- Konu Sahibi mehtap8080
-
Benimde sat hesabına göre 7 haftaydı dün ama doktora gittiğimde 6+3 dedi. Kalp atışını gördüm, doktor herhangi bir sorun yok dedi içim rahatladı. 10 senedir bekliyordum sonunda gördüm minik böcüğümü, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Bu arada kasık bel ağrılarım çok hafifledi ama bulantıdan ölüyorum, sadece sabahları da değil tüm gün sürüyor. Doğru düzgün yemek yiyemiyorum canım hiçbirşey istemiyor, kendimi zorlamasam aç gezicem. Ağzımda acımsı bir tat var hep, hiçbirşeyin tadını alamıyorum artık.
arkadaşlar bu 9 ay hiç geçmicekmiş gibi geliyor sizede öyle oluyormu?
1 gram alsam inanıcam hamile olduğuma
ne göbüş var daha ne tekme var
hiç olmasa 2011 Şubatta hamile olduğunu öğrenenler topiği açılsada "ben daha yolun başındayım " modundan kurtulsam
sizede öyle geliyormu ?
benimde adetim en son 4 aralıktı şu an 7:2: +6 günlük hamileyim ama geçen hafta bi kanamam oldu çok değil az miktarda hemen hastaneye gittim dr sadece 13mm keseyi gördü ama içinde bebek yok dedi 10 gün süre verdi bakalım hayırlısı sizce geö döllenme ihtimali falan mı var acaba gerçekten çok kötüyüm yardıma ihtiyacım şu 10 günü nasıl geçiricem bilemiyorum.
slm kızlar bişey soracaktım gögüs agrısı olmadan hamile oldugunu ögrenen varmı:26:
bugun tek çalışan gebiş ben miyim yaa:84: 3 gündür yataktan kazınarak kalkabiliyorum. şubatın 7 si gibi gidiceem doktora inş bende duyarım kalp atışını. çok korkuyorum birşey olacak diyebu arada haftalık menü hazırladım ben kendime sizler neler yapıyosunuz bebişler için.
yalnız değilsin bende çalışan gebişlerdenim.bende sevgililer gününde hediye gibi duycam elma çekirdeğimin kalp atışlarını.sende korkma rabbimin izniyle sıkı sıkı tutunacaklar annelerine...
bugun tek çalışan gebiş ben miyim yaa:84: 3 gündür yataktan kazınarak kalkabiliyorum. şubatın 7 si gibi gidiceem doktora inş bende duyarım kalp atışını. çok korkuyorum birşey olacak diyebu arada haftalık menü hazırladım ben kendime sizler neler yapıyosunuz bebişler için.
slm kızlar bişey soracaktım gögüs agrısı olmadan hamile oldugunu ögrenen varmı:26:
bnm regl gecikmesi hariç hiçbir belirtim olmamıştı canım herkeste aynı şeyler olmuor sanırım en mantıklısı kan testi
Ben 5 haftalık hamileyim hala bulantı yok bende.Sadece dün akşam yemekten biraz bulandı sonra geçti hemen.Normal mi acaba.Kendimi çok iyi hissediyorum sadece yorgunluk ve uyku var o kadar. :44:
daha önce 2 gebelik yasadım biri 8 haftalık diğeri 4 haftalık ikisindede gögüslerim şişti ama bu sefer bişey olmadı inşallah vardır cevabın için sağol allah kimsenin kucagını boş bırakmasın
ay yat kalk dua et şükret olmasınnn okdr zorki bulantı kokular yazarken bile fena oluorum aç yaşıorum resmenn evimden tiksindim inşallahh çok rahat geçer hamileliğin tadına varırsın herşeyin bendede yorguluk ve uyku çok fena normalde uykuyla arası olmayan biriyim ama şimdi alt kata komşuya insem hemen uyuyorum yorulup çok ilginç
Bende korkmaya başlamıştım.Çünkü nerdeyse herkes bulantıdan şikayetçi acaba bende neden yok bi sorun mu var diye.İnşallah böyle devam eder.Ve seninde inşallah bir an önce geçer bulantıların.Normalde zaten uykuyu severdim şimdi iyice kedi gibi oldum gözüm hep yatakta
2 hafta önce dr a gittiğimde ay yoksa hamile dielmiyim neden hiçbişi hissetmiorum dedim şimdi herkes başıma vuruor bu lafı sen kaşındın sen çağırdın sen istedin diye diyeee iyice bitiriorlar beniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?