- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.441
tünaydın kızlarrrr gene ne çok kaynatmışsınız...kızlar ya bulantılarım başladıııı ...yemek düşününce kokusu gelince içim kalkıyoo..bir yediğim yemek ikinciye bulantı sebebi oluyokusmuyorum ama çok pis bi bulantı hissi varrr
HADİ KIZLAR DOĞUM GÜNÜ BURÇLAR VE MEMLEKET ZAMANIIIIIII....
BENİMKİ 31 Aralık Oğlak Burcuyum
Memleketim Afyon eşimden dolayı Çanakkaleliyim...
olsun cnm sonuçta kalp atışı var, görmek ya da duymak fark etmez. için rahat etsin.Kızlar benımde ıcımde kaldı bılıyormusunuz 10 haftayı gectım ben ama kalp atısı duymadık sadece gorduk kalp atıslarını ultrasonda. Askerı hastaneye gıdıyorum cıhazlar bıraz gerı kalmıs durumda. oyle 3 boyutlu 4 boyutlu ultrason falan zaten yok.
Doktorlarımızda askerlıklerını yapıyorlar 2 hafta once radyolojı uzmanı gıttı gecen haftada doktorum gıttı askerlıklerı bıttı. Sımdı yenı doktor gelecek bakalım o nasıl bırısı olacak.
Eskı doktorum cok mulayım bırısıydı. Konusurken yuzume bakamıyordu ben ondan o benden cekınıyordu sankı umarım bu doktor daha tecrubelı bırısı olur.
bnmde ağustos annelerinden bir ark var bnm dr uma giden msnden konuşuoruz bizim dr erkek demiş pipisini işaretlemiş ama bizim makinalar renkli olmadığından kesin diel yani hemen erkek kıyafeti alma demiş şimdi bnde ona baskı yapıorum 1 seferlik başka dr a git diye ben olsam giderdim görimm bebeğimin cinsiyetini diye
buketcim öncelikle bebişi görmemen üzerine konuşayım bende gittiğimde acayip gazım vardı bnde sağlık sektöründe çalışıordum biliordum göremeyecek dr a söledim ozmn aşağıdan bakarız demişti ama o yatağa çıkarken azcık salmıştım yanlışlıkla ve bebeği görmüştüko gün bana çok rezil gelmemiştide şimdi rezil olduumu anlıorum ahahah herşey bebişler için
bnede bilmiorum zırt pırt dr a giden arayan tiplerden olmamak için direniorum hep kendimi yarın arıycam yarın gitcem diye avutuorum bilmiorum nolcakcanım benım ya sezıcım bana turkcele uye ol ordan hamılelıkle ılgılı seyler gonderıyorlar demıstı ve ben uye oldum bana su notu yollamıslar bulantıılarınız ve kusmalarınız asırı devam edıyorsa dıkkatlı olmanızda fayda var hemen doktora gıdınız yazıyordu sen tekrar gıtsen gercı doktor ne yapacak ama kılo kaybetmen senın aleyhıne o yuzden dıyorum senı suan pek anlayamıyor olabılırım cunku hıc kusmam olmadı ama buna bı care olmalı ya boyle elın kolun baglı nasıl olacak
sezencim allah acil şifalar versin ablana inşallah bebekle beraber ailece uzun ve sağlıklı bir ömrünüz olur
aaaaaaaaaa neden askeri hastane.. bizde bi donem mecburduk askeri hastaneye gitmeye ama simdi yasa cıkınca ozele gidebiliyoruz...
meliscim benim doktorum şöle dedi yemek kokar eşin kokar evin kokar o zaman evden uzaklaş yürüyüşe çık hava al o arada evi havalandır dedi arada git annende kal sık sık değişiklik yap rutin yaşama dedi.bende haftaya 1 haftalığına anama gidicem olmuyor böle kendimede bakamıyorum yemek yapamıyorum oturup kalıyorum tak hareket yarım saatlik yürüyüşe çıkıyorum parka o biraz iyi geliyor sonrası hep aynı..sende komşuna git yengende kal annene git bişeyler yap hayatım evede temizlikçi tut iyice silsin süpürsün herşeyini değiştirsinhavan değişsin hem...
Hatta kızlar İstanbulda ki gebişler bulantılarımız azalsın buluşalım bir gün yaaa SÜPER OLUR
buketcim öncelikle bebişi görmemen üzerine konuşayım bende gittiğimde acayip gazım vardı bnde sağlık sektöründe çalışıordum biliordum göremeyecek dr a söledim ozmn aşağıdan bakarız demişti ama o yatağa çıkarken azcık salmıştım yanlışlıkla ve bebeği görmüştüko gün bana çok rezil gelmemiştide şimdi rezil olduumu anlıorum ahahah herşey bebişler için
kızlaaar ben de manisalıyımama eşimle havaalanında çalıştığımız için ömürboyu manisada çalışma şansımız yok.
ben de 2 gündür sabahları az az kusuyorum, geçen hafta da salı ve çarşamba sabah kusmuştum, sonra geçti. şu an 7+1im.
allahtan fazla değil de, bütün gün yediklerimin faydası oluyor.
MLSFB çok geçmiş olsun arkadaşım.
27 aralık 1984 oğlak burcuyum
memleket trabzon eşimden dolayı diyarbakırlıyım...
çok tşk ederim arkadaşım kızlar buarada bnde istanbulda yaşıorum ama karşıyakalıyım hepimiz egeliyiz yaniii
temizlikçi çağırıcam ama ben oturunca kusuorum ayakta durunca fenalaşıorum kadına ne dicem nasl yardım edicem hiçte temizlikçi almadım evime çok acemiyim onun stresinden alamıorum e kalacak yerimde yok eşimin yengesinede ayıp sürekli orda duramam onunda hayatı geleni gideni gideceği yerleri var birde malum evde yemek pişior o beni mahvedior e kalcak başka yerimde yok birde yürüyüşe çıkamıorum tek başıma başım dönüor fena oluuorum korkuorum tek başına bişi yapmaya e yanımda gelecek kimsemde yok eşimde akşam 8 8.30 da ancak gelior bu soğuktada o saatten sonra dışarı çıkmak imkansız bir pazarımız var ondada gariban evde ki işlerlemi bnmlemi ilgilensin yoksa dışarımı çıkartsın gerçi bu pazar çıktık ama çok fena oldum en son dayandım evin bahçesine kustum
Anaa aramızda 3 gün var seni gidi keçi seni....
doğum ayımızda gebe kaldık heee
doğum ayımızda gebe kaldık heee
Siz dogdugunuz ayda hamıle kaldınız. Benım bebegım babasından 8 gun sonra annesınden 2 gun once dogacak kısmetse :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?