- Konu Sahibi mehtap8080
-
kızlar günaydın bugün 7+3 günlük oldum ama acayip kuyruk sokumu ağrım var sizdede varmı böyle bi ağrı? belimin alt tarafı kalça kısmım çok kötü ağrıyo yaa eğildimmi kalkamıyom yatarken sağa sola dönemiyom kalkarken zorlanıyom anne olmak ne kadar zormuş yaa allah yardımcımız olsun hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım.
slm kızlar bende cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu doktor haftaya kontrole gel dedi.yani dış gebelik mi normal gebelik mi o zaman bakacak.öyle diyince bende dış gebelikten korktum ilk hamileliğim dış gebelik olmaz inşallah dimi benim için dua edermisiniz....
canım ya kaç haftalıksın ben iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum sürekli iş yerinden izin almak istemiyorum dış gebelik diyince bende korktum yani
günaydın canım benim de ara ara oluyo ve çok tedirginim sanırım kendimi çok dinliyorum
canım 4 haftalık hamileyim cumartesi günü gidicem doktora valla tedirginlik kalp atışı duyana kadar devam edicek anlaşılan rabbim meleğimizi bize sımsıkı bağlasın.doktor da öylesine dedi ya kontrol bile etmedi çok yeni olduğu için...
cnm bende çok hassas biriyim ama kendini dinlemekle ilgisi yok çok kötü bi ağrı iki kat kalıyo insan inş. tez zamanda geçer ağrılarımız senin kaç hafta oldu?
şeydacım işte bende kontrol etmez diye gitmek istemiyorum biraz geçsin diyorum 6 haftalıkken gideyim, rabbim hayırlı evlatlar sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.. kafam hep karnımda:97:
Kızlar sadece 3 gundur ınternete gırmedım ne kadar kalabalıklasmısız boyle. Hepinizi tebrık ederım. Umarım bebeklerımızı de bırlıkte buyuturuz.
Bu arada yarın kan tahlıllerım var carsambada kalp atısı dınleyecegız. Beklemek o kadar zor kı ama sukur kı az kaldı. Bırde doktorunuz sızden kan tahlılı ıstedı mı. Benden 6-7 farklı ıslem ıcın kan ıstedı. Sormak ta aklıma gelmemıs. Neyse yarın sorarım artık.
herkeze hayırlı olsun bende hamleyim sonunda
bir yıl önce cocuk yapmaya karar verip bu siteye uye olmuştum. ama bir sene boyunca hamile kalamadım ve bu sitey takip ederdim .insanlar hamilelik belirtilerinden .yeni öğrendiklerinde heyecanlarından bahsederlerdi çok imrenirdim. bugün öğrendim 4 haftalık hamileyim sizlerle paylaşmak istedim. hala inanamıyorummmm.
allah herkesin yardımcısı olsun....
insan acayip duygusallaşıyor diymi
kızlar günaydın bugün 7+3 günlük oldum ama acayip kuyruk sokumu ağrım var sizdede varmı böyle bi ağrı? belimin alt tarafı kalça kısmım çok kötü ağrıyo yaa eğildimmi kalkamıyom yatarken sağa sola dönemiyom kalkarken zorlanıyom anne olmak ne kadar zormuş yaa allah yardımcımız olsun hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım.
slm kızlar bende cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu doktor haftaya kontrole gel dedi.yani dış gebelik mi normal gebelik mi o zaman bakacak.öyle diyince bende dış gebelikten korktum ilk hamileliğim dış gebelik olmaz inşallah dimi benim için dua edermisiniz....
biz henüz 4+5 olduğumuz için dinlemek için çoookk erken sanırım =)) kanda neler istendiğini öğrendiğinde bizimle de paylaşırsan seviniriz=)
biz henüz 4+5 olduğumuz için dinlemek için çoookk erken sanırım =)) kanda neler istendiğini öğrendiğinde bizimle de paylaşırsan seviniriz=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?