- Konu Sahibi mehtap8080
-
sanırım beş haftalık, adet tarihine görede böyle ama. doktor tam bir şey demedi. hcg değerim 1970. ultrasonda kese gözükmedi. ilk bebeğim tutunamadan düştü. şimdi çok korkuyorum. çok dikkat ediyorum. inşallah bu sağlıklı olsun. hamileyim demeye bile çekiniyorum. eskişehir de hangi doktoru tavsiye edersiniz? ilk muayenemi irfan dikdere yaptı. ümit sağlık tanser şenses yada onvak sabahattin akyıl'a gitmeyi düşünüyorum ama. bilen varmı nasılar?
Gözünaydın canım RABBİM nazarlardan saklasın.
hayırlı olsun güzelim aramıza hoşgeldin
hayırlı olsun canım darısı başıma ben daha göremedim ultrasonla dr gitmedim yani henüz kararsızım gidip gitmeme konusunda hcg kaç çıktı canım senin benim 117.64 tü 2 gün önce 4+2 yim şuanbende bugün doktora gittim 4 haftalık dedi doktor ultrasonda baktı kese görünüyor 15gün sonrada kalp atışı için gel dedi çok heycanlıyım :))
Merhaba arkadaşlar ; ben daha dünden önceki gün öğrendim hamile olduğumu 1,5 yıllık beklentinin ardından zaten gözüm yollardaydı çok üzülmüştüm hamile kalamıyorum diye baya zor yollardan geçtim ve hiç ümidim yoktu ama şükürler olsun hamiş mişimregl tarihime gör 4+2 günlük bebişim ben ne yazıkki daha ultrasonda göremedim.bir hafta daha beklemem gerekiyomuş dr öle söyledi şimdi çok küçük göremezsen sinirlerin bozulur hatta kalp atışları sanırım 6.haftada duyulabiliyormuş günler geçmek bilmiyor şimdi bana aslında keşke bu kadar erken öğrenmeseydim diyorum çok stres yaptım çünkü elimde değil neyse şimdi bol bol şükretme dua etme zamanı demi? Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamak nasip etsin
Bende öyle istiyorum canımda bundan önce bi hamile kalabilsem benimde bebişim olsa eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun diyodum şimdide senin düşündüğün gibi düşünüyorum çokmu şey istiyorum diyorum kendi kendime:)))senin adına çok sevindim umarım biri erkek biri kızdır yani ben öyle olsun çok isterdim
Canım arkadaşımda normal yollardan hamile kaldı idrarda bebişi 2 aylık ikinciyi çizgiyi görebildi düşün artık.İnşallah hamilesindir canım bence biran önce kan testi yaptır.slm tüm anne adayları benim biraz yardımınıza desteğinize ihtiyacım var yardımcı olursanız tecrübelerinize göre sevinirim
son adet tarihim25 aralıktı 28 günde bir adet oluyorum ve düzenli oldu şimdiye kadar22inde adet olmam gerekiyordu olmadım ama adet olacakmışım gibi hep karnım belim ağrıdı 24ünde test yaptım idrarda negatif çıktı dr a gitmeye korkuyorum olumsuz sonuç çıkarsa diye ama başka belirtim de yok
Canım hemen panik yapma ben tüp bebekle hamile kaldım benimde 2 hafta arayla kanama oldu senin gibi bende senin gibi panik olmuştum bide beni düşün 2005 yılından beri uğraşıyorum bebiş ara ara kanamalar ve lekenmeler olabilir demişti böyle durumlarda sırt üstü yatıp dinleneceksiniz dedi çünkü bebek yerleşirken içimize kılcal damarlara baskı oluyomuş galiba onlarda kanama yapıyorlarmış.7 Ocak'ta öğrendim bende anne olacağımı:))Evde test yaptıktan sonra dirkt doktoruma gittim bebeğimi görmek için:)(5 tane test yapmıştım:))Bebeğimide gördük:)Tam herşey yolunda giderken bir hafta sonra kanamam olduTuvalete girdiğimde gördüğüm bir tür kanama..Ömrümden yılları aldı götürdü...Sonra koşa koşa doktoruma gittim..Bebeğim bir hafta öncesine göre büyümüştü:)Bir sorun gözükmüyordu..8 saatte bir günde 3 progestanla işin çözüleceğini söyledi..Ve yatış:)yattım..ilacımı düzenli aldım..ama yine tam bir hafta sonra yine aynı saatlerde başka bir kanama daha..yine tuvalette yakaladı bizi..Yine koştur koştur doktora..Bu sefer başka bir doktora daha gittim..Bebeğimi gördük..kalp atışlarını dinledik..6 hafta 4 günlük gözüktü ultrasonda.. sonrada kendi doktoruma gittim..o sadece keseyi gördüğünü söyledi sonrada bazı kalp atışları duyduğunu ama benim nabzımla karışabileceğini söyledi..haftaya tekrar gel yine bakacağız dedi..ama ilk gittiğim doktor vajinal ultrasonla baktı..mutlaka aradaki farkın sebebi buydu..bir hafta yata yata geçti bile:)yarın yine gideceğim..umarım bebeğim büyümüş ve kocaman olmuştur:))ben onun rahat etmesi için 2 haftadır herşeyi bıraktım yatıyorum..hiçbir zararlı besini ağzıma sürmedim..
şimdilerin anneleri çok pimpirikli olduklarındanmı ne bebekleride pek nazlı oluyor galiba:))
Ama anne olmak herşeye değer..
bebeğim için katlanamayacağım şey yok..
herkes güçlü olsun kızlar..unutmayın kuantum diye birşey var.....
neye inanırsak o olur ve yukarıda dualarımızı bekleyen RABBİM var..
