- Konu Sahibi mehtap8080
-
gözün aydın güzelim...
özel sigortan varsa ve sana yakınsa memorıal şişlide Banu hanım varmış ve çok çok iyiymiş benim özel sigortam olsaydı direk ona gidecektim ama olmadı
ayyy bende bulantım yok diye seviniyordum yani bu bulantılar sonramı başlıyor bende şuan bişey yok 5+3 teyim ama inş olmaz.
selam kızlar benim bugün ilk defa bulantım oldu ciddi anlamda lavaboya koştum hemen sadece öğürdüm ama o bile yetiyo insana çok kötü bişey 7+4 günlük oldum bugün ne kadar sürecek bakalım bu bulantılar zaten son günlerde her kokuyu duyar olmuştum bütün kokular tiksindirmeye başladı inş. fazla uzun sürmez bu durum.
esracım ne güzel yeni başlaması benim 6.haftada başladı ve gitgide arttı şu anda sabha bir başlıyor saat 3-4e kadar çekiyorum zorla yiyiyorum zaten yarım kilo vermişim bulantı ilacı başladı doktor geçen hafta ama bıraktım çünkü sersemletiyor ve tamamen kesmiyor boşuna ilaç yüklenmektense diye bıraktım senin umarım gitgide artmaz güzelim yoksa hep tepetaklak yaşıyor gibi oluyorsun
cnm bende aynen merak ediyodum neden bulantım yok diye demekki zamanı varmış bugün itibariyle başladı inş. fazla uzun sürmez ama 3 aya kadar devam ediyomuş sanırım seninde 2 haftaya başlar herhalde
inş en kısa zamanda biter bulantın esracım.benimkide başlamadan biter inş.başlarsada yapacak bişey yok önemli olan bebişler onlar sağlıklı olsunda bulantı falan atlatılır.
seziii öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Bakıcam hemen yorumlara.. Bu arada ben tiroid hastasıyım. O nedenle acaba riskli gebelik doktoruna yani özlem pata ya yada rıza madazlıya mı gitsem dedim
Selam Bende 6 haftalık hamileyim. Önümüzdeki hafta doktora gidicem ama kime gideceğime karar veremiyorum. Acıbadem Bakırköy ve Internationalda önerebileceğiniz doktor var mı? Özlem Pata hakkında bilgisi olan var mı? Diye yazdım cevap verir misiniz lütfennnnnn
kızlar size birşey sorcam. biliyorum daha erken ama yemeklerden turşu, zeytinyağlı limonlu şeyler görürsem dayanamıyorum sonuna kadar yiyorumtatınada doyamıyorum yani,aslında tatlıya düşkünümdür. sabah yanımdaki arkadaşım simit yiyor nasıl buramburam kokuyor, iyice iştahım açıldı
oğlumda hiç bir şey canım istemezdi sadece geceleri kalkar çilolata yerdim. bu çok fena daha hesaplarıma göre eğer doğruysa 4+3 günlük.
sizinde canınız birşeyler çekiyormu benim gibi iştah kimsede yokmu yoksa
kızlar ben tahlil yaptırdım kızamık tahlili -hayvanlardan ve çiğ etten geçen bir bakteri toxoplazma tahlili-sarılık tahlili-tam kan sayımı- idrar testi ve idrar kültürü ve guatr tahlili tsh bakıyorlar
seziii öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Bakıcam hemen yorumlara.. Bu arada ben tiroid hastasıyım. O nedenle acaba riskli gebelik doktoruna yani özlem pata ya yada rıza madazlıya mı gitsem dedim
Hayırlısı olsun cnmmm bende şu kesemi göreyim şu imzandan yapıcam hatta yardım alırım senden
hepinizin bebişleri hayırlı olsun RABBİM hayırlısıyla dogurup kucagınıza almayı nasip etsin yanlız unutmayın bebişlerinizin gelişimi için omega 3 şart kullanmayı unutmayın ve sahtelerine dikkat edin aslında gerçek omega 3ü ayırmanın çok kolaybi testi var ilgilenenlerle görüşe biliriz....0541 250 3 444
hepinizin bebişleri hayırlı olsun RABBİM hayırlısıyla dogurup kucagınıza almayı nasip etsin yanlız unutmayın bebişlerinizin gelişimi için omega 3 şart kullanmayı unutmayın ve sahtelerine dikkat edin aslında gerçek omega 3ü ayırmanın çok kolaybi testi var ilgilenenlerle görüşe biliriz....0541 250 3 444
çok teşekkür edrim canım.ben henüz dktora gitmedim 5+3 teyim daha ama bu omega 3 nasıl oluyor bilmiyorum.ilaç sanırım.ben türkiyede değilim(türkmenistandayım) numaranı vermişsin ama aramam biraz imkansız seni burada tlf ücretleri çok tutuyor.buraya yazarsan sevinirm ve birazdaha açık yazarsan iyi olur bence.şimdiden teşekkür edrim
sağolun arkadaşlar biraz daha sabredeyim o zaman perşembe ya da cuma yaptırayım diyorum inş kasık ağrısı yanlış alarm değildir de hamileyimdir
siz de kasık ağrısı oldu mu bi de karında gerginlik ????
evet kasık ve bel agrıları cok oldu bende. gergınlıkte vardı kasıklarımda. bırde 1 kez basım oyle sıddetlı agrıdı kı hayatımdabu kadar sıddetlı bır bas agrısı yasamamıstım. Insallah sende hamılesındır
günaydın canlar..nasılsınız bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?