- Konu Sahibi mehtap8080
-
Teşekkür ederim hoşbulduk.Aramıza hoşgeldinnnn
[COLOR="darkred" .!.:potendia;[/COLOR]17335511]canımm gözün aydın diyelim ozaman. günler geçmek bilmezken aylar nasıl geçecek off
Teşekkür ederim canım ama emin ol günler geçmiyo ben zorlu yollardan geçtiğim için ne olursa panik yapıyorum işte Ağustosun 10-15 gelirmi bilmiyorum çünkü ben RABBİM nasip ederse ikiz annesi olacağım .Bebişleride 36 haftalıkken alıyorarmış.RABBİM hepimizn bebişini kucağımız almayı nasip etsin.
Gözünaydın canım RABBİM nazarlardan saklasın.sanırım beş haftalık, adet tarihine görede böyle ama. doktor tam bir şey demedi. hcg değerim 1970. ultrasonda kese gözükmedi. ilk bebeğim tutunamadan düştü. şimdi çok korkuyorum. çok dikkat ediyorum. inşallah bu sağlıklı olsun. hamileyim demeye bile çekiniyorum. eskişehir de hangi doktoru tavsiye edersiniz? ilk muayenemi irfan dikdere yaptı. ümit sağlık tanser şenses yada onvak sabahattin akyıl'a gitmeyi düşünüyorum ama. bilen varmı nasılar?
Potendia
Teşekkür ederim canım ama emin ol günler geçmiyo ben zorlu yollardan geçtiğim için ne olursa panik yapıyorum işte Ağustosun 10-15 gelirmi bilmiyorum çünkü ben RABBİM nasip ederse ikiz annesi olacağım .Bebişleride 36 haftalıkken alıyorarmış.RABBİM hepimizn bebişini kucağımız almayı nasip etsin.
Gözünaydın canım RABBİM nazarlardan saklasın.
Gözünaydın canım RABBİM nazarlardan saklasın.
slm tüm anne adayları benim biraz yardımınıza desteğinize ihtiyacım var yardımcı olursanız tecrübelerinize göre sevinirim
son adet tarihim25 aralıktı 28 günde bir adet oluyorum ve düzenli oldu şimdiye kadar22inde adet olmam gerekiyordu olmadım ama adet olacakmışım gibi hep karnım belim ağrıdı 24ünde test yaptım idrarda negatif çıktı dr a gitmeye korkuyorum olumsuz sonuç çıkarsa diye ama başka belirtim de yok
Kızlar 7-8 haftalık olupta kese ıcınde bebegını gorenler tahmını bır test varmıs bebegın cınsıyetıyle ılgılı. o sayfalarda sorfdeyım beklerım.
merhaba arkadaşım umarım hamilesindir. benim idrarımda da negatif çıkmıştı baktım halen olmuyo kan testi yaptırdım ve pozitifi gördüm=)) belli bi değere ulaşmadan çoğu idrar testinde çıkmıyor bence hemen kanda baktır
ay nasıl geçiliyo o sayfaya benim gibi web cahili bi insan nasıl gelir acaba yardım pls
kızlar 2011 eylül anneleri topiğine de yazdım azönce nette gezinirken sağlık ocaklarına ilk 14 hafta içinde kayıt yapılması ve kart açtırılması gerekiyo gibi bişiler okudum nedir bilgisi olan varmı acaba??
korkumdan gidemiyorum çünkü altı aydır bekliyoruz bugünü ilk defa böyle gecikmem oldu haftasonuna kadar bekleyim diyorum ama meraktan da ölecem
7 Ocak'ta öğrendim bende anne olacağımı:))Evde test yaptıktan sonra dirkt doktoruma gittim bebeğimi görmek için:)(5 tane test yapmıştım:))Bebeğimide gördük:)Tam herşey yolunda giderken bir hafta sonra kanamam olduTuvalete girdiğimde gördüğüm bir tür kanama..Ömrümden yılları aldı götürdü...Sonra koşa koşa doktoruma gittim..Bebeğim bir hafta öncesine göre büyümüştü:)Bir sorun gözükmüyordu..8 saatte bir günde 3 progestanla işin çözüleceğini söyledi..Ve yatış:)yattım..ilacımı düzenli aldım..ama yine tam bir hafta sonra yine aynı saatlerde başka bir kanama daha..yine tuvalette yakaladı bizi..Yine koştur koştur doktora..Bu sefer başka bir doktora daha gittim..Bebeğimi gördük..kalp atışlarını dinledik..6 hafta 4 günlük gözüktü ultrasonda.. sonrada kendi doktoruma gittim..o sadece keseyi gördüğünü söyledi sonrada bazı kalp atışları duyduğunu ama benim nabzımla karışabileceğini söyledi..haftaya tekrar gel yine bakacağız dedi..ama ilk gittiğim doktor vajinal ultrasonla baktı..mutlaka aradaki farkın sebebi buydu..bir hafta yata yata geçti bile:)yarın yine gideceğim..umarım bebeğim büyümüş ve kocaman olmuştur:))ben onun rahat etmesi için 2 haftadır herşeyi bıraktım yatıyorum..hiçbir zararlı besini ağzıma sürmedim..
şimdilerin anneleri çok pimpirikli olduklarındanmı ne bebekleride pek nazlı oluyor galiba:))
Ama anne olmak herşeye değer..
bebeğim için katlanamayacağım şey yok..
herkes güçlü olsun kızlar..unutmayın kuantum diye birşey var.....
neye inanırsak o olur ve yukarıda dualarımızı bekleyen RABBİM var..
Kimse duasını birbirinden esirgemesin..
slm arkadaşlar bende hamile olduğumu pazartesi günü öğrendim.ozaman Beta HCG testim 85 di bugün tekrarladım.yani 2 gün sonra 270.sizce normal mi?lütfen yardım edin
hoşgeldin aramızaben normal die biliyorum. sat kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?