2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

benimde 4 haftalık ama benimde kesem gözükmedi pazartesi günü . o yüzden 15 gün sonra gel dedi. aslında 4 haftalık olma ihtimali çok zayıf çünkü en son reglim 27 aralıktaydı..dr. gittiğimde de 24 ocak tı. yani zaten reglimin üzerinden bile 1 ay geçmemiş. ama doktorlar ilk gittiğinde 4 haftalık diyor. bende çok huzursuzum aslında . bi keseyi görsem bi de kalp atışını duysam rahatlıcam..görünmemesi normal mi acaba?

tabiki normal kendine stres yapma canım geç döllenme olablir bak benim hesabıma göre 6 +5 ama sadece kese gözüktü bol bol dua edelim sağlıklı olsunlar in.

reglinden itibaren takvimden sayıldığında tam 4. haftanmış güzelim dr.doğru demiş 4 haftalık genelde keseyi göremiyorlar ultrason eski modelse 5 haftalık bile göremeyen var normal yani içini ferah tut benimki 5.haftasıydı gördüler keseyi.takvim hesabı başka doktorların takvimde 27 aralık 1. gün 3 ocak 1.hafta 10 ocak 2 hafta diye gidiyor senin bebiş şimdi 4+4 günlük yani 5. haftasındasın gittiğinde kesin görürsün bebişini hem kalp atışıda duyulur o güne

sağol canım seninki nekadarlık kese gözüktümü ya kalp atışları

ben gittiğimde 5+1 günlüktü kan tahliline bile gerek kalmadan gördü dr keseyi ama ultrasondan ultrasona fark ediyormuş diyorlar göremeyende oluyormuş 5. haftada kalp atışalarını kontrole gittiğimde duydum 6+4 günlüktü

doktorların hesapını anlamak zor canım benimde en son adetim 1aralıktı 27ocakta gittim adetine göre 8haftalık ultrasona göre 4haftalık dedi..hiç kafana takma görürsün

doktorların hesapını anlamak zor canım benimde en son adetim 1aralıktı 27ocakta gittim adetine göre 8haftalık ultrasona göre 4haftalık dedi..hiç kafana takma görürsün

evet doktor hesabına akıl ermez bir öyle bir böyle ben regli tarihine göre hesaplıyorum sadece o kadar

kızlar dr haftalarda yanılabiliyor bi haft once gittiğim dr 9 haftalık dedi bi haft sonunda gittiğimde de 11 haft dedi yani 1 2 haft yanılıyorlar, adet günlerinize göre sız anlarsınız en iyi

hayırlı olsun canım.bende dün öğrendim hamile olduğumu.bendede aynı şey var.bende kese tam görünmedi.dr kese gibi bişe görünüyo ama idrar testi yapalım dedi.pozitif çıktı.1 hafta sonra gel kesene bakalım dedi.1 hfta sonrayı iple çekiyorum.bide ben bundan 15 gün önce adet gecikmesi sebebiyle dr gittiğimde bişe yoktu testte negatif çıkmıştı.hatta dr ultrasonda yumurtalarımı göstermişti.15 gün içinde adet olmazsan gel adet söktücü vereyim demişti.bende dün bunun için gittim (1 ay gecikme var) hamile olduğumu öğrendim.şaşırdım kaldım.benim en son adetim 16 kasım.15 gün önce böyle bişe yoktu nasıl oluyo anlamadım:26:

benimde adetim 7 gün gecikti sonradan lekelenme geldi bi akşam ben oturdum hüngür hüngür ağladımmm :)) yine hamile değilim diye tabi eşimm öyle bi destek verdi ama ben o gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum ....neyse o lekelenmenin üstüne daha bişey gelmedi aradan iki gün daha geçti test vardı evde eşim ısrar etti hadi yap ama bak ağlamak yok dedi...bende dedim bak heveslenmiyoz tamammmı nasıl olsa yok diyoz)) bi yaptım ki ne göremmm bi çığlığı bastım eşim hemen koştu.:)))hemen doktora vınnnn gittik kan testi verdik hamileyim :))) Rabbim isteyen bütün kardeşlerime bu duyguyu nasib etsin inşAllah bu mübarek cuma gününde...herşey sabır ve dua...selametle

evt cnm hamilelikte oluyormuş bir ay daha sıkçaz dişimizi katlanıcaz nabalım yeterki bebişler sağlıklı olsun

benimde adetim en son 4 aralıktı şu an 7:2: +6 günlük hamileyim ama geçen hafta bi kanamam oldu çok değil az miktarda hemen hastaneye gittim dr sadece 13mm keseyi gördü ama içinde bebek yok dedi 10 gün süre verdi bakalım hayırlısı sizce geö döllenme ihtimali falan mı var acaba gerçekten çok kötüyüm yardıma ihtiyacım şu 10 günü nasıl geçiricem bilemiyorum.

arkadaşlar bu 9 ay hiç geçmicekmiş gibi geliyor sizede öyle oluyormu?
1 gram alsam inanıcam hamile olduğuma
ne göbüş var daha ne tekme var
hiç olmasa 2011 Şubatta hamile olduğunu öğrenenler topiği açılsada "ben daha yolun başındayım " modundan kurtulsam
sizede öyle geliyormu ?

salı gitcem dr,ayy inşallah yahh..çok ümitlendik...

tşkr ederim canım,evet oluyo ilk gögüsler belirti veriyor zaten sonra sanki hasta olcakmışın gibi belin ve karnın agrıyor ama hasta iken ilaç kullanmamıza ragmen az geçer bunda hemen geçiyo ara ara oluyo ama canım kişiden kişiye göre değişiyor belirtiler.....inşallah mutlu haberlerini bekliyoruzz...

yok canım niye test yanılsın ben internetten çok araştırmıştım test negatif çıkarsa yanılma olur ama pozitif çıkarsa yanılma olmaz yazıyor her yerde... merak etme bence hamilesinn

çok sagol famee,içim rahatlıyor bi an sizler böyle degerleri yorumlarızla destek verdiğiniz için çokkk saol....

çok teşekkür ederim arkadaşım öncelikle tebrik ederim saglıklı ve mutlu kucagına alırsın inşallah,mide yanması oluyo şimdilerde salı dr ye gitcem,ayy inşallah çok heycanlıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…