2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Meliscim kıyamam sana yaa... Senı anlamam mumkun degıl sadece tahmın edebılıyorum yasadıklarını ama soyle dusun ya bunlar son aylarda olsaydı kocaman bır karınla ogurmek falan daha zor olacaktı daha streslı olacaktı. Umarım en kısa zamanda normal yasantına gerı donersın.

bı hemserı daha bende 7 haftalık oldum canım ama kusma yok tıksınme var ınsallah gecer bu durumlar

bizim bitek malatya 3 yıl gerisi hep 10 yada 8 yıllık. 4 tayin yerimiz var istanbul izmir ankara malatya.. malatya ve ankara bitti.. bi gorebilsek bebislerimizi ne mutlu olcaz yaa

kızlar siz çalışıyor musunuz? ben doğumdan sonra 1 yıl ya da yasaya girdiyse 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum. o zaman adana'da yaşıycaz, eşimin kadrosu adana havalimanında. hamilelikte de 7. ayda izne ayrılmayı düşünüyorum. siz napıcaksınız,?

ewet bigün buluşalım süper olur bencede

HADİ KIZLAR DOĞUM GÜNÜ BURÇLAR VE MEMLEKET ZAMANIIIIIII....

BENİMKİ 31 Aralık Oğlak Burcuyum
Memleketim Afyon eşimden dolayı Çanakkaleliyim...

Kızlar benımde ıcımde kaldı bılıyormusunuz 10 haftayı gectım ben ama kalp atısı duymadık sadece gorduk kalp atıslarını ultrasonda. Askerı hastaneye gıdıyorum cıhazlar bıraz gerı kalmıs durumda. oyle 3 boyutlu 4 boyutlu ultrason falan zaten yok.
Doktorlarımızda askerlıklerını yapıyorlar 2 hafta once radyolojı uzmanı gıttı gecen haftada doktorum gıttı askerlıklerı bıttı. Sımdı yenı doktor gelecek bakalım o nasıl bırısı olacak.

Eskı doktorum cok mulayım bırısıydı. Konusurken yuzume bakamıyordu ben ondan o benden cekınıyordu sankı umarım bu doktor daha tecrubelı bırısı olur.

buketcim öncelikle bebişi görmemen üzerine konuşayım bende gittiğimde acayip gazım vardı bnde sağlık sektöründe çalışıordum biliordum göremeyecek dr a söledim ozmn aşağıdan bakarız demişti ama o yatağa çıkarken azcık salmıştım yanlışlıkla ve bebeği görmüştük o gün bana çok rezil gelmemiştide şimdi rezil olduumu anlıorum ahahah herşey bebişler için

bnmde ağustos annelerinden bir ark var bnm dr uma giden msnden konuşuoruz bizim dr erkek demiş pipisini işaretlemiş ama bizim makinalar renkli olmadığından kesin diel yani hemen erkek kıyafeti alma demiş şimdi bnde ona baskı yapıorum 1 seferlik başka dr a git diye ben olsam giderdim görimm bebeğimin cinsiyetini diye

sezencim Allah acil şifalar versin ablana inşallah bebekle beraber ailece uzun ve sağlıklı bir ömrünüz olur

aaaaaaaaaa neden askeri hastane.. bizde bi donem mecburduk askeri hastaneye gitmeye ama simdi yasa cıkınca ozele gidebiliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…