- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.901
bende medicana sibel hanımdaydım ama melisle tanışınca erdeme geçtim iyikide geçmişim çok memnunum drdan.
fiyatı da çok uygunmuş bende mi geçiş yapsam
dr ayşegül ünal bir araştır çamlıca erdem birde bak mesela uzak deilsin git hastaneye belki bir fikir edinirsin
fiyatı da çok uygunmuş bende mi geçiş yapsam
bir dene sende memnunda kalırsın inşallah.aramızda 1 gün var senleee
ayyyy ben gidiorum draa
esracım oradaki özeller daha merhametlidir eminim
benimki medical diye kazık ama doktoruma çok güveniyorum çok işin ehli bir adam inşallah yüzümü kara çıkarmazda..genelde özellerde 200den başlıyormuş 350ye kadar çıkıyormuş küçük özel hastaneler ve devlet çok daha uygun hatta devlette pek bişey ödemiyorsun diyorlar..
canım dizi-izleyin.com anne karnında yaşama yolculuk bir kadının gebeliğinden anlatıyo
Kızlar henuz hıcbırımız bebeklerımızın cınsıyetlerını ogrenemedık ama hepimizin içinde bir his vardır mutlaka.
Diyorum ki... Cınsıyetlerı ogrendıgımızde hıslerımız tuttumu onlarıda yazalım olurmu?
Ben cok derın hıssedıyorum cunku ama bakalım tutacak mıBen ıkılı test tarıhım baslar baslamaz gıtmeyecegım son ana kadar bekleyecegım cınsıyetımız ıyıce belırgınlessın
kızlar selamlar.nasılsınız bakalım?ben çok iyiyim çünküüüüüüüüüü bebişimin kalp atışlarını duydum.pıt pıt diye atıyordu yavrum.daha 1,5 cm miş. doktor herşey normal dedi.çok mutlu oldum.yaa ufacık ama nasılda güzel çıkıyordu kalp atışı.doktora soruyorum ne tarafta duruyor diye sağdamı soldamı oda sağda dedi zaten benim hep sağ kasığım ağrıyor.doktorda hemşirede neden sordun ne oluyor diyince bende sağda olursa kız solda oluyorsa erkek olurmuş dedim doktorda hemşirede bayağı güldü.sen nerden biliyosun bunları dedi bende internetten dedimmm.bu arada doktor türkmence konuşuyo hemşire türkçeye tercüme ediyor.tam 8 haftalıkmışız.geçen gittiğimde daha tam belli olmamış demekki normalde 7+2 oluyordu o hesaba göre.neyse önemli olan sağlıklı olması.
gözün aydınnnn canımmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiii darısı küçük esranın başına ondanda alalım iyi haberleri inşallaahhhhhhhh nasıldı tipini algıladınmı mesela kafasını poposunu gördünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?