2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

hayırlı olsun güzelim aramıza hoşgeldin

Gözünaydın canım RABBİM nazarlardan saklasın.

AMİNN HEPİMİZİN BEBİŞİNİ KORUSUN ALLAH'IM.

ARKADAŞLAR YAA BEN BİR AY ÖNCE DOKTORA GİTTİM VE NODÜL GUATR TEŞHİSİ KONDU.O GÜNDEN BERİDE LEVOTİRON DİYE İLAÇ KULLANIYORUM. DOKTOR RANDEVUSU EN ERKEN PAZARTESİ ALABİLDİM O YÜZDEN SORAMADIM DAHA. ÖNÜMÜZDEKİ BİRKAÇ GÜN ALACAĞIM İLACI ETKİSİ OLURMUKİ BEBEĞE. KULLANAN VARMI?[/QUOTE]

güzelim bende kullanıyorum o ilacı bebeğe etkisi yok ama ben guatrım çalışmadığı için kullanıyorum iki tanede küçük nodülüm var büyümüyor allaha şükür..guatr hormonum çalışmadığı için hamileyken kullanmam şart ama seninki nodül küçültmek içinse bilemiyorum en iyisini doktorun bilir güzelim

Merhaba arkadaşlar ; ben daha dünden önceki gün öğrendim hamile olduğumu 1,5 yıllık beklentinin ardından zaten gözüm yollardaydı çok üzülmüştüm hamile kalamıyorum diye baya zor yollardan geçtim ve hiç ümidim yoktu ama şükürler olsun hamiş mişim regl tarihime gör 4+2 günlük bebişim ben ne yazıkki daha ultrasonda göremedim.bir hafta daha beklemem gerekiyomuş dr öle söyledi şimdi çok küçük göremezsen sinirlerin bozulur hatta kalp atışları sanırım 6.haftada duyulabiliyormuş günler geçmek bilmiyor şimdi bana aslında keşke bu kadar erken öğrenmeseydim diyorum çok stres yaptım çünkü elimde değil neyse şimdi bol bol şükretme dua etme zamanı demi? Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamak nasip etsin

bende bugün doktora gittim 4 haftalık dedi doktor ultrasonda baktı kese görünüyor 15gün sonrada kalp atışı için gel dedi çok heycanlıyım :))

hayırlı olsun güzelim aramıza hoşgeldin

bende bugün doktora gittim 4 haftalık dedi doktor ultrasonda baktı kese görünüyor 15gün sonrada kalp atışı için gel dedi çok heycanlıyım :))
hayırlı olsun canım darısı başıma ben daha göremedim ultrasonla dr gitmedim yani henüz kararsızım gidip gitmeme konusunda hcg kaç çıktı canım senin benim 117.64 tü 2 gün önce 4+2 yim şuan

canım hiç sinirlerini bozma bak allaha şükür bebeğin varki onu görmek için uğraşıyorsun merak ediyorsun ne kadar güzel bisey:) ben sadece keseyi görmek için bile 2buçuk hafta bekledim ben ilk doktora gittim 1veya 2haftalık dedi.. sabırla bekledim allaha şükür bebek varki bekliyoruz canım:81:

senin adına çok sevindim umarım biri erkek biri kızdır yani ben öyle olsun çok isterdim
Bende öyle istiyorum canımda bundan önce bi hamile kalabilsem benimde bebişim olsa eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun diyodum şimdide senin düşündüğün gibi düşünüyorum çokmu şey istiyorum diyorum kendi kendime:))) Canım arkadaşımda normal yollardan hamile kaldı idrarda bebişi 2 aylık ikinciyi çizgiyi görebildi düşün artık.İnşallah hamilesindir canım bence biran önce kan testi yaptır. Canım hemen panik yapma ben tüp bebekle hamile kaldım benimde 2 hafta arayla kanama oldu senin gibi bende senin gibi panik olmuştum bide beni düşün 2005 yılından beri uğraşıyorum bebiş ara ara kanamalar ve lekenmeler olabilir demişti böyle durumlarda sırt üstü yatıp dinleneceksiniz dedi çünkü bebek yerleşirken içimize kılcal damarlara baskı oluyomuş galiba onlarda kanama yapıyorlarmış.
slm arkadaşlar bende hamile olduğumu pazartesi günü öğrendim.ozaman Beta HCG testim 85 di bugün tekrarladım.yani 2 gün sonra 270.sizce normal mi?lütfen yardım edin
Gözünaydın canım hoşgeldin aramıza.Katlaması normal böyle olması gerekiyo zaten.
bende tüp bebek tedavisi sonucu çok şükür hamleyim 5+4 gün dün kesemizi gördük ama bidaha 3 hafta sonra çağırdı bana çok uzun geldi sizce normalmii.

