- Konu Sahibi mehtap8080
-
canım beklediğine deymiş aramıza hoşgeldin
tabiki canım hiç sıkılma allaha şükür hamilesin bebişinin büyümesini bekliyorsun bundan güzeli yok.. hamileliğinin tadını çıkar hiç bişeyi takma kafana. düşünsene hergün içinde faklı bi gelişim yaşıyor bebeğin sen mutlu olki oda mutlu olsun.tadını çıkar:81: herşey gönlünce olsun canım. bekle beklemekten hiç sıkılma nasıl olsa bebeğin seninle:81:
valla bilemiyorum artık canım mahfoldum kesede bebek yok delirmek üzereyim alllahım dualarımızı kabul eder inş.
allahım inş meleğinin kalp atışlarını duymayı nasip eder.
Canım bunu bende duymuştum kardeşime sordum hamişliğin kaçıncı ayıda tam olarak hatırlamıyorum ama bizlere tetenoz iğnesi yapıyorlarmış galiba birde bebiş olunca onların iğneleri varya onun için kayıt olmak gerekiyomuş zaten evi arayıp hatırlatıyorlarmış.Geçen ben iğne için gittiğimde benimde kaydımı aldılar ama kesin kaydı 3 aylık olunca yapıyorlarmış eğer düşük yaparsanız haber verin dediler
arkadaşın önerdiği cinsiyet tahminine baktım benim bebişim kesenin soluna yakın yatıyor o zaman erkek oluyor
sağına yakın yatıyorsa kızmış
ve 7-8-9. haftalık ultrasonlarına göre bakılıyormuş
çin takvimine bakılıyormuş baktım oda erkek diyor
bir tane daha benzer bir cinsiyet tahmin takvimi var oda erkek diyor :))
pek inanası gelmiyor insana ama bakalım hayırlısı
sağlıklı olsunda daha ne isterim
çok enteresan diğmipeki içine ne doğuyor benim içime kız doğuyor çin takvimine göre de kız. oğlumda da erkek doğmuştu ve erkekti.
fala inanma falsız kalma gibi bişey ama :))
http://www.kadinlarkulubu.com/bebekl...esaplayin.html (Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın)
link açılmıor hangi bölümde buldun bunu
Merak etme,bence erken gittin,cunku bende gittigimde kese var icinde bebek yoktu.Keseyi aradi resmen doktor ,zor buldu.goruntusunde de ici bostu.Sonra acile gittigimde silik silik iki cizgi gorundu.AA cok kucuk daha 4.5 haftalik ancak dedi cunku ben doktora muayenden once 6 haftaligim demistim.1 hafta sonra gel dedi ama gitmeyecegim.Hatali davrandigimi dusunuyorum.2 hafta sabredip oyle gidecegim.Rutun hayat benim icinde onun icinde nasil olsa ayni sekilde devam ediyor,bos yere asap bozmaya gerek yok diye dusunuyorum.Ozetle arkadasim,bana kalirsa erken gitmissin doktora.
Allah hakkinda hayirlisini versin insallah bebegini saglikla kucagina alirsin,
teşekkür ederim arkadaşım valla benim böyle birşeyden haberim bile yoktu..ama 1 ayım daha var 3 aylık dediklerine göre..hayırlısıyla bir atlatsam riskli dönemide bulantılarıda atlatmış olacağım..
çok enteresan diğmipeki içine ne doğuyor benim içime kız doğuyor çin takvimine göre de kız. oğlumda da erkek doğmuştu ve erkekti.
bldumda zekam bunu yapmamam yetmedi
Rica ederim canım ne demek.Senindemi bulantın var benimde bulantım var ben beişler olana kadar mide bulantısı nedir bilmiyodum midem ağzımda geziyorum sanki inşallah hepimizin mide bulantıları yakın zamanda geçer.
Teşekkür ederim arkadaşım.2 haftadır hiç kalkmadım daha ve bir haftadır da kanamamız yok.Bu akşam gideceğim doktora.Sürekli birşeyler soruyorum doktorumda iyice pimpirikli belledi beni:) ama olsun.. bunuda soracağım.. hatta kanamam tekrar olursa doktorumuda değiştireceğim..Allah seninde yardımcın olsun arkadaşım. Umarım bu günlerde geçecek...bebeklerimizi alacağız kucağımıza..
Gebişler ultrason görüntülerini paylaşırmısınız. Ben 2 hafta sonra gidicem merak ediyorum yaa. 5+5 günlük olduk teyzeleri nasıl görünüyodur acaba şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?