2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN SAG SALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN inci tanem sen hamile oldugunu nasil anladin ewdemi test yaptin adetin kac gun gecikti ve duzenlimiydi duzensizmi

Aminnn.Bende hiç bir belirti yoktu sadece adet gecikmesi oldu.Adetim düzenliydi çünkü 1 senedir doğum kontrol hapıyla korunuyordum.Sadece bu ay korunmadık ve ilk denemede hamile kaldım.O yüzden hala inanamıyorum benim sat:18 aralıktı ama beklenen adet tarihi 15 ocaktı.Bende 19 ocakta test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür.

anladim benim duzensizdi ilac iciyorum gecen ay 5 gun gec geldi 20 sindeyken 25 inde bu ayda daha gelmedi sadece goguslerde sislik var normalde 1 hafta onceden baslardi agrilar artik hayirlisi bilmiyorum

canım gözün aydın herşey normalmiş.senin bebişin benimkine göre daha büyük umarım bende senin gibi sağ salim duyarım kalp atışlarını

Tesekkur ederım canım. Hepimizin duası bu bırbırımız ıcın Allah saglıklı bebekler nasıp etsın. Bu kadar dua ulasıyordur sanırım Rabbıme.

Ben kalp atıslarını duyamadım burda askeri hastaneye gıdıyorum sanırım cıhazlar bıraz eskı bebegıızı bıle 8 haftalık olunca gorduk ama esım kalp atıslarının hareketını gormus doktor ona ıyıca gosterdı oda ballandıra ballandıra bana anlattı.

Rabbım hepimizin dualarını kabul etsın ınsallah.

bide adetim 3 gün gecikti tedirgin oluyorum hamilelik testi ne zaman sonuç verir.troid olduğum için erken teşhis çok önemli

benim adet gecikmemin 6.gününde bakmıştım tahlil çift çizgi çıktı kan tahlili baktırmak istersen hemen çıkar bazı testler var 2 gün geçsede gösteriyormuş hamileliği eczaneler biliyor güzelim bende guatr tahlili yaptırdım yarın sonucu çıkacak ama 3 senedir ilaç kullandığım ve 1 ay öncede tahlil baktırdığım için pek kötü çıkmaz ama tpo guatrın savaşını gösteriyor o hiç sıfırlanmıyor canım sadece düşüyor ama takip şart riskli gebe grubundayız ve endokrin uzmanı şart

güzelim bu ilk tahlillermi bahsettiğin tahlilleri yapmadılar henüz bana ben 7+3de gitmiştim başka tahliller yapıldı ?? bana tsh kızamık kan idrar falan baktılar

Aramıza hoşgeldinnnn

güzelim bu ilk tahlillermi bahsettiğin tahlilleri yapmadılar henüz bana ben 7+3de gitmiştim başka tahliller yapıldı ?? bana tsh kızamık kan idrar falan baktılar

evet canım ılk kez tahlıl yaptırdım. Gebelık ıcın (beta hcg) yaptırdıgım tahlılı saymıyorum. bunlarda aclık kan sekerı bobrek karacıger tam kan sayımı falan mıs

merhaba ben sadece folic kullanıyorum şuanda. norveç somonu yemeye çalışıyorum özellikle ikeanın marketinden alıyorum ama dondurulmuş ürün nekadar sağlıklı bilemiyorum. nedir sizin bu bahsettiğiniz test yardımcı olursanız sevinirim

evet canım ılk kez tahlıl yaptırdım. Gebelık ıcın (beta hcg) yaptırdıgım tahlılı saymıyorum. bunlarda aclık kan sekerı bobrek karacıger tam kan sayımı falan mıs

sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim allah tamamına erdirsin kucağımıza almayı nasip etsin
bana bakılmadı her hastane farklı mı çalışıyor acaba neyse ben aralık ayında check-up yaptırmıştım iyi yine :)

sevkancım akıntın normal o bendede var ve gebelik belirtilerinden zaten o akıntı.diğeri hakkında yorum yapamıcağım çünkü bende olmuyor.:93::93::93:

Canım bu akıntı normal degılmıs doktor bunun ıcın fıtıl verdı 2 tane bırını bugun bırını 3 gun sonra kullanıcam. Pembe akıntı ıcın normal dedı. Basklarının pembe degıl resmen kan gelıyormus. Canımıı herseye sıkmamak lazım ya.

Arkadaşlar ben yarın regli tarihine göre hafta hafta sayıyorum 8 çıkıyor yani 8. haftayı bitiriyorum 8 haftalık mı oluyorum yoksa bittiği için 9 haftalıkmı demem gerekiyor ve ona göre mi bebek gelişimini sitelerini okumam gerekiyor
kafam karıştı açıkçası :26:

internette okudum da 4,5 haftalıkken kalp atmaya başlarmış dediğin gibi senin gittiğin yerde cihaz eski ondandır.ama olsun herşey normalmiş ne güzel.bende bu cumartesi gidicem doktora 5 haftalık oluyor meleğim inşallah doktorum güzel şeyler söyler

canımm gözün aydın diyelim ozaman. günler geçmek bilmezken aylar nasıl geçecek off

aminnn.. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

nette gebelik hesaplayıcı siteler var 8+6 ya kadar 9.gebelik haftalarına bakmak gerek diye biliyorum

sanırım beş haftalık, adet tarihine görede böyle ama. doktor tam bir şey demedi. hcg değerim 1970. ultrasonda kese gözükmedi. ilk bebeğim tutunamadan düştü. şimdi çok korkuyorum. çok dikkat ediyorum. inşallah bu sağlıklı olsun. hamileyim demeye bile çekiniyorum. eskişehir de hangi doktoru tavsiye edersiniz? ilk muayenemi irfan dikdere yaptı. ümit sağlık tanser şenses yada onvak sabahattin akyıl'a gitmeyi düşünüyorum ama. bilen varmı nasılar?

gözün aydın hayırlı olsun bebişin

teşekkür ederim tatlım bende öyle tahmin ediyordum ama emin olamıyordum sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…