2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

canım pek ayrıntılı göstermedi açıkçası benimde sormak aklıma gelmedi kalp atışlarını duyunca herşeyi unuttum.ya burası farklı birde bizim doktorlar gibi değil özel hastane ama sırada bekleyen çok diye kısa tuttu.inş birdahaki sefere bakarım ayrıntılı şekilde.

ay maşallah maşallaaahhhhh demek iyi beslenmiş veledim büyümüş hemennnn aferin onaa soda işine çok sevindim soda içiordum çünkü

korkakanne, nejlanemuz, çok sevindim kızlar gördüğünüze, bakalım ben naapcam yarın.
MLSFB bence galeta ye benim mideme çok iyi geliyor. kalın galeta değil de ince grissini daha iyi hatta, krem peynire batırıp yiyorum bütün gün. günde bir paket peynir bitiricem nerdeyse..

benim doktorlarimda meyveli sodanin koruyucu icermesinden dolayı yasakladi.. kızartma ise evde yapilan az miktar yenebilir ama disarida yuksek derecede kızartildigi icin yasak demisti. amaaaaaaaaaann kafamiz allak bullak oldu he

ay maşallah maşallaaahhhhh demek iyi beslenmiş veledim büyümüş hemennnn aferin onaa soda işine çok sevindim soda içiordum çünkü

ben sevmem sodayı valla sen içiosun die bilelim dedim.dr.dedimki valla böyle odun bi babası böyle yemeyen bi annesi varken nasıl beslendi anlayamadım :) güldü oda bol bol meyva ye dedi cevizi asla unutma dedi.

ben sevmem sodayı valla sen içiosun die bilelim dedim.dr.dedimki valla böyle odun bi babası böyle yemeyen bi annesi varken nasıl beslendi anlayamadım :) güldü oda bol bol meyva ye dedi cevizi asla unutma dedi.

Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılar Allah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.

belki yiyebilirim ama şuanda açım ve sinirlierim çok bozuk eşimde saolsun hiçbişi koymadan gitmiş zaten onada sinirliyim bugün tüm yalnızım muhtaç yaıorum o gelcekte karnını doyuracakta bnm yüzüme bakıcak yani eskiden bişi ye ne yersin derdi şimdi yeme miden kötü oluor dior kaç gecedir aç yatıorum dün gece cevizli sucuk yiyim dedim okdr midemi acıttıki kıvrana kıvrana uyudum ama beyimiz kurtlar vadisinin başından kalkıp neyin var demedi varsa yok sa dikkat et kendine aşkım okdr yahu yemek yemiorum yaa hiçmi dikkatini çekmior günde bir tost veya bir dilim ekmek yiyorum onuda kusuorum ama adamın umru deil tabi tüm gün görmüorki ay yuine dolmuşum ben

canım benimm Allah sabır versin biz burda senin güzel haberlerini bekleyeceğiz tamam mı..

geçmiş olsun canım.çok üzüldüm inş en kısa zamanda tekrar güzel haberi verirsin.

geçmiş olsun seni bekliyoruz tekrar aramıza

yengenlere fln gitsene canım o yedirir sana.
ben de eşim yokken kalkıp yemek yapmıyorum dün eve gidince buzdolabını açtım direkt, bi koku çarptı suratıma, kapatıp kustum hemen. ama kuru şeyler kokmadığı için onları yiyorum, işte raftaki kuru şeylerden yedim sonra. eşim gelince de çorba içtik. tek başına yapmak çok zor hakikaten anlıyorum seni. o yapmıyorsa sen yaptır, yap diyince de yapmıcak değil herhalde, gerçi sen bulantıdan birşey istemiyorsun o ayrı konu. ama yine de hafif bişeyler yemeyi dene, meyve, çorbai, kuru gıda ya da tuzlu ayran gibi. inşallah en kısa zamanda geçer bu durumların

yapma yaa( canım ne deirki çok geçmiş olsun inşallah senin sağlığın iyidir

güzel haberlerle gel en kısa zamanda hay allah tam sinirlerimin bozulduğu anda iyice çöktüm ya off

çok geçmiş olsun. gerçekten ben de çok üzüldüm şimdi. allah sabır versin
en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah

sabahları orda kahvalıt yapıroum ama eve çıakrken kusuroum birde banyoya yetişemezsem onu temizliorum o yüzden gün içinde inmiorum öğlen açacak almak için indim tüm apt bişi kokmuştu sölemiyim tekrar hem dedenin evi hem yengenin evi boş mideye öğürmekten genalık geçirdim ondan daha cesaret edemiorum aşağı inmeye dün gazoz getirdiler şişe su içemiorum ya neyse balkona koymuşlar alabileyim diye ama muhetşem düşünce açacak koymamışlar şimdi aşağı inemiorum da susuzluktan ölcem ayy demin eşim aradı snirimden bir bağırdım inşallah ölürümmm herkes kurtulur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…