- Konu Sahibi mehtap8080
-
Canım bu akıntı normal degılmıs doktor bunun ıcın fıtıl verdı 2 tane bırını bugun bırını 3 gun sonra kullanıcam. Pembe akıntı ıcın normal dedı. Basklarının pembe degıl resmen kan gelıyormus. Canımıı herseye sıkmamak lazım ya.
şu an 7 haftalık hamileyim ilk gittiğimde bütün değerlerim yüksekti herşey normaldi geçen hafta bi kaç damla lekelenme oldu ve hemen dr gittim vajinal ultrason yaptı normalde bebeğin kalp atışını duycaktık ama olmadı dr 10 gün daha bekleyelimdedi 2 dr gittim ikiside kesede bebeği göremedi bu benim ilk hamileliğim ve bebeğim olmasını sizler gibi çok istiyorum herşeyin hayırlısı diyorum ama çok korkuyorum hemde çok
7 Ocak'ta öğrendim bende anne olacağımı:))Evde test yaptıktan sonra dirkt doktoruma gittim bebeğimi görmek için:)(5 tane test yapmıştım:))Bebeğimide gördük:)Tam herşey yolunda giderken bir hafta sonra kanamam olduTuvalete girdiğimde gördüğüm bir tür kanama..Ömrümden yılları aldı götürdü...Sonra koşa koşa doktoruma gittim..Bebeğim bir hafta öncesine göre büyümüştü:)Bir sorun gözükmüyordu..8 saatte bir günde 3 progestanla işin çözüleceğini söyledi..Ve yatış:)yattım..ilacımı düzenli aldım..ama yine tam bir hafta sonra yine aynı saatlerde başka bir kanama daha..yine tuvalette yakaladı bizi..Yine koştur koştur doktora..Bu sefer başka bir doktora daha gittim..Bebeğimi gördük..kalp atışlarını dinledik..6 hafta 4 günlük gözüktü ultrasonda.. sonrada kendi doktoruma gittim..o sadece keseyi gördüğünü söyledi sonrada bazı kalp atışları duyduğunu ama benim nabzımla karışabileceğini söyledi..haftaya tekrar gel yine bakacağız dedi..ama ilk gittiğim doktor vajinal ultrasonla baktı..mutlaka aradaki farkın sebebi buydu..bir hafta yata yata geçti bile:)yarın yine gideceğim..umarım bebeğim büyümüş ve kocaman olmuştur:))ben onun rahat etmesi için 2 haftadır herşeyi bıraktım yatıyorum..hiçbir zararlı besini ağzıma sürmedim..
şimdilerin anneleri çok pimpirikli olduklarındanmı ne bebekleride pek nazlı oluyor galiba:))
Ama anne olmak herşeye değer..
bebeğim için katlanamayacağım şey yok..
herkes güçlü olsun kızlar..unutmayın kuantum diye birşey var.....
neye inanırsak o olur ve yukarıda dualarımızı bekleyen RABBİM var..
Kimse duasını birbirinden esirgemesin..
şu an 7 haftalık hamileyim ilk gittiğimde bütün değerlerim yüksekti herşey normaldi geçen hafta bi kaç damla lekelenme oldu ve hemen dr gittim vajinal ultrason yaptı normalde bebeğin kalp atışını duycaktık ama olmadı dr 10 gün daha bekleyelimdedi 2 dr gittim ikiside kesede bebeği göremedi bu benim ilk hamileliğim ve bebeğim olmasını sizler gibi çok istiyorum herşeyin hayırlısı diyorum ama çok korkuyorum hemde çok
canım üzülme inşllh bişey yoktur 2 hafta sonra duyarsın.. benimde gecen sene başımdan aynı olay gecti ve kürtaj olmak zorunda kaldım..inşllh seninki öyle degildir..rabbim kimseye yaşatmasın..şuandada 7 haftalık hamileyim gecen hafta gittim 1 hafta sonra gel dedi kalp atışlarını dinleyelim dedi hep endişelerim var ama rabbime bol bol dua edıyorum yarın gidecem ve inşllh kötü bir şeyler duymak istemiyorummmm....
valla bilemiyorum artık canım mahfoldum kesede bebek yok delirmek üzereyim alllahım dualarımızı kabul eder inş.
allahım inş meleğinin kalp atışlarını duymayı nasip eder.
Slm arkadasim.bendede ayni sorun vardi ilk gídisimde banada progestron verdi ama o kesmedi ara ara kanamalarim devam etti ozellikle tuvalete gittikten sonra gecen hafta progynex adlı bir igne verdi 5 tane ilk gün 2 adet sonra bırer adet vuruldum simdi cok sükür iyiyim bu igneyi danıs doktoruna bana cok ıyı geldı umarım senınde bıter lekelenmelerın.nekadar gerdigíni stres yaptigini cok iyi biliyorum allah yardimcimiz olsun.
Kızlar o kadar kötüyüm ki evimden mutfağımdan tiksindiğimi evde su bile içemediğimi daha önce yazmıştım hayattan koptum sanki sürekli yatıorum yatağımı bile zor topluorum evim leş gibi oldu mide bulantısından tv bile zor izliorum 1 haftadır yemek yemedim yani cips simit bir kere meyve birkaç kerede yoğurt yedim açlıktan ağlıorum bişi yediğimde midem okdr acıorki yatamıorum bile dün gece soda içtim belki midem rahatlar diye ama rahatylayamadım kusura bakmayın açık yazıorum geğiremedim okdr canımı acıttıki neyse bir pozisyon buldum yatabilmek için ama karnım acıdı o an içimden hamile olmasaydım ne rahattım bir daha hiç rahat uyuyamacağım hayatım bitti diye geçti
ne düşündüğümü sabah anladım okadar üzüldümki yani ben okadar isteyerek planlayarak hamile kaldımki dilimde bebek hariç bişi olmazdı
şimdi tövbe diorum sinirlerim bozuldu
Canım bu sıteden faydalanabılırsın.
Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?