah başlamaz sende, bazılarında hiç olmuyormuş. şu işe bak hem hemşeriyiz, hem de sat aynı galiba, benim 28 aralık, senin kaç? biz şu an tokatta ikamet ediyoruz, siz?
meliscim benim doktorum şöle dedi yemek kokar eşin kokar evin kokar o zaman evden uzaklaş yürüyüşe çık hava al o arada evi havalandır dedi arada git annende kal sık sık değişiklik yap rutin yaşama dedi.bende haftaya 1 haftalığına anama gidicem olmuyor böle kendimede bakamıyorum yemek yapamıyorum oturup kalıyorum tak hareket yarım saatlik yürüyüşe çıkıyorum parka o biraz iyi geliyor sonrası hep aynı..sende komşuna git yengende kal annene git bişeyler yap hayatım evede temizlikçi tut iyice silsin süpürsün herşeyini değiştirsinhavan değişsin hem...
Hatta kızlar İstanbulda ki gebişler bulantılarımız azalsın buluşalım bir gün yaaa SÜPER OLUR
manısadayım canımbenım sat 30 aralık aynıyız ya 1 2 gunden bısı olmaz
6+3 mu 4 mu ne benimkidaha kalp atısını duyamadik:d haftaya kısmetse onuda duycam.. ii gecsinde hamilleik gerisi onemli diil... buarada burdan ya ankara ya istanbul olacak tayinimiz manisa tayin illerimiz arasında yok ama yazın izinlerde bol bol geliyoz
Anaaammm cok kıskandıımmm.
Aydınlıyım hemseri aranıyor!!!
HADİ KIZLAR DOĞUM GÜNÜ BURÇLAR VE MEMLEKET ZAMANIIIIIII....
BENİMKİ 31 Aralık Oğlak Burcuyum
Memleketim Afyon eşimden dolayı Çanakkaleliyim...
ah canim yaaa... okadar uzuluyorumki.. gitme eve cık bir iki tur at evinizin cevresinde. oksijeni bol al vucuduna.. evde pencere mutlaka acik olsun.. biraz olsun hafifletiyor. eve temizlikci cagirsan olmazmi? belki temizlerse biraz olsun icin rahatlar
evet sevkan, komşuyuz zaten, hemşeri sayılırızAnaaammm cok kıskandıımmm.
Aydınlıyım hemseri aranıyor!!!
ya kızlar ağustos anneleriyle görüşüyorum 16.hafta kzın bulantısı var kimisi 14 hafta
umarım ööle olmayız umarım ben anneme çekemişimdir annem va ablam 5 ay bulantı çekmişler aman allahımmmmm
bu arada ikili testte çoğu cinsiyet öğrenememişben 10gün sonra gitcemmm
iyidir Esracım..radyoterapi tedavisi gören ablamdı gögüs kanserine yakalandı genç yaşta daha 32 yaşında bende işi gücü bırakmıştım onla hastaneye gidip geliyordum radyoterapi cihazının oraya 1 kez girdim ama salonunda günlerce oturdum bebek düşünmüyorduk ama fındık kurdum gelmek istedi..ablama destek olamadım sonrasında ama hepimize öyle güzel bir moral oldu ki bebek Allah bir yerden üzerken bir yerden sevindiriyor..inşallah Allah ablamada bebeğimede uzun uzun ömürler verecek
Kızlar benımde ıcımde kaldı bılıyormusunuz 10 haftayı gectım ben ama kalp atısı duymadık sadece gorduk kalp atıslarını ultrasonda. Askerı hastaneye gıdıyorum cıhazlar bıraz gerı kalmıs durumda. oyle 3 boyutlu 4 boyutlu ultrason falan zaten yok.
Doktorlarımızda askerlıklerını yapıyorlar 2 hafta once radyolojı uzmanı gıttı gecen haftada doktorum gıttı askerlıklerı bıttı. Sımdı yenı doktor gelecek bakalım o nasıl bırısı olacak.
Eskı doktorum cok mulayım bırısıydı. Konusurken yuzume bakamıyordu ben ondan o benden cekınıyordu sankı umarım bu doktor daha tecrubelı bırısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?