2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

bende 26 ocakta test yapmıştım çok silik çıktı sonra o gece sabah olmadı hemen sabah uyanıp kan testi yaptırdım.değer 720. çıktı o gün değil ama 1 gün sonra yani dün keseyi görmeye gittik.minicik dasha 14 şubatta kalp atışlarını duyacağız inşallah dua ediiinnnn

İnşallah Rabbim isteyen herkese versin sağlıkla, mutlulukla birsürü yavru.
Kızlar banada dua edinde bende bu yıl sevdiğimle seveceğimle evlenip ,gene buyıl bu topiğe yazayım bebişim olacak diye. Kimse yok daha ama...

ay bnmle aynı belirtiler bişi sorcammm ben evimden tiksindim evimde bişi yiyemiorum kusamıorum ssadece öğürüorum ama sanki içimi söküorlar ve herşey kokuorr sendede var mı?

ay sen beniöldürürsün bayıldımmmmmmmm lafınaa 2011 şubat topiği açılınca hayırlı olsun diyelim tamammı ahahaha ben zaten 65 kilo ile hamile kaldım göbeğeeemmii salıorum hamileyim diye eskiden içime çekerdim ama 62 kiloya düştüm yemek yiyemiorum bulantı ve kokudan

birde bende şey hissi var yürüorum yürüorumda yerimde sayıyor gibiyim

iyi akşamlar arkadaşlar.ya geçen hafta çok belim ve kasık ağrım vardı.bu hafta yoktu ama bugün kasık ağrım ve bacaklarım çok ağrıyor.sizlerdede böyle mi ??

:81:

canım hiç kafana takma rahat ol banada4haftalık dedi kese göründü tabi bebek görünmüyor çok küçük 2hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.. hamileliğin keyfini çıkar.. mutlaka görürsün..
tabi bende 1aralıkson adet tarihim normalde 8hafta ultrasonda 4haftalık dedi doktor yumurtlama geç olmuş dedi.. içini rahat tut canım

slm kızlar bişey soracaktım gögüs agrısı olmadan hamile oldugunu ögrenen varmı:26:

benim güğüs ağrım yoktu gebeliğimi öğrenmeden 1 hafta önce bulantı vardı.ama çok şiddetliydi ben gıda zehirlenmesi sanmıştım.birde akıntı fazlalaşmıştı...hiç bir belirti olmadan da hisssediyo insan aslında ben adet olmayı beklediğim gün yaptım test sonrada kan testi yaptırdım 4 haftalık hamileymişim...darısı herkesin başına...

bugun tek çalışan gebiş ben miyim yaa:84: 3 gündür yataktan kazınarak kalkabiliyorum. şubatın 7 si gibi gidiceem doktora inş bende duyarım kalp atışını. çok korkuyorum birşey olacak diyebu arada haftalık menü hazırladım ben kendime sizler neler yapıyosunuz bebişler için.

yalnız değilsin bende çalışan gebişlerdenim.bende sevgililer gününde hediye gibi duycam elma çekirdeğimin kalp atışlarını.sende korkma rabbimin izniyle sıkı sıkı tutunacaklar annelerine...

Son düzenleme:
yalnız değilsin bende çalışan gebişlerdenim.bende sevgililer gününde hediye gibi duycam elma çekirdeğimin kalp atışlarını.sende korkma rabbimin izniyle sıkı sıkı tutunacaklar annelerine...

amin sağlıkla kuçağımaza almayı nasip etsin Allahım. bu uyunası cumartesi gününde çalışan tüm gebişler birlik olun uyuklamayınnnnn

ben yemek yiyemiorum koku ve bulantıdaaaann(

Ben 5 haftalık hamileyim hala bulantı yok bende.Sadece dün akşam yemekten biraz bulandı sonra geçti hemen.Normal mi acaba.Kendimi çok iyi hissediyorum sadece yorgunluk ve uyku var o kadar. :44:

bnm regl gecikmesi hariç hiçbir belirtim olmamıştı canım herkeste aynı şeyler olmuor sanırım en mantıklısı kan testi

daha önce 2 gebelik yasadım biri 8 haftalık diğeri 4 haftalık ikisindede gögüslerim şişti ama bu sefer bişey olmadı inşallah vardır cevabın için sağol allah kimsenin kucagını boş bırakmasın

Ben 5 haftalık hamileyim hala bulantı yok bende.Sadece dün akşam yemekten biraz bulandı sonra geçti hemen.Normal mi acaba.Kendimi çok iyi hissediyorum sadece yorgunluk ve uyku var o kadar. :44:

ay yat kalk dua et şükret olmasınnn okdr zorki bulantı kokular yazarken bile fena oluorum aç yaşıorum resmenn evimden tiksindim inşallahh çok rahat geçer hamileliğin tadına varırsın herşeyin bendede yorguluk ve uyku çok fena normalde uykuyla arası olmayan biriyim ama şimdi alt kata komşuya insem hemen uyuyorum yorulup çok ilginç

Bende korkmaya başlamıştım.Çünkü nerdeyse herkes bulantıdan şikayetçi acaba bende neden yok bi sorun mu var diye.İnşallah böyle devam eder.Ve seninde inşallah bir an önce geçer bulantıların.Normalde zaten uykuyu severdim şimdi iyice kedi gibi oldum gözüm hep yatakta

2 hafta önce dr a gittiğimde ay yoksa hamile dielmiyim neden hiçbişi hissetmiorum dedim şimdi herkes başıma vuruor bu lafı sen kaşındın sen çağırdın sen istedin diye diyeee iyice bitiriorlar beniiiii

2 hafta önce dr a gittiğimde ay yoksa hamile dielmiyim neden hiçbişi hissetmiorum dedim şimdi herkes başıma vuruor bu lafı sen kaşındın sen çağırdın sen istedin diye diyeee iyice bitiriorlar beniiiii

Bende senin gibiyim.Geçen salı günü gittik doktora keseyi gördüğüm halde hala inanamıyorum çünkü hiç bişey hissetmiyorum.Bulantılarda genelde 6 haftadan sonra başlıyormuş herhalde benimde öyle olacak.Bakalım 10 şubatta kalp atışları ve bebeği görmek için gidicez herhalde o zaman inanaırım artık.Allah'ın izniyle bi bebişimi görüp kalp atışlarını duysaydık içim öyle bir rahatlıycak ki.Geçmiyor günler off :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…