- Konu Sahibi mehtap8080
-
canım bende de kasık ağrısı şişkinlik ve gerginlik çok oldu hatta 10 günü aşan bir süre devam etti.şimdi çok şükür 4+4 günlük hamileyim şimdiki düşüncem doktora gittiğimde meleğimin kalp atışlarını duymak.senin de yüzün gülsün inşallah...sağolun arkadaşlar biraz daha sabredeyim o zaman perşembe ya da cuma yaptırayım diyorum inş kasık ağrısı yanlış alarm değildir de hamileyimdir
siz de kasık ağrısı oldu mu bi de karında gerginlik ????
esra1980 niye ağrırki kuyruk sokumu bende sinemaya gitmiştim çok oturduğum için ağrıdığını düşündümzorlamış olabilirmisin kendini
bide adetim 3 gün gecikti tedirgin oluyorum hamilelik testi ne zaman sonuç verir.troid olduğum için erken teşhis çok önemli
Benim 6+1 gün oldu ama Doktorum sadece folbiol e devam et dedi. Başka bir ilaç vermedi. Şimdi görüyorumda herkes progestan yada multivitamin kullanıyor bana niye vermedi acaba?
canım gözün aydın herşey normalmiş.senin bebişin benimkine göre daha büyük umarım bende senin gibi sağ salim duyarım kalp atışlarınıOncelıkle aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız.
Kızlar dun kan tahlılı yaptırmıstım bugun sonucları aldım. kanda bakılan seylerı bırazdan nette arastırıcam ama burayada yazayım merak edenler varsa bakarlar netten
AKS
UREG
KREA
AST2
ALT2
Hepsı normal cıktı.
Bugun bebegımı gordumoyle guzel bırsey kı Rabbım hepınıze yasatsın. 1.4 cm olmus kalp atısınıda gorduk. Icımde bır canlı var kalbı var ve atıyor o bır melek. Rabbım sen nelere kadirsin.
Benım bebegımın ne kadarlık oldugunu hesaplama konusunda doktorla aramda uyusmazlık oluyordu onuda kesınlestırdık. cumartesılerı 1er hafta atlayarak hesapla dedı sanırım gec dollenme falan yanı 7+4 haftalıgız. Cok guzel bırsey yaaa cok guzel.
Sımdı sırada ıkılı test var ama ben marmarısteyım burda hastanede yapılmıyor ozelede gıtmek ıstemıyorum sanırım onuda Aydın da yaptırıcam.
Selam kızlar.Ben de hamile olduğumu 19 aralıkta evde yaptığım testle öğrendim.İnanamadım.Dün doktora gittim ve keseyi gördük.Şu an 4,5 haftalık hamileyim.2 hafta sonra inşallah bebeği görüp kalp atışlarını dinleyeceğiz.Sanırım kalp atışlarını duyana kadar da hala hamile olduğuma inanamıyacağım.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?