- Konu Sahibi mehtap8080
-
kızlar ben aile hekiminden öğrenmiştim hamile olduğumu orada yaptırmıştım kan testini folic plus verdi ama ben istedim die yazdı :S günde bir tane içeceksin dedi ancak şimdi prospektüsü okuyorum da günde 3 tane diyor :S anlamadım hiçbişi siz ne kullanıyosunuz ve ölçüsü nekadar??
kızlar bir şey sorcam. benim hamileliğimin ilk haftasında migrenim tutmuştu aynı gün mazejik ve apranax ford içtim . bu konuyla ilgili bilginiz var mı? şu an kendi hesaplarıma göre 4 haftalık hamileyim.
Arakdaşlar Dün Doktora Gittim.
Kalp Atışlarını Duyduk Doktor Burda Başka Bir Şey Daha Var Ama Henüz Küçük
Tek Yumurta İkizi Olabilir Ama Şuan Belli Belki Göbek Kordonu veya Plesantaya
Ait Bir Şey de Olabilir Biraz Zaman Geçsin Anlarız Dedi.
Şuan 5 hafta 3 günlük.
kızlar ben aile hekiminden öğrenmiştim hamile olduğumu orada yaptırmıştım kan testini folic plus verdi ama ben istedim die yazdı :S günde bir tane içeceksin dedi ancak şimdi prospektüsü okuyorum da günde 3 tane diyor :S anlamadım hiçbişi siz ne kullanıyosunuz ve ölçüsü nekadar??
bende bugün öğrendimmm 5 haftalık hamileyimmmm:90: :90:
endişe etme tatlım bende 10günü zor bekledim ama kalp atışlarını duyunca içime su serpildi inşallah sende aynı duyguları yaşayacaksın ben hep pozitif düşündüm kötüyü hiç düşünme canım..
iyi haberlerini bekliyorum
şeydacım işte bende kontrol etmez diye gitmek istemiyorum biraz geçsin diyorum 6 haftalıkken gideyim, rabbim hayırlı evlatlar sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.. kafam hep karnımda:97:
Merhaba surevan
aynı şeyi bugün bende doktoruma sordum. Hamile olduğunu anlayıncaya kadar yaptığın hiç birşey bebeğini etkilemez. Yani adet kanaman gecikinceye kadar yaptıklarının çok önemi yok.
Rahat olabilirsin :)
surevancığım aynen canım benimde aklım hep karnımda tabi ki iyi düşünmeye çalışıyorum bu hafta sonu gidicem ben 5 haftayı tamamlamış olucam kalp atışı için belki erken ama yinede gidiyim diyorum...
canım benimde içim gıdık gıdık :18: ediyor ama hem işten izin almak istemiyorum sürekli hemde biraz ağırdan almak istiyorum nedense ikinci hamileliğim olduğu içinmidir bilmem?? ama sen git bakalım nediyecek bizide bilgilendirirsin böylelikle
kızlar koyu yogun beyaz bır akıntım var normal mı. bırde bugun akıntımda cok acık renkte pembemsı bırsey vardı ne kı bu
kızlar ben aile hekimindi en öğrenmiştim hamile olduğumu orada yaptırmıştım kan testini folic plus verdi ama ben istedim die yazdı :S günde bir tane içeceksin dedi ancak şimdi prospektüsü okuyorum da günde 3 tane diyor :S anlamadım hiçbişi siz ne kullanıyosunuz ve ölçüsü nekadar??
kızlar koyu yogun beyaz bır akıntım var normal mı. bırde bugun akıntımda cok acık renkte pembemsı bırsey vardı ne kı bu
arkadaşlar günüme 8-9 gün var ve karın-kasık ağrım var kan testi yaptırsam çıkar mı bir de kan testini daha önce hiç yaptırmadım nerelerde yaptırılıyor?
tüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum veee allah nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?