- Konu Sahibi mehtap8080
-
teşekkür edrim canım.evet canım ultrasona göre dedi bende adet tarihime göre hesapladığımda 5+4 haftalık hesaplıyordum.:44:sağol canım seninde allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. peki ultrasona göremi 4+1 dedi. mesela benim adet tarihime göre 8haftalık ultrasona göre 4haftalık dedi doktor.. tabi doktordan doktora fark vardır canım .
Rengi beyaz ve kokusuzsa bir problem yok canım merak etme.Benimde var akıntım çünkü
ama doktora gidip kesin sonucu görmedende inanasın gelmiyor kızlar nerdesiniz benimle paylaşın lütfen sizlere ihtiyacım varr.....? şu an ne düşünüyorum napıyorum inanın hiç bilmiyorum.. helllpppp
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. evet gerçekten doktor onaylasa bile insanın inanası gelmiyor takiiii ultrasonda görene kadar bende buğün gittim keseyi gördüm daha çok heycanlanıyor insan[/QU
öncelikle tşkr ederim benimle paylaştıgın için,dedeğin gibi inşallah hayırlısı olur,senide tebrik ederim saglıkla kucagına almak nasip etsin...sen nasıl ögrendin belirtilerin nelerdi.?
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. evet gerçekten doktor onaylasa bile insanın inanası gelmiyor takiiii ultrasonda görene kadar bende buğün gittim keseyi gördüm daha çok heycanlanıyor insan[/QU
öncelikle tşkr ederim benimle paylaştıgın için,dedeğin gibi inşallah hayırlısı olur,senide tebrik ederim saglıkla kucagına almak nasip etsin...sen nasıl ögrendin belirtilerin nelerdi.?
teşekkür ederim canım inşallah.. benim hastalığım 10 gün geçmişti öyle test yaptım ama 1 ayı tamamlayana kadar hep adet sancım oldu. bide adet günüm geçince çok akıntım vardı ondan şüphelenmiştim zaten... şimdide bulantılar başladı bende kendimi sıkıyorum. ama hamilelik bende çok halsizlik yapıyor ve sürekli uyumak istiyorum....
sen ne zaman öğrendin hamile olduğunu
3 gibi yaptım aglamadım ama inanamadımda 2 yıllık evliyim daha önce bu gibi denemelrim oldu ve hayal kırıklığına ugradım o yüzden ne yapacagımı bilmeden odaları dolaştım şaşkın bir şekilde üstelik daha eşimin habari yok ...akşam nasıl davrancak ne yapcak çok çok heycanlıyım.
teşekkürler fame,reglim 6 gün geçti,ani kramp gibi batmalar oluyo karın altında,bende halzisim çok uykum geliyooo,üşüyorum,akıntım var,bir haftadır bu gibi belirtilerden sonra bu gün acaba dedim gittim test aldım ve uyguladım çift çizgi görünceilk ablama telefonda dedeim ama doktor ne diycek yanılma olur diye korkuyorumda aslında haa birde limon yiyorum hep...midemde bulanıyorr
gerçekten bilemiyorum nasıl diycegimi ya test yanıldıysa okadar heycan,sence neyapmalıyım...?
teşekkürler fame,reglim 6 gün geçti,ani kramp gibi batmalar oluyo karın altında,bende halzisim çok uykum geliyooo,üşüyorum,akıntım var,bir haftadır bu gibi belirtilerden sonra bu gün acaba dedim gittim test aldım ve uyguladım çift çizgi görünceilk ablama telefonda dedeim ama doktor ne diycek yanılma olur diye korkuyorumda aslında haa birde limon yiyorum hep...midemde bulanıyorr
bende bugün hamile olduğumu öğrendim. ayy ne kadar güzel bi duyguymuş bu ya. çok heyecanlıyım:124:
gözün aydın güzelim hayırlı olsun
Aramıza hoş geldin canım RABBİM kucağına almayıda nasip etsin.bende bugün hamile olduğumu öğrendim. ayy ne kadar güzel bi duyguymuş bu ya. çok heyecanlıyım:124:
mrhb arkadaşlar aranıza yeni katıldım,yeni gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıktı içim içime sıgmıyor birileri ile paylaşmak istedim kk yı takip ediyoprdum ama üye diğildim bunu sizlerle paylaşmak için hemen üye oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?