- Konu Sahibi mehtap8080
-
ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN SAG SALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN inci tanem sen hamile oldugunu nasil anladin ewdemi test yaptin adetin kac gun gecikti ve duzenlimiydi duzensizmi
anladim benim duzensizdi ilac iciyorum gecen ay 5 gun gec geldi 20 sindeyken 25 inde bu ayda daha gelmedi sadece goguslerde sislik var normalde 1 hafta onceden baslardi agrilar artik hayirlisi bilmiyorum
canım gözün aydın herşey normalmiş.senin bebişin benimkine göre daha büyük umarım bende senin gibi sağ salim duyarım kalp atışlarını
bide adetim 3 gün gecikti tedirgin oluyorum hamilelik testi ne zaman sonuç verir.troid olduğum için erken teşhis çok önemli
Oncelıkle aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız.
Kızlar dun kan tahlılı yaptırmıstım bugun sonucları aldım. kanda bakılan seylerı bırazdan nette arastırıcam ama burayada yazayım merak edenler varsa bakarlar netten
AKS
UREG
KREA
AST2
ALT2
Hepsı normal cıktı.
Bugun bebegımı gordumoyle guzel bırsey kı Rabbım hepınıze yasatsın. 1.4 cm olmus kalp atısınıda gorduk. Icımde bır canlı var kalbı var ve atıyor o bır melek. Rabbım sen nelere kadirsin.
Benım bebegımın ne kadarlık oldugunu hesaplama konusunda doktorla aramda uyusmazlık oluyordu onuda kesınlestırdık. cumartesılerı 1er hafta atlayarak hesapla dedı sanırım gec dollenme falan yanı 7+4 haftalıgız. Cok guzel bırsey yaaa cok guzel.
Sımdı sırada ıkılı test var ama ben marmarısteyım burda hastanede yapılmıyor ozelede gıtmek ıstemıyorum sanırım onuda Aydın da yaptırıcam.
Selam kızlar,
Bende hamile olduğumu 3 ocakta öğrendim ben çok zor süreçlerden geçtim 2005 yılından tüp bebek deniyorum nihayet son transferimde dondurulmuşlarımla hamile kaldım şu anda 7 haftalık hamileyim.RABBİM hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.AMİN
güzelim bu ilk tahlillermi bahsettiğin tahlilleri yapmadılar henüz bana ben 7+3de gitmiştim başka tahliller yapıldı ?? bana tsh kızamık kan idrar falan baktılar
hepinizin bebişleri hayırlı olsun RABBİM hayırlısıyla dogurup kucagınıza almayı nasip etsin yanlız unutmayın bebişlerinizin gelişimi için omega 3 şart kullanmayı unutmayın ve sahtelerine dikkat edin aslında gerçek omega 3ü ayırmanın çok kolaybi testi var ilgilenenlerle görüşe biliriz..........
evet canım ılk kez tahlıl yaptırdım. Gebelık ıcın (beta hcg) yaptırdıgım tahlılı saymıyorum. bunlarda aclık kan sekerı bobrek karacıger tam kan sayımı falan mıs
sevkancım akıntın normal o bendede var ve gebelik belirtilerinden zaten o akıntı.diğeri hakkında yorum yapamıcağım çünkü bende olmuyor.:93::93::93:
internette okudum da 4,5 haftalıkken kalp atmaya başlarmış dediğin gibi senin gittiğin yerde cihaz eski ondandır.ama olsun herşey normalmiş ne güzel.bende bu cumartesi gidicem doktora 5 haftalık oluyor meleğim inşallah doktorum güzel şeyler söylerTesekkur ederım canım. Hepimizin duası bu bırbırımız ıcın Allah saglıklı bebekler nasıp etsın. Bu kadar dua ulasıyordur sanırım Rabbıme.
Ben kalp atıslarını duyamadım burda askeri hastaneye gıdıyorum sanırım cıhazlar bıraz eskı bebegıızı bıle 8 haftalık olunca gorduk ama esım kalp atıslarının hareketını gormus doktor ona ıyıca gosterdı oda ballandıra ballandıra bana anlattı.
Rabbım hepimizin dualarını kabul etsın ınsallah.
Selam kızlar,
Bende hamile olduğumu 3 ocakta öğrendim ben çok zor süreçlerden geçtim 2005 yılından tüp bebek deniyorum nihayet son transferimde dondurulmuşlarımla hamile kaldım şu anda 7 haftalık hamileyim.RABBİM hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.AMİN
selam arkadaslar ben aranizda daha yeniyim size bi kac soru sormak istiyorum benim adetim duzensiz gecen ay 20 sinde olmam gerekiodu 25 inde oldum hic bu kadar gec kalmazdi bu ayda 25 ini bekledim gene olmadim bugunde hic bi belirti yok goguslerde sislik var o kadar acaba hamilemiyim ki?:18:ALLAH ISTEYEN HERKESI EVLAT SAHIBI YAPSIN(amin)BEBEGINI BEKLEYENLERIDE ALLAH SAG SALIM KUCAKLARINA ALMAYI NASIP ETSIN (amin)
Arkadaşlar ben yarın regli tarihine göre hafta hafta sayıyorum 8 çıkıyor yani 8. haftayı bitiriyorum 8 haftalık mı oluyorum yoksa bittiği için 9 haftalıkmı demem gerekiyor ve ona göre mi bebek gelişimini sitelerini okumam gerekiyor
kafam karıştı açıkçası :26:
sanırım beş haftalık, adet tarihine görede böyle ama. doktor tam bir şey demedi. hcg değerim 1970. ultrasonda kese gözükmedi. ilk bebeğim tutunamadan düştü. şimdi çok korkuyorum. çok dikkat ediyorum. inşallah bu sağlıklı olsun. hamileyim demeye bile çekiniyorum. eskişehir de hangi doktoru tavsiye edersiniz? ilk muayenemi irfan dikdere yaptı. ümit sağlık tanser şenses yada onvak sabahattin akyıl'a gitmeyi düşünüyorum ama. bilen varmı nasılar?
gözün aydın hayırlı olsun bebişin
canımm gözün aydın diyelim ozaman. günler geçmek bilmezken aylar nasıl geçecek off
aminnn.. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
nette gebelik hesaplayıcı siteler var 8+6 ya kadar 9.gebelik haftalarına bakmak gerek diye biliyorum
Arkadaşlar ben yarın regli tarihine göre hafta hafta sayıyorum 8 çıkıyor yani 8. haftayı bitiriyorum 8 haftalık mı oluyorum yoksa bittiği için 9 haftalıkmı demem gerekiyor ve ona göre mi bebek gelişimini sitelerini okumam gerekiyor
kafam karıştı açıkçası :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?