2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

günaydın canım benim de ara ara oluyo ve çok tedirginim sanırım kendimi çok dinliyorum

selam kızlar, bende cuma günü kendim test yaptım ve çıktı. yine hesaplarıma göre 4+2 günlük. doktota iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum hem keseyi görsün hem kalp atışlarını duysun diye ama şimdiden midem az az bulanıyo halsizlik iştahsızlık başladı daha erken ama ekşiye biraz daha meyilli oldum sanki bir oğlum var inşallah hayırlısı rabbim bütün isteyenlerin gönlüne göre versin...
birde ben maltepede oturuyorum burda hangi doktora gitmemi önerirsiniz hangi hastaneye gideyim bilerimiyorum..

slm kızlar bende cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu doktor haftaya kontrole gel dedi.yani dış gebelik mi normal gebelik mi o zaman bakacak.öyle diyince bende dış gebelikten korktum ilk hamileliğim dış gebelik olmaz inşallah dimi benim için dua edermisiniz....

canım ya kaç haftalıksın ben iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum sürekli iş yerinden izin almak istemiyorum dış gebelik diyince bende korktum yani

canım ya kaç haftalıksın ben iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum sürekli iş yerinden izin almak istemiyorum dış gebelik diyince bende korktum yani

canım 4 haftalık hamileyim cumartesi günü gidicem doktora valla tedirginlik kalp atışı duyana kadar devam edicek anlaşılan rabbim meleğimizi bize sımsıkı bağlasın.doktor da öylesine dedi ya kontrol bile etmedi çok yeni olduğu için...

günaydın canım benim de ara ara oluyo ve çok tedirginim sanırım kendimi çok dinliyorum

cnm bende çok hassas biriyim ama kendini dinlemekle ilgisi yok çok kötü bi ağrı iki kat kalıyo insan inş. tez zamanda geçer ağrılarımız senin kaç hafta oldu?

şeydacım işte bende kontrol etmez diye gitmek istemiyorum biraz geçsin diyorum 6 haftalıkken gideyim, rabbim hayırlı evlatlar sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.. kafam hep karnımda:97:

Kızlar sadece 3 gundur ınternete gırmedım ne kadar kalabalıklasmısız boyle. Hepinizi tebrık ederım. Umarım bebeklerımızı de bırlıkte buyuturuz.

Bu arada yarın kan tahlıllerım var carsambada kalp atısı dınleyecegız. Beklemek o kadar zor kı ama sukur kı az kaldı. Bırde doktorunuz sızden kan tahlılı ıstedı mı. Benden 6-7 farklı ıslem ıcın kan ıstedı. Sormak ta aklıma gelmemıs. Neyse yarın sorarım artık.

cnm bende çok hassas biriyim ama kendini dinlemekle ilgisi yok çok kötü bi ağrı iki kat kalıyo insan inş. tez zamanda geçer ağrılarımız senin kaç hafta oldu?

umarım geçer arkadaşım ben henüz doktora gitmedim sat a göre hesapladığımda 4+5 oluyor. bu haftasonu giderim. anca görünüyormuş ultrasonda :S benim öğrendiğmde 4+2 idi ve değerim de 87,43

şeydacım işte bende kontrol etmez diye gitmek istemiyorum biraz geçsin diyorum 6 haftalıkken gideyim, rabbim hayırlı evlatlar sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.. kafam hep karnımda:97:

off bende görünmez die gitmiyorm ve kafam hep göbişimde ve çok korkuyorum kızlar yaa ya giderse ya durmazsa die sürekli wcye gidip kontrol ediyorum. kafayı yicem yakında

biz henüz 4+5 olduğumuz için dinlemek için çoookk erken sanırım =)) kanda neler istendiğini öğrendiğinde bizimle de paylaşırsan seviniriz=)

Tebrikler arkadaşım bende 7 ay uğraştım olmadı bazı nedenlerden denemeyi bıraktık yanlışla hamile kalmışım Allahın işi işte :)
sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle

kızlar bir şey sorcam. benim hamileliğimin ilk haftasında migrenim tutmuştu aynı gün mazejik ve apranax ford içtim . bu konuyla ilgili bilginiz var mı? şu an kendi hesaplarıma göre 4 haftalık hamileyim.

Son düzenleme:

hayırlı olsun esracım bende 7+4 günlüğüm bel ağrım çok oluyor sırt üstü yatamıyorum ama o kadar bulantım varki bel ağrım fasafiso geliyor sağlıklı sıhhatli doğsunlarda herşeye değer dimi

endişe etme tatlım bende 10günü zor bekledim ama kalp atışlarını duyunca içime su serpildi inşallah sende aynı duyguları yaşayacaksın ben hep pozitif düşündüm kötüyü hiç düşünme canım..
iyi haberlerini bekliyorum

biz henüz 4+5 olduğumuz için dinlemek için çoookk erken sanırım =)) kanda neler istendiğini öğrendiğinde bizimle de paylaşırsan seviniriz=)

6 haftalıkken kalp atısları duyulmasına ragmen doktorum benı 7 haftalık olunca cagırdı sanırım cıhazlar bıraz eskı ama hastanemden de doktorumdan da memnunum degıstırmeyı dusunmuyorum. Tabıkı kende neler ıstendıgını ogrendıgımde hemen paylasıcam.

kızlar ben tahlil yaptırdım kızamık tahlili -hayvanlardan ve çiğ etten geçen bir bakteri toxoplazma tahlili-sarılık tahlili-tam kan sayımı- idrar testi ve idrar kültürü ve guatr tahlili tsh bakıyorlar

kızlar ben aile hekiminden öğrenmiştim hamile olduğumu orada yaptırmıştım kan testini folic plus verdi ama ben istedim die yazdı :S günde bir tane içeceksin dedi ancak şimdi prospektüsü okuyorum da günde 3 tane diyor :S anlamadım hiçbişi siz ne kullanıyosunuz ve ölçüsü nekadar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…