2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

günaydın kızlar nasılsınız? ben dün gece çok üşüdüm ayaklarım hiç ısınmadı çelik gibiydi. kansızlık var galiba bide kuyruk sokumum ağrıdı doktora gidince anlatıcam şikayetlerimi bakalım ne diycek.

iyiyim canım çok şükür işteyim masaya başımı koyup uyuyasım geliyor sadece :97:

canım bende de kasık ağrısı şişkinlik ve gerginlik çok oldu hatta 10 günü aşan bir süre devam etti.şimdi çok şükür 4+4 günlük hamileyim şimdiki düşüncem doktora gittiğimde meleğimin kalp atışlarını duymak.senin de yüzün gülsün inşallah...

esra1980 niye ağrırki kuyruk sokumu bende sinemaya gitmiştim çok oturduğum için ağrıdığını düşündüm zorlamış olabilirmisin kendini

arkadaşlar ben maltepede oturuyorum burada hangi doktora hangi hastaneye gideceğimi bilmiyorum fikri olan varmı

esra1980 niye ağrırki kuyruk sokumu bende sinemaya gitmiştim çok oturduğum için ağrıdığını düşündüm zorlamış olabilirmisin kendini

cnm aslında işim ağır deil kocagün oturuyorum ama bu yakınlarda belimin alt tarafı kalçam çok ağrıyor en çokta akşamları sanırım bütüngün oturmaktan çok fazla yoruluncada ağrıyor uyumak dinlenmek gerek bol bol zaten istemesemde akşam 9 dedi mi tavuklar gibi tünüyorum.

bencede akşama kadar oturmaktan ağrıyor uzanmak gerekiyor, 8 saat işte oturunca evde daha fazla oturamıyorum yemekten sonra hemen uzanıyorum, otur otur biryerlerim büyüyecek zaten

3 ocakta hamile olduğumu öğrendim. Bendede multikistikover vardı.2 yıldır istediğimiz halde bebek sahibi olamıyorduk. Klomen kullandım. ilk aydan işe yaradı. 8 hafta 4 günlük hamileyim.
Çok aşırı miğde bulantım ve çarpıntım var bunlar yüzünden doru dürüst sevinemiyorum bile. Ne zaman geçecek bilen var mı?

Günaydın kızlar bende 6 haftalık hamileyim Haftaya kalp atışlarını dinleyecegim çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin öptüm hepinizi

Oncelıkle aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız.
Kızlar dun kan tahlılı yaptırmıstım bugun sonucları aldım. kanda bakılan seylerı bırazdan nette arastırıcam ama burayada yazayım merak edenler varsa bakarlar netten
AKS
UREG
KREA
AST2
ALT2
Hepsı normal cıktı.
Bugun bebegımı gordum oyle guzel bırsey kı Rabbım hepınıze yasatsın. 1.4 cm olmus kalp atısınıda gorduk. Icımde bır canlı var kalbı var ve atıyor o bır melek. Rabbım sen nelere kadirsin.

Benım bebegımın ne kadarlık oldugunu hesaplama konusunda doktorla aramda uyusmazlık oluyordu onuda kesınlestırdık. cumartesılerı 1er hafta atlayarak hesapla dedı sanırım gec dollenme falan yanı 7+4 haftalıgız. Cok guzel bırsey yaaa cok guzel.

Sımdı sırada ıkılı test var ama ben marmarısteyım burda hastanede yapılmıyor ozelede gıtmek ıstemıyorum sanırım onuda Aydın da yaptırıcam.

Selam kızlar,

Bende hamile olduğumu 3 ocakta öğrendim ben çok zor süreçlerden geçtim 2005 yılından tüp bebek deniyorum nihayet son transferimde dondurulmuşlarımla hamile kaldım şu anda 7 haftalık hamileyim.RABBİM hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.AMİN

bide adetim 3 gün gecikti tedirgin oluyorum hamilelik testi ne zaman sonuç verir.troid olduğum için erken teşhis çok önemli

TPO benimde yüksek 500 lerde.. Ben adetim birgün geçdiğinde hemen baktım. Önce idrar testinde sonrada kanda çıktı yani hemen yapabilirsin.. Bu arada troide bir an önce baktırmak gerekiyor tabi .. Eğer 0,3 ile 2,5 arasında ise TSH ın normalmiş doktor bana öyle dedi. Ve hemen ilaç dozunu % 20 artırdı. doktorum çok ilgili ve deneyimli bu konuda İntermedde Leyla Gürbüz.. Herkese tavsiye ederim.

Benim 6+1 gün oldu ama Doktorum sadece folbiol e devam et dedi. Başka bir ilaç vermedi. Şimdi görüyorumda herkes progestan yada multivitamin kullanıyor bana niye vermedi acaba?

Benim 6+1 gün oldu ama Doktorum sadece folbiol e devam et dedi. Başka bir ilaç vermedi. Şimdi görüyorumda herkes progestan yada multivitamin kullanıyor bana niye vermedi acaba?

Bende sordum doktoruma bu konuyu folbıol ıcınden sen vıtamınını alıyorsun zaten kan tahlıllerındede sorun cıkmadı vucuduna fazladan ılac takvıyesı gerek yok dedı belkı senın durumunda benımkı gıbıdır o yuzden doktorun gerek gormemıstır. Yada tahlıllerın henuz yapılmadıysa yaptıktan sonra degerlendırecektır doktor endıselenme...

selam arkadaslar ben aranizda daha yeniyim size bi kac soru sormak istiyorum benim adetim duzensiz gecen ay 20 sinde olmam gerekiodu 25 inde oldum hic bu kadar gec kalmazdi bu ayda 25 ini bekledim gene olmadim bugunde hic bi belirti yok goguslerde sislik var o kadar acaba hamilemiyim ki?:18:ALLAH ISTEYEN HERKESI EVLAT SAHIBI YAPSIN (amin)BEBEGINI BEKLEYENLERIDE ALLAH SAG SALIM KUCAKLARINA ALMAYI NASIP ETSIN (amin)

canım gözün aydın herşey normalmiş.senin bebişin benimkine göre daha büyük umarım bende senin gibi sağ salim duyarım kalp atışlarını

Selam kızlar.Ben de hamile olduğumu 19 aralıkta evde yaptığım testle öğrendim.İnanamadım.Dün doktora gittim ve keseyi gördük.Şu an 4,5 haftalık hamileyim.2 hafta sonra inşallah bebeği görüp kalp atışlarını dinleyeceğiz.Sanırım kalp atışlarını duyana kadar da hala hamile olduğuma inanamıyacağım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah...

Pardon yaa 19 aralık değil 19 ocak olacak o:)

Son düzenleme:

ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN SAG SALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN inci tanem sen hamile oldugunu nasil anladin ewdemi test yaptin adetin kac gun gecikti ve duzenlimiydi duzensizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…