2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

canım beklediğine deymiş aramıza hoşgeldin

Hoşbuldum.....siz ve minik mucizelerinizde benim hayatıma hoşgeldiniz

Saol canım çok saol Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

arkadaşın önerdiği cinsiyet tahminine baktım benim bebişim kesenin soluna yakın yatıyor o zaman erkek oluyor
sağına yakın yatıyorsa kızmış
ve 7-8-9. haftalık ultrasonlarına göre bakılıyormuş
çin takvimine bakılıyormuş baktım oda erkek diyor
bir tane daha benzer bir cinsiyet tahmin takvimi var oda erkek diyor :))
pek inanası gelmiyor insana ama bakalım hayırlısı
sağlıklı olsunda daha ne isterim

valla bilemiyorum artık canım mahfoldum kesede bebek yok delirmek üzereyim alllahım dualarımızı kabul eder inş.

allahım inş meleğinin kalp atışlarını duymayı nasip eder.

Merak etme,bence erken gittin,cunku bende gittigimde kese var icinde bebek yoktu.Keseyi aradi resmen doktor ,zor buldu.goruntusunde de ici bostu.Sonra acile gittigimde silik silik iki cizgi gorundu.AA cok kucuk daha 4.5 haftalik ancak dedi cunku ben doktora muayenden once 6 haftaligim demistim.1 hafta sonra gel dedi ama gitmeyecegim.Hatali davrandigimi dusunuyorum.2 hafta sabredip oyle gidecegim.Rutun hayat benim icinde onun icinde nasil olsa ayni sekilde devam ediyor,bos yere asap bozmaya gerek yok diye dusunuyorum.Ozetle arkadasim,bana kalirsa erken gitmissin doktora.
Allah hakkinda hayirlisini versin insallah bebegini saglikla kucagina alirsin,

kızlar ben maltepe de oturuyorum burada hangi doktora gideceğimi bilmiyorum varmı bilr bilginiz acaba

teşekkür ederim arkadaşım valla benim böyle birşeyden haberim bile yoktu..ama 1 ayım daha var 3 aylık dediklerine göre..hayırlısıyla bir atlatsam riskli dönemide bulantılarıda atlatmış olacağım..

çok enteresan diğmi peki içine ne doğuyor benim içime kız doğuyor çin takvimine göre de kız. oğlumda da erkek doğmuştu ve erkekti.

çok enteresan diğmi peki içine ne doğuyor benim içime kız doğuyor çin takvimine göre de kız. oğlumda da erkek doğmuştu ve erkekti.

ptesi bnde bakayım şu mercimek kesemde nerde yatıor bakalım bnmde içime kız doğuyor çin takvimine görede kız çıkmıştı birde kesede sağa yakın çıkarsa değme bnm keyfimeeee

canım saol yorumun için inan kafam allak bullak mahfoldum birden bir varlığın olduğunu hissediyosun sonra bi bakmışsın yok diyolar psikolojim bozuldu. bakalım 10 gün bekleyelim dedi dr haftaya cuma dr gidicem tekrardan meleğim inşallah içimde dir.:2:

Rica ederim canım ne demek.Senindemi bulantın var benimde bulantım var ben beişler olana kadar mide bulantısı nedir bilmiyodum midem ağzımda geziyorum sanki inşallah hepimizin mide bulantıları yakın zamanda geçer.

Gebişler ultrason görüntülerini paylaşırmısınız. Ben 2 hafta sonra gidicem merak ediyorum yaa. 5+5 günlük olduk teyzeleri nasıl görünüyodur acaba şimdi

benim içime erkek doğuyor ben yaklaşık 1 senedir hap erkek bebeğim olduğumu rüyamda görüyordum belkide onun etkisi hayırlısı artık
allah gönlümüze göre versin

Aminnnnnnnn:90:

ilk üç ayı doldurdumu rahatlıycaz sabırla bekliyorum

Gebişler ultrason görüntülerini paylaşırmısınız. Ben 2 hafta sonra gidicem merak ediyorum yaa. 5+5 günlük olduk teyzeleri nasıl görünüyodur acaba şimdi

Canım gözünaydın.Ara kablom olmadığı için yükleyemedim.Aynen görüntüleri fasulye tanesini andırıyo.

merhaba kızlar,
ben uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum ama muhabbetinizi çok kıskandım ve aranıza katılayım dedim
Belki önceden yazıldı ama 500 küsur sayfayı taramak çok kolay değil o yüzden tekrar sormak isterim. Hamilelik deneyimi yaşayan arkadaşlarrr..
Hissettiğiniz en erken belirti ne zaman (beklenen adet tarihinden sonra, yumurtlamadan 3 gün sonra vs vs) ve nasıl birşey hissettiniz?
Ben dijital ovulasyon testiyle yumartlamamı tespit ettim (yaklaşık 5 gün önce)ve ertesi gün çalışma oldu :) Ama çok sabırsızlanıyorum...Karnımda ufaktan batma hissi falan var ama psikolojisiyle bünyeye acayip şeyler yapabilen tiplerdenim
cevaplarsanız sevinirim,:78:
teşekkürler

benim kasık ağrılarım çok oldu adet olcakmışım gibi. internette hesapladığıma göre kasık ağrılarım yerleşme ağrısının olduğu tarihti... başka... adetime bir kaç gün kala gece tuvalete kalkmaya başladım ve gece sanki midem kazınıyordu böyle arkadaşım inşallah beklediğin haber duyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…