2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

yavrucuklar ben gidirem bugün biraz iyiyim havada güzel atıyorum kendimi sokağa
ablamdan pantalonunu çaldım benden daha iridir kendisi onu hamile pantalonu yaptırıcam terzime

inş. dediğin gibi merhametlidir benim gittiğim hastane yoksa yandık daha 6buçuk ay var birsürü tahlil isterler eminim. ben en son kan ve idrar tahlili yaptırmıştım 3 tüp kan almışlardı ve 75tl tuttu bakalım bu sefer ne kadar tutacak 2li test var sırada

ben meraktan çatlıyorum fazla beklemeden gidicem 2li teste 1 martta kısmetse gitmeyi düşünüyorum o gün 12+4 olcaz görünürmü bilmem ama şansımı deniycem öğrenir öğrenmez hemen yazarım zaten

Bende kız hıssedıyorum cokta ıddaalıyım. Ama genelde sol kasıgımda agrı sızı ve bebegımınde sol kasıgımda daha cok bulundugunu hıssedıyorum cunku orda hep doluluk hıssı oluyor. Annem sol kasıkta hıssedıyorsan erkektır dıyor ama ben yınede kız dıyorum belkıde oyle ıstedıgım ıcın.

Rabbım saglıklı versın ınsallah

dün akşam rüyamda gördüm ben doğurdumda büyütmüşüm bile 2 yaşında oğlum olduğunu gördüm
bakalım çıkıcak mı:44:

karnım aç gibi midem yanıorr ama yiyecek hiçbişim yok dün herşeyi mutfağa kaldırmışlar girmiorumda oraya kaldım akşam 8e kadar of yaaa zaten ne yiyebileceğimide bilmiorum herşey midemi bulandırıor

kızlar selamlar.nasılsınız bakalım?ben çok iyiyim çünküüüüüüüüüü bebişimin kalp atışlarını duydum.pıt pıt diye atıyordu yavrum.daha 1,5 cm miş.doktor herşey normal dedi.çok mutlu oldum.yaa ufacık ama nasılda güzel çıkıyordu kalp atışı.doktora soruyorum ne tarafta duruyor diye sağdamı soldamı oda sağda dedi zaten benim hep sağ kasığım ağrıyor.doktorda hemşirede neden sordun ne oluyor diyince bende sağda olursa kız solda oluyorsa erkek olurmuş dedim doktorda hemşirede bayağı güldü.sen nerden biliyosun bunları dedi bende internetten dedimmm.bu arada doktor türkmence konuşuyo hemşire türkçeye tercüme ediyor.tam 8 haftalıkmışız.geçen gittiğimde daha tam belli olmamış demekki normalde 7+2 oluyordu o hesaba göre.neyse önemli olan sağlıklı olması.

ben geldim kısslaaarrr bebiş çok iiymiş maaşallah :) gelişimi güzelmiş buseferde ileri attı tarih 7+3 dü.7+4 olmuşuz ultrasonda.kalbini uzun uzun gösterdi.baş ve popoyuda :)
bikaç soruyla gitmiştim sizede yazayım aklınızda olsun.
soda içebilirsiniz meyvali yada sade farketmiyo
cornflaxes yemek serbest
mısır ve kızartma az miktarda yenecek ama yasak değil. 11 martta tekrar çağırdı 3 hafta sonrası için...

gözün aydınnnn canımmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiii darısı küçük esranın başına ondanda alalım iyi haberleri inşallaahhhhhhhh nasıldı tipini algıladınmı mesela kafasını poposunu gördünmü

çok sevindim canıımm gözün aydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…