- Konu Sahibi mehtap8080
-
canım akıntın normal ama pembemsi olanı doktoruna sorsan daha iyiolur.. yanlış bir yorum yapmayalım şimdi
arkadaşlar günüme 8-9 gün var ve karın-kasık ağrım var kan testi yaptırsam çıkar mı bir de kan testini daha önce hiç yaptırmadım nerelerde yaptırılıyor?
tüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum veee allah nazarlardan korusun[/QUO
hayırlı olsun canımçıkıp çıkmayacağı döllenmeye bağlı döllenme erken olmuşsa çıkar yok ama geç olmuşsa çıkmaz tüm hastanelerde 35 tl yapabilirsin ama dediğim gibi döllenmeyle alakalı benim günüm cumartesiydi ben çarşamba idrar testi yaptım çıktı umarım seninde çıkar hep beraber alırız bebişlerimizi kucağımıza
surevan eski yazılarından öğrendiğim kadarıyla bu senin 2. bebeğinmiş. sen tecrübelisindir bişey sormak istiyorum. dr. bana progestan diye bi ilaç verdi bunu sadece tedbir için mi vermiştir yoksa bi tehlikemi var? ben biraz evhamlı bi tipim çok kafama takıyorum ne olur yadırgama beni?
bu arada canım eczacı arkadaşımı aradım günde 400mg almamız gerekiyormuş folic plusun 3 tanesinin toplamı 400müş başka bir markanın 2 tanesi 200+200mg olduğu için 2 tane alınıyormış solgarın varmış o mesala 1 tanesi 400mgmış o yüzden 1 tane alınıyormuş farkı buymuş güzelim benim içim rahatladı umarım seninde rahatlamıştır...
Selam kızlar artık bende aranızdayımm
kızlar size birşey sorcam. biliyorum daha erken ama yemeklerden turşu, zeytinyağlı limonlu şeyler görürsem dayanamıyorum sonuna kadar yiyorumtatınada doyamıyorum yani,aslında tatlıya düşkünümdür. sabah yanımdaki arkadaşım simit yiyor nasıl buramburam kokuyor, iyice iştahım açıldı
oğlumda hiç bir şey canım istemezdi sadece geceleri kalkar çilolata yerdim. bu çok fena daha hesaplarıma göre eğer doğruysa 4+3 günlük.
sizinde canınız birşeyler çekiyormu benim gibi iştah kimsede yokmu yoksa
çok teşekkür ederim sezii=)) evet rahatladı. ben dayanamicam galiba biranönce doktora gitmek istiyorum ama kesesi görünürmü acaba bugün sata göre 4+6 dayım:S
selam kızlar benim bugün ilk defa bulantım oldu ciddi anlamda lavaboya koştum hemen sadece öğürdüm ama o bile yetiyo insana çok kötü bişey 7+4 günlük oldum bugün ne kadar sürecek bakalım bu bulantılar zaten son günlerde her kokuyu duyar olmuştum bütün kokular tiksindirmeye başladı inş. fazla uzun sürmez bu durum.
Selam Bende 6 haftalık hamileyim. Önümüzdeki hafta doktora gidicem ama kime gideceğime karar veremiyorum. Acıbadem Bakırköy ve Internationalda önerebileceğiniz doktor var mı? Özlem Pata hakkında bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?