2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

surevan eski yazılarından öğrendiğim kadarıyla bu senin 2. bebeğinmiş. sen tecrübelisindir bişey sormak istiyorum. dr. bana progestan diye bi ilaç verdi bunu sadece tedbir için mi vermiştir yoksa bi tehlikemi var? ben biraz evhamlı bi tipim çok kafama takıyorum ne olur yadırgama beni?

btaskir ben kullanmadım ama hamılelıkte progestan hormunu yukselırmıs yanı yukselmesı gerekırmıs.bazı kadınlarda yukselmezmıs.buda kanamalara ve agrılara sebep olurmuş belki hormon tahlili yaptırdıysan progestan hormonun düşüktür. bazen de düşükleri önlemek için verilirmiş eğer düşük tehlikesi varsa bunu azaltmak için bebeğin daha iyi tutunması için verilirmiş. eğer bir sorunun yoksa dr bunu tedbir için vermiştir diye düşünüyorum, çünki bu ilacın bir zararı yokmuş drda bir ihtimal düşük olabilir diye vermiş olabilir hepimizin düşük ihtimali var çünkü ben daha gitmedim baksana ne rahatım belki gitsem bana da verir. ilk çocuğumda ben folik asitin kullanıldığını bile bilmiyodum :86:
rahat bırak kendini kafana takıp bilmeden stres yaparsın, normal bir vitaminmiş gibi kullan tedbir diye düşün.
kaç haftalık oldu bebeşin inşallah

çok teşekkür ederim sezii=)) evet rahatladı. ben dayanamicam galiba biranönce doktora gitmek istiyorum ama kesesi görünürmü acaba bugün sata göre 4+6 dayım:S

kızlar size birşey sorcam. biliyorum daha erken ama yemeklerden turşu, zeytinyağlı limonlu şeyler görürsem dayanamıyorum sonuna kadar yiyorum tatınada doyamıyorum yani,aslında tatlıya düşkünümdür. sabah yanımdaki arkadaşım simit yiyor nasıl buramburam kokuyor, iyice iştahım açıldı
oğlumda hiç bir şey canım istemezdi sadece geceleri kalkar çilolata yerdim. bu çok fena daha hesaplarıma göre eğer doğruysa 4+3 günlük.
sizinde canınız birşeyler çekiyormu benim gibi iştah kimsede yokmu yoksa

Selam Bende 6 haftalık hamileyim. Önümüzdeki hafta doktora gidicem ama kime gideceğime karar veremiyorum. Acıbadem Bakırköy ve Internationalda önerebileceğiniz doktor var mı? Özlem Pata hakkında bilgisi olan var mı?

Turşu ileri aylarda tansiyonu yükseltebileceği için yemek yasak diye biliyorum.. Benim canım pek bişey çekmiyor 6 haftalık olmasına rağmen... Ama canı çekenleri çok duyuyorum...:94:

selam kızlar benim bugün ilk defa bulantım oldu ciddi anlamda lavaboya koştum hemen sadece öğürdüm ama o bile yetiyo insana çok kötü bişey 7+4 günlük oldum bugün ne kadar sürecek bakalım bu bulantılar zaten son günlerde her kokuyu duyar olmuştum bütün kokular tiksindirmeye başladı inş. fazla uzun sürmez bu durum.

canım bende 5+3günlük hamileyim ama bende iştahta değişiklik yok normal yani.bu kişiden kişye ve bünyeye göre değişir.ben açıkmadıktan sonra birşey yemek aklıma gelmiyor yani.

çok teşekkür ederim sezii=)) evet rahatladı. ben dayanamicam galiba biranönce doktora gitmek istiyorum ama kesesi görünürmü acaba bugün sata göre 4+6 dayım:S

canım ben tam 5+0 da gittim 0,6 mm olarak gözüküyordu ultrasonda ne kan tahliline gerek kaldı ne rahim içi ultrasona..ama galiba yumurtlama ve döllenme gününe göre değişebiliyormuş arkadaşım 5.haftada gitti göremediler birde gittiğin yerin ultrason markası yeniliği eskiliği etkiliymiş arkadaşınki eski zaman ultrasonuymuş benimki yeniydi gördüler göremezlerse 1 hafta sonra çağırıyorlar.bu arada ben gittim 10gün sonra kontrole gel kalbine bakalım dediler ücret vermedim.

ayyy bende bulantım yok diye seviniyordum yani bu bulantılar sonramı başlıyor bende şuan bişey yok 5+3 teyim ama inş olmaz.

gözün aydın güzelim...
özel sigortan varsa ve sana yakınsa memorıal şişlide Banu hanım varmış ve çok çok iyiymiş benim özel sigortam olsaydı direk ona gidecektim ama olmadı

ben yemek istemiyorum canım istiyor birde bu ara çok kilo almıştım zaten, öğlen yemeğinde brokoli çıktı zeytinyağlı limonlu aklım orda kaldı

Selam Bende 6 haftalık hamileyim. Önümüzdeki hafta doktora gidicem ama kime gideceğime karar veremiyorum. Acıbadem Bakırköy ve Internationalda önerebileceğiniz doktor var mı? Özlem Pata hakkında bilgisi olan var mı? Diye yazdım cevap verir misiniz lütfennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…