Kimse duasını birbirinden esirgemesin..
Gözünaydın canım hoşgeldin aramıza.Katlaması normal böyle olması gerekiyo zaten.slm arkadaşlar bende hamile olduğumu pazartesi günü öğrendim.ozaman Beta HCG testim 85 di bugün tekrarladım.yani 2 gün sonra 270.sizce normal mi?lütfen yardım edin
bende tüp bebek tedavisi sonucu çok şükür hamleyim 5+4 gün dün kesemizi gördükama bidaha 3 hafta sonra çağırdı bana çok uzun geldi sizce normalmii.
hayırlı olsun canım darısı başıma ben daha göremedim ultrasonla dr gitmedim yani henüz kararsızım gidip gitmeme konusunda hcg kaç çıktı canım senin benim 117.64 tü 2 gün önce 4+2 yim şuan
merhaba canım ben şunu anlamadım hamilelik belirtileri içinde akıntı olur diyorlar beyaz akıntı diye bu bende hamile olduğumu öğrenmeden önce vardı şimdide devam ediyor ben normal zannediyordum yarın nasipse ilk kez doktora gidicem ve soracağım(tabi doktorla türkçe konuşmayı başarabilirsem çünkü ben türkmenistandayım):44::44::44:ilgilendiğin için ayrıca teşekkürler.
canım hiç sinirlerini bozma bak allaha şükür bebeğin varki onu görmek için uğraşıyorsun merak ediyorsun ne kadar güzel bisey:) ben sadece keseyi görmek için bile 2buçuk hafta bekledim ben ilk doktora gittim 1veya 2haftalık dedi.. sabırla bekledim allaha şükür bebek varki bekliyoruz canım:81:
şu an 7 haftalık hamileyim ilk gittiğimde bütün değerlerim yüksekti herşey normaldi geçen hafta bi kaç damla lekelenme oldu ve hemen dr gittim vajinal ultrason yaptı normalde bebeğin kalp atışını duycaktık ama olmadı dr 10 gün daha bekleyelimdedi 2 dr gittim ikiside kesede bebeği göremedi bu benim ilk hamileliğim ve bebeğim olmasını sizler gibi çok istiyorum herşeyin hayırlısı diyorum ama çok korkuyorum hemde çok
Moralini neden bozuyorsun arkadaşım. Kendini rahat tutmaya çalış. Kendini suçlama. Boş bulunup hepimiz ara ara düşünüyoruzdur kötü şeyler. Herşey için böyle değimidir bu zaten?Yanına gelebilecek kimse yokmu? Öyle zorki yalnızlık böyle durumlarda..Dua et hep arkadaşım. Bu günler gelip geçicidir. ilk 3 ay hep çok zor geçer diyorlar. 3 aydan sonra hamileliğin tadı çıkartılırmış. Doktorun sana miden için ilaç vermedimi?Rahatlatıcı ilaçlar var bebeğe zarar vermeyen onlardan kullanabilirsin ve karnını ovalamak iyi gelecektir.Geçmiş olsun.:13:
bende tüp bebek tedavisi sonucu çok şükür hamleyim 5+4 gün dün kesemizi gördükama bidaha 3 hafta sonra çağırdı bana çok uzun geldi sizce normalmii.
bende bugün doktora gittim 4 haftalık dedi doktor ultrasonda baktı kese görünüyor 15gün sonrada kalp atışı için gel dedi çok heycanlıyım :))
Merhaba arkadaşlar ; ben daha dünden önceki gün öğrendim hamile olduğumu 1,5 yıllık beklentinin ardından zaten gözüm yollardaydı çok üzülmüştüm hamile kalamıyorum diye baya zor yollardan geçtim ve hiç ümidim yoktu ama şükürler olsun hamiş mişimregl tarihime gör 4+2 günlük bebişim ben ne yazıkki daha ultrasonda göremedim.bir hafta daha beklemem gerekiyomuş dr öle söyledi şimdi çok küçük göremezsen sinirlerin bozulur hatta kalp atışları sanırım 6.haftada duyulabiliyormuş günler geçmek bilmiyor şimdi bana aslında keşke bu kadar erken öğrenmeseydim diyorum çok stres yaptım çünkü elimde değil neyse şimdi bol bol şükretme dua etme zamanı demi? Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamak nasip etsin
çoook doğru söylüyosun arkadaşım teşekkür ederim beni şööle bi silkeledi sözlerin çok haklısın ben birbuçuk yıl beklemişim hamile kalmak için sonunda kalmışım şimdi tatlı bekleyiş bu demi ama :) şükürler olsun Rabbime inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:26:
bende bugün doktora gittim 4 haftalık dedi doktor ultrasonda baktı kese görünüyor 15gün sonrada kalp atışı için gel dedi çok heycanlıyım :))
slm canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.bende bugün gittim 4+1 haftalık dedi. beni de 3 hafta sonra çağırdı doktor.sanırım her doktor farklı zamanlarda anlıyo bu kalp atışını bende anlamadım sana 2 hafta demiş bana 3 hafta.artık sabredip beklicez ne yapalım
çok güzel bir haber aramıza hoşgeldin
Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin
kızlar 2011 eylül anneleri topiğine de yazdım azönce nette gezinirken sağlık ocaklarına ilk 14 hafta içinde kayıt yapılması ve kart açtırılması gerekiyo gibi bişiler okudum nedir bilgisi olan varmı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?