- Konu Sahibi mehtap8080
-
benimde 4 haftalık ama benimde kesem gözükmedi pazartesi günü . o yüzden 15 gün sonra gel dedi. aslında 4 haftalık olma ihtimali çok zayıf çünkü en son reglim 27 aralıktaydı..dr. gittiğimde de 24 ocak tı. yani zaten reglimin üzerinden bile 1 ay geçmemiş. ama doktorlar ilk gittiğinde 4 haftalık diyor. bende çok huzursuzum aslında . bi keseyi görsem bi de kalp atışını duysam rahatlıcam..görünmemesi normal mi acaba?
hayırlısı olsun
benimde 4 haftalık ama benimde kesem gözükmedi pazartesi günü . o yüzden 15 gün sonra gel dedi. aslında 4 haftalık olma ihtimali çok zayıf çünkü en son reglim 27 aralıktaydı..dr. gittiğimde de 24 ocak tı. yani zaten reglimin üzerinden bile 1 ay geçmemiş. ama doktorlar ilk gittiğinde 4 haftalık diyor. bende çok huzursuzum aslında . bi keseyi görsem bi de kalp atışını duysam rahatlıcam..görünmemesi normal mi acaba?
sağol canım seninki nekadarlık kese gözüktümü ya kalp atışları
doktorların hesapını anlamak zor canım benimde en son adetim 1aralıktı 27ocakta gittim adetine göre 8haftalık ultrasona göre 4haftalık dedi..hiç kafana takma görürsün
bende bugün hamile olduğumu öğrendim. ayy ne kadar güzel bi duyguymuş bu ya. çok heyecanlıyım:124:
gözün aydın allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.:81:
benimde 2 aralık günüm..aman ne güzel olmasın bulantın çok kötü birşey bende öğürme kusma olmuyor ama bulanıyor, midem yanıyor ve aynen elim ayağım hiç ısınmıyor benimde demekki olağan şeyler bunlar..neyseki en fazla 1 ayımız kaldı bu ay gitgide azalacakmış şikayetlerimiz
doktorların hesapını anlamak zor canım benimde en son adetim 1aralıktı 27ocakta gittim adetine göre 8haftalık ultrasona göre 4haftalık dedi..hiç kafana takma görürsün
belirtiler normal yok canım yanılma falan olmaz sanmıyorum bende öyle düşünüyordum ilk başta ertesi gün gittim birde kan testinde baktı doktor hamilesin dedi...
sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun?
Tebrikler Maria
Test pozitifse kafana takma çünkü doğruluk payları çok çok yüksek : ))
Ben şeyi merak ediyorum. Adet gecikmesinden önce (1 hafta kadar önce falan) hissettiğin belirti varmıydı?? Ben bekleyemiyorum ve vücudumu dinliyorumdaha reglime 10 gün var acaba varsa birşey hisseder miyim diye düşünüyorum. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim ve süper çalıştı. SABIRSIZLANIYORUUUUUM
yok canım niye test yanılsın ben internetten çok araştırmıştım test negatif çıkarsa yanılma olur ama pozitif çıkarsa yanılma olmaz yazıyor her yerde... merak etme bence hamilesinn
Hayırlı olsun canım benimde 6 gün geçti 2 tane test yaptım ikiside + çıktı idrarda çıktıktan sonra kan tahlilinde haydihaydi çıkar dediler hiç kan tahlili yapmadan ultrasona girdim ve gördüm fındık kurdumukesin seninde bu şekilde olacaktır içini ferah tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?