- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.921
gözün aydınnnn canımmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiii darısı küçük esranın başına ondanda alalım iyi haberleri inşallaahhhhhhhh nasıldı tipini algıladınmı mesela kafasını poposunu gördünmü
ben geldim kısslaaarrr bebiş çok iiymiş maaşallah :) gelişimi güzelmiş buseferde ileri attı tarih 7+3 dü.7+4 olmuşuz ultrasonda.kalbini uzun uzun gösterdi.baş ve popoyuda :)
bikaç soruyla gitmiştim sizede yazayım aklınızda olsun.
soda içebilirsiniz meyvali yada sade farketmiyo
cornflaxes yemek serbest
mısır ve kızartma az miktarda yenecek ama yasak değil. 11 martta tekrar çağırdı 3 hafta sonrası için...
çok sevindim canıımm gözün aydınn
ben geldim kısslaaarrr bebiş çok iiymiş maaşallah :) gelişimi güzelmiş buseferde ileri attı tarih 7+3 dü.7+4 olmuşuz ultrasonda.kalbini uzun uzun gösterdi.baş ve popoyuda :)
bikaç soruyla gitmiştim sizede yazayım aklınızda olsun.
soda içebilirsiniz meyvali yada sade farketmiyo
cornflaxes yemek serbest
mısır ve kızartma az miktarda yenecek ama yasak değil. 11 martta tekrar çağırdı 3 hafta sonrası için...
ay maşallah maşallaaahhhhhdemek iyi beslenmiş veledim büyümüş hemennnn aferin onaa soda işine çok sevindim soda içiordum çünkü
ay maşallah maşallaaahhhhhdemek iyi beslenmiş veledim büyümüş hemennnn aferin onaa soda işine çok sevindim soda içiordum çünkü
ben sevmem sodayı valla sen içiosun die bilelim dedim.dr.dedimki valla böyle odun bi babası böyle yemeyen bi annesi varken nasıl beslendi anlayamadım :) güldü oda bol bol meyva ye dedi cevizi asla unutma dedi.
korkakanne, nejlanemuz, çok sevindim kızlar gördüğünüze, bakalım ben naapcam yarın.
MLSFB bence galeta ye benim mideme çok iyi geliyor. kalın galeta değil de ince grissini daha iyi hatta, krem peynire batırıp yiyorum bütün gün. günde bir paket peynir bitiricem nerdeyse..
Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılarAllah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.
Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılarAllah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.
geçmiş olsun seni bekliyoruz tekrar aramızaSelam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılarAllah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.
yengenlere fln gitsene canım o yedirir sana.belki yiyebilirim ama şuanda açım ve sinirlierim çok bozuk eşimde saolsun hiçbişi koymadan gitmiş zaten onada sinirliyim bugün tüm yalnızım muhtaç yaıorum o gelcekte karnını doyuracakta bnm yüzüme bakıcak yani eskiden bişi ye ne yersin derdi şimdi yeme miden kötü oluor dior kaç gecedir aç yatıorum dün gece cevizli sucuk yiyim dedim okdr midemi acıttıki kıvrana kıvrana uyudum ama beyimiz kurtlar vadisinin başından kalkıp neyin var demedi varsa yok sa dikkat et kendine aşkım okdr yahu yemek yemiorum yaa hiçmi dikkatini çekmior günde bir tost veya bir dilim ekmek yiyorum onuda kusuorum ama adamın umru deil tabi tüm gün görmüorki ay yuine dolmuşum ben
yapma yaa( canım ne deirki çok geçmiş olsun inşallah senin sağlığın iyidir
güzel haberlerle gel en kısa zamanda hay allah tam sinirlerimin bozulduğu anda iyice çöktüm ya off
yengenlere fln gitsene canım o yedirir sana.
ben de eşim yokken kalkıp yemek yapmıyorum dün eve gidince buzdolabını açtım direkt, bi koku çarptı suratıma, kapatıp kustum hemen. ama kuru şeyler kokmadığı için onları yiyorum, işte raftaki kuru şeylerden yedim sonra. eşim gelince de çorba içtik. tek başına yapmak çok zor hakikaten anlıyorum seni. o yapmıyorsa sen yaptır, yap diyince de yapmıcak değil herhalde, gerçi sen bulantıdan birşey istemiyorsun o ayrı konu. ama yine de hafif bişeyler yemeyi dene, meyve, çorbai, kuru gıda ya da tuzlu ayran gibi. inşallah en kısa zamanda geçer bu durumların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?