2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

bende bugün hamile olduğumu öğrendim. ayy ne kadar güzel bi duyguymuş bu ya. çok heyecanlıyım:124:

teşekkür edrim canım.evet canım ultrasona göre dedi bende adet tarihime göre hesapladığımda 5+4 haftalık hesaplıyordum.:44:
Rengi beyaz ve kokusuzsa bir problem yok canım merak etme.Benimde var akıntım çünkü

teşekkür edrim canım bilgi verdiğin için.

Son düzenleme:
mrhb arkadaşlar aranıza yeni katıldım,yeni gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıktı içim içime sıgmıyor birileri ile paylaşmak istedim kk yı takip ediyoprdum ama üye diğildim bunu sizlerle paylaşmak için hemen üye oldum...

ama doktora gidip kesin sonucu görmedende inanasın gelmiyor kızlar nerdesiniz benimle paylaşın lütfen sizlere ihtiyacım varr.....? şu an ne düşünüyorum napıyorum inanın hiç bilmiyorum.. helllpppp

ama doktora gidip kesin sonucu görmedende inanasın gelmiyor kızlar nerdesiniz benimle paylaşın lütfen sizlere ihtiyacım varr.....? şu an ne düşünüyorum napıyorum inanın hiç bilmiyorum.. helllpppp

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. evet gerçekten doktor onaylasa bile insanın inanası gelmiyor takiiii ultrasonda görene kadar bende buğün gittim keseyi gördüm daha çok heycanlanıyor insan

testi ne zaman yaptın canım ilk görünce ağladın mı ben kendimi tutamamıştım çok farklı hissedeiyoe insan kendini:81:

3 gibi yaptım aglamadım ama inanamadımda 2 yıllık evliyim daha önce bu gibi denemelrim oldu ve hayal kırıklığına ugradım o yüzden ne yapacagımı bilmeden odaları dolaştım şaşkın bir şekilde üstelik daha eşimin habari yok ...akşam nasıl davrancak ne yapcak çok çok heycanlıyım.

canııııııım buğün öğrentin yaniiii ayyyyy çok sevindim harika bişey yaaa. ben bikaçgün önce öğrendin sandım.. valla çok sevindim tekrar tebrikederim

peki eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsun:81: çok heycanlısındır eminim.. bende akşamı zor etmiştim çünkü

teşekkürler fame,reglim 6 gün geçti,ani kramp gibi batmalar oluyo karın altında,bende halzisim çok uykum geliyooo,üşüyorum,akıntım var,bir haftadır bu gibi belirtilerden sonra bu gün acaba dedim gittim test aldım ve uyguladım çift çizgi görünceilk ablama telefonda dedeim ama doktor ne diycek yanılma olur diye korkuyorumda aslında haa birde limon yiyorum hep...midemde bulanıyorr

gerçekten bilemiyorum nasıl diycegimi ya test yanıldıysa okadar heycan,sence neyapmalıyım...? saglıklı günler,çıkmam lazım belim agrıdı offfofff....

Son düzenleme:

belirtiler normal yok canım yanılma falan olmaz sanmıyorum bende öyle düşünüyordum ilk başta ertesi gün gittim birde kan testinde baktı doktor hamilesin dedi...

sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun?

gerçekten bilemiyorum nasıl diycegimi ya test yanıldıysa okadar heycan,sence neyapmalıyım...?

yok canım niye test yanılsın ben internetten çok araştırmıştım test negatif çıkarsa yanılma olur ama pozitif çıkarsa yanılma olmaz yazıyor her yerde... merak etme bence hamilesinn

Hayırlı olsun canım benimde 6 gün geçti 2 tane test yaptım ikiside + çıktı idrarda çıktıktan sonra kan tahlilinde haydihaydi çıkar dediler hiç kan tahlili yapmadan ultrasona girdim ve gördüm fındık kurdumu kesin seninde bu şekilde olacaktır içini ferah tut...

bende bugün hamile olduğumu öğrendim. ayy ne kadar güzel bi duyguymuş bu ya. çok heyecanlıyım:124:
Aramıza hoş geldin canım RABBİM kucağına almayıda nasip etsin.
Aramıza hoş geldin canım RABBİM seninde kucağına almayı nasip etsin.

slm bende test yaptim negatif ciktibebis yok adet yok o zaman ne warALLAHIM HERSEYIN HAYIRLISINI NASIP ETSIN BUNDADA VARDIR BI HAYIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…