- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.461
Meliscim annen gelmedımı henuz
kızlar facebook kullanan varmı aranızda ekleyelım bırbırımız ya hem farmwıllada oynuyorum ben arada tarla komsum olursunuz
var canım sezen karabulut özcan facebooklanalım birazdaaaaaa[/Q
bulunamadı dıyo msn ver ordan bulayım benımkı süheyla kurt şener
melis yeğenler servi
sezen ben bulamadım seni
birde kızlar bnm doğum günün 14 kasım akrep burcuyum ben karşıyakalıyım eşim sivaslı ama o balıkesirde büyümüş istanbulda oturuyoruz
ogün geldiler büyük teyzesi ile ütü ve çamaşır işini halletiler gittiler toplamda v2 saat
yarın gelip temizlik yapcaklarmış ama sinirlerimi tepeme getirdi gelmesiyle saçıma taktı ya diorum boyatmıcam 3. ay bitmeden zararlı diorum duruor duruor ben senin kocan olsam seni terkederdim bu hal ne çingene gibisin kalk saçını boyayalım
birara inde aşağı yengeye tşk et dedim indik ordada ya şu saçlara bak sinirimi bozuor gel boyayayım işte dedi yenge şok oldu ya bir insan torunun kızının sağlığını düşünmezmi yaa birde bu ne pijamalı hal bölemi gezilir dior ya halim yok işte yatağımı toplayamıorum nasıl giyineyim orda yinee ay dua edelimde kocan seni boşamasın dior
melis yeğenler servi
sezen ben bulamadım seni
birde kızlar bnm doğum günün 14 kasım akrep burcuyum ben karşıyakalıyım eşim sivaslı ama o balıkesirde büyümüş istanbulda oturuyoruz
meliscim ekledim seni ama sezeni bulamadimmm
melis yeğenler servi
sezen ben bulamadım seni
Canım ben sen ne yapacagını bılırsın zaten bılınclı bır kızsın ama sakın gaza gelıp bayatayım deme boyalar ne kadar bıtkısel olursa olsun. Ben kestırmeye bıle gıtmıyorum o sırada baskasına sac spreyı kullnılır nefesımle cekerım ıcıme falan dıe. benım saclarım sapsarı ve roflelıydı bebek sahıbı olmaya karar verdıgımızde kendı rengıme boyattım sımdı rahatım keske aklına oyle bısey gelseydıde yapsaydın dıbınle ugrasmazdın sımdı... Gercı senın kafana taktıgın yok sanırım da dısarı cıkarken sapka kullanırsın gune gıderken sac bandı takarsın olur bıter.
Kusura bakma canım ama annene cok sasırdım moral vermeye mı yoksa azıcık kalan moralını tamamen almayamı gelıyor. Bosver temızlıkcı gelsın annenı cagırma sen.
facebooklarını vermeyenler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?