2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Kızlar 30-31-1Eylül şeker bayramı ben sezeryan istiyorum daha doğrusu normal doğumdan tırsıyorum diyim:83: benim doğum 8 eylül sezeryan 1 hafta 10 gün önce alınıyormuş bebek 27-28 ağustos olabiliyor ama çokta erken aldırmak istemiyorum birkaç gün kala alınsın istiyorum çocuk yeterli kadar anne karnında kalsın gelişsin diye ama bayram sonuna geliyor ya tatile çıkarsa dr yaaaa şimdiden neler düşünüyorum 9 ayı atlattımda son 10gününe kaldım

Meliscim annen gelmedımı henuz

ogün geldiler büyük teyzesi ile ütü ve çamaşır işini halletiler gittiler toplamda v2 saat
yarın gelip temizlik yapcaklarmış ama sinirlerimi tepeme getirdi gelmesiyle saçıma taktı ya diorum boyatmıcam 3. ay bitmeden zararlı diorum duruor duruor ben senin kocan olsam seni terkederdim bu hal ne çingene gibisin kalk saçını boyayalım

birara inde aşağı yengeye tşk et dedim indik ordada ya şu saçlara bak sinirimi bozuor gel boyayayım işte dedi yenge şok oldu ya bir insan torunun kızının sağlığını düşünmezmi yaa birde bu ne pijamalı hal bölemi gezilir dior ya halim yok işte yatağımı toplayamıorum nasıl giyineyim orda yinee ay dua edelimde kocan seni boşamasın dior

melis yeğenler servi

sezen ben bulamadım seni

birde kızlar bnm doğum günün 14 kasım akrep burcuyum ben karşıyakalıyım eşim sivaslı ama o balıkesirde büyümüş istanbulda oturuyoruz

Canım ben sen ne yapacagını bılırsın zaten bılınclı bır kızsın ama sakın gaza gelıp bayatayım deme boyalar ne kadar bıtkısel olursa olsun. Ben kestırmeye bıle gıtmıyorum o sırada baskasına sac spreyı kullnılır nefesımle cekerım ıcıme falan dıe. benım saclarım sapsarı ve roflelıydı bebek sahıbı olmaya karar verdıgımızde kendı rengıme boyattım sımdı rahatım keske aklına oyle bısey gelseydıde yapsaydın dıbınle ugrasmazdın sımdı... Gercı senın kafana taktıgın yok sanırım da dısarı cıkarken sapka kullanırsın gune gıderken sac bandı takarsın olur bıter.

Kusura bakma canım ama annene cok sasırdım moral vermeye mı yoksa azıcık kalan moralını tamamen almayamı gelıyor. Bosver temızlıkcı gelsın annenı cagırma sen.

melis yeğenler servi

sezen ben bulamadım seni

birde kızlar bnm doğum günün 14 kasım akrep burcuyum ben karşıyakalıyım eşim sivaslı ama o balıkesirde büyümüş istanbulda oturuyoruz

meliscim ekledim seni ama sezeni bulamadimmm

melis yeğenler servi

sezen ben bulamadım seni

kıvırcık sarı saçlı eşinle foton var senmisin hatun ekliyorum

ben çokta tutucu değilim sarışınım ve sarıdada devam etmek istiorum ama dr umda boyat dedi 10. hafta bitince ama ben 3. ayı bitircem ve hamileliğim boyunca 3 kere boyatmayı düşünüorum evde kendim boyuyorum zaten kuaförler kokuor geçen kaş aldırmaya gidince fena oldum birde bnm çok beyazım var kendi rengim yok gibi bişi el mahkum boyatıcam ama diorum ya kendime göre bişiler düşündüm düğün ve nişan var hamileliğim boyunca bikaç tane ozmnlar boyatcam daha boyatmam

tünaydın kızlaar nasılsınız şu saat oldu dah ağzıma lokma koymadım hiç bi şe yiyemiyom ama çook açımm.siz neler yiyonuz mide bulantısı için

sarı kıvırcık saçlı bnm yanımda esmer bişi görürseniz kocacımm olur

buarada sezen inş bebeğinin gözleri sana çekerrr

bunu küçük esrayada demiştim ne kadar güzel gözleriniz var maşallah

ay buketttt faceye caglaaaaaaaa cıksın artık yazmıs canım cektı yınee bıde papaz eerıgı dıyo ya hay ALLAH senı ne etmesın emi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…