Canım normal benide doktorum öyle çağırdı bende ayın 25 inde gittim kalp atışlarını duymaya ense kalınlığı içinde şubatın 25 inde gel dedi.

hayırlı olsun canım darısı başıma ben daha göremedim ultrasonla dr gitmedim yani henüz kararsızım gidip gitmeme konusunda hcg kaç çıktı canım senin benim 117.64 tü 2 gün önce 4+2 yim şuan

sağol canım sende görürsün inşallah.doktor bana 1veya 2haftalık dediğinde hcg 52 çıkmıştı. ocak 12de gitmitim bugun gittim allaha şükür keseyi gördüm..hiç sıkma canını kişiden kişiye değişiyor herşey..
benim adet tarihime göre 8haftalık ama ultrasonda 4haftalık geç yumurtlamışsın dedi doktor yaa.

Rengi beyaz ve kokusuzsa bir problem yok canım merak etme.Benimde var akıntım çünkü

çoook doğru söylüyosun arkadaşım teşekkür ederim beni şööle bi silkeledi sözlerin çok haklısın ben birbuçuk yıl beklemişim hamile kalmak için sonunda kalmışım şimdi tatlı bekleyiş bu demi ama :) şükürler olsun Rabbime inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:26:

Canım RABBİM yardımcın olsun gönlüne versin.İnşallah senin ve ebbişin için her şey yolundadır.

Kusmadığım için dr u aramıyım dedim ptesi kontrolümüz varkalp atışını duycaz inşallah sinirlerimde bozuldu iyice zamanda geçmior. aile apt dayım ama eşimin birtek yengesi var sağlam olan eşime o yemek yapıor ama kadıncağızında hayatı arkadaşları 2 çocuu var benle nasıl ilgilensin zaten 15 tatil için memleketine gidior iyice bunalıma grdim en azında çok fena olduumda iniordum aşağı

bende tüp bebek tedavisi sonucu çok şükür hamleyim 5+4 gün dün kesemizi gördük ama bidaha 3 hafta sonra çağırdı bana çok uzun geldi sizce normalmii.

hoşgeldin güzelim aramıza
bende ilk gittiğimde 20gün sonra gel dediler benim riskim olduğu için 10 güne çektiler normal diye biliyorum

slm canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.bende bugün gittim 4+1 haftalık dedi. beni de 3 hafta sonra çağırdı doktor.sanırım her doktor farklı zamanlarda anlıyo bu kalp atışını bende anlamadım sana 2 hafta demiş bana 3 hafta.artık sabredip beklicez ne yapalım

canım beklediğine deymiş aramıza hoşgeldin

tabiki canım hiç sıkılma allaha şükür hamilesin bebişinin büyümesini bekliyorsun bundan güzeli yok.. hamileliğinin tadını çıkar hiç bişeyi takma kafana. düşünsene hergün içinde faklı bi gelişim yaşıyor bebeğin sen mutlu olki oda mutlu olsun.tadını çıkar:81: herşey gönlünce olsun canım. bekle beklemekten hiç sıkılma nasıl olsa bebeğin seninle:81:

sağol canım seninde allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. peki ultrasona göremi 4+1 dedi. mesela benim adet tarihime göre 8haftalık ultrasona göre 4haftalık dedi doktor.. tabi doktordan doktora fark vardır canım .

Canım bunu bende duymuştum kardeşime sordum hamişliğin kaçıncı ayıda tam olarak hatırlamıyorum ama bizlere tetenoz iğnesi yapıyorlarmış galiba birde bebiş olunca onların iğneleri varya onun için kayıt olmak gerekiyomuş zaten evi arayıp hatırlatıyorlarmış.Geçen ben iğne için gittiğimde benimde kaydımı aldılar ama kesin kaydı 3 aylık olunca yapıyorlarmış eğer düşük yaparsanız haber verin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…