2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

esraaaaaaa ay inşallahhh çok başlamazzz ama bnm başladığım dönemde başladı seninkidee inş çok tiksinmezsin herşeyden

olsun cnm sonuçta kalp atışı var, görmek ya da duymak fark etmez. için rahat etsin.

meliscim geçmiş olsun geçen sayfalarda sana yazı yazdım okudun mu bilmiyorum tatlım dr.un dedikleri ile ilgili

aksam sen benndekı gazı gorseydın mıdeme cıktı agzımdan bısı cıkacak sandım esıme dıyorum gazım var cıkar dıyo utanıyorum cıkıyorum balkona gelen gıden yok delırdım ya en son dayanamadım cık gır yapacagıma esımın yanında saldım dogru soyluyorsun hersey bebısler ıcın

bnede bilmiorum zırt pırt dr a giden arayan tiplerden olmamak için direniorum hep kendimi yarın arıycam yarın gitcem diye avutuorum bilmiorum nolcak

benim de midemde çok gaz oluyor, özellikle gece yatınca çok geğiriyorum, ama benim midem eskiden beri hassastı, reflü var. mide yanması olursa rennie tablet ya da şurup gibi sıvısını içebilirsiniz kızlar, aklınızda bulunsun. tablet daha iyi bence. naneli, insanın içini ferahlatıyor. bir de midem bulanınca polo naneli şeker emiyorum, o da iyi geliyor.

aaaaaaaaaa neden askeri hastane.. bizde bi donem mecburduk askeri hastaneye gitmeye ama simdi yasa cıkınca ozele gidebiliyoruz...

Özele gıtmek ıstemıyorum canım gerekmedıkce. Agrılarım gectı bulantım yok ozele gıtmek ıcın bence gerek yok Allah ta gostermesın ozel bır sebep. Devlet hastanesı cok kalabalık oluyor 1 kez gıttım yazık hamıle kadınlar karınlarını korumaya calısıyorlar sureklı kalabalıktan sıkıs tepis her yer ama askerı hastane sakın oluyor dıye oraya gıtmeyı tercıh ettım. Sımdıkı ıkılı test ıcın hastane degısıklıgı yapıcaz ozaman kalp atısı ve cınsıyet ogrenırız umarım ayrıca farklı bır doktorun yorumunuda almıs olucaz.

Burda ozel muayenehane 120 TL
Ozel hastane 95 TL

Her ay gıdersem cok yuklu gelecek cunku bız hala dugunumuzun kredısını oduyoruz

temizlikçi çağırıcam ama ben oturunca kusuorum ayakta durunca fenalaşıorum kadına ne dicem nasl yardım edicem hiçte temizlikçi almadım evime çok acemiyim onun stresinden alamıorum e kalacak yerimde yok eşimin yengesinede ayıp sürekli orda duramam onunda hayatı geleni gideni gideceği yerleri var birde malum evde yemek pişior o beni mahvedior e kalcak başka yerimde yok birde yürüyüşe çıkamıorum tek başıma başım dönüor fena oluuorum korkuorum tek başına bişi yapmaya e yanımda gelecek kimsemde yok eşimde akşam 8 8.30 da ancak gelior bu soğuktada o saatten sonra dışarı çıkmak imkansız bir pazarımız var ondada gariban evde ki işlerlemi bnmlemi ilgilensin yoksa dışarımı çıkartsın gerçi bu pazar çıktık ama çok fena oldum en son dayandım evin bahçesine kustum

ya sen beni hem aglatıyosun hem gulduruyosun yaaaaaaaaaa.... benim gazim harbi gazdi. doktor dediki cok bulanik ekran sis var sanki icinde hahahaahah...

çok tşk ederim arkadaşım kızlar buarada bnde istanbulda yaşıorum ama karşıyakalıyım hepimiz egeliyiz yaniii

Meliscim annen gelmedımı henuz

kızlar facebook kullanan varmı aranızda ekleyelım bırbırımız ya hem farmwıllada oynuyorum ben arada tarla komsum olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…