2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Ben folbiol kullanıorum zaten bıldıgım kadarıyla pıyasada 2 folık asıt var bırı folıc plus bırı folbıol. Gunde 1 tane kullanıorum bende. hamıle kalmadan 2 ay once baslamıstım. hamıle kaldıgıı ograndıgımde Ilk doktorum 2 tane dedı ama sımdıkı doktoruma ozellıkle sordum 1 taneye devam edebılırsın dedı. Zaten kılo aldırıor bana gunde 3 tane alırsam 3 tane daha bu kadar olurum heralde. zaten yıyeceklerden de folic asıt alıyoruz hap takvıye oluyor ben 1 tane aldıgım ıcın tedırgın degılım.

kızlar bir şey sorcam. benim hamileliğimin ilk haftasında migrenim tutmuştu aynı gün mazejik ve apranax ford içtim . bu konuyla ilgili bilginiz var mı? şu an kendi hesaplarıma göre 4 haftalık hamileyim.

Merhaba surevan
aynı şeyi bugün bende doktoruma sordum. Hamile olduğunu anlayıncaya kadar yaptığın hiç birşey bebeğini etkilemez. Yani adet kanaman gecikinceye kadar yaptıklarının çok önemi yok.
Rahat olabilirsin :)

Ayni durum bende de var.Dun cok karnim agridi,acile gittimVaginal ultrasonda kesemi tekrar gordum ama bu sefer iki parelel cizgi vardi.Doktorda pratisyen hekim,cok emin olamadim ancak,iki parelel cizgiyi gordunuz mu dedi bende evetttt dedim,onlar bebek iste dedi.Ama basatim baglandi soramadim.Senin ultrason goruntun nasil?

canım bende folic plusı günde 3 tane kullanıyorum diğer bebek sahibi arkadaşlarımada sordum onlarda hamileyken 3 kullanmışlar umarım doğru kullanıyoruzdur

çok sağol canım rahatlattın beni...inşallah vericem güzel haberleri.dediğin gibi iyi düşüneyimde iyi olsun...

şeydacım işte bende kontrol etmez diye gitmek istemiyorum biraz geçsin diyorum 6 haftalıkken gideyim, rabbim hayırlı evlatlar sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.. kafam hep karnımda:97:

surevancığım aynen canım benimde aklım hep karnımda tabi ki iyi düşünmeye çalışıyorum bu hafta sonu gidicem ben 5 haftayı tamamlamış olucam kalp atışı için belki erken ama yinede gidiyim diyorum...

bu arada canım eczacı arkadaşımı aradım günde 400mg almamız gerekiyormuş folic plusun 3 tanesinin toplamı 400müş başka bir markanın 2 tanesi 200+200mg olduğu için 2 tane alınıyormış solgarın varmış o mesala 1 tanesi 400mgmış o yüzden 1 tane alınıyormuş farkı buymuş güzelim benim içim rahatladı umarım seninde rahatlamıştır...

çok sağolasın canım ya seninde bebeğin hayırlı olsun inşallah:)

canım benimde içim gıdık gıdık :18: ediyor ama hem işten izin almak istemiyorum sürekli hemde biraz ağırdan almak istiyorum nedense ikinci hamileliğim olduğu içinmidir bilmem?? ama sen git bakalım nediyecek bizide bilgilendirirsin böylelikle

kızlar koyu yogun beyaz bır akıntım var normal mı. bırde bugun akıntımda cok acık renkte pembemsı bırsey vardı ne kı bu

tabi senin ikinciymişya ondan rahatsın :) gidince mutlaka yazıcam inşallah duyarız kalp atışlarını da.bakalım cumartesiye kadar günler nasıl geçecek

arkadaşlar günüme 8-9 gün var ve karın-kasık ağrım var kan testi yaptırsam çıkar mı bir de kan testini daha önce hiç yaptırmadım nerelerde yaptırılıyor?
tüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum veee allah nazarlardan korusun

mrb kızlar ben de ocak 11 de öğrendim hamile olduğumu.6 hafta 1 günlük hamileyim.allah hepimizin bebeklerini kucağına versin.hayırlısı olsun bakalım

hayırlı olsun canım piyasada zaten iki çeşit folic asit var ama folic plus sanırım folbiole göre mg olarak daha az bende hamilelik öncesi başladım folbiol alıyorum ve bir tane alıyorum folic plus alıyorsan 3 tane alman lazım doktorda eczacıda aynı şeyi izah etmişti bana ama yinede sen sor bir kadın doğum uzmanına..

kızlar perşembe kalp atışlarını duymaya gideceğim.. dua edin bana bir aksilik çıkmasın..

canım daha çok var şimdi yaptırsan çıkmaz.. gününe 3-4 gün kala yaptırırsan çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…