- Konu Sahibi mehtap8080
-
canım saol yorumun için inan kafam allak bullak mahfoldum birden bir varlığın olduğunu hissediyosun sonra bi bakmışsın yok diyolar psikolojim bozuldu. bakalım 10 gün bekleyelim dedi dr haftaya cuma dr gidicem tekrardan meleğim inşallah içimde dir.:2:
Herseyin hayirlisi olsun hakkimizda.Bende haftaya cmt gunu gidicegim.Bakalim ,insallah ikimizde hayirli
haberle doneriz.
Günaydın
Sizdede endişeler çok oluyormu? Ben herşeyden korkuyorum. Mide bulantım yok acaba düşecekmi? diye korkuyorum. Kalp atışını duyamazsam diye korkuyorum. Sağlıklı olmazsa diye korkuyorum. Yani herşeyden huzursuz oluyorum... Sizded bu tür korkular varmı??
Benimde sat hesabına göre 7 haftaydı dün ama doktora gittiğimde 6+3 dedi. Kalp atışını gördüm, doktor herhangi bir sorun yok dedi içim rahatladı. 10 senedir bekliyordum sonunda gördüm minik böcüğümü, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Bu arada kasık bel ağrılarım çok hafifledi ama bulantıdan ölüyorum, sadece sabahları da değil tüm gün sürüyor. Doğru düzgün yemek yiyemiyorum canım hiçbirşey istemiyor, kendimi zorlamasam aç gezicem. Ağzımda acımsı bir tat var hep, hiçbirşeyin tadını alamıyorum artık.
kızlar günaydın nasılsınız bugün nete göre 8 haftalık olduk ama akşamları erkenden uyuyorum ben yaa. çok yorgunluk yapıyo hamilelik bide bel ağrısı var kuyruk sokumumda eğildimmi doğrulamıyom yatarken kalkamıyom ne zaman geçecek bu şikayetler yaa(
teşekkürler fame,reglim 6 gün geçti,ani kramp gibi batmalar oluyo karın altında,bende halzisim çok uykum geliyooo,üşüyorum,akıntım var,bir haftadır bu gibi belirtilerden sonra bu gün acaba dedim gittim test aldım ve uyguladım çift çizgi görünceilk ablama telefonda dedeim ama doktor ne diycek yanılma olur diye korkuyorumda aslında haa birde limon yiyorum hep...midemde bulanıyorr
Günaydın
Sizdede endişeler çok oluyormu? Ben herşeyden korkuyorum. Mide bulantım yok acaba düşecekmi? diye korkuyorum. Kalp atışını duyamazsam diye korkuyorum. Sağlıklı olmazsa diye korkuyorum. Yani herşeyden huzursuz oluyorum... Sizded bu tür korkular varmı??
olmaz mı arkadaşım bazen korkularımın esiri oluyorum geçen gece çok şişkinliğim vardı karnım kocaman şişti o kadar kötü oldum ki bebeğe birşey mi oldu diye uyuyamadım elinde olmuyor insanın annelik başka bir duyguymuş
slm bende test yaptim negatif ciktibebis yok adet yok o zaman ne war ALLAHIM HERSEYIN HAYIRLISINI NASIP ETSIN BUNDADA VARDIR BI HAYIR
Sezii mariaya sorduğum soruyu sana da soruyorum canım????????
herkese merhaba kızlar bende bu ay hamlie olduğumu öğrendim inş. hepimiz sağ salim bebişlerimzi kucağımza alırız
günaydın esracım evet benimde 8+1 oldu 2 ayı bitirdik gözümüz aydın
bende uykuya düşkün oldum çok oturduğum zaman belağrım ve kuyruk sokumu ağrım oluyor ama en kötüsü bulantı
Aramıza hoş geldin canım RABBİM kucağına almayıda nasip etsin.
amin.çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla sağ sağlim kucağımıza alırız.
hayırlı uğurlu olsun.. bende bu pazartesi öğrendim hamile olduğumu ... allahım bizim gibi steyen herkese nasip etsin .. kaç haftalıkmış bebeğin öğrendin mi?
evt cnm gözümüzaydın 2 ay bitmiş sayılıyor dimi ben en son 3 aralıkta regl olmuştum. bende bulantı yok sadece geçen gün oldu hemen lavaboya koştum öğürdüm ama kusmadım ayaklarım çok üşüyor donuyor yaa. bide akşamları erkenden uyuyorum. bir haftadırda bel ağrım var kuyruk sokumumda geçer inş.
herkese merhaba kızlar bende bu ay hamlie olduğumu öğrendim inş. hepimiz sağ salim bebişlerimzi kucağımza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?