2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

gözün aydın güzelim...
özel sigortan varsa ve sana yakınsa memorıal şişlide Banu hanım varmış ve çok çok iyiymiş benim özel sigortam olsaydı direk ona gidecektim ama olmadı

seziii öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Bakıcam hemen yorumlara.. Bu arada ben tiroid hastasıyım. O nedenle acaba riskli gebelik doktoruna yani özlem pata ya yada rıza madazlıya mı gitsem dedim

ayyy bende bulantım yok diye seviniyordum yani bu bulantılar sonramı başlıyor bende şuan bişey yok 5+3 teyim ama inş olmaz.

cnm bende aynen merak ediyodum neden bulantım yok diye demekki zamanı varmış bugün itibariyle başladı inş. fazla uzun sürmez ama 3 aya kadar devam ediyomuş sanırım seninde 2 haftaya başlar herhalde

esracım ne güzel yeni başlaması benim 6.haftada başladı ve gitgide arttı şu anda sabha bir başlıyor saat 3-4e kadar çekiyorum zorla yiyiyorum zaten yarım kilo vermişim bulantı ilacı başladı doktor geçen hafta ama bıraktım çünkü sersemletiyor ve tamamen kesmiyor boşuna ilaç yüklenmektense diye bıraktım senin umarım gitgide artmaz güzelim yoksa hep tepetaklak yaşıyor gibi oluyorsun

evt cnm benim bugüne kadar fazla bi şikayetim olmadı dayanabileceğim kadar bel ağrım kasık ağrm falan olmuştu bulantımda bugün başladı çok sürmez inş. bazı arkadaşların ilk üç ay bulantıdan kusmadan dolayı kilo verdiğini duymuştum. ilaç içme bencede onun yerine tuzlu bişeyler atıştır mide fazla boş kalmasın boş oluncada öğürtü geliyo çünkü açlıktan.

cnm bende aynen merak ediyodum neden bulantım yok diye demekki zamanı varmış bugün itibariyle başladı inş. fazla uzun sürmez ama 3 aya kadar devam ediyomuş sanırım seninde 2 haftaya başlar herhalde

inş en kısa zamanda biter bulantın esracım.benimkide başlamadan biter inş.başlarsada yapacak bişey yok önemli olan bebişler onlar sağlıklı olsunda bulantı falan atlatılır.

inş en kısa zamanda biter bulantın esracım.benimkide başlamadan biter inş.başlarsada yapacak bişey yok önemli olan bebişler onlar sağlıklı olsunda bulantı falan atlatılır.

evt yeterki bebişler sağlıklı olsun bu günlerde geçecek elbet allahın izniyle. eee anne olucaz kolay deil katlanıcaz herşeye..

seziii öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Bakıcam hemen yorumlara.. Bu arada ben tiroid hastasıyım. O nedenle acaba riskli gebelik doktoruna yani özlem pata ya yada rıza madazlıya mı gitsem dedim

bende guatrım haşimato bir endokrin uzmanı takibinde olmamız gerekiyormuş tsh seviyesini hep aynı düzeyde tutmak gerekiyor dedi doktorum bende hasekide bir uzman buldu arkadaşım ona gidicem bu hafta..bakalım ne diyecek.içine kim siniyorsa ona git arkadaşım bu çok önemli içine sinmezse ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor doktorlar :) ama endokrin uzmanı edinmeni tavsiye ederim işin ehli onlar...

Acibadem Bakirkoy Prof.Mehmet Cihat Unlu yu siddetle tavsiye ederim.

canım ikimizin bebeğide aynı gün ve haftada.erken başlamış senin iştah açılması galiba bende de mide kazınması oluyor

kızlar ben tahlil yaptırdım kızamık tahlili -hayvanlardan ve çiğ etten geçen bir bakteri toxoplazma tahlili-sarılık tahlili-tam kan sayımı- idrar testi ve idrar kültürü ve guatr tahlili tsh bakıyorlar

Kızlar bugun 2 tup kan verdım ama laboratuvarda bunların ne tahlılı oldugunu soramadım. Yarın sonucları alacagız ozaman doktora tek tek soracagım ne tahlıllerı oldugunu. Ama sonucları bugun almak ıstıyorum dedıgımde hormon tahlıllerının sonuclarını 1 gun sonra verıyoruz dedıler. Bakalım yarın hem kan sonuclarını hemde kalp atısı duyucaz ınsallah.

Aslında heyecanlı degıldım ama esım cok heyecanlı bu konuda artık benıde heyecanlandırdı sagolsun

merhaba , troid testleri yaptırdım sonuçları bekliyorum tpo sonuçları ile ilgili bir bilgi var mı 329 çıkmış benim

bide adetim 3 gün gecikti tedirgin oluyorum hamilelik testi ne zaman sonuç verir.troid olduğum için erken teşhis çok önemli

Hayırlısı olsun cnmmm bende şu kesemi göreyim şu imzandan yapıcam hatta yardım alırım senden

hepinizin bebişleri hayırlı olsun RABBİM hayırlısıyla dogurup kucagınıza almayı nasip etsin yanlız unutmayın bebişlerinizin gelişimi için omega 3 şart kullanmayı unutmayın ve sahtelerine dikkat edin aslında gerçek omega 3ü ayırmanın çok kolaybi testi var ilgilenenlerle görüşe biliriz..........

sağolun arkadaşlar biraz daha sabredeyim o zaman perşembe ya da cuma yaptırayım diyorum inş kasık ağrısı yanlış alarm değildir de hamileyimdir
siz de kasık ağrısı oldu mu bi de karında gerginlik ????

evet kasık ve bel agrıları cok oldu bende. gergınlıkte vardı kasıklarımda. bırde 1 kez basım oyle sıddetlı agrıdı kı hayatımdabu kadar sıddetlı bır bas agrısı yasamamıstım. Insallah sende hamılesındır

ay inşallah 8-9 aydır uğraşıyorum bu ay yüzümüz güler